Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
634 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 634 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 20]

201συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 12:28 am

Neni

Neni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξέρω οτι δεν βοηθάει και πολύ αυτό που λέω, αλλά προσπάθησε να μη στεναχωριέσαι. Το πέρασα και εγω και πολλές αλλες, πιστεψέ με, κάποτε θα σου φαινεται μακρινο όλο αυτο που περνάς.

202συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 12:31 am

hhmaria

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 έγραψε:για μια φορα ακομα απογοητευση μου ρχεται να βαλω τα λαματα.....σημερα το πρωι πονουσε η κοιλια μου κ πηγα στο μπανιο....μου ειχε ερθει λιγο αλλα ηρθε...μονο οταν σκουπιζομαο δλδ....την26η μερα....δν μ ου εχει ξανα συμβει...το ζητουμενο ειναι οτι θελω να κλαψω

να μην κλαψεις, ή μαλλον κλαψε για λιγο...μετα σκουπισε τα δάκρυα και σκέψου οτι ενας καινουργιος κύκλος ξεκινα!

...κρατα την ημερομηνια αυτη , γιατι ίσως σε λιγο οι γιατροι σε ρωτανε για 9 μηνες, "τελευταια περίοδος;"

http://www.kordelitsa.com

203συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 12:42 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εχετε δικιο αλλα νιωθω τοσοοοο ασχημα..ημουν σχεδον σιγουρη...σαν να το ενιωθα....κ αντι για καθυστερηση που περιμενα ηρθε πιο νωρις....αφηστε που νιωθω χαζη....ειχα συμπτωματα...συχνοουρια κ υπνηλια εκτος απο τα κοινα εγκυμοσηνης κ περιοδου.ημουν σχεδον σιγουρη.τι να πω πρωτη φορα στεναχωριεμαι τοσο για αυτο το θεμα....αφου χθεσ εκανα κ προβα η τρελη πως θα το πω στον καλο μου...τωρα πως του λεω οτι εχω αιμα.... Crying or Very sad Crying or Very sad

204συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 12:48 am

hhmaria

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 έγραψε:κοριτσια εχετε δικιο αλλα νιωθω τοσοοοο ασχημα..ημουν σχεδον σιγουρη...σαν να το ενιωθα....κ αντι για καθυστερηση που περιμενα ηρθε πιο νωρις....αφηστε που νιωθω χαζη....ειχα συμπτωματα...συχνοουρια κ υπνηλια εκτος απο τα κοινα εγκυμοσηνης κ περιοδου.ημουν σχεδον σιγουρη.τι να πω πρωτη φορα στεναχωριεμαι τοσο για αυτο το θεμα....αφου χθεσ εκανα κ προβα η τρελη πως θα το πω στον καλο μου...τωρα πως του λεω οτι εχω αιμα.... Crying or Very sad Crying or Very sad

ρε κουτουλιιιιι!... σε δυο εβδομάδες θα του το πεις!..μην στεναχωριεσαι...οκ, σήμερα ειναι κατανοητο να αισθανεσαι ετσι...ππαρα πολλες περασαν απο αυτο το σταδιο καιμετα τσουπππ!...ελα μην σε παιρνει απο κατω...
..αλλα σε δυο εβδομαδες, παίζεις και πάλι μπαλα!... ειναι πιο κοντα απο οτι νομίζεις...

πραγματικα νιωθω οτι μιλαω στον εαυτο μου οταν προσπαθουσα για το πρωτο μωρο

205συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 12:51 am

Neni

Neni
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νιώθεις χαζη?? Εγώ είχα αυτά και 1000 άλλα συμπτώματα ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ για καιρό.. είχα πάει για σκί με παρέα και ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ σκι γιατι ημουν σιγουρη οτι είμαι εγκυος!!!

206συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 12:54 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξερεισ τι σκεφτομαι τωρα?χαζομαρα ναι αλλα ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται....επειδη πρωτη φορα ερχεται την 26η μερα υπαρχει περιπτωση να ειναι το αιμα απο εμφυτευση....ηταν ροζ κ μονο στο χαρτι...αλλα η αληθεια ειναι οτι ποναω οπως οταν εχω περιοδο...δν ξερω τι να σκεφτω....σορυ αν σας κουραζω αλλα μονο εσεισ μπορειτε να με καταλαβεται που το εχετε περασει

207συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 12:57 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:ξερεισ τι σκεφτομαι τωρα?χαζομαρα ναι αλλα ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται....επειδη πρωτη φορα ερχεται την 26η μερα υπαρχει περιπτωση να ειναι το αιμα απο εμφυτευση....ηταν ροζ κ μονο στο χαρτι...αλλα η αληθεια ειναι οτι ποναω οπως οταν εχω περιοδο...δν ξερω τι να σκεφτω....σορυ αν σας κουραζω αλλα μονο εσεισ μπορειτε να με καταλαβεται που το εχετε περασει

Και δεν κάνεις ένα τεστ ???Σιγά!!Στην χειρότερη να δείξει -!!Μίση ντροπη δική σου μισή δική του (του τεστ εννοώ)!!:Ρ Δεν χάνεις τίποτα εδώ που τα λέμε...

208συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 1:01 am

hhmaria

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ποτε εκανες ωορρηξια;

η εμφυτευση ειναι λιγες σταγονες δεν ειναι αιμα κανονικο...

209συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 1:03 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
carrie ευχαριστω για την συμβουλη.....ξερεισ τι λεω...να περιμενω μια δυο μερεσ...αν σταματησει το αιμα οπως γινεται συνηθως σε περιπτωση εγκυμοσηνης θα κανω.αλλιως οχι....στον καλο μου να πω οτι μου ηρθε η να περιμενω τι λετε εσεις ρε κοριτσια

210συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 1:04 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στις13 πρεπει να ηταν αν την καταλαβα σωστα την 16η μερα δηλαδη

211συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 1:19 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομίζω ότι είναι καλύτερα να μην του πεις τίποτα. Μην τον αναστατώσεις άδικα αφού δεν είσαι σίγουρη άσε που και να του εξηγήσεις οι άνδρες δεν τα πολυκαταλαβαίνουν αυτά τα γυναικολογικά θέματα.. Very Happy

212συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 1:23 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω ετσι λεω....θα περιμενω 1-2 μερεσ αν συνεχιστει κανονικα θα το καταλαβι ετσι και αλλιως....ευχαριστω

213συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 1:28 am

hhmaria

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 έγραψε:στις13 πρεπει να ηταν αν την καταλαβα σωστα την 16η μερα δηλαδη

χμ...και στην 26η περίοδο; σε τι κυκλο μιλαμε; εχεις κανονικο κύκλο;

λιγακι αργα το βλεπω για εμφυτευση εαν εχεις κανονικο κύκλο...

214συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 1:42 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μεχρι πριν 2 μηνεσ θα ελεγα οτι εχω σταθερο κυκλο εικοσιοχτω μερεσ αλλα τον προηγουμενο μου ηρθε στισ 32 κ τωρα αν οντως ειναι περιοδος στισ 26....τι να πω...αλλα καπου ακουσα οτι η εμφυτευση γινεται δεκα εντεκα μερεσ απο την συλληψη....αρα δν ειναι αργα αν υπολογισουμε οτι ηρθαμε σε επαφη στισ 13 την26η μερα δλδ....δν ξερω κοριτσια...η ελπιδα πεθαινει τελευταια κ εγω ελπιζω...

215συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 1:49 am

hhmaria

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
την 7η μερα γινεται συνηθως η εμφυτευση σε σταθερο κυκλο και στις επομενες 7 μερες ερχεται ή οχι η περιοδος...

216συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 1:52 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια σας ευχαριστω ολεσ για τισ συμβουλεσ σασ κ οτι ειναι να γινει θα γινει......ευχαριστω κ παλι....θα σας ενημερωσω για νεοτερα

217συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 1:56 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγώ πάλι αύριο θα πάω για 3η εξέταση χοριακής & προσπαθώ να μην το σκέφτομαι..Ελπιζώ να έχει αυξηθεί και να μην υπάρχει πρόβλημα γιατί ακόμη να περάσουν αυτά τα χαζοπονάκια!Άσε που προχθές ήτανε κάποια στιγμή τόσο έντονος ο πόνος που διπλώθηκα σχεδόν..

218συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 1:58 am

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
art η εμφύτευση μπορει ν αγίνει από 6 έως και 12 μερες αναλογως τον οργανισμό της γυναίκας και τη συλληψη. Εγώ θα σου προτεινα να κανεις ενα τεστ από αυτά που ανιχνευουν τη χοριακη σε χαμηλα επιπεδα. Το self clear την ανιχνευει 10mlU. Αν δεν είσαι πρεπει να ηρεμησεις για την επομενη φορα αλλά ακομα κι αν εισαι πρεπει να ηρεμισεις 2 φορες γιατι το εμβρυο επηρεαζεται απο τα αρνητικα αισθηματα της μητερας.

219συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 1:59 am

toutounaki

toutounaki
Carrie έγραψε:Και εγώ πάλι αύριο θα πάω για 3η εξέταση χοριακής & προσπαθώ να μην το σκέφτομαι..Ελπιζώ να έχει αυξηθεί και να μην υπάρχει πρόβλημα γιατί ακόμη να περάσουν αυτά τα χαζοπονάκια!Άσε που προχθές ήτανε κάποια στιγμή τόσο έντονος ο πόνος που διπλώθηκα σχεδόν..
Μια χαρα θα πανε όλα. Κι εγω πονούσα για 5-6 μερες περιπου μετα την εμφυτευση. Αφου χαλασα 2 πακετα σερβιετες περιμενοντας την κανονικη ροη που ποτε δεν ηρθε...

220συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 2:07 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:
Carrie έγραψε:Και εγώ πάλι αύριο θα πάω για 3η εξέταση χοριακής & προσπαθώ να μην το σκέφτομαι..Ελπιζώ να έχει αυξηθεί και να μην υπάρχει πρόβλημα γιατί ακόμη να περάσουν αυτά τα χαζοπονάκια!Άσε που προχθές ήτανε κάποια στιγμή τόσο έντονος ο πόνος που διπλώθηκα σχεδόν..
Μια χαρα θα πανε όλα. Κι εγω πονούσα για 5-6 μερες περιπου μετα την εμφυτευση. Αφου χαλασα 2 πακετα σερβιετες περιμενοντας την κανονικη ροη που ποτε δεν ηρθε...

Μακάρι..τι να πω!Απλώς με ανησυχεί λίγο γιατί ξέρω ότι τα πονάκια δεν είναι πάντα για καλό Rolling Eyes

221συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 2:10 am

toutounaki

toutounaki
Σε καταλαβαίνω αλλά ήδη η πορεια της χοριακης σου ειναι πολύ θετική και αυτό είνι καλό σημάδι!

222συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 2:15 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι απλώς ανησυχώ γιατί η κουνιάδα μου πριν ένα μήνα με 1η τιμή χωριακής 600 & 1ο υπέρηχο επιτυχή (είδαν το σποράκι τους) όταν πήγαμε να κάνουν τον 2ο υπέρηχο για να ακούσουν την καρδούλα του δεν είδαν τίποτα & μέσα σε 4 μέρες απέβαλλε Sad Ξέρεις όταν τα ακούς λες εντάξει σε μένα θα συμβεί? Αλλά όταν συμβαίνει τόσο κοντά σου όσο να'ναι ταράζεσαι..

223συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 2:22 am

toutounaki

toutounaki
Κι εγώ έχω ακούσει άπειρες ιστοριες με αρνητικό τελος αλλά και άλλες τοσες υπερδιπλασιες με αισιο... Αν αγχωνεσαι μονο κακο κανεις στον ευατο σου και το εμβρυακι. Περιμενε την 2η εξεταση με θετική σκέψη.

224συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 2:23 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια! δεν θελω στεναχωριες αρτ παμε για αλλα!
να ακολουθησεις την συνταγη της τουτουνακι με τα αφροδισιακα και τα κρασια ! χαμογελα παμε για την επομενη τωρα!

carrie μου καλημερα μην στεναχωριεσαι παντα θα ακουμε αρνητικα στην ζωη ομως αυτα μας κανουν πιο δυνατες, προσπαθησε να εισαι ηρεμη για το καλο του μπεμπε! χιχιχ φιλακια σε ολες και καλημερα! Smile Smile

225συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 9 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Τετ Μαρ 23, 2011 2:25 am

toutounaki

toutounaki
Καλημερα Χιονατη, έκανες τεστ? Γιατι ψιλουποπτευομαι ότι αν το ξανακάνεις το αναποδο Τ θα βρει το άλλο του μισο και θα γινει + !!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 20]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις