Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
650 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 650 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 20]

326συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Ιουν 15, 2011 11:22 pm

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
afrakis έγραψε:Μακαριιιιιιιι..... Very Happy
ας βγει αυτο!! Εσυ??? είσαι ακόμη σε κατασταση εγκυμοσύνης η εχεις το μωρακι σου πλεον??
συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 536304 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 536304 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 536304 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 536304
κουκλα μου τωρα ειδα το μηνυμα αλλα οκ σε ενημερωσε η carrie Very Happy Very Happy εγω ειπα για χοριακη γιατι εγω ειχα δυο εβδομαδες καθυστερηση αν θυμαμαι καλα και το τεστ μου εβγαινε αρνητικο ενω ημουν εγκυος!!!ενω στην εξεταση αιματος δεν γινονται ποτε λαθη. Wink

327συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Ιουν 15, 2011 11:37 pm

afrakis

afrakis
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δεν πειραζει agapi, ναι ναι εχω καλη ενημερωση απο ολες σας.. Very Happy

Carrie ευχομαι να ερθει με το καλο το κουκλι σου!! τι καλα,τι καλα.. χα θα γεμισει ο κοσμος μαμαδεσ..

Laughing Laughing Laughing

328συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Ιουν 15, 2011 11:44 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!Άντε περιμένουμε τα ευχάριστά σου!!!!!!!!!! συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 417472 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 417472 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 417472 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 417472

329συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Πεμ Ιουν 16, 2011 2:09 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ειχα 6 εβδομαδες καθυστερηση τρελη υπνηλια κ μυτη λαγονικου τα παντα μου μυριζαν πιο εντονα Very Happy

330συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Πεμ Ιουν 16, 2011 2:14 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη 25 έγραψε:
afrakis έγραψε:Μακαριιιιιιιι..... Very Happy
ας βγει αυτο!! Εσυ??? είσαι ακόμη σε κατασταση εγκυμοσύνης η εχεις το μωρακι σου πλεον??
συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 536304 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 536304 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 536304 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 536304
κουκλα μου τωρα ειδα το μηνυμα αλλα οκ σε ενημερωσε η carrie Very Happy Very Happy εγω ειπα για χοριακη γιατι εγω ειχα δυο εβδομαδες καθυστερηση αν θυμαμαι καλα και το τεστ μου εβγαινε αρνητικο ενω ημουν εγκυος!!!ενω στην εξεταση αιματος δεν γινονται ποτε λαθη. Wink

αχ βρε κοριτσια εχω και εγω καθηστεριση 1 βδομαδα..και το τεστ βγαινει αρνητικο...αλλα θυλαζω κιολας αποκλειστικα...λετα να κανω και εγω αιματος?..πως την ζητας? χοριακη ετσι απλα..?
συπτωματα εσυ ειχες αλλα...αισθανοσουν σαν να παει να ερθει περιοδος η τιποτα??

331συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Πεμ Ιουν 16, 2011 2:15 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
αχ βρε κοριτσια εχω και εγω καθηστεριση 1 βδομαδα..και το τεστ βγαινει αρνητικο...αλλα θυλαζω κιολας αποκλειστικα...λετα να κανω και εγω αιματος?..πως την ζητας? χοριακη ετσι απλα..?

Ναι μπου-μπουκίτσα!Δεν χάνεις τίποταSmile

332συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Πεμ Ιουν 16, 2011 2:48 am

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:

Μπουμπουκίτσα, όταν θήλαζα τον γιο μου αποκλειστικά μου ήρθε πρώτη περίοδος μετά από 3 μήνες, η επόμενη μου ήρθε μετά απο 1,5 μήνα από την πρώτη (δηλαδή με 2 βδομάδες καθυστέρηση) και μετά μου ξαναήρθε κανονικά και συνέπεσε και με τον απογαλακτισμό.
Νομίζω ότι από την στιγμή που έκανες το τεστ και είναι αρνητικό άδικα ανησυχείς. Όσο θηλάζεις μπορεί να μη σου έρθει και καθόλου περίοδος. Μπορεί να σου ξανάρθει πλέον όταν σταματήσεις το θηλασμό. Δεν υπάρχει κανόνας σ' αυτό.

333συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Πεμ Ιουν 16, 2011 2:52 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

Μπουμπουκίτσα, όταν θήλαζα τον γιο μου αποκλειστικά μου ήρθε πρώτη περίοδος μετά από 3 μήνες, η επόμενη μου ήρθε μετά απο 1,5 μήνα από την πρώτη (δηλαδή με 2 βδομάδες καθυστέρηση) και μετά μου ξαναήρθε κανονικά και συνέπεσε και με τον απογαλακτισμό.
Νομίζω ότι από την στιγμή που έκανες το τεστ και είναι αρνητικό άδικα ανησυχείς. Όσο θηλάζεις μπορεί να μη σου έρθει και καθόλου περίοδος. Μπορεί να σου ξανάρθει πλέον όταν σταματήσεις το θηλασμό. Δεν υπάρχει κανόνας σ' αυτό.

ναι αυτο ελπιζω,,,απλα επειδη περνανε οι μερες το σκεφτομαι καμια φορα...και επειδη στις αλλες δυο εγκυμοσυνες θυλαζα παλι αλλα μου ερχοταν καθε 28 μερες ακριβως..
αλλα αισθανομαι συμπτωματα οπως οταν ειναι να ερθει η περιοδος..οποτε θα περιμενω..

334συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Πεμ Ιουν 16, 2011 3:09 am

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όσον αφορά τα συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν ακόμα μου έρθει καθυστέρηση είχαν ως εξής:
1. εγκυμοσύνη (κορίτσι): μεγάλωσε το στήθος μου (όλοι το πρόσεξαν), πρήξιμο στο πρόσωπο και στην κοιλιά (όπως στην περίοδο αλλα και λίγο παραπάνω)
2. εγκυμοσύνη (αγόρι): δεν είχα συμπτώματα ούτε καν περιόδου (έτσι κατάλαβα ότι είμαι έγκυος)
3. εγκυμοσύνη (παλίνδρομη, δεν μάθαμε το φύλο): τα ίδια συμπτώματα με την πρώτη εγκυμοσύνη. Μεγάλωνε το στήθος μου και μου έφερνε φοβερή φαγούρα. Είμαι πεπεισμένη ότι αυτό το έμβρυο θα ήταν κοριτσάκι.
Πολλές κοπέλες λένε για τα τσιμπήματα στις ωοθήκες και ροζ υγρά ως συμπτώματα εγκύμοσύνης. Σε μένα όταν ήρθαν τα πρώτα τσιμπηματάκια και ροζ υγρά στην τρίτη εγκυμοσύνη ήταν και η αρχή του τέλους. Το έμβρυο στάματησε να αναπτύσσεται, ήρθαν τα καφέ υγρά και τέλειωσε η εγκυμοσύνη στην ένατη εβδομάδα.

335συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Ιουν 21, 2011 12:30 pm

pharmacy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσια μου ειστε οι μονες που μπορω να μιλησω και να με καταλαβουν......ειμαστε στον 1 μηνα προσπαθειων....τις μεερς ωορηξιας(δυσκολο για μενα να τις βρω διοτι εχω πολυκυστκες κ ακανονιστο κυκλο)ειχα τρελο φουσκμα κ πονο......να σημειωσω εδω οτι ειναι κ ο πρωτος μηνας που σταματησα τα αντισυλλπτικα.....ο γιατρος μου ειπε να κανω τεστ εγκυμοστνης στα μεσα της αυτης βδομαδας...αλλα μολις εκανα ση,μερα τριτη κ βγηκε αρνητικο..................................θα ξανακανω βεβαια κ πεμπτη αλλα εχω πεσει τρελα......ειμαι τοσο μα τοσο λυπημενη...ειχα προαισθημα οτι ειχα πιασει το μωρακι στην κοιλιτσα μου....
αυταααα απλα ηθελα να τα πω καπου που θα με καταλαβουν......
Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

336συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Ιουν 22, 2011 4:47 am

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοπέλα μου οπλίσου με υπομονή...εγώ προσπαθώ ήδη 4 μήνες και από τον πρώτο μήνα είχα καθυστέρηση και πήγα να δώσω αίμα για χοριακή με μια χαρά, σίγουρη ότι είμαι έγκυος, μια που ο κύκλος μου ήταν σταθερότατος...
Τέσσερεις μήνες μετά, έχω καταφέρει να χαλάσω τον κύκλο μου από το άγχος μου, να έχω δώσει αρκετά λεφτά σε τεστ, μου έχουν παρουσιαστεί συμπτώματα που δεν είχα ποτέ και φυσικά αυτό που δεν πληρώνεται με τπτ, έχω απογοητευτεί πάρα πολύ κι ανησυχώ γιατί το περίμενα πιο εύκολο.
Τελικά ίσως να πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε και να καταφέρουμε μετά να χαλαρώσουμε ώστε να ρθει το πολυπόθητο.
Το μόνο αξιόπιστο σημάδι εγκυμοσύνης τελικά είναι η ένδειξη της χοριακής εξέτασης μεγαλύτερη από 10 μονάδες. Όλα τα άλλα προσωπικά εμένα απλά κοντεύουν να με τρελλάνουν.

337συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Ιουν 22, 2011 11:09 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσια ψυχραιμια

ειναι νωρις για να απογοητευεστε.
θα ερθει το μωρακι - μην αφηνετε το στρες να δυσκολεψει την κατασταση.

σας το λεω εκ πειρας... Very Happy

338συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Σαβ Ιουλ 02, 2011 10:09 pm

Ourania

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια... Νέο μέλος και εγώ και με πολλές απορίες..... Τέλος Απρίλίου είχα μια παλλίνδρομη. 1 Ιούνιου είχα κανονικά περίοδο αλλά μέχρι σήμερα άφαντη...(έπρεπε να έχει έρθει 30 Ιουνίου) να ελπίζω ή υπάρχει περίπτωση να μην έχει στρώσει ο κύκλος?? Πάντα είμουνα μεταξύ 28 και 30 ημερών... έχω τρέλό πονοκέφαλο 1 βδομάδα τώρα και ρεύομαι (συγνώμη κιόλας) συνέχεια. Αλλά το στίθος δεν με ενοχλεί (στην πρώτη με πεθαινε)... Φουφφφφ.... Απο τη μια δεν θέλω να ελπιζω, από την άλλη με την ελπίδα ζούμε.....

339συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Κυρ Ιουλ 03, 2011 1:15 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Ουρανια

καταρχην λυπαμαι πολύ που παλλινδρομησε το μωρακι σου.. Crying or Very sad
κοιτα- ειναι εξισου πιθανο να μην ειναι στρωμενος ο κυκλος σου μετα την εγκυμοσυνη- οπότε κάνε υπομονη κ δες αν συνεχιστει πολυ η καθυστερηση.
εγω ευχομαι να ειναι νινάκι!

340συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Κυρ Ιουλ 03, 2011 3:20 am

ntina25

ntina25
κοριτσια εχει πρηστει και μενα το στηθος μου και ειναι ευαισθητες οι θηλες, εχω και διαφορα αλλα, αυτο που με υποψιαζει περισσοτερο ειναι οτι σημερα 10 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο εχω πονο περιοδου, αλλα η περιοδος αφαντη. αυτο που με κανει να ελπιζω ειναι πως ειναι πολυ νωρις για περιοδο γιατι εχω σταθερο κυκλο 31 ημερων, αν ερχοταν σημερα θα επρεπε την επόμενη μερα που τελειωσε η περιοδος να εχω ωορηξια?!?! αρα υπαρχουν πιθανοτητες σωστα? συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 328109

341συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Κυρ Ιουλ 03, 2011 3:53 am

Ourania

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
χμχμχμμχ... λόγικα ωορηξία είχες πριν 4-5 μέρες.... μήπως γίνετε η εμφύτευση σήμερα? εγώ δεν μπορώ να θυμιθώ πόσες μέρες πριν μάθω ότι είμουνα έγκυος πονούσε το στήθος μου. Γενικός ποτέ δεν ασχολιόμουνα ιδιαιτέρος με πονάκια και σημάδια γιάτι ήξερα πως δεν μπορώ να κάνω παιδί φυσιολογικά... (και τελικά μπορώ)... Από την παλλίνδρομη και μετά άρχισα να τα ψάχνω....

342συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Κυρ Ιουλ 03, 2011 5:04 am

markellajohny

markellajohny
εμενα σημερα ειναι η τριτη μερα καθυστερησης. εχω πονακια περιοδου αλλα αφαντη. βεβαια ξερω πως εχει χαλασει ο κυκλος μου.τον προηγουμενο μηνα αδιαθετησα στις 28 μερες, με κυκλο συνηθως 30 ημερων. τωρα βρισκομαι στην 33 ημερα. να χαρω ή οχι?πιστευω οτι θα αδιαθετησω ομως....

343συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Κυρ Ιουλ 03, 2011 6:52 am

ntina25

ntina25
εφοσον εχεις καθυστερηση μπορεις να κανεις τεστ η χοριακη. αυτο θα εκανα και εγω. εμενα ο πόνος περιοδου σταματησε εντελως και περιοδος αφαντη! το ψιλιαζομαι γιατι πιανω και ευκολα, τα παιδακια μου δεν καταλαβα τι και πως. ειναι η πρωτη φορα που λεω τωρα θα κανω παιδι και παρατηρω τα σημαδια!

344συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Κυρ Ιουλ 03, 2011 11:29 am

markellajohny

markellajohny
δεν εμπιστευομαι καθολου τα τεστ γιατι στο γιο μου 2 ειχα κανει και ειχαν βγει αρνητικα. οσο γοα χοριακη λεω να περιμενω αλλο λιγο, πιστευω πως αυριο θα αδιαθετησω.

345συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Δευ Ιουλ 04, 2011 12:30 am

ntina25

ntina25
μαρκελα τελικα αδιαθετησες?ελπιζω οχι!

346συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Ιουλ 06, 2011 7:20 am

lina31

lina31
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια καλησπεα .ειμαι νεα στο forum και θελω να μοιραστω μαζι σας οτι προσαθουμε με τον αντρα μου περιπου 1 και μισο χρονο.ολοι λενε μην αγχωνεσαι και αλλες τετοιες βλακειες θα σου ρθει οταν δεν το περιμενεις..κτλ.
πως να μην αγχωνεσαι οταν το θες τοσο πολυ κι οταν τομπεμπε δεν ερχεται?
αυριο περιμενω περιοδο και εχω περιπου ολα τα συμπτωματα που ειναι και ιδια με της εγκυμοσυνης. υπομονη...

347συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Ιουλ 06, 2011 7:22 am

lina31

lina31
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια...δεν ειναι καμμια σας μεσα?

348συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Ιουλ 06, 2011 7:26 am

lina31

lina31
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
lina31 έγραψε:κοριτσια...δεν ειναι καμμια σας μεσα?
τωρα εβαλα θερμομετρο κι εδειξε 37.3 και δεν ειμαι αρρωστη.λετε?μπα... αφου πλεον νομιζω πως προκαλω ακομα και τα δεκατα...

349συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Ιουλ 06, 2011 7:39 am

markellajohny

markellajohny
εγω παντως δεν εχω αδιαθετησει ακομη...8η μερα καθυστερησης!!!εχω αρχισει να φλερταρω πολυ με την ιδεα!!!μακαρι!!!

350συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 14 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Ιουλ 06, 2011 10:37 am

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χριστινακι τι διαβαζω?8η μερα καθυστερισης και δεν εχεις κανει ακομα τεστ?τι περιμενεις?αντε ελα να μας πεις τα ευχαριστα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 20]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις