Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 20]

176συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:18 pm

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grousi χαρας στο κουραγιο σου πολυ σε χαιρομαι! ακομα θυλαζεις και προσπαθεις για 2ο?

σου ευχομαι ενα θετικο αποτελεσμα!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy

177συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:21 pm

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την παρασκευη ειναι να με ρ8ει αλλα νιωθω λιγο περιεργα....αυτη την φορα εχω ολα τα συμπτωματα κ δν ειναι τισ ιδεασ μου......δν ξερω ειμαι σχεδον σιγουρη....κ παρατηρησα εδω κ δυο μερεσ οτι εχω εντονεσ τισ φλεβεσ στο στηθοσ....ειναι συμπτωμα σπανιο αλλα ειναι...κ για αυτο εχω προβληματιστει και λεω μπασ ρε αυτη τη φορα.....δν ξερω σαν να το νιωθω...αλλα μπορει να ναι κ απο την μεγαλη μου λαχταρα...παντως τα συμπτωματα τα εχω κ δν ειναι ιδεα μου....κ για να ναι περιοδου ειναι περιεργο γιατι ναι μεν ποναω στην περιοδο αλλα μια μερα πριν οχι μια βδομαδα πριν οπως τωρα κ επιπλεον εχω κ υπνηλια κ συχνοουρια που δν εχω στην περιοδο......εσυ ποσεσ μερεσ εχεισ κα8υστερηση?

178συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:22 pm

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
art86 έγραψε:κοριτσια εχω κατι σουβλιεσ στισ οωθηκεσ με πεθαινουν ασε που ειναι κ πρημενο το σημειο εκει....εχω γινει κουραστικη ε?ολο ρωταω αλλα μονο σε σας μπορω να τα πω....οι αλλοι θα μου πουν αλι η ιδεα σου ειναι...αλλα δν ειναι ρε κοριτσια τα νιωθω ολα αυτα....ειναι συμπτωμα?

Ηρεμησε,ηρεμησε please... Αν είσαι έγκυος έχεις σκεφτεί τί περνάει το εμβρυακι? Ξέρω πόσο αγωνιάς, αλλά σε λίγες μερες θα ξέρεις.

179συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:24 pm

grousi

grousi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τουτουνακι μου,αντε.....καλα ξεζουμισματα αυτον τον μηνα!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

tattooed_snowhite, δεν προσπαθουμε ακριβως.....απλα καποιες φορες κανουμε ελευθερες αγκαλιτσες και οτι κατσει...οχι συστηματικα δηλαδη!!!!! Wink σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!! συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 215994 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 215994 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 215994 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 215994εσυ??????σε τι φαση βρισκεσαι???????

αρτ,σου ευχομαι ενα θετικοτατο τεστακι!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

180συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:25 pm

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σωστα....δν το ειχα σκεφτει χαχαχαχαχχ........εχεισ δικιο.θα προσπαθησω να χαλαρωσω...κ ξερεισ τι?δν θα μπω στο φορουμ μεχρι να κανω τεστ....θα ξανα μπω για νασ πω τα αποτελεσματα........οταν το κανω αν δν ερ8ει η ακατανομαστη φυσικα

181συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:28 pm

toutounaki

toutounaki
Δε θα μου γλυτωσει grousi αν και σαν τη μπεκάτσα κάθεται από μόνος του, αφού και στην εγκυμοσύνη το τραβήξαμε ως τον 8ο μήνα... Cool

182συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:29 pm

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχει δικιο η τουτουνακι πρεπει να ηρεμησεις αν εισαι οντος εγκυουλα δεν κανεις καλο στο εμβρυο σκεψου αυτο μονο και ηρεμησε και ασε να περασουν λιγο οι μερες.
εγω ας πουμε αυριο ειναι η 2η μερα καθηστερησης και εχω μονο τα συμπτωματα της περιοδου, εκτος απο μερικες σταγονες ροζ που παρατηρησα πριν 5-6 μερες και μετα δεν ειχα τιποτα, μετα για 2 μερεσ δεκατα 37,2 και αρκετη συχνοουρια.
επελεξα να βαλω στο μυαλο μου πρωτα οτι εχω ουρολοιμωξη για να μην χαρω τσαμπα η να αγχωθω γιατι δεν κανει καθολου καλο!
σημερα ομως μετα απο χιλιαδες φιλακια του συζυγου με επεισε να κανω το τεστακι ομως μου βγηκε μισο! κατι σαν αναποδο Τ δηλαδη αντι για σταυρο!
με μπερδεψε αρκετα! αλλα θα περιμενω ακομα 2 μερουλεςςςςςςςςςς τι να κανω.
οποτε ελα να περιμενουμε μαζι και μην στεναχωριεσε! Smile Smile

183συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:30 pm

grousi

grousi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αρτ,περιμενουμε!!!!!!!!!!! συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 215994 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 215994

τουτουνακι,σωστη!!!!!!!!!!!!!!!! συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 215994 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 215994 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 215994 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 215994

184συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:32 pm

grousi

grousi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατοο,μου φαινεται οτι το τσιμπησατε το σπορακι!!!!!!!!!!! συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 328109 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 328109 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 328109 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 328109 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 328109 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 328109

185συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:34 pm

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι μακαρι!!!! I love you αλλιως θα παω και γω με την τουτουνακι για ''μπεκατσες'' αυτο το μηνα! χαχαχαχαχαχαχαχ συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 654316

186συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:34 pm

toutounaki

toutounaki
Πάντως εγώ Χιονάτη μου αν έβλεπα ανάποδα Τ και Γ και δε ξερω τί αλλο ανάποδο έβγαζε το τεστ θα έκανα και δεύτερο στο καπάκι. Δηλαδή θα έπερνα ένα διπλό θα έκανα το ένα πρωι πρωι με τη δροσούλα και το αλλο 3 μερες μετά. Και τα λέω αυτά εγώ που το πρωτο τεστ το έκανα την 6η μερα της καθυστερησης!

187συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:36 pm

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο θα κανω εαν δεν ερθει και αυριο θα παω να παρω αλλο εναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Razz Razz

αντε να δουμε τι αλλο γραμμα θα δω χιχιχιχι

188συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:41 pm

toutounaki

toutounaki
Κατ' αρχην εχω προγραμματισει να του μαγειρευω όλα τα αφροδισιακά φαγητά, θα τον ποτιζω με βιταμίνες C και E που αυξάνουν τη γονιμότητα και θα πάω να παρω ένα ματσο αρωματικά κερια να γεμίσω το σπίτι. Και φυσικά έχω κοκκινο αρωματικό κρασί με ιδιαίτερες γευσεις (γαλλικο chardonnay, γεωργιανο γκιντζμαραουλι κ.λ.π)

189συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:43 pm

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε μπας και θελεις να πιασεις δυδιμακια και μας το λες απεξω απεξω????????????? χαχαχαχαχαχαχ

κανε τα κουμαντα σου τουτουνακι και να λες και σε μας τις νεες κανενα μυστικουλι εεεεεεε Smile Smile Smile

190συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:43 pm

spapastamou

spapastamou
toutounaki έγραψε:Κατ' αρχην εχω προγραμματισει να του μαγειρευω όλα τα αφροδισιακά φαγητά, θα τον ποτιζω με βιταμίνες C και E που αυξάνουν τη γονιμότητα και θα πάω να παρω ένα ματσο αρωματικά κερια να γεμίσω το σπίτι. Και φυσικά έχω κοκκινο
αρωματικό κρασί με ιδιαίτερες γευσεις (γαλλικο chardonnay, γεωργιανο γκιντζμαραουλι κ.λ.π)

mia xara se vriskw fili mou....xixixixixi....ante koritsakia mou eyxomai se oles sas 8etika testakia....na gemisei o topos sporakia....!!!!! Very Happy

191συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:43 pm

toutounaki

toutounaki
tattooed_snowhite έγραψε:αυτο θα κανω εαν δεν ερθει και αυριο θα παω να παρω αλλο εναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Razz Razz

Ε ναι και συ κοριτσάκι! Απλή αριθμητική θέλουμε (+ ή -) όχι την αλφαβητα!Άκου λέει αναποδο Τ affraid

192συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:45 pm

toutounaki

toutounaki
spapastamou έγραψε:
toutounaki έγραψε:Κατ' αρχην εχω προγραμματισει να του μαγειρευω όλα τα αφροδισιακά φαγητά, θα τον ποτιζω με βιταμίνες C και E που αυξάνουν τη γονιμότητα και θα πάω να παρω ένα ματσο αρωματικά κερια να γεμίσω το σπίτι. Και φυσικά έχω κοκκινο
αρωματικό κρασί με ιδιαίτερες γευσεις (γαλλικο chardonnay, γεωργιανο γκιντζμαραουλι κ.λ.π)

mia xara se vriskw fili mou....xixixixixi....ante koritsakia mou eyxomai se oles sas 8etika testakia....na gemisei o topos sporakia....!!!!! Very Happy

Κάτι πρέπει να κάνω κι εγω για να τον στρωσω στη δουλειά... αλλιώς θα μου μουλαρωσει!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Τρι Μαρ 22, 2011 1:46 pm, 1 φορά

193συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:46 pm

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:αυτο θα κανω εαν δεν ερθει και αυριο θα παω να παρω αλλο εναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Razz Razz

Ε ναι και συ κοριτσάκι! Απλή αριθμητική θέλουμε (+ ή -) όχι την αλφαβητα!Άκου λέει αναποδο Τ affraid

χαχαχαχαχαχαχα βρε το ατιμο το τεστ, λιγο πιπι το εκανα και γεμισε και αυτο με την τρελλα μου χαχαχαχ

194συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:49 pm

spapastamou

spapastamou
toutounaki έγραψε:
spapastamou έγραψε:

Κάτι πρέπει να κάνω κι εγω για να τον στρωσω στη δουλειά... αλλιώς θα μου μουλαρωσει!

xaxaxaxaxa...etsi koritsia gera parte tous ton aera....den pa8ainoun tipota aytoi,antexoun....!!!!xaxaxaxaxaxa συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 328109

195συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:53 pm

toutounaki

toutounaki
spapastamou έγραψε:
toutounaki έγραψε:
spapastamou έγραψε:

xaxaxaxaxa...etsi koritsia gera parte tous ton aera....den pa8ainoun tipota aytoi,antexoun....!!!!xaxaxaxaxaxa συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 328109

Είναι duracell... Όταν όλα τ' αλλα αρκουδακια σταματανε, αυτοί συνεχίζουν!

196συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:55 pm

toutounaki

toutounaki
tattooed_snowhite έγραψε:
toutounaki έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχα βρε το ατιμο το τεστ, λιγο πιπι το εκανα και γεμισε και αυτο με την τρελλα μου χαχαχαχ

Γιαυτό σου έβγαλε Τ = Τρελλοτεστ. Βρε μπας και πηρες τεστ που μετραει την τρελλα και όχι την β χοριακή? Twisted Evil

197συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 1:57 pm

spapastamou

spapastamou
toutounaki έγραψε:
spapastamou έγραψε:
toutounaki έγραψε:
spapastamou έγραψε:

Είναι duracell... Όταν όλα τ' αλλα αρκουδακια σταματανε, αυτοί συνεχίζουν!

xaxaxaxaxaa συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 875502 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 875502 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 875502 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 875502 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 875502 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 875502 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 875502

198συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 2:07 pm

toutounaki

toutounaki
Κοριτσακια μου γλυκά καληνυχτα!
Τα λεμε αυριο! Καλά αποτελέσματα σε όλα τα κοριτσάκια που περιμένουν!

Και όνειρα γλυκά και... πονηρεμένα όσες δεν περιμένουμε αυτό το μήνα!

199συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τρι Μαρ 22, 2011 9:58 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki είδες που ανησυχούσες??Δεν ήτανε τίποτα σοβαρό τελικά & ήρθε απλά περίοδος!!Τουλάχιστον είναι ευχάριστη η διαδικασία της γονιμοποίησης Wink Wink Wink Wink

Tattoo νομίζω και εγώ πως είσαι!!Διάβαζα χθες στο βιβλίο που πήρα για την εγκυμοσύνη ότι δεν είναι όλα τα τεστ το ίδιο ευαίσθητα στην ανίχνευση χοριακής. Πρέπει κάπου να γράφουμε κάτι mUL και όσο πιο μικρό είναι το νούμερο τόσο πιο ευαίσθητο είναι το τεστ επομένως μπορεί να πιάσει ακόμη και χαμηλές τιμές. Επίσης έγραφε ότι μπορεί η γραμμή να μην είναι πολύ έντονη. Εμένα π.χ. ήτανε μία πολύ λεπτή γραμμή στο + αλλά ήτανε ξεκάθαρο ότι δεν ήτανε -. Νομίζω πως το - είναι πάντα ξεκάθαρο και αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι ό,τιδήποτε διαφορετικό του - είναι +!! Smile flower

200συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 8 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 12:15 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για μια φορα ακομα απογοητευση μου ρχεται να βαλω τα λαματα.....σημερα το πρωι πονουσε η κοιλια μου κ πηγα στο μπανιο....μου ειχε ερθει λιγο αλλα ηρθε...μονο οταν σκουπιζομαο δλδ....την26η μερα....δν μ ου εχει ξανα συμβει...το ζητουμενο ειναι οτι θελω να κλαψω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 20]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις