Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
751 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 751 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

FOYNTOYKAKI

FOYNTOYKAKI
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 9ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΤΙΣ 7.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ

kallia28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
η μικρη μου κοιμαται δωδεκαωρο, αλλα οχι την ιδια ωρα καθε βραδυ κειμενεται απο 7:30 εως 9:00, ο μεγαλος γυρω στις 9:30 αν εχει κοιμηθει μεσημερι αλλιως 8:30 ειναι στο κρεβατι του και ξυπναει 7:30 οταν εχει παιδικο και 8:30 ΣΚ

http://www.savetheplanet.gr

eirini1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κατά τις 8.15 μπαίνουμε για μπανάκι και μετά γαλατάκι και ύπνο...μέχρι τις 9 έχει κοιμθεί..αλλά μετά ξυπνάμε στις 3.00 και μετά στις 6-7 και μετά πάλι κατά τις 9-10... Sleep Sleep

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρήνη 21:00 με 3:00 είναι έξι ώρες...
Τι θέλω να πω:
Εγώ τη βάζω για ύπνο (εννοώντας ότι τη βάζω στο κρεβάτι της, γιατί εν τω μεταξύ μπορεί να έχει κοιμηθεί στο ρηλάξ) γύρω στα μεσάνυχτα -ανάλογα με το τι ώρα θα κάτσει το τελευταίο τάισμα- και θα ξυπνήσει γύρω στις 6 τα ξημερώματα.
Το βρίσκω πιο λογικό από το να κάνω το φάντασμα στις τρεις τα ξημερώματα...
Μετα ξανακοιμάται και ξυπνάει οριστικώς (εννοώντας πάλι ότι τη σηκώνω από το κρεβάτι και τη βάζω στο ρηλάξ ή στον καναπέ ή στο γυμναστήριο) κατά τις 10:00-11:00.

Να ας πούμε σήμερα... τώρα μόλις τελείωσα (23:30), ενώ άλλες μέρες μπορεί να είναι 23:00, 00:00, 1:00, ή ακόμα και 22:30 (όπως είπα πιο πάνω, ανάλογα με το πώς θα κάτσει το τελευταίο τάισμα) αλλά όσο πιο νωρίς τη βάλω, τόσο πιο νωρίς ξυπνάει κιόλας και είναι πολύ βάρβαρο για μένα, αφού δεν πέφτω για ύπνο πριν τα μεσάνυχτα. Οπότε για σκέψου να έχεις προλάβει να κοιμηθείς μόνο δύο ώρες...

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αναλογα την ηλικια κοριτσια,εμενα η κορη μου ειναι σχεδον 15 μηνων και 8.20 κανουμε το μπανακι μας,μασαζακι κουβεντουλα 10λεπτακια,γαλατακι ζεστο και στις 9 αντε 9.15 κοιμαται το πουλακι μου!Ξυπναει 7 παρα με 7.30 αναλογα τα κεφια της.Μια φορα ξυπνησε 8.30 και εκανα παρτι!!!!!!!

ntina

ntina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμένα ο μικρός μου ξυπνάει το πρωί 8:00 με 8:30 κια αυτό το έχουμε κάνει έτσι γιατί δουλεύω ενώ τα ΣΚ τον αφήνω μέχρι 9:00 αν θέλει φυσικά!!!μέχρι πριν δυο μήνες κοιμόταν μετά το πρωινό ξύπνημα στις 11:00 με 11:30 και ξύπναγε 13:00 εγώ σχολάω από την δουλειά μου 14:00 τον έπαιρνα λοιπόν από την μαμά μου (που μου τον κρατάει) και ξανακοιμόταν γύρω στις 16:00 μέχρι τις 18:00 αυτό ήταν ιδανικό για μένα γιατί προλάβαινα να κάνω ένα σωρό δουλειες και να έχω χρόνο μετά για το παιδάκι μου!όμως αυτό ήταν τώρα έχει αρχίσει και αλλάζει ωράρια το πρωί κλασικά ξυπνάει 8:00 το πολύ 8:30 μετά κοιμάται 13:00 και ξυπνάει γύρω στις 15:00 με αποτέλεσμα να τον περιμένω στη μαμά μου να ξυπνήσει αφού έχω σχολάσει από τις 14:00 να φάει το φαγάκι του και μετά να φύγουμε για το σπίτι μας!!!οπότε αφού τελικά είμαστε σπίτι μας στις 17:00 δεν προλαβαίνω να κάνω σχεδόν τιποτα από δουλειές ούτε προλαβαίνω να χαλαρώσω καθόλου αφού ο μικρούλης μου είναι ξύπνιος και θέλει κι αυτός τα παιχνιδάκια του.Το βράδυ κοιμάται γύρω στις 21:00 κάνω και εγώ ένα μπάνιο και πέφτω ΞΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

eirini1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tziz έγραψε:Ειρήνη 21:00 με 3:00 είναι έξι ώρες...
Τι θέλω να πω:
Εγώ τη βάζω για ύπνο (εννοώντας ότι τη βάζω στο κρεβάτι της, γιατί εν τω μεταξύ μπορεί να έχει κοιμηθεί στο ρηλάξ) γύρω στα μεσάνυχτα -ανάλογα με το τι ώρα θα κάτσει το τελευταίο τάισμα- και θα ξυπνήσει γύρω στις 6 τα ξημερώματα.
Το βρίσκω πιο λογικό από το να κάνω το φάντασμα στις τρεις τα ξημερώματα...
Μετα ξανακοιμάται και ξυπνάει οριστικώς (εννοώντας πάλι ότι τη σηκώνω από το κρεβάτι και τη βάζω στο ρηλάξ ή στον καναπέ ή στο γυμναστήριο) κατά τις 10:00-11:00.

Να ας πούμε σήμερα... τώρα μόλις τελείωσα (23:30), ενώ άλλες μέρες μπορεί να είναι 23:00, 00:00, 1:00, ή ακόμα και 22:30 (όπως είπα πιο πάνω, ανάλογα με το πώς θα κάτσει το τελευταίο τάισμα) αλλά όσο πιο νωρίς τη βάλω, τόσο πιο νωρίς ξυπνάει κιόλας και είναι πολύ βάρβαρο για μένα, αφού δεν πέφτω για ύπνο πριν τα μεσάνυχτα. Οπότε για σκέψου να έχεις προλάβει να κοιμηθείς μόνο δύο ώρες...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ τι θέμα ανοίγεις Τζίζ μου!! όταν ήρθαμε από το μαιευτήριο το τελευταιο γεύμα ήταν κατά τις 11 και ξ΄πναγε στις 3...το 11 έγινε σιγά σιγά 8.30 μεγαλώνοντας το παιδί λίγο επειδή το επιδιώξαμε και λίγο επειδή κι αυτό γκρίνιαζε και νύσταζε...
μετά όμως είπα να κάνω αυτό που λες, μπανάκι στις 8.30 και μετά ξύπνημα στις 12 για ταισμα για να μου ξυπνήσει μετά στις 6-7...πέρασα 14 μερες να περιμένω ξύπνια μέχρι τις 12-1 να δώσω τελευταίο γεύμα και μετά στις 3 εννοείται ότι ξαναξύπναγε, κάναμε βόλτες στο σαλόνι, στις 4.30-5 ξαναξύπναγε ξανά βόλτες στο σαλόνι μέχρι τις 6-7 όπου τον ταιζα!!! 15 μέρες το άντεξα αυτό και το 3 δεν το έκοψε ποτέ!!!!οπότε τα παράτησα κι εγώ...ασε που από τότε είναι συνεχώς με μπούκωμα και μου ξυπνάει συνέχεια... Sad Sad Sad

Ηλιαχτίδα

Ηλιαχτίδα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το ζουζουνι μου κοιμαται 12ωρο αλλα το ξεκιναει μετα τις 10 το βραδυ! σιγα σιγα πρεπει να τη κοιμηζω νωριτερα γιατι οταν ξεκινησουμε τις κρεμες θα εχουμε προβλημα!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini1 έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ τι θέμα ανοίγεις Τζίζ μου!!

Παρεπιπτόντως με λένε Αγγελική.
ΟΚ. Αφού το προσπάθησες..
Καλά κι εμένα δεν είναι κάθε μέρα του Αι-Γιαννιού.
Χτες που σας έλεγα ότι την έβαλα στις 23:30, την πήρε ο ύπνος κατά τις 00:00 και ξύπνησε 4:30
Σηκώθηκα της έβαλα πιπίλα μπας και ξανακοιμηθεί, αλλά τελικά 5:00 το πήρα απόφαση και σηκώθηκα να την αλλάξω και να φτιάξω γαλατάκι.
Μετά ξύπνησε κατά τις 8:30 όπου σηκώθηκε ο άντρας μου και την τάισε γύρω στις 9:00, και ξανακοιμήθηκε -τάβλα όμως, ίσως βοηθάει σε αυτό και ο καιρός που είναι για χουζούρι- μέχρι τις 11:30-12:00.

Σήμερα να δούμε. Τι ώρα θα ξυπνήσει άραγε???

zoi24

zoi24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nomiza pos imoyn i moni poy to paidi moy koimatai arga.einai 19 minon koimatai 12 mporei k 12.30 k ksypnaei meta tis 10.30 to proi synithos ton ksypnao k to mesimeri koimatai 2- 2.30 me 5- 5.30 entaksei den leo koimatai arketes ores alla einai fysiologiko na koimoyntai toso arga??alla pos ginetai na paei 9 i ora k na kleinoyn ta matia toys???

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοιμάται κατά τις 10:30 και την ξυπνάω γύρω στις 8:30 να πιεί το γάλα της.
την ημέρα βέβαια ακόμα κοιμάται ακατάστατα, 40 λεπτά τώρα,1 ώρα μετά κλπ.
το βράδυ όμως από 40 ημερών κοιμάται σερί...

eirini1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zoi24 έγραψε:nomiza pos imoyn i moni poy to paidi moy koimatai arga.einai 19 minon koimatai 12 mporei k 12.30 k ksypnaei meta tis 10.30 to proi synithos ton ksypnao k to mesimeri koimatai 2- 2.30 me 5- 5.30 entaksei den leo koimatai arketes ores alla einai fysiologiko na koimoyntai toso arga??alla pos ginetai na paei 9 i ora k na kleinoyn ta matia toys???

koita emena xalarwne apo neogennhto meta to mpanaki kai mou ekane to 6wro...mpanaki to ekana kata tis 9 alla otan allaxe h wra to phga pio nwris...esu ti wra to kaneis mpanaki? meta tou dineis gala kat eutheian? sbhsta fwta kai hsuxia ennoeitai... Sleep Sleep

mikroulaxristos

mikroulaxristos
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kaleeeeeee ti apantiseis itan aytes me ta 12ora ''rologakia''????? tha trelathoooo !!!! emena koimatai kata tis 12 kai ksipnaei kai to vrady polle sfores kai stis 6 pleon sikonetai kanonika!!!! ta xoume paiksei!! xaxaxa

Ηλιαχτίδα

Ηλιαχτίδα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mikroulaxristos έγραψε:kaleeeeeee ti apantiseis itan aytes me ta 12ora ''rologakia''????? tha trelathoooo !!!! emena koimatai kata tis 12 kai ksipnaei kai to vrady polle sfores kai stis 6 pleon sikonetai kanonika!!!! ta xoume paiksei!! xaxaxa

ε καλα ειπα 12ωρο αλλα οχι σερι! θα ξυπνησει μετα απο 6-7 ωρες θα φαει (λιγο δυστηχως...) και μετα παλι θα κοιμηθει ενα 3-4ωρο!

babyk

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Very Happy εμεις ευτυχως δεν ειχαμε ποτε προβλημα υπνου θεωρω πως ειμαστε τυχερη απο μωρο που ηταν κοιμοταν γυρω στις 9 το βραδυ και απαραιτητος 2 ωρες το μεσημερι και το πρωι ξυπναγε κατα τις 7 τωρα που ειναι 5χρονων κοιμαται 1με 2 ωρες το μεσημερι και το βραδυ κατα τις 10 το αργοτερο και σηκωνεται παλι στις 7 το πρωι

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα η μπεμπα μου ειναι 4μιση μηνων κ την ταιζω ανα 4ωρο απο τις 8 το πρωι ως τις 12 το βραδυ....
οποτε το τελευταιο γευμα ειναι 12 παρα με 12..... μερικες φορες κοιμαται αμεσως μετα το γαλατακι αλλες παλι μπορει να κατσει κ ως τις 2 μουρμουρωντας... ε, μετα πεφτει ξερη.... δεν μπορω να πω με αυτο το ωραριο κοιμαμαι αρκετα.... κ θα κοιμομουνα περισσοτερες ωρες αν επεφτα την ωρα που κοιμαται η μικρη μα δε μπορω πριν τις 1. τι ωρα κοιμουνται τα μωρακια σας? - Σελίδα 2 875502 τι ωρα κοιμουνται τα μωρακια σας? - Σελίδα 2 850933 τι ωρα κοιμουνται τα μωρακια σας? - Σελίδα 2 850933

https://www.youtube.com/cretanvenus

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
katerina780 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΑΛΙΑ...
ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ 12.00 ΜΕ 12.30.ΑΣΕ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ,ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΠΛΩΣΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Ακριβώς στα ίδια είμαστε!!!!!!!!!!

stavas

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μετά τις 23:00. Αν δεν ξαπλώσουμε, να σβήσουμε φώτα, να την μαλώσουμε κανα δυο φορές δεν κοιμάται με τίποτα. Δεν αντέχω άλλο!!!! Εχω κουραστεί απίστευτα δυο χρόνια τώρα. Α θα ξυπνήσεις και κανα δυο φορές το βράδυ και θα σηκωθώ!!!!

http://istoriestismamas.blogspot.com

veniou

veniou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
emena koimounte twra stis 10 twra me ta fagita pou trwne mas pernoun h wres.me to gala pio mikres pou htan kai epinan ka8e 4wres koimontan stis 12

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stavas έγραψε:Μετά τις 23:00. Αν δεν ξαπλώσουμε, να σβήσουμε φώτα, να την μαλώσουμε κανα δυο φορές δεν κοιμάται με τίποτα. Δεν αντέχω άλλο!!!! Εχω κουραστεί απίστευτα δυο χρόνια τώρα. Α θα ξυπνήσεις και κανα δυο φορές το βράδυ και θα σηκωθώ!!!!

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΤΙ ΚΟΥΡΑΣΗ....ΤΙ ΝΕΥΡΑ....ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΩ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ 5 -6 ΩΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΙΣ 11 -12 Η ΩΡΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΞΥΠΝΑΕΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα ο μπέμπης μου κοιμάται στις 9 το βράδυ και ξυπνάει 9 το πρωι.
Μετά θα κοιμηθεί άλλη μια ωρίτσα αφού πιει το γαλατάκι του.
Το μεσημέρι θα κοιμηθεί και 2 ωρίτσες 3-5.
Μετά φυσικά δεν τον ξανακοιμίζω,αν και πολλές φορές τρίβει τα ματάκια του...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις