Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
577 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 577 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 20]

101συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Πεμ Μαρ 17, 2011 6:20 am

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Επίσης θα δείτε σάκο, είναι σαν κουκίδα...
Το μωράκι θα το δεις ως ολοκληρωμένο μωράκι την 13η περίπου εβδομάδα στην αυχενική διαφάνεια!

102συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Πεμ Μαρ 17, 2011 6:39 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:Επίσης θα δείτε σάκο, είναι σαν κουκίδα...
Το μωράκι θα το δεις ως ολοκληρωμένο μωράκι την 13η περίπου εβδομάδα στην αυχενική διαφάνεια!

toutounaki σου ηρθε περιοδος?

103συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Πεμ Μαρ 17, 2011 6:52 am

toutounaki

toutounaki
mama katerina έγραψε:

Μόνο οι πόνοι της περιόδου μου ήρθανε mama katerina. Και δυνατοί, δυνατοί. Αν δεν έχω αδιαθετήσει ως την Κυριακή θα κάνω τεστ!Και μάλιστα ή self clear ή clear blue!

104συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Πεμ Μαρ 17, 2011 6:54 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Μόνο οι πόνοι της περιόδου μου ήρθανε mama katerina. Και δυνατοί, δυνατοί. Αν δεν έχω αδιαθετήσει ως την Κυριακή θα κάνω τεστ!Και μάλιστα ή self clear ή clear blue!

αχ μου θυμιζεις εμενα ηταν η μονη φορα που περιμενα περιμενα και δεν εκανα επειδη ειχα τετοιους εντονους πονους για να μου ερθουν!!! ελεγα δεν μπορει τωρα θα ερθει η περιοδος και η περιοδος πουθενα ημουνα σιγουρη πως θα μου ερθουνε!!! πολυ δεν ειναι ως την κυριακη? πως αντεχεις??? με εχεις και εμενα στην αγωνια τωραααα!!!

105συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Πεμ Μαρ 17, 2011 6:59 am

toutounaki

toutounaki
Μια από τα ίδια στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Κι εκεί πονούσα και περίμενα και δεν....
Η καρδούλα μου το ξέρει και αυτή τη φορά, αλλά δε θέλω να βγει λάθος το τεστ, επειδή την έχω ξαναπάθει! Θα το πάρω από σήμερα όμως και Κυριακή πρωί πρωί με τη δροσούλα θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα (αν βέβαια στο μεταξύ δεν έρθει και η περίοδος) Twisted Evil

106συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Πεμ Μαρ 17, 2011 7:08 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:Μια από τα ίδια στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Κι εκεί πονούσα και περίμενα και δεν....
Η καρδούλα μου το ξέρει και αυτή τη φορά, αλλά δε θέλω να βγει λάθος το τεστ, επειδή την έχω ξαναπάθει! Θα το πάρω από σήμερα όμως και Κυριακή πρωί πρωί με τη δροσούλα θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα (αν βέβαια στο μεταξύ δεν έρθει και η περίοδος) Twisted Evil

ευχομαι με ενα Θετικό τεστ!! !!!!

107συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Πεμ Μαρ 17, 2011 7:30 am

spapastamou

spapastamou
toutounaki έγραψε:Μια από τα ίδια στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Κι εκεί πονούσα και περίμενα και δεν....

koritsaki mouuuuu......!!!ante makari na mas peis syntoma oti exeis sporaki stin koilitsa.....!!!!ti kala....!!!! συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 990599

108συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Πεμ Μαρ 17, 2011 7:32 am

toutounaki

toutounaki
Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου γλυκά. Μακάρι!!!
συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 417472 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 417472 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 417472

109συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Πεμ Μαρ 17, 2011 2:17 pm

grousi

grousi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω εκανα και δευτερο τεστακι.αρνητικο..... Wink οποτε τωρα ειμαι σε αναμονη περιοδου.... Rolling Eyes

τουτουνακι,περιμενουμε νεα πως και πως!!!!!!!!!!!!! Very Happy το βλεπω να ερχεται το νινακι!!!!!! Very Happy

110συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Παρ Μαρ 18, 2011 5:16 am

toutounaki

toutounaki
grousi έγραψε:εγω εκανα και δευτερο τεστακι.αρνητικο..... Wink οποτε τωρα ειμαι σε αναμονη περιοδου.... Rolling Eyes

τουτουνακι,περιμενουμε νεα πως και πως!!!!!!!!!!!!! Very Happy το βλεπω να ερχεται το νινακι!!!!!! Very Happy

Οπότε grousi μου ούτε εσένα σου ήρθε περίοδος... Ούτε εμένα, αλλά πονάω τόσο πολύ που είμαι πια σίγουρη ότι θα έρθει από ώρα σε ώρα. Δεν πειράζει όμως, έχω μια ωραία δικαιολογία να στριμώξω τον αντρούλη μου για τα καλά επί ένα μήνα ακόμα!
συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 215994 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 215994 συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 587529

111συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Παρ Μαρ 18, 2011 6:30 am

baby

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΑΧ ΝΑΙ???ΜΑΚΑΡΙ ,ΜΑΚΑΡΙ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ.............318 ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ???????????? συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 215994

112συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Παρ Μαρ 18, 2011 6:48 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ που μόλις χθές έκανα το τεστ & ήτανε θετικό και δεν έχω κανένα σύμπτωμα πέρα από υπνηλία και αδυναμία συγκέντρωσης?Και έχω και κάτι πονάκια κάτω χαμηλά όπως πριν την περίοδο..είναι φυσιολόγικό αυτο?Γιατί έχω ακούσει ότι δεν είναι πάντα φυσιολογικό..Και με απασχολεί λίγο που η χοριακή μου ήτανε χθες μόλις 36 γιατί ξέρω ότι πριν 10-12 μέρες έγινε η σύλληψη..Μήπως είναι εξωμήτριος κύηση?? Rolling Eyes

113συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Παρ Μαρ 18, 2011 10:26 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
carrie καταρχας συγχαρητηρια!! γιατι παει το μυαλο σου στο εξωμητριο? εκει τα νουμερα της χοριακης αυξανονται με τρελους ρυθμους.
και το 36 που εχεις μια χαρα ειναι-δεν ειναι ολες οι θετικες χοριακες ανω των 100. εξαρταται κ απο το ποτε εγινε η συλληψη. το θεμα ειανι να αυξηθει ικανοποιητικα σε 2 μερες (κατα 75% το λιγοτερο)
Smile

114συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Παρ Μαρ 18, 2011 10:55 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:carrie καταρχας συγχαρητηρια!! γιατι παει το μυαλο σου στο εξωμητριο? εκει τα νουμερα της χοριακης αυξανονται με τρελους ρυθμους.
και το 36 που εχεις μια χαρα ειναι-δεν ειναι ολες οι θετικες χοριακες ανω των 100. εξαρταται κ απο το ποτε εγινε η συλληψη. το θεμα ειανι να αυξηθει ικανοποιητικα σε 2 μερες (κατα 75% το λιγοτερο)
Smile

Διάβασα διάφορες ιστορίες και στην πραγματικότητα δεν ξέρω τι να σκεφτώ και έχω μπερδευτεί λίγο..Είναι λογικό αν η σύλληψη έγινε πριν 10 μέρες πχ?Σκέφτομαι να κάνω ξανά μία και την Δευτέρα γιατί επειδή θα την κάνω της Πέμπτης σε διαφορετικό μικροβιολογικό από αυτό που έκανα την άρχική να έχω και μία την Δευτέρα σαν σημείο αναφοράς..Δεν είναι άλλωστε διαφορετικες οι εκτιμήσεις κάθε ιατρείου της χοριακής?

115συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Παρ Μαρ 18, 2011 12:16 pm

Maraki_D

Maraki_D
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλησπέρα... Έκανα κι εγώ σήμερα μια χοριακή, δυστυχώς αρνητικό το αποτέλεσμα... Πολύ στενοχωρήθηκα... Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι ήμουν έγκυος... Πάμε γι' άλλα τώρα...

Με το καλό όσες μανούλες είχατε ευχάριστα νέα!!!! Καλά αποτελέσματα όσες τα περιμένετε!!!!!

116συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Παρ Μαρ 18, 2011 8:35 pm

toutounaki

toutounaki
Maraki_D λυπάμαι πολύ κοπέλα μου. Με 15 μερες καθυστερηση ήταν πολύ πιθανη η εγκυμοσυνη κι είχες και ολα τα συμπτωματα τί να πω... Ευχομαι την επόμενη φορα να τα καταφερετε....

Και τωρα στα καθ' ημας!Έκανα σήμερα το πρωί ένα self clear και ήταν αρνητικό, όπως το περίμενα (βέβαια ήλπιζα, αλλά το ότι δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ άλλο σύμπτωμα πλην της καθυστερησης με προδιέθετε αρνητικά). Οπότε όπως προείπα περιμένω κι εγώ την περίοδο μου και βάζω στα 2 στενά το σύζυγο για τον επόμενο μήνα. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

117συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Παρ Μαρ 18, 2011 8:41 pm

toutounaki

toutounaki
Carrie έγραψε:Εγώ που μόλις χθές έκανα το τεστ & ήτανε θετικό και δεν έχω κανένα σύμπτωμα πέρα από υπνηλία και αδυναμία συγκέντρωσης?Και έχω και κάτι πονάκια κάτω χαμηλά όπως πριν την περίοδο..είναι φυσιολόγικό αυτο?Γιατί έχω ακούσει ότι δεν είναι πάντα φυσιολογικό..Και με απασχολεί λίγο που η χοριακή μου ήτανε χθες μόλις 36 γιατί ξέρω ότι πριν 10-12 μέρες έγινε η σύλληψη..Μήπως είναι εξωμήτριος κύηση?? Rolling Eyes
Carrie μου συγχαριτήρια! Μην αγχωνεσαι. Όπως σου είπε και η koukida να ανησυχήσεις μόνο αν η χοριακή δεν αυξηθεί. Είναι λογικό με σύλληψη πριν από 10 μέρες να έχεις χαμηλή χοριακή. Η χοριακή αυξάνει με την εμφύτευση στη μητρα του ζυγωτη που κάποιες φορές γινεται μετα από 12 μερες! Όσο για τα πονάκια περιόδου είναι πολύ φυσιολογικά όπως και η υπνηλία. Αφού κι εγώ με 11 μέρες καθυστέρηση πίστευα κατά βάθος ότι δεν ήμουν έγκυος ακριβως επειδή δεν είχα κανένα άλλο σύμπτωμα κι επιβεβαιώθηκα.... Μια καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

118συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Παρ Μαρ 18, 2011 9:32 pm

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:
koukida έγραψε:carrie καταρχας συγχαρητηρια!! γιατι παει το μυαλο σου στο εξωμητριο? εκει τα νουμερα της χοριακης αυξανονται με τρελους ρυθμους.
Smile

Διάβασα διάφορες ιστορίες και στην πραγματικότητα δεν ξέρω τι να σκεφτώ και έχω μπερδευτεί λίγο..Είναι λογικό αν η σύλληψη έγινε πριν 10 μέρες πχ?Σκέφτομαι να κάνω ξανά μία και την Δευτέρα γιατί επειδή θα την κάνω της Πέμπτης σε διαφορετικό μικροβιολογικό από αυτό που έκανα την άρχική να έχω και μία την Δευτέρα σαν σημείο αναφοράς..Δεν είναι άλλωστε διαφορετικες οι εκτιμήσεις κάθε ιατρείου της χοριακής?

Ναι ειναι διαφορετικες οι εκτιμησεις καθε μικροβιολογικου, οι μοναδες σε καθε μηχανημα ειναι διαφορετικες για αυτο πρεπει παντα να επιλεγουμε το ιδιο μικροβ γιατι καθε 2η μερα αυξανονται οι τιμες, διπλασιαζονται!!

119συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Παρ Μαρ 18, 2011 10:57 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maraki_D & toutounaki κρίμα που δεν είχατε ευχάριστα νέα να μας πείτε, σας το εύχομαι για τον επόμενο μήνα!!!!!
Wink Wink

vasoula σύμφωνα με το ιατρείο για 0-50 τιμές χωριακής είμαι στην 4η εβδομάδα..Ελπίζω να πάνε όλα καλα την Δευτέρα και να δω μία ικανοποιητική αύξηση..Πρέπει λογικά να είναι γύρω στο..160 ε?

120συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Σαβ Μαρ 19, 2011 1:08 am

toutounaki

toutounaki
Carrie έγραψε:Maraki_D & toutounaki κρίμα που δεν είχατε ευχάριστα νέα να μας πείτε, σας το εύχομαι για τον επόμενο μήνα!!!!!
Wink Wink

vasoula σύμφωνα με το ιατρείο για 0-50 τιμές χωριακής είμαι στην 4η εβδομάδα..Ελπίζω να πάνε όλα καλα την Δευτέρα και να δω μία ικανοποιητική αύξηση..Πρέπει λογικά να είναι γύρω στο..160 ε?

Δεν πειράζει Carrie μου έτσι κι αλλιώς με προβλημάτιζε η απουσία άλλων συμπτωμάτων διότι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα πολλά συμπτώματα από νωρίς (αλλο που τα απέδιδα σε άλλες αιτίες) και έτσι δε στεναχωρέθηκα όσο αν είχα περισσότερη προσδοκία.

Όπως σου είπε και η Βασούλα η χοριακή ανά 2 ημέρες διπλασιάζεται που σημαίνει αν την έκανες προχθες και ήταν 36, σήμερα θα είναι 72 και τη Δευτέρα 144 (στο περίπου πάντα).
Αν δε σε πειράζει για να μαθαίνουμε ποια τεστς να εμπιστευόμαστε στις πόσες μερες καθυστέρησης έκανες το τεστ και πόσο ξεκάθαρο ήταν?

121συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Σαβ Μαρ 19, 2011 4:47 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πήρα το clear blue Plus (που είναι διπλό) και το έκανα στις 4 μέρες και βγήκε αρνητικό και το έκανα μετά ξανά στις 6 μέρες πρωί (γιατί το πρώτο το έκανα βράδυ) και βγήκε θετικό. Ήτανε ξεκάθαρη η διαφορά μεταξύ τους..Βέβαια δεν ξέρω γιατί την 1η φορά βγήκε αρνητικό, τον περασμένο μήνα είχα 1 βδομάδα καθυστέρηση (οπότε τελευταία περίοδος 9/2) και υπολόγιζα ότι εφόσον έχω 30 μέρες κύκλο θα έπρεπε να περιμένω στις 11/3. Έκανα το τεστ λοιπόν στις 15 & βγήκε αρνητικό. Αν όμως υπολόγιζα με βάση τον μεγαλύτερο κύκλο όπως γράφουν και οι οδηγίες μέσα (τον προηγούμενο δηλ που ήτανε 37 μέρες στην πραγματικότητα) τότε στις 15 ήτανε η 34η μέρα και έγινε νωρίτερα το τεστ..

122συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Σαβ Μαρ 19, 2011 4:53 am

toutounaki

toutounaki
Carrie έγραψε:Πήρα το clear blue Plus (που είναι διπλό) και το έκανα στις 4 μέρες και βγήκε αρνητικό και το έκανα μετά ξανά στις 6 μέρες πρωί (γιατί το πρώτο το έκανα βράδυ) και βγήκε θετικό. Ήτανε ξεκάθαρη η διαφορά μεταξύ τους..Βέβαια δεν ξέρω γιατί την 1η φορά βγήκε αρνητικό, τον περασμένο μήνα είχα 1 βδομάδα καθυστέρηση (οπότε τελευταία περίοδος 9/2) και υπολόγιζα ότι εφόσον έχω 30 μέρες κύκλο θα έπρεπε να περιμένω στις 11/3. Έκανα το τεστ λοιπόν στις 15 & βγήκε αρνητικό. Αν όμως υπολόγιζα με βάση τον μεγαλύτερο κύκλο όπως γράφουν και οι οδηγίες μέσα (τον προηγούμενο δηλ που ήτανε 37 μέρες στην πραγματικότητα) τότε στις 15 ήτανε η 34η μέρα και έγινε νωρίτερα το τεστ..

Προφανώς αυτό συνέβη... Δηλαδή έπρεπε να υπολογίσεις με βάση το μεγαλύτερο κύκλο!
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Εγώ από τη στιγμή που απέκλεισα την εγκυμοσύνη έχω ανησυχίσει πάρα πολύ γιατί ενώ πονάω σα να έχω περιοδο, δε μου έρχεται τίποτα. Υποφέρω κυριολεκτικά.... αλλά ελπίζω να έρθει γρήγορα η περίοδος και να τελειώνει το μαρτύριό μου!
Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι και να μας ενημερώνεις!!!
Φιλιά

123συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Σαβ Μαρ 19, 2011 4:55 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:
Carrie έγραψε:Πήρα το clear blue Plus (που είναι διπλό) και το έκανα στις 4 μέρες και βγήκε αρνητικό και το έκανα μετά ξανά στις 6 μέρες πρωί (γιατί το πρώτο το έκανα βράδυ) και βγήκε θετικό. Ήτανε ξεκάθαρη η διαφορά μεταξύ τους..Βέβαια δεν ξέρω γιατί την 1η φορά βγήκε αρνητικό, τον περασμένο μήνα είχα 1 βδομάδα καθυστέρηση (οπότε τελευταία περίοδος 9/2) και υπολόγιζα ότι εφόσον έχω 30 μέρες κύκλο θα έπρεπε να περιμένω στις 11/3. Έκανα το τεστ λοιπόν στις 15 & βγήκε αρνητικό. Αν όμως υπολόγιζα με βάση τον μεγαλύτερο κύκλο όπως γράφουν και οι οδηγίες μέσα (τον προηγούμενο δηλ που ήτανε 37 μέρες στην πραγματικότητα) τότε στις 15 ήτανε η 34η μέρα και έγινε νωρίτερα το τεστ..

Προφανώς αυτό συνέβη... Δηλαδή έπρεπε να υπολογίσεις με βάση το μεγαλύτερο κύκλο!
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Εγώ από τη στιγμή που απέκλεισα την εγκυμοσύνη έχω ανησυχίσει πάρα πολύ γιατί ενώ πονάω σα να έχω περιοδο, δε μου έρχεται τίποτα. Υποφέρω κυριολεκτικά.... αλλά ελπίζω να έρθει γρήγορα η περίοδος και να τελειώνει το μαρτύριό μου!
Φιλιά

Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!
Μήπως να πάρεις τηλέφωνο τον γιατρό σου?
Και εμένα με ανυσηχούν τα πονάκια που έχω..Sad Και μου φάνηκε πως είδα και καφέ βλένα σήμερα...
Crying or Very sad

124συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Σαβ Μαρ 19, 2011 4:58 am

toutounaki

toutounaki
Carrie έγραψε:
toutounaki έγραψε:

Φιλιά

Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!
Μήπως να πάρεις τηλέφωνο τον γιατρό σου?
Και εμένα με ανυσηχούν τα πονάκια που έχω..Sad Και μου φάνηκε πως είδα και καφέ βλένα σήμερα...
Crying or Very sad

Εσύ προφανώς είδες το αίμα της εμφύτευσης!Καλό είναι, μην ανησυχείς...

125συμπτωματα εγκυμοσυνης - Σελίδα 5 Empty Απ: συμπτωματα εγκυμοσυνης Σαβ Μαρ 19, 2011 5:02 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξέρω τι ήτανε...Είμαι σίγουρη όμως ότι αυτή τη βδομάδα θα με φάει το άγχος ως την Πέμπτη που θα κάνω την 3η χοριακή και θα μιλήσω με τον γιατρό μου... Crying or Very sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 20]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις