Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
621 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 621 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lolalu ολες λιγο πολυ εχουν θεμα με την πεθερα!!! Twisted Evil το θεμα ειναι ο αντρας σου πως χειριζεται αυτην την κατασταση και αν την βαζει στη θεση της ή οχι!!!!το να αντιπαθεις τη πεθερα σου ειναι δεκτο,θεμιτο και συμβαινει...αλλα το να ανοιγεις μετωπο και με τον αντρα σου...(γιατι θα ανοιξεις οταν εισαι τοσο ισχυρογνωμων και απολυτη αφου ουτε καν κανεις διαλογο με ηρεμο τροπο!)αυτο βρισκω ασχημο!με τον αντρα σου μπορεις να μιλησεις για ολα αυτα που σε εχουν πληγωσει με τα πεθερικα και αν ειναι σωστος πιστευω θα καταλαβει οτι σε καποια πραγματα εχεις δικιο(πχ αυτο με το χρωμα του δερματος!!)αλλα αν πας με τσαμπουκα και δε σηκωνεις μυγα στο σπαθι σου ...χανεις και το οποιο δικιο σου εχει απομεινει!!
κι επισης σκεψου και το παιδακι σας!!δεν το εκανες μονη σου!οπως μιλας για ισοτητα πρεπει να υπολογιζεις οτι και του αντρα σου παιδι δικο του ειναι!!

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="ALEXANDRA STR."]lolalu ολες λιγο πολυ εχουν θεμα με την πεθερα!!! Twisted Evil το θεμα ειναι ο αντρας σου πως χειριζεται αυτην την κατασταση και αν την βαζει στη θεση της ή οχι!!!!το να αντιπαθεις τη πεθερα σου ειναι δεκτο,θεμιτο και συμβαινει...αλλα το να ανοιγεις μετωπο και με τον αντρα σου...(γιατι θα ανοιξεις οταν εισαι τοσο ισχυρογνωμων και απολυτη αφου ουτε καν κανεις διαλογο με ηρεμο τροπο!)αυτο βρισκω ασχημο!με τον αντρα σου μπορεις να μιλησεις για ολα αυτα που σε εχουν πληγωσει με τα πεθερικα και αν ειναι σωστος πιστευω θα καταλαβει οτι σε καποια πραγματα εχεις δικιο(πχ αυτο με το χρωμα του δερματος!!)αλλα αν πας με τσαμπουκα και δε σηκωνεις μυγα στο σπαθι σου ...χανεις και το οποιο δικιο σου εχει απομεινει!!
κι επισης σκεψου και το παιδακι σας!!δεν το εκανες μονη σου!οπως μιλας για ισοτητα πρεπει να υπολογιζεις οτι και του αντρα σου παιδι δικο του ειναι!![/quot

εισαι σχεδον πεπεισμενη πως η συμπεριφορα μου ειναι αδικη απεναντι στον αντρα μου.δεν ειναι ο χαρακτηρας μου να επιτιθομαι με τσαμπουκα πρωτα θα ακουσω οτι εχουν να μου π[ουν απειτα θα αντικρουσω αναλογως.ο αντρας μου δεν πηρε θεση δεν σεβαστκηκε κανενας τους οτι ημουν εγκυος. καν.οχι δεν συγχωρω τη συμπεριφορα του αντραμου που ειναι ιδια ακομα και τωρα

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ο δελφος του με υπερασπιστηκε και οχι ο αντρας μου.δεν μπορω να το ξεχασω.συμφωνησα να κανω το χατιρι του αλλα σαν 2ονομα το γιαννης.και ολοι οι φιλοι του αρχισαν να τον φωναζουν γιαννη γιαννη επιτηδες και οταν εγω τον φωναξα με το ονμα που εγω διαλεξα αρχισαν να με δουλευουν και παλι δεν πηρε θεση.γιάυτο ειμαι απολυτη και μιλαω ετσι.[/quote]
nomizo pos prepei na kanei smia sovari sizitisi me ton adra sou kai na tou doseis na kaalavei pos se kapoia themata kai fisika se ola ta themata apenadi stous goneis tou tha prepei na se stirizei kai na se ipostirizei.den einai sosto na menei ametoxos kai na se afinei etsi moni sou na prepei na iperaspisteis esi ton eafto sou apenadi se dikous tou anthropous.kai eleos afti i pethera sou akou ekei.to pira kai ego prosopika giati to xroma mou einai koda stou pakistanouli sta fanaria.xa xa eksotiko xroma

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:ο δελφος του με υπερασπιστηκε και οχι ο αντρας μου.δεν μπορω να το ξεχασω.συμφωνησα να κανω το χατιρι του αλλα σαν 2ονομα το γιαννης.και ολοι οι φιλοι του αρχισαν να τον φωναζουν γιαννη γιαννη επιτηδες και οταν εγω τον φωναξα με το ονμα που εγω διαλεξα αρχισαν να με δουλευουν και παλι δεν πηρε θεση.γιάυτο ειμαι απολυτη και μιλαω ετσι.
nomizo pos prepei na kanei smia sovari sizitisi me ton adra sou kai na tou doseis na kaalavei pos se kapoia themata kai fisika se ola ta themata apenadi stous goneis tou tha prepei na se stirizei kai na se ipostirizei.den einai sosto na menei ametoxos kai na se afinei etsi moni sou na prepei na iperaspisteis esi ton eafto sou apenadi se dikous tou anthropous.kai eleos afti i pethera sou akou ekei.[/quote]

Συμφωνώ, είναι κρίμα να δηλητιριάζεται η σχέση σας για τους άλλους. Πρέπει να το λύσετε τώρα που είναι νωρίς γιατί τα χρόνια περνανε και τα προβλήματα γιγαντώνονται.

Εγώ θα δώσω το όνομα της μητέρας μου στο μωρό, γιατί δε ζει, αλλιώς θα έδινα της πεθεράς μου κι ας είναι λίγο περίεργο. Αν ήταν πολύ περίεργο, θα έδινα κι άλλο ένα. Αλλά καταλαβαίνω και τις μαμάδες που δίνουν ένα άσχετο όνομα, είτε γιατί δεν πιστεύουν στη συγκεκριμένη παράδοση είτε γιατί τα ονόματα της οικογένειας δεν τους αρέσουν, είτε γιατί υπάρχουν προβλήματα με τους παππουδογιαγιάδες.

Lolalu, αν τα είχατε καλά με την πεθερά σου θα έδινες το όνομά? Θα έκανες τότε το χατίρι?

Πάντως σε καταλαβαίνω, αν έλεγε κατι τόσο υποτιμητικό η πεθερά μου ούτε να τη δω δε θα ήθελα!

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
παντα μιλαω πολυ ανοιχτα και στον αντρα μου και σε ολους.απο την αρχη ειχα ξεκαθαρισει τη θεση μου και τα πιστευω μου και ειχε συμφωνησει μαζι μου.τωρα που παντρευτηκαμε μου τα αλλαζει.εφοσον εγω ημουν ξεκαθαρη απο οταν γνωριστηκαμε δεν βρισκω το λογο γιατι να κανω πισω.δεν επιτρεπω σε κανεναν απο τους γονεις να επεμβαινουν στη ζωη μου.δεν τους πεφτει λογο για οτιδηποτε.δεν μας προσφεραν καμμια βοηθεια μονοι μας παλευουμε.τι κανανε για μας που να αξιζουν και το ονομα?εγω για τον αντρα μου και μονο δεχτηκα να μπει το γιαννης σαν 2ο ονομα αλλα θα το φωναζουμε Απολλων και φυσικα το παιδι εχει και το δικο μου επιθετο.ο πεθερος μου ειναι καλος και ησυχος ανθρωπος και τα παει καλα με τους δικους μου.η αλλη ειναι μιζερη.τωρα καλα τα παω αλλα εξακολουθω να μην την αντεχω.δεν ταιριαζω με τους μιζερους ανθρωπους.πολυ κακη ενεργεια. Very Happy

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lolalu μου εσυ ξερεις καλυτερα!!καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου οτι εχεις πληγωθει πολυ και γιαυτο εχεις αυτην την σταση!τουλαχιστον οσο μπορεις να σαι καλα με τον αντρα σου-για να εισαι και συ καλα!!!αλλιως αν δεν εχεις συμμαχο ουτε αυτον... υπαρχει σοβαρο προβλημα!οι πεθερες μπορουν να χωρισουν και ζευγαρια...αν ομως ο αντρας δεν ειναι μαμμακιας μπορει ανετα να την βαλει στη θεση της και να της βουλωσει το στομα!σορυ που μιλαω ετσι,κι εγω αγορακι γενναω σε δυο μηνες,αλλα φτου φτου φτου μακρυα απο μας...

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εεεεειιι κοριτσια...ονομα για την μπεμπα μου????????? Laughing

ALEXANDRA STR.

ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenaki85 έγραψε:εεεεειιι κοριτσια...ονομα για την μπεμπα μου????????? Laughing
elenaki μου να σαι καλα με κανες και γελασα!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
οχι τιποταλλο εχουμε αγνοησει εντελως το θεμα σου και μεσα σαυτο ανοιχτηκε αλλο...σορυ ρε κοριτσακι η συζητηση εξελιχθηκε ετσι!!!παντως σοφια μου αρεσει παρα πολυ,μονο του ομως!!!μακια!!! πως να ονομασω την μπεμπα μου???? - Σελίδα 2 417472 πως να ονομασω την μπεμπα μου???? - Σελίδα 2 417472 πως να ονομασω την μπεμπα μου???? - Σελίδα 2 417472

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χι χι χι περιμενω ιδεες ALEXANDRA μου,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι ενδιαφερον το πως κατεληξε η συζητηση...γενικα η δικια μου αποψη,να μην τραβαμε το σχοινι ο ενας απο την μια και ο αλλλος απο την αλλη...το μωρακι θα μεγαλωνει σε ενα σπιτι με συνεχεις διαφωνιες και ανταγωνισμους για το ποιος ειναι ισος με ποιον.δεν χρειαζεται να μπει κανενας στην διαδικασια να αποδειξει ποιος ειναι,αν εχει εναν ανθρωπο που τον αγαπαει και τον στηριζει διπλα του,θα του αφηνει χωρο να ενεργει οπως τον ευχαριστει,παντα μεσα στα πλαισια της αγαπης!!!!

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αλλη μια ιδεα που μου ερχεται...τον πεθερο μου τον λενε διαμαντη.οχι και οτι καλυτερο για αντρικο ονομα κατα την γνωμη μου,αλλα εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως σε κοριτσιστικο θα βγει κατι καλο.εχω αδυναμια στον πεθερο μου,ειναι πολυ καλος και ηρεμος ανθρωπος και θα χαιρομουν πολυ να εδινα στην κορη μου το ονομα του,παρα της πεθερας μου...αρα μηπως εχουμε καμια ιδεα κοριτσια????? Smile

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αδαμαντία δηλαδή λες? Μου αρέσει πολύ. Αλλά να είναι ολοκληρο όμως.

tresor

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Elenaki85, τα ονόματα που έχετε στην οικογένεια είναι και τα δύο ωραία αλλά νομίζω πως δεν συνδυάζονται. Όσο για το Αδαμαντία θα μπορούσε να γίνει Διαμαντένια!Μου αρέσει!Με το καλό το μωράκι σου!

http://www.jlamprou.blogspot.com

Ιφιγένεια

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
από το Αδαμαντία βγαίνει το Μάντα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλύτερο από το Σοφία ή το Κατερίνα

AthinaKolovou

AthinaKolovou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελενακι θα σου πω την αποψη μου και αν δεν σε καλυπτει πες οτι δεν με διαβασες. Μπορεις να βρεις πολλα ομορφα ονοματα ακομα και του πεθερου οπως ειπες. Εγω αν ημουν φιλη σου η αδερφη σου θα σου ελεγα σιγουρα να δωσεις στο μωρο το ονομα της πεθερας σου. Το Κατερινα ειναι παντα ενα ομορφο ονομα και δεν θα ρισκαρεις να δημιουργησεις θεμα η καποια στεναχωρια (ακομα κι αν δεν στο πει) Σιγουρα θα της το σχολιασουν καποιοι απο το περιβαλλον και στο τελος μεσα της θα στεναχωρηθει μαζι σας... Δεν στο παιζω αγια, εχω κι εγω πεθερα, αλλα πιστεψε με, με το να μην τραβαω κι εγω το σκοινι (που δεν το κανω μοναχα για τον αντρα μου γιατι δεν του αξιζει να δημιουργω τετοια) εγω κερδισα περισσοτερα... Δεν ειναι υποταγη αυτο, ειναι καλοσυνη και ενα ακομα δειγμα σεβασμου κυριως στον αντρα σου... Αν ειμαι λαθος, συγνωμη.

AthinaKolovou

AthinaKolovou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
lolalu έγραψε: παντα μιλαω πολυ ανοιχτα και στον αντρα μου και σε ολους.απο την αρχη ειχα ξεκαθαρισει τη θεση μου και τα πιστευω μου και ειχε συμφωνησει μαζι μου.τωρα που παντρευτηκαμε μου τα αλλαζει.εφοσον εγω ημουν ξεκαθαρη απο οταν γνωριστηκαμε δεν βρισκω το λογο γιατι να κανω πισω.δεν επιτρεπω σε κανεναν απο τους γονεις να επεμβαινουν στη ζωη μου.δεν τους πεφτει λογο για οτιδηποτε.δεν μας προσφεραν καμμια βοηθεια μονοι μας παλευουμε.τι κανανε για μας που να αξιζουν και το ονομα?εγω για τον αντρα μου και μονο δεχτηκα να μπει το γιαννης σαν 2ο ονομα αλλα θα το φωναζουμε Απολλων και φυσικα το παιδι εχει και το δικο μου επιθετο.ο πεθερος μου ειναι καλος και ησυχος ανθρωπος και τα παει καλα με τους δικους μου.η αλλη ειναι μιζερη.τωρα καλα τα παω αλλα εξακολουθω να μην την αντεχω.δεν ταιριαζω με τους μιζερους ανθρωπους.πολυ κακη ενεργεια. Very Happy

Καταρχην το θεμα πιστευω πως το εχεις με τον αντρα σου και οχι με τα πεθερικα. Κι εμεις δεν επιτρεπουμε σε κανεναν να επεμβαινει στα της οικογενειας μας αλλα μεχρι εκει. Τα πεθερικα σου ειναι αυτοι που γεννησαν ενα παιδι οπως εσυ. Συγκεκριμενα γεννησαν τον αντρα που αγαπησες και παντρευτηκες. Κι αυτη λοιπον ειναι μια μανα οπως εσυ. Τωρα, αν ειναι μιζερη οκ, εχε αποσταση. Αυτος ομως ο πολεμος προς ολα τα μετωπα κανει κακο στο δικο σου σπιτι τωρα. Κι αν ο αντρας σου δεν παιρνει θεση, με το να γινεις νταης δεν θα πετυχεις τιποτα. Εκτος αν δεν θελεις να το φτιαξεις και προτιμας να εχεις συνεχως εμπολεμη κατασταση. Σ αυτη την περιπτωση, εσυ εισαι η μιζερη... Συγνωμη αν σε στεναχωρω, αλλα το ιδιο θα ελεγα αν μιλουσα ειλικρινα σε μια φιλη. Σκεψου το λιγο...

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μιλας πολυ λογικα αθηνα και εκπεμπεις εναν σεβασμο και μια γαληνη.μπραβο σου!και εγω ετσι θα ελεγα,το πρωτο παιδι να παρει απο την οικογενεια του αντρα μου.την πεθερα μου σκεφτηκα καθως εχω κοριτσακι,απλα σαν ονομα το εχουμε πολυ κοινο στον κυκλο μας και το εχω συνηθισμενο.για αυτο σκεφτηκα να γτο αλλαξω καπως και να το κανω πιο πρωτοτυπο με το να προσθεσω και της μαμας μου δινοντας χαρα σε 2 ατομα!απο την αλλη ο πεθερος μου ειναι οπως ειπα ενας υπεροχος ανθρωπος που δειχνει απιστευτη χαρα με το εγγονακι...ηταν αυτος που με το που παντρευτηκαμε απο την επομενη μερα μας ρωταγε ποτε θα παιξει με το εγγονι και ολο μας μαλωνε που του λεγαμε οτι ακομα ειμαστε μικροι,δεν το εχουμε στο προγραμμα.η πεθερα μου ειναι πιο αποστασιωποιημενη γιατο θεμα,σε αντιθεση με τον χαρακτηρα της που μπαινει σε ολα.δεν το λεω απο κακια(ειλικρινα δεν βρισκω λογο να υπαρχει κακια σε πεθερες και νυφες),αλλα καιν ο αντρας μου πλεον λεει οτι η πεθερα μου "ζηλευει".του παραπονιεται οταν θα τον βρει μονο του για το οτι ειμαι υπερβολικη με την καθαριοτητα στο σπιτι,οτι δεν χρειαζεται να παει να παρει κατι απο το σουπερ μαρκετ,οτι δεν χρειαζεται να πηγαινουμε 1 φορα την βδομαδα στους γονεις μου(μενουν μακρια μας 50χλμ,ενω με τα πεθερικα μου ειμαστε ενα τετραγωνο αποσταση),αλλα να ερχονται αυτοι να με δουν,οτι φοραω τακουνια και αυτα με κανουν ψηλη και αλλα τετοια που με κουραζουν σιγα σιγα...λεει εσυ ελενα δεν παρεξηγεισαι και να πω κατι,και δεν υπολογιζει τι να πει και τι οχι.δεν αντιμιλαω,το θεωρω αγενεια,αλλα εχω αρχισει να κουραζομαι και το βλεπει ο αντρας μου,της μιλαει ο ιδιος και την μαλωνει,αλλα τα ιδια...ετσι το ονομα με κανει να πιστευω οτι θα δωσει πολυ περισσοτερη χαρα στον πεθερο μου!δεν ξερω κοριτσια...στεναχωρηθηκα παλι που τα θυμηθηκα.

sorry για το μεγαλο post..............

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οχι κανενας δε με στεναχωρει μπορει να ειμαι μιζερη εγω αλλα δε με πειραζει πολυ απλα γιατι κανω αυτα που θελω εγω και οχι αυτα που προσταζουν καποιοι.και παρ'ολα αυτα τα εχω και καλα με ολους ακομα και με τον αντρα μου.να θεωρειται εσεις μιζερια να πσλευετε για τα πιστευω σας τοτε εσας λυπαμαι.και στο παιδι μου θα δωσω το ονομα που θελω αλλα και το επωνυμο μου επισης και κανεις δεν θα μου φερει αντιρρηση.και εμενα με γεννησε μανα.οπως εγω πρεπει να δειξω καταννοηση ετσι πρεπει και αυτος.αυτα με μενα.δεν θελω αν φανω επιθετικη αλλα αυτη ειναι η αποψη μου και βλεπω δνε τη σεβεστε προσπαθωντας να με πεισετε για το ποιο ειναι το σωστο και τι ειναι καταννοηση και τι αγγαπη.ποτε γιναμε ολοι ειδικοι?δεν ειστε σε θεση να μου πειτε αν τα παω καλα ή οχι με τον αντρα μου γιατι δεν εχετε ακουσει και τις 2πλευρες και δεν ειστε καθε μερα σπιτι μου.θα το θεωρησω πολυ υποκριτικο αν γυρισετε και μου πειτε πως ειστε απολυτα ικανοποιημενη με τη ζωη σας το αντρα την οικογενεια σας...παντα υπαρχουν παραπονα...λιγα ή πολλα...οι περισσοτερες απο σας νομιζετε πως ειστε ειδικες σε θεματα αγαπης καριερας οικογενειας..δεν ειναι ετσι ομως..

AthinaKolovou

AthinaKolovou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
lolalu έγραψε:οχι κανενας δε με στεναχωρει μπορει να ειμαι μιζερη εγω αλλα δε με πειραζει πολυ απλα γιατι κανω αυτα που θελω εγω και οχι αυτα που προσταζουν καποιοι.και παρ'ολα αυτα τα εχω και καλα με ολους ακομα και με τον αντρα μου.να θεωρειται εσεις μιζερια να πσλευετε για τα πιστευω σας τοτε εσας λυπαμαι.και στο παιδι μου θα δωσω το ονομα που θελω αλλα και το επωνυμο μου επισης και κανεις δεν θα μου φερει αντιρρηση.και εμενα με γεννησε μανα.οπως εγω πρεπει να δειξω καταννοηση ετσι πρεπει και αυτος.αυτα με μενα.δεν θελω αν φανω επιθετικη αλλα αυτη ειναι η αποψη μου και βλεπω δνε τη σεβεστε προσπαθωντας να με πεισετε για το ποιο ειναι το σωστο και τι ειναι καταννοηση και τι αγγαπη.ποτε γιναμε ολοι ειδικοι?δεν ειστε σε θεση να μου πειτε αν τα παω καλα ή οχι με τον αντρα μου γιατι δεν εχετε ακουσει και τις 2πλευρες και δεν ειστε καθε μερα σπιτι μου.θα το θεωρησω πολυ υποκριτικο αν γυρισετε και μου πειτε πως ειστε απολυτα ικανοποιημενη με τη ζωη σας το αντρα την οικογενεια σας...παντα υπαρχουν παραπονα...λιγα ή πολλα...οι περισσοτερες απο σας νομιζετε πως ειστε ειδικες σε θεματα αγαπης καριερας οικογενειας..δεν ειναι ετσι ομως..

Καταρχην δεν μιλας ωραια. Προσβαλλεις γιατι νομιζεις πως κι εδω ειναι το σπιτι σου που την εχεις δει να κανεις κουμαντο εσυ. Εδωμεσα εισαι για να μιλας και να ακους γνωμες, διαφορετικα μην μιλας και λεγε τις αποψεις σου στον τοιχο σου που θα σου λεει ναι στα παντα. Κανεις δεν παει να σου επιβληθει αλλα εσυ βλεπεις παντου εχθρους, εδω λεμε ολοι την γνωμη μας. Εσυ η ιδια μας "εδωσες" τον αντρα σου αν θυμασαι.. Επισης καποιες απο εμας ειμαστε απολυτα ικανοποιημενες απο την ζωη μας οσο κ αν σου φαινεται απιθανο, γιατι ψαχναμε κατι αληθινο να ζουμε και οχι το τελειο. Φυσικα υπαρχουν παντου διαφωνιες και καταστασεις αλλα ετσι ειναι η ζωη. Αν για σενα ικανοποιηση ειναι να ζεις με ανθρωπους που θα τους κανεις κοτες και ολα θα κυλουν οπως θες εσυ χωρις διαφωνιες, εισαι σε αλλο κοσμο. Και τελος, σιγουρα ενα ατομο σαν εσενα, δεν ειναι σε θεση να "μας λυπαται" οπως ειπες... Σοβαρεψου..

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
AthinaKolovou έγραψε:
lolalu έγραψε:οχι κανενας δε με στεναχωρει μπορει να ειμαι μιζερη εγω αλλα δε με πειραζει πολυ απλα γιατι κανω αυτα που θελω εγω και οχι αυτα που προσταζουν καποιοι.και παρ'ολα αυτα τα εχω και καλα με ολους ακομα και με τον αντρα μου.να θεωρειται εσεις μιζερια να πσλευετε για τα πιστευω σας τοτε εσας λυπαμαι.και στο παιδι μου θα δωσω το ονομα που θελω αλλα και το επωνυμο μου επισης και κανεις δεν θα μου φερει αντιρρηση.και εμενα με γεννησε μανα.οπως εγω πρεπει να δειξω καταννοηση ετσι πρεπει και αυτος.αυτα με μενα.δεν θελω αν φανω επιθετικη αλλα αυτη ειναι η αποψη μου και βλεπω δνε τη σεβεστε προσπαθωντας να με πεισετε για το ποιο ειναι το σωστο και τι ειναι καταννοηση και τι αγγαπη.ποτε γιναμε ολοι ειδικοι?δεν ειστε σε θεση να μου πειτε αν τα παω καλα ή οχι με τον αντρα μου γιατι δεν εχετε ακουσει και τις 2πλευρες και δεν ειστε καθε μερα σπιτι μου.θα το θεωρησω πολυ υποκριτικο αν γυρισετε και μου πειτε πως ειστε απολυτα ικανοποιημενη με τη ζωη σας το αντρα την οικογενεια σας...παντα υπαρχουν παραπονα...λιγα ή πολλα...οι περισσοτερες απο σας νομιζετε πως ειστε ειδικες σε θεματα αγαπης καριερας οικογενειας..δεν ειναι ετσι ομως..

Καταρχην δεν μιλας ωραια. Προσβαλλεις γιατι νομιζεις πως κι εδω ειναι το σπιτι σου που την εχεις δει να κανεις κουμαντο εσυ. Εδωμεσα εισαι για να μιλας και να ακους γνωμες, διαφορετικα μην μιλας και λεγε τις αποψεις σου στον τοιχο σου που θα σου λεει ναι στα παντα. Κανεις δεν παει να σου επιβληθει αλλα εσυ βλεπεις παντου εχθρους, εδω λεμε ολοι την γνωμη μας. Εσυ η ιδια μας "εδωσες" τον αντρα σου αν θυμασαι.. Επισης καποιες απο εμας ειμαστε απολυτα ικανοποιημενες απο την ζωη μας οσο κ αν σου φαινεται απιθανο, γιατι ψαχναμε κατι αληθινο να ζουμε και οχι το τελειο. Φυσικα υπαρχουν παντου διαφωνιες και καταστασεις αλλα ετσι ειναι η ζωη. Αν για σενα ικανοποιηση ειναι να ζεις με ανθρωπους που θα τους κανεις κοτες και ολα θα κυλουν οπως θες εσυ χωρις διαφωνιες, εισαι σε αλλο κοσμο. Και τελος, σιγουρα ενα ατομο σαν εσενα, δεν ειναι σε θεση να "μας λυπαται" οπως ειπες... Σοβαρεψου..
αν θυμαμαι καλα ευτο ακριβως εκανα ειπα τη αποψη μου μοιραστικα καποια προβλαηματα μου τη γνωμη μου.λαθος μου.φαινεται δεν δεχεσαι διαφορετικη αποψη απο τη δικη σου.δεν προσβαλλα κανεναν σας αντιθετως το ''εσυ εισαι μιζερη'' τα λεει ολα.δεν με ξερεις οποτε να προσεχεις τον τροπο σου.οποιος με προσβαλλει το ιδιο θα λαβει.αλλο να λες την αποψη σου και αλλο να το παιζεις ξερολα.

AthinaKolovou

AthinaKolovou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
lolalu έγραψε:
AthinaKolovou έγραψε:

αν θυμαμαι καλα ευτο ακριβως εκανα ειπα τη αποψη μου μοιραστικα καποια προβλαηματα μου τη γνωμη μου.λαθος μου.φαινεται δεν δεχεσαι διαφορετικη αποψη απο τη δικη σου.δεν προσβαλλα κανεναν σας αντιθετως το ''εσυ εισαι μιζερη'' τα λεει ολα.δεν με ξερεις οποτε να προσεχεις τον τροπο σου.οποιος με προσβαλλει το ιδιο θα λαβει.αλλο να λες την αποψη σου και αλλο να το παιζεις ξερολα.

Ενταξει, ενταξει.....

mary85

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
to xirotero pragma pou mporis na kanis se ena pedi ine na tou dosis dio epitheta.exo di poles miteres poy theloun na dinoun kai to diko tous epitheto sto pedi.otan megalosi tha ine provlima.as skeftomaste logika oxi kobleksika!!

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γιατι το λες αυτο mary85?και που ειναι το κομπλεξικο?

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια σας παρακαλώ ας σταματήσει όλο αυτό εδώ. Καταλαβαίνω ότι ως έγκυες έχουν τρελαθεί οι ορμόνες και είναι απολυτα φυσιολογικο. Οι διαφορές υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα και πρέπει να υπάρχουν για να μην είμαστε όλοι ίδιο. Ναι στην διαφορετικότητα λοιπόν και ας κάνει η κάθε μαμά ότι θέλει και ας το μετανοιώσει μετά. Η γνώμη δεν επιβάλλεται απλά εκφράζεται. Lolalu μου κατανοώ ότι επειδή δεν είσαι ελληνίδα δεν μπορείς να καταλάβεις και να ακολουθήσεις μερικά από τα εθιμά μας αλλά η ουσία είναι μία. Καμία από εμάς που βγάζουμε το όνομα του πεθερού μας δεν νιώθουμε κατώτερες ή καπελωμένες. Στην περίπτωσή μου, όταν έμαθα το φύλο του παιδιού μου (αγόρι) χάρηκα για ένα λόγο παραπάνω. Θα συνέχιζε το όνομα του άντρα μου. Και να σου πω την αλήθεια εγώ και ο πεθερός μου χαρήκαμε για το φύλο περισσότερο από όλους Very Happy ! Σε μια άλλη συζήτηση είχες πει ότι εμείς οι ελληνίδες ψαχνόμαστε για καβγάδες. Μάλλον την πεθερά σου είχες στο μυαλό σου και έχεις δίκιο να είσαι πληγωμένη γιατί σου φέρθηκε πολύ ρατσιστικά. Σου το δηλώνω όμως. Δεν είναι θέμα εθνικότητας αλλά θέμα χαρακτήρα. Προσπάθησε να διώξεις το θυμό που έχεις μέσα σου γιατί δηλητηριάζεις την ψυχή σου. Με το καλό το δεύτερο μωράκι σου και ασε την πεθερά σου να σκάει που θα έχει 2 μαυράκια μέσα στο σπίτι της! Laughing Laughing Laughing Αυτή θα είναι η εκδίκησή σου! Wink

Στο θέμα μας μας τώρα... Καμιά άλλη ιδέα για Σοφία Κατερίνα σε ένα;;; Εχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν μου έρχεται τίποτα!

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι μπορει να εχω θυμο μεσα μου αλλα με την πεθερα μου μονο.οχι με τις κοπελες του φορουμ που στο κατω κατω δεν τις ξερω.το μονο που εκανα ειναι να πω ανοιχτα την αποψη μου.δεν ειναι κακο.ναι εχω διαφορετικη αποψη αλλα δεν δεχομαι να με πουν μιζερη χωρις λογο μονο και μονο επειδη εχω διαφορετικη αποψη.σεβομαι τις αποψεις των αλλων αρκει να μην με προσβαλλουν.εχω εναν διαφορετικο τροπο που βλεπω την ισοτητα αλλα δεν νομιζω πως αυτο προσβαλλει κανεναν.δεχομαι επιθεσεις χωρις λογο και πο πανω καποια ειπε πως εγω προσβαλλω.ελεος.θα φοβομαστε να λεμε τη γνωμη μας ακομα και σε ενα φορουμ?

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Very Happy Φιορινα εχει και τα 2. Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις