26 Απ: ΠΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ? Τετ Φεβ 23, 2011 2:26 am
ΣοφιαΚ&Σ
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 2.5Χ ΚΑΙ 11 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ(ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
ΣοφιαΚ&Σ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 2.5Χ ΚΑΙ 11 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ(ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ)
βιολετα3 έγραψε:εγω εχω 3 παιδια και μια αποτυχημενη εγκυμοσυνη πριν 4 μηνες.και περιμενω πως και πως να περασει ο καιρος να κανω κιαλο.αυτο που λες δεν μου εχει συμβει καθε φορα που γεννουσα περιμενα ποτε θα κανω το επομενο.πιστευω πως παιζει ρολο η ηλικια και το ποσες αντοχες εχεις γιατι δεν ειναι ευκολο να μεγαλωνεις πανω απο 2 παιδια
σευχαριστω!κ για σενα ευχομαι συντομα να κρατας το τεταρτο παιδακι σου!βιολετα3 έγραψε:με το καλο καλο να ερθει το 2ρο και το 3ο και οσα θες.
sktv έγραψε:κ γω στη λιστα παρακαλω!παντα ελεγα τη μαμα μου να κανει ενα τριτο αλλα αυτη τπτ!ο μπαμπας ηθελα αλλα η μαμα οχι!
στα 26χρονια ζωης μου ελεγα οτι θελω 2αγορια κ ενα κοριτσακι μικροτερο αρα 3!εχω ενα γιο,περιμενω το δευτερο,μακαρι να ειναι υσηχο για να πεισω τον αντρα μου να κανουμε κ το τριτο.τα οικονομικα δεν τα φοβαμαι για ολους εχει ο θεος!
bou-boukitsa έγραψε:sktv έγραψε:
ευχες και απο μένα ..με το καλό να έρθει και το δεύτερο !! ..και εγώ ευχομουν να είναι ύσηχο το δευτερο ..και ηταν τελικα ηρεμο..ουτε καταλαβαμε πως χρονισε....και εχεις δικιο..για ολους εχει ο Θεός!!
sktv έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:sktv έγραψε:
ευχες και απο μένα ..με το καλό να έρθει και το δεύτερο !! ..και εγώ ευχομουν να είναι ύσηχο το δευτερο ..και ηταν τελικα ηρεμο..ουτε καταλαβαμε πως χρονισε....και εχεις δικιο..για ολους εχει ο Θεός!!
ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ bou-boukitsa!!!επιδη το πρωτο ηταν/ειναι θηριο ανημερο εχει δηλωση ο αντρας μου οτι αν αυτο δεν βγει υσηχο δεν εχει αλλο!ε τι στο καλοθα το ξεχασει με τον καιρο!
μα ειμαι της αποψης οταν ψαχνεις για τα πολλα χανεις κ τα λιγα!ποτε δεν θα εχουμε ΛΕΦΤΑ πολλα ΛΕΦΤΑ για να μεγαλωσουμε τα παιδια μας!
το αγορακι σου ειναι ηρεμο?
bou-boukitsa έγραψε:
mpompitsa έγραψε:και εγω 3 ηθελα ..... βεβαια το "ηθελα" θα γίνει "θελω" μολις κανω το 2ο ....... θα κοψω κινηση και θα αποφασισω!!!!
mamadimi έγραψε:Μπράβο κορίτσια και εγώ σας θαυμάζω πολύ. Βρίσκω υπέροχη την ιδέα της μεγάλης οικογένειας αλλά πιστεύω ότι δεν έχω υπομονή ούτε για δεύτερο. Χρειάζομαι χρόνο για τον εαυτό μου και εδώ με δυσκολία έχω στο ένα που να κάνω και δεύτερο!
Μια απορία για της μανούλες που έχουν 2 και 3 παιδιά χωρίς βοήθεια. Πραγματικά σας μένει καθόλου χρόνος για να κάνετε οτιδήποτε άλλο? είναι θέμα οργάνωσης τελικά?
bou-boukitsa έγραψε:mamadimi έγραψε:Μπράβο κορίτσια και εγώ σας θαυμάζω πολύ. Βρίσκω υπέροχη την ιδέα της μεγάλης οικογένειας αλλά πιστεύω ότι δεν έχω υπομονή ούτε για δεύτερο. Χρειάζομαι χρόνο για τον εαυτό μου και εδώ με δυσκολία έχω στο ένα που να κάνω και δεύτερο!
Μια απορία για της μανούλες που έχουν 2 και 3 παιδιά χωρίς βοήθεια. Πραγματικά σας μένει καθόλου χρόνος για να κάνετε οτιδήποτε άλλο? είναι θέμα οργάνωσης τελικά?
εγώ τωρα έκανα το τρίτο ..οπότε θα σου πω πως με τα δυο ολο και βρισκεις καποιο χρονο....σε συνενοηση με το συζυγο φυσικα γιατι εμεις λογο στρατου δεν εχουμε κανεναν συγγενη η γνωστο κοντα..επισης μπορεις να παρεις και μια γυναικα ,μια φορα στο τοσο, να στα κρατησει να βγεις...
τωρα με τα τρια δεν ξερω ακομη...παντως απο φιλες που εχουν παραπανω..4-5-και εξι ακομη..αυτο που λενε ειναι οτι αλλαζουν οι προτεραιοτητες σου...ειναι αλλες οι χαρεσ και αλλη η διασκεδαση....αλλωστε αν θελαν περισσοτερο χρονο μαλλον δεν θα καναν αλλα παιδια..οποτε μην το σκεφτεσαι..οπως αισθανεται ο καθενας!!υπαρχουν μαμαδεσ που θελουν και προσωπικο χρονο..και τη δουλεια τους..και ταξιδακια....υπαρχουν και αλλεσ που η χαρα τους ειναι σπιτι να μεγαλωνουν παιδακια...δεν μπορουμε να κρινουμε καμια...
ολα καλα ειναι!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης