Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

AthinaKolovou

AthinaKolovou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
grammatiki έγραψε:
AthinaKolovou έγραψε:Καταρχην νομιζω πως το μπερδευεις με το ρυζογαλο που τρωμε εμεις. οχι. το ρυζαλευρο κυριως το παιρνουμε σε σκονη και το δυαλυεις στο νερο. Εμεις δεν του δωσαμε λογω δυσκοιλιοτητας και ξεκινησε με κρεμα βανιλια οπου του εδινα 1 φορα την ημερα καθε απογευμα. Αυτο μολις εκλεισε τον 5ο μηνα. Και λιγο μετα τον 6ο αλλο προγραμμα. Γαλα πολυ νωρις το πρωι, Φρουτοκρεμα μετα, το μεσημερι κοτοπουλο με καροτο, κολοκυθι, πατατα, το απογευμα φαριν λακτε και το βραδυ το γαλα του παλι.... Στην αρχη δεν τα τρωνε, θελει αγωνα αλλα καποια στιγμη συνηθιζουν...

και εγω βανιλια κρεμα της εχω ξεκινησει αλλα μεχρι στιγμης δε τη βλεπω να τρελαινεται.βεβαια ακομη ειναι νωρις 2η φορα της εδωσα αλλα ελπιζω στη πορεια να την συνηθισει και να την τρωει.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν τρελενεται με τη μια!!!! Θελει χρονο και καθε φορα θα σου τρωει περισσοτερο. Εμενα ο Mr εχει παει 10 μηνων, εχει φαει σχεδον τα παντα και για να φαει την κρεμα (αν δεν τον χαλαει καμμια μυρωδια.. καινουργιου λαχανικου ας πουμε) κανουμε αγωνα.. Μονο ορχηστρα δεν φερνουμε να τον διασκεδαζει για να φαει.. Κανω συνεχεια το τσιρκο!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AthinaKolovou έγραψε:
grammatiki έγραψε:
AthinaKolovou έγραψε:Καταρχην νομιζω πως το μπερδευεις με το ρυζογαλο που τρωμε εμεις. οχι. το ρυζαλευρο κυριως το παιρνουμε σε σκονη και το δυαλυεις στο νερο. Εμεις δεν του δωσαμε λογω δυσκοιλιοτητας και ξεκινησε με κρεμα βανιλια οπου του εδινα 1 φορα την ημερα καθε απογευμα. Αυτο μολις εκλεισε τον 5ο μηνα. Και λιγο μετα τον 6ο αλλο προγραμμα. Γαλα πολυ νωρις το πρωι, Φρουτοκρεμα μετα, το μεσημερι κοτοπουλο με καροτο, κολοκυθι, πατατα, το απογευμα φαριν λακτε και το βραδυ το γαλα του παλι.... Στην αρχη δεν τα τρωνε, θελει αγωνα αλλα καποια στιγμη συνηθιζουν...

και εγω βανιλια κρεμα της εχω ξεκινησει αλλα μεχρι στιγμης δε τη βλεπω να τρελαινεται.βεβαια ακομη ειναι νωρις 2η φορα της εδωσα αλλα ελπιζω στη πορεια να την συνηθισει και να την τρωει.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν τρελενεται με τη μια!!!! Θελει χρονο και καθε φορα θα σου τρωει περισσοτερο. Εμενα ο Mr εχει παει 10 μηνων, εχει φαει σχεδον τα παντα και για να φαει την κρεμα (αν δεν τον χαλαει καμμια μυρωδια.. καινουργιου λαχανικου ας πουμε) κανουμε αγωνα.. Μονο ορχηστρα δεν φερνουμε να τον διασκεδαζει για να φαει.. Κανω συνεχεια το τσιρκο!!!

πωπω τοσο καλα ε;καταλαβα τι εχω να περασω Shocked

AthinaKolovou

AthinaKolovou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
grammatiki έγραψε:
AthinaKolovou έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Οχι ρε... Μην τρελενεσαι. Χαβαλε εχει... Μετα το αγχος της αρχης.. Εμενα ειδικα στις περιπτωσεις που ειμαι πτωμα και ο γιος μου θελει γλεντια, με πιανει νευρικο γελιο απο το ολο σκηνικο.. Αυτος χαρα και διασκεδαση να χτυπιεται κι εγω απο την αλλη να με λυπηθει η ψυχη σου.. Ενταξει μωρε τα κακομοιρα κι αυτα.. ''Κρεμονται'' απο εμας και εμεις ολο τους μαθαινουμε καινουργια κολπα... Ευκολο ειναι;;;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AthinaKolovou έγραψε:
grammatiki έγραψε:
AthinaKolovou έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Οχι ρε... Μην τρελενεσαι. Χαβαλε εχει... Μετα το αγχος της αρχης.. Εμενα ειδικα στις περιπτωσεις που ειμαι πτωμα και ο γιος μου θελει γλεντια, με πιανει νευρικο γελιο απο το ολο σκηνικο.. Αυτος χαρα και διασκεδαση να χτυπιεται κι εγω απο την αλλη να με λυπηθει η ψυχη σου.. Ενταξει μωρε τα κακομοιρα κι αυτα.. ''Κρεμονται'' απο εμας και εμεις ολο τους μαθαινουμε καινουργια κολπα... Ευκολο ειναι;;;

ναι οντως εχει δικιο ειδικα οταν εμεις ειμαστε ψοφιοι και αυτα σκανε τα χαμογελακια τους ειναι ολα τα λεφτα.και λες ποσο αγαθα και αθωα πανω απο ολα μπορει να ειναι τα παιδακια μωρε;

marimari

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Koριτσια εμενα ποτε μα ποτε δεν τις συμπαθησε αυτες τις κρεμες του εμποριου φουσκωνα -ξεφουσκωνα απο το αγχος αυτη τιποτα !Οταν της εβαλα τη φρουτοκρεμα την ετρωγε πιο ευχαριστα κ οταν βαλαμε το μεσημεριανο ,που το ειχα
φοβηθει οτι δεν θα το θελει, το ετρωγε μια χαρα,απλα το απογευμα δεν ετρωγε το ρυζαλευρο ετρωγε 70μλ στο τσακιρ
κεφι ,το ιδιο κ με την φαριν λακτε,ρωτησα το γιατρο τι να κανω κ μου ειπε οτι μπορω να της δωσω παλι το μεσημεριανο
φαγητο που της ειχα αφου της αρεσε,η΄ της μαγειρευα κατι αλλο ,ωσπου ηρθε η στιγμη πουβαλαμε το γιαουρτι κ το απογευμα πλεον τρωει γιαουρτι.
Δεν εφαγε ποτε με ορεξη αυτες τις κρεμες παντα ηταν μιζερη
οταν της εδινα ,οτι ειναι φτιαγμενο απο τη μαμα το τρωει ανετα ,ευτυχως που δεν της αρεσουν γιατι οπως λεει κ μια κοπελα παραπανω δεν προσφερουν τπτ ιδιαιτερο ολο ζαχαρη
ειναι.
Οποτε κοριτσια μην αγχωθειτε θα μαθουν να τρωνε σιγα σιγα
κ θα τρωνε οτι τους αρεσει εμεις πρεπει να εχουμε
ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ προς θεου ουτε κ εγω τα ηξερα ολα αυτα ας ειναι καλα το ιντερνετ κ το φορουμ στο δευτερο κοριτσια θα τα κανουμε με κλειστα τα ματια ,τωρα καταλαβαινω γιατι οσες εχουν
κ δευτερο παιδι λενε οτι μεγαλωσε απο μονο του,στο πρωτο
τα ψαχνουμε ολα τοοσο πολυ στο δευτερο μηχανικα τα κανουμε ολα .
Φιλια στα ζουζουνια !!!!!!!!!!!!!!!!!

ioannam24

ioannam24
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα τρωει 4 γευματα την ημερα και μου ειπε στις 13:30 να της δωσω μηλο και στις 17:30 να της δωσω ρυζαρευλο βανιλια.
το θεμα ειναι π.χ. αυριο 3 κουταλιτσες φρουτοκρεμα και μετα απο 3 μερες 4 κουταλιτσες και παλι λεγοντας... μεχρι ποσο πρεπει να φαει μονο κρεμα χωρις γαλα ???

αν φτιαχνω φρουτοκρεμα με φρεσκα φρουτα πως μετραω τα ml ????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioannam24 έγραψε:εμενα τρωει 4 γευματα την ημερα και μου ειπε στις 13:30 να της δωσω μηλο και στις 17:30 να της δωσω ρυζαρευλο βανιλια.
το θεμα ειναι π.χ. αυριο 3 κουταλιτσες φρουτοκρεμα και μετα απο 3 μερες 4 κουταλιτσες και παλι λεγοντας... μεχρι ποσο πρεπει να φαει μονο κρεμα χωρις γαλα ???

δε μετρας τιποτα.δινεις στο παιδι σιγα σιγα και φρουτοκρεμα και κρεμα βανιλια και οταν τα τρωει και τα 2 τοτε πια δε δινεις συμπληρωμα γαλα.

ioannam24

ioannam24
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:
ioannam24 έγραψε:εμενα τρωει 4 γευματα την ημερα και μου ειπε στις 13:30 να της δωσω μηλο και στις 17:30 να της δωσω ρυζαρευλο βανιλια.

δε μετρας τιποτα.δινεις στο παιδι σιγα σιγα και φρουτοκρεμα και κρεμα βανιλια και οταν τα τρωει και τα 2 τοτε πια δε δινεις συμπληρωμα γαλα.

ποσα ml φρουτοκρεμα πρεπει να φτιαξω την πρωτη φορα ????? δλδ ποσο μηλο να αλεσω ??

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioannam24 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ποσα ml φρουτοκρεμα πρεπει να φτιαξω την πρωτη φορα ????? δλδ ποσο μηλο να αλεσω ??

εμενα η παιδιατρος μου ειπε την πρωτη ημερα ενα μηλο για 2 μερες αυτο.μετα ενα μηλο και ενα αχλαδι.και παει λεγοντας.

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θα μου πεσουν τα μαλλια!!!! Shocked Shocked εγω ηξερα αυτο που λεει και γραμματικη μηλαρακι!!! και μαλιστα την πρωτη μερα ενα κουταλακι στημενο πορτοκαλι και μετα παμε μηλο με λιγο πορτοκαλι στιμμενο και σιγα σιγα τα αλλα φρουτακια... κρεμα το πρωτο γευμα του μωρου? καταρχην εχουν πολλααααααααααα λιπαρα. μου αρεσουν και να φανταστειτε πριν κανω το μωρο κοτσαμ γαιδουρες με την κολλητη μου μας επιανε η τρελα καμια φορα και περναμε για εμας βανιλια ή μπισκοτο. εεε με ενα κουτακι την βδομαδα τσιμπας 1-2 κιλακια(μιλαμε για ενηλικα οπου το τρωγαμε κατι σαν απογευματινο εκτος τν αλλων που τρωγαμε γενικα ολη τη μερα) και δεν ειμασταν και να πεις γενικα φαγανες 53 εγω 47 η κολλητη!!! και 2ον τι πιο φυσικο μετα απο αυτο που πινει το μωρακι απο την μητερα του να φαει αυτο που μας προσφερει η μητερα φυση!!! με βαλατε στην πριζα τωρα... θα παρω τηλ την παιδιατρο να μου πει... σε 1 μηνα ή 2 θα ξεκινησουμε και εμεις

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μολις με πληροφορησε η μανα μου οτι οντως ξεκινανε με ριζαλευρο... και στην εποχη της(χαχα εγινε γιαγια) το φτιαχναν καπως βαζοντας και συμπιεζοντας και κατι τετοιο ριζι. οκ αυτο μου φαινετε πιο λογικο. αχ θεε μου ιδεα δεν εχω...

oliavaso

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ego eixa xekinisi me rizaleuro ,opos mou eixe pei o paidiatros mas...tin evaza sto maxilari mou gia na min feugei kai gia na exo ego ton elenxo kai tis edina me koutalaki silikoni ,gia na min xtipithi katalathos..o giatros sou leei tin posotita,mproreis kai esei na ton rotiseis..den einai diskolo.exei plaka.min fovase tis kremes emporiou,einai mia xara.emeis eimaste 4 xronon.elpizo na se voithisa ligo...an me xriastis eimai edo...san pio palia mama....

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mikroulaxristos έγραψε:oraies oi simvoules sas!!! eimai toso mperdemeni!!!
diladi emena pou pinei gala 5 fores ti mera,tha tis exo etoimo kai tis 5 fores to ruzogalo tha faei oso thelei kai meta tha tis dino kai galataki??? pantos pisteyo pos den tha exoume provlima na anoiksei to stoma tis, an deite otan peinaei gia gala pos to anoigei,san megalos anthropos!!!! exei to stoma tou kakou lukouuuu!!!! xaxaxa
min se anxonei otan tha ksekinisete kremes tha se enimerosei o paidiatros ti prepei na kaneis............emena mou eixe pei gia arxi proi gala 2o gevma froutokrema fysiki me ena koutalaki tin proti fora kai kathe mera prostheta akoma 1 kai meta gala 3o gevma gala 4o gevma ryzalevro vanillia to idio opos me tin froutokrema kai 5o gevma gala....afto mono tin 1h evdomada gt meta pou etroge kanoniko piato einai 1o gala 2o froutokrema 3o gala 4o krema 5o gala kai tora epeidh troeii kai fagitaki antikatastisame to 3o gevama pou itane to gala me to fagito.....aftaaaaaaaa......kali sou epityxioa kai mi fovasai tipota!!!!!!!!!!!!

silveroula

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
etsi kai emeis ksekinhsame me ryzaleuro vanilia kai 3 koutalitses kai twra pou eimaste 6 mhnwn kai trwme farin lacte theloume 2 koutalia!!kalh arxh!! Laughing

VASOG1

VASOG1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Υπομονή θέλει...και να κρατήσεις συγκεκριμένες συνήθειες...που θα φάτε, με το τι πιατάκι θα φάτε. Εγώ τα είχα αγοράσει νωρίτερα και πριν αρχίουμε το φαγητό του τα είχα δώσει κάποιες μέρες πριν να τα επεξεργαστεί. Επέρνε το κουταλάκι το έβαζε στο στομα, έπαιζε μα το πιατάκι.Κουταλακι σιλικόνης και όλα θα πάνε καλά. Η αρχή είναι δύσκολη.

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
VASOG1 έγραψε:Υπομονή θέλει...και να κρατήσεις συγκεκριμένες συνήθειες...που θα φάτε, με το τι πιατάκι θα φάτε. Εγώ τα είχα αγοράσει νωρίτερα και πριν αρχίουμε το φαγητό του τα είχα δώσει κάποιες μέρες πριν να τα επεξεργαστεί. Επέρνε το κουταλάκι το έβαζε στο στομα, έπαιζε μα το πιατάκι.Κουταλακι σιλικόνης και όλα θα πάνε καλά. Η αρχή είναι δύσκολη.
min to les ennoeitai pos tou ta agorasa moritera kai ennoeitai koutalakia silikonis tis nuk sygkekrimena den tou ta dosa gia na paiksei omos kai me to pou arxisame tis kremoules to stoma to anoikse protou ego valo to koutalaki sto piato

veniou

veniou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalhspera thn kuriakh ksekiname kremoula kai exw agonia.8a tous aresei;an den thn trone ti 8a kanw;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
veniou έγραψε:kalhspera thn kuriakh ksekiname kremoula kai exw agonia.8a tous aresei;an den thn trone ti 8a kanw;

υπαρχουν πολλες μαρκες δε μπορει να μη φανε μια απο ολες αυτες.

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:
veniou έγραψε:kalhspera thn kuriakh ksekiname kremoula kai exw agonia.8a tous aresei;an den thn trone ti 8a kanw;

υπαρχουν πολλες μαρκες δε μπορει να μη φανε μια απο ολες αυτες.
symfono me tin grammatiki tzampa anxonesai an kai den nomizo na dyskolefteis tha fane tha to deis!!!!!!!!!!!!kali epityxia sou efxomai

ioannam24

ioannam24
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σημερα ξεκινησαμε φρουτοκρεμα μηλαρακι !!!

δεν της πολυαρεσε και την εφτυνε.. τελικα της εδωσα με το δαχτυλο μου 1 κουταλιτσα περιπου... η παιδιατρος μου ειπε 3 κουταλακια...
τι θα κανω που δεν της αρεσει ? θα την συνηθισει ?

το απογευμα εχουμε κρεμα βανιλια-ρυζαλευρο !!! για να δουμε !!!!!!!!!

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioannam24 έγραψε:σημερα ξεκινησαμε φρουτοκρεμα μηλαρακι !!!

δεν της πολυαρεσε και την εφτυνε.. τελικα της εδωσα με το δαχτυλο μου 1 κουταλιτσα περιπου... η παιδιατρος μου ειπε 3 κουταλακια...

kale min anxonesai proti mera kai nea gefsi einai thelei ligo xrono siga siga pou tha valeis kai alla froutakia tha einai kalitera me tin apogevmatini omos sigoura tha einai kalitera gt einai pio glukeia apo to milo!!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioannam24 έγραψε:σημερα ξεκινησαμε φρουτοκρεμα μηλαρακι !!!

ανοιγε της το στομα και βαζε της το κουταλι για ναμαθει το κουταλι και να ανοιγει μετα απο μονη της το στομα της.εγω ετσι εκανα και τωρα το ανοιγει και περιμενει.

ioannam24

ioannam24
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
με την κρεμα βανιλια-ρυζαρευλο τα πηγαμε ΤΕΛΕΙΑ!!! θα μπορουσε να φαει και ολο το μπολακι !!!! της εδωσα ομως 3 κουταλακια !και μετα ηπιε και 210 ml γαλα !!!!!

αυριο το μεσημερι με το μηλο να δω !!!!

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioannam24 έγραψε:με την κρεμα βανιλια-ρυζαρευλο τα πηγαμε ΤΕΛΕΙΑ!!! θα μπορουσε να φαει και ολο το μπολακι !!!! της εδωσα ομως 3 κουταλακια !και μετα ηπιε και 210 ml γαλα !!!!!

αυριο το μεσημερι με το μηλο να δω !!!!
mpravoooooo.........eides pou eixa dikio kai sou eipa oti tha ti faei?!tzampa anxonesai kai me tin froutokrema siga siga tha ta kataferetai!!!!!!!!!!!

ioannam24

ioannam24
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φαγαμε και τις 3 κουταλιες μηλο !!!!!!!

γιουπι !!!!!!!

ποτε τις κανω 4 και μετα 5 κοκ ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις