Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
629 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 629 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γενικα ο αντρας μου ειναι ψυχραιμος και πολυ χαλαρος ανθρωπος! Οταν λοιπον εμεινα εγκυος μου ειπε οτι αν γεννησω φυσιολογικα θα ηθελε να ειναι μεσα. Στο Ελενα ειναι πολυ αυστηρα και για να παρεβρεθει ο αντρας στον τοκετο πρεπει να εχει παρακολουθησει μαθηματα ανωδυνου τοκετου και να εχει παρει βεβαιωση την οποια την δινει στο γιατρο την ημερα του τοκετου. Ετσι και καναμε λοιπον! Με βοηθησε παρα πολυ! Επειδη μπηκα με προκληση, αρχικα εμεινα μονη μου για κανα διωρο σε ενα δωματιο. Μετα με μετεφεραν σε αλλο δωματιο για να ξεκινησει η διαδικασια και τον εβαλαν μεσα. Συνεργαστηκε αψογα με το γιατρο. Ηταν διπλα μου συνεχως και με βοηθησε απιστευτα. Η μονη στιγμη που βγηκε εξω ηταν οταν ο γιατρος μου εσπασε τα νερα αλλα απ οτι μου ειπε μετα κοιτουσε απο το παραθυρο της πορτας(ειναι και 1.98 χαχαχαχαχα). Δεν ειδα καμια αλλαγη στην συμπεριφορα του. Ειναι οπως τον ηξερα. Σε εναν δευτερο φυσιολογικο τοκετο σαφως και θα το ξαναεκανα!

gogo

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Νομίζω ήταν ότι πιο όμορφο έχω ζήσει μαζί του...
Σου δίνει πολύ κουράγιο...
Ψυχραιμότατος και είμαι σίγουρη ότι το θεωρεί ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...

28Μπαμπάδες... πόσοι αντέχουν τον τοκετό? - Σελίδα 2 Empty Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ!!! Πεμ Ιουν 03, 2010 1:16 am

praxagora

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΠΟΤΕ !! ΕΙΧΑ ΔΥΣΤΟΚΙΑ ( ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ 6 ΩΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 10 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ )..ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ..ΠΑΤΟΥΣΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΩ ΣΩΣΤΑ.. ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ .. ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ..ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ..ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ..ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. Very Happy

eirini25

eirini25
και σε εμας οταν μαθαμε για την εγκυμοσυνη μου ο αντρουλης μου ελεγε οτι ηθελε να ειναι μεσα........αλλα τελικα γεννησα με καισαρικη.....αλλα και εγω πιστευω πως δεν θα αντεχε.....χα χα χα.....

vasomits

vasomits
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο αντρούλης μου, μου ξεκαθάρισε οτι δεν μπορεί να είναι μαζί μου μέσα την ώρα του τοκετού...Δεν τα μπορεί καθόλου τα αίματα...Αφήστε που αν είναι μέσα, τον βλέπω να λιποθυμάει και να μ'αφήνουν εμένα στην μέση της γέννας και να τρέχουν να συνεφέρουν τον ίδιο... Μπαμπάδες... πόσοι αντέχουν τον τοκετό? - Σελίδα 2 911307

Lena

Lena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω δεν τον ηθελα μεσα!!!! με τιποτα!! αυτος επεμενε ομως (φοβοταν μη μας κλεψουν το μωρο χαχαχαχαχα) και τελικα εκατσε. βασικα οταν φτασαμε στο μαιευτηριο τον ξεπεταξα τον μικρο και ολα εγιναν γρηγορα. οταν αρχισε να βγαινει το κεφαλακι του ο γιατρος τον φωναξε να το δει και αρχισε να μου λεει "αγαπη μου ειναι ξανθουλης!!!" εκοψε και το λωρο κρατησε και το μαναρακι με τα αιματα.. ομολογω πως δεν περιμενα τετοια ψυχραιμια! μου δηλωσε πως ηταν οτι ωραιοτερο εζησε ποτε!!

ioannaki

ioannaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια εγώ δεν έχω και από τους πιο ψύχραιμους άντρες..Για να καταλάβετε μια φορά είχα μπει σε νοσοκομείο και την ώρα που μου έβαζαν τον ορό, κιτρίνισε, πήγε να λιποθυμήσει και οι νοσοκόμες τον έβγαλαν έξω και τον ξάπλωσαν σε έναν καναπέ... Razz Razz
όμως εγώ ήθελα πάσει θυσία να είναι μαζί μου την ώρα του τοκετού...Το ίδιο κι εκείνος...όσο πλησιάζαμε λοιπόν προς τη μεγάλη μέρα του έλεγα είσαι σίγουρος ότι θα αντέξεις;;;;Μήπως να μην μπεις μέσα;;;;Αυτός μου απαντούσε...Αποκλείεται...Θα μπω μέσα για να είμαι ο πρώτος που θα πάρει το κοριτσάκι μας αγκαλιά...Και μαλώναμε γιατί του έλεγα να το ξεχάσει, ότι εγώ είμαι η μαμά κι εγώ δικαιούμαι να την πάρω πρώτη αγκαλιά... Laughing Laughing Τελικά, όταν ήρθε η μεγάλη μέρα και πήγαμε στο μαιευτήριο στις 12 το βράδυ μετά την προετοιμασία μου (μπήκα με πρόκληση)τον έβαλαν μέσα στην αίθουσα ωδινών...Γελούσαμε, κάναμε όνειρα για τη μικρή μας και λέγαμε πότε θα περάσει η ώρα...όταν το πρωί κατά τις 6 μου έσπασε η μαία μου τα νερά και με έπιασαν οι πόνοι εκείνος ήταν δίπλα μου και μου έλεγε να κάνω υπομονή...Η μόνη στιγμή που τον έβγαλαν έκω, ήταν όταν ήρθε ο γιατρός για την επισκληρίδιο...Μετά περιμέναμε, περιμέναμε, περιμέναμε....Μετά τη 2η δόση της επισκληριδίου άρχισα να μη νιώθω τα πόδια μου...Τσίμπαγα τα μπούτια μου και δεν ένιωθα τίποτα...Και με είχε πιάσει υστερία...Γιώργο λες να μείνω παράλυτη;;;τον ρωτούσα φοβισμένη...όχι καλέ...Γι'αυτό κάνουν επισκληρίδιο...μου απαντούσε...Οι ώρες περνούσαν και η μπέμπα εκεί...Στην κοιλιά μου...Σε κάποια φάση έρχεται ο γιατρός και μου λέει έχεις τέλεια διαστολή αλλά η μπέμπα είναι ψηλά...Πρέπει να σπρώξεις για να κατέβει, εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω...Αρχισα να σπρώχνω, πονούσα απίστευτα, ο Γιώργος είχε πάει από κάτω και κοίταζε και εγώ έκλαιγα και παρακαλούσα το γιατρό να με βάλει για καισαρική.. affraid affraid Ερχόταν τότε ο αντρούλης μου, μου έπιανε το χέρι και μου έλεγε "έλα αγάπη μου, κάνε υπομονή...Θα περάσει"...Κι εγώ από τον πόνο μου του απαντούσα.."Άσε με ήσυχη...Σήκω φύγε από εδώ"... Embarassed Όταν μετά από 2 ώρες κατέβηκε η μπέμπα, με βάζουν στο χειρουργείο...Εγώ μισοκοιμόμουν...Σπρώχνω μια, πέφτω πίσω κλείνω τα μάτια μου...Μου λέει ο γιατρός "Γωγώ, σπρώξε..Βγαίνει το μωρό"...Σηκώνομαι, σπρώχνω και πέφτω να ξανακοιμηθώ... Laughing Laughing έρχεται ο άντρας μου από πάνω μου.."Αγάπη μου ξύπνα...Φαίνεται το κεφαλάκι της...Σπρώξε άλλη μια..."Σπρώχνω και τσουπ..Βγήκε η Ιωάννα...Δεν έκλαψε...Τρομοκρατηθήκαμε και οι δυο..Να σας ζήσει μας λέει ο γιατρός και η μαίες την παίρνουν να της καθαρίσουν τη μυτούλα και να την τυλίξουν στην πετσέτα...Την εικόνα του Γιώργου εκείνη τη στιγμή δεν θα την ξεχάσω ποτέ...Είχε πάει πίσω από τις μαίες, κοίταζε την μπέμπα, ήταν συγκινημένος και μου φώναζε..."Αγάπη μου είναι μια κούκλα...Μου τη φέρνουν στην αγκαλιά μου, αρχίζουμε να κλαίμε και οι δυο και ο γιατρός είχε αρχίσει το ράψιμο... Embarassed Σε κάποια φάση ακούω το γιατρό μου να λέει στο Γιώργο..."Γιώργο καλά το πάω;;;;Και απαντάει εκείνος...Λίγο πιο ψηλά γιατρέ..Πιο ψηλά! Laughing Laughing Ηταν η πιο συγκλονιστική εμπειρία της ζωής μας, χαίρομαι που την περάσαμε μαζί και ανυπομονούμε να την ξαναζήσουμε...

Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ.. Embarassed Embarassed

markellajohny

markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μετα τη 2η γεννα μου βεβαιωθηκα πως καλυτερα που δεν ηταν μαζι μου ο αντρας μου. δε θα ηθελα να με δει σε τετοια κατασταση.με την επισκληριδιο δεν καταλαβαινεις καποια πραγματα, αλλα επειδη χωρις νιωθεις τα παντα,προτιμω να κρατησω αυτη τη στιγμη για τον εαυτο μου...και στο επομενο δηλαδη θα επιλεξω να ειμαι μονη μου...

catherine

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να σας πω την αλήθεια όταν το είχα συζητήσει με τον αντρούλη μου του επιχα πει ότι δεν ήθελα να μπει μέσα γιατί δεν ήξερα πως θα αντιδράσω. Ο Γιώργος γενικά είναι πολύ ψύχραιμος και μου είπε ότι ήθελε πολύ να είναι μαζί μου σε αυτή τη στιγμή αλλά η απόφαση ήταν δική μου. Όταν το σκέφτηκα καλά αποφάσισα λοιπόν να είμαστε μαζί. Την προηγούμενη μέρα του τοκετού για κακή μας τύχη ο Γιώργος είχε ίωση... Sad Sad Έτσι κυκλοφορούσε με μάσκες για να μην με κολλήσει. Στην αίθουσα ωδινών μπήκαμε μαζί. Φυσικά και η μάσκα μας... Razz Γελούσαμε μαζί, λέγαμε πως θα είναι το μωρό, σε ποιον θα μοιάζει τελικά και πειράζαμε ο ένας τον άλλον. Μέχρι που ξεκίνησαν οι πόνοι... Ο Γιώργος ήταν δίπλα μου και μου έλεγε να παίρνω ανάσες και να κάνω υπομονή... Δεν άντεχα εκείνη την ώρα κανέναν... Η γιατρός μου του είπε ότι καλό θα ήταν να μην μείνει μέσα μιας και άρρωστος και έτσι βγήκε. Αφού γέννησα και είχα τον θησαυρό μου αγκαλιά ήθελα πάση θυσία να δω τον Γιώργο για να δω πως θα αντιδράσει για το μωρό. Όταν τον είδα ήταν κλαμένος. Πρώτη φορά τον είδα να κλαίει, έχω ακόμη το βίντεο που τραβούσε η αδελφη μου το μωρό και την αντίδραση του Γιώργου...
Μπορεί να μην ήταν τελικά στην αίθουσα αλλά τον ένιωθα τοσο δίπλα μου που ήταν σαν να ήμασταν μαζί!!!

Αννα Κ.

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εμένα ήταν μέσα δεν το είχαμε προσχεδιασει αλλά ούτε μια στιγμή δεν δειλιασε ή λιγοψυχησε. Για να πω την αλήθεια είδε την γέννα της κόρης μας καλύτερα από μένα... Πρώτο τραπέζι πίστα. Μου έδωσε και πολύ κουράγιο να σπρωξω ειδικά όταν φαινόταν το κεφάλι της.

Bachiemama

Bachiemama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Από την αρχή είχα ξεκαθαρίσει πως δεν τον θέλω μέσα. Πως δεν θέλω κανέναν μέσα. Μπήκα από το βράδυ μέσα για την πρόκληση και τον έδιωξα αφού τακτοποιήθηκα στην αίθουσα τοκετού. Εκείνος γύρισε σπίτι και συνεννοηθήκαμε να ξαναέρθει στις 9 το πρωί. Η καλή μου η μαμά ήρθε στις 7 και απαίτησε να μείνει δίπλα μου (κατάφερα και την έδιωξα τσιρίζοντας 20' πριν γεννήσω). Όταν κάποια στιγμή σκέφτηκα τον άντρα μου (ναι ναι ομολογουμένως τον είχα ξεχάσει) και του τηλεφωνήσαμε...τον είχε πάρει ο ύπνος γιατί το βράδυ από την αγωνία του δεν είχε κοιμηθεί!!!!!!!! Καθώς γέννησα πάρα πολύ γρήγορα (σκεφτείτε πως ο γιατρός έλεγε αποκλείεται πριν τις 4 και εγώ γέννησα στις 12) ο άντρας μου ήρθε ακριβώς την ώρα που έβγαζαν την μικρή από την αίθουσα τοκετού. Τον είδα περίπου 30' μετά γιατί το αγόρι μου είχε πάει στο δωμάτιο και έκλαιγε. Είναι ένας απίστευτα ευαίσσθητος άνθρωπος και ο λόγος που τον αγαπώ αχ αχ

tolazarakimou!

tolazarakimou!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πριν γεννήσω έλεγα οτι δεν θα ήθελα με τίποτα να είναι παρών ο άντρας μου κατά τον τοκετό. Μετά όμως από την εμπειρία της καισαρικής και μέχρι να μου κάνουν σωστά την επισκληρήδιο που πόναγα και γενικώς τα έπαιξα δηλώνω κατηγορηματικά οτι ΝΑΙ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΧΕΡΙ (αν μπορούσα να χωθώ και στην αγκαλιά του και να γίνει από εκεί η επέμβαση ακόμα καλύτερα!!!!!...)

peppy-mama

peppy-mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
EMENA ITAN SIGOUROS OTI DEN THA TO ANTEXE ETSI DEN ITHELE NA EINAI PARON..GENNISA OMWS TIN IMERA POU PIGA APLA GIA ENAN SINITHISMENO YPERIXO KAI AMESWS ETREXE SPITI NA FEREI THN VALITSA MAS..OTAN GYRISE LOIPON SKASMENOS...XILIO-AGXWMENOS TA XEHASE OLA KAI MPIKE.....KAI TO APOKORYFWMA?? MOLIS ME RWTISE PWS NIWTHW....MPLIAAAAAXXXXX XERASA...NAI NAI XERW....ALLA TI NA EKANA....TO GELIO TIS ARKOUDAS RIXANE OI MAIES...PAREMPIPTONTWS STON APO PANW OROFO THN IDIA STIGMI ITAN H ADERFI MOU NARKWMENI GT EKANE GASTROSKOPISI.....EPISIS STON DROMO GIA NA MOU FEREI TIN VALITSA TOU EMEINE TO AYTOKINITO STIN ETHNIKI APO LADIA K KAIKE H MHXANI...KAI ENW EIXA DIASTOLI 8 EKKENWSANE TIN PTERYGA TOU MAIEYTIRIOU GT EPIASE FWTIA SE 1 AIR CONDITION.....PISTEPSTE ME...THN EPOMENI FORA THA PAW
O L O M O N A X H !!!!!! TETOIA KATASTASI OUTE SE SIRIAL...

tolazarakimou!

tolazarakimou!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peppy-mama έγραψε:EMENA ITAN SIGOUROS OTI DEN THA TO ANTEXE ETSI DEN ITHELE NA EINAI PARON..GENNISA OMWS TIN IMERA POU PIGA APLA GIA ENAN SINITHISMENO YPERIXO KAI AMESWS ETREXE SPITI NA FEREI THN VALITSA MAS..OTAN GYRISE LOIPON SKASMENOS...XILIO-AGXWMENOS TA XEHASE OLA KAI MPIKE.....KAI TO APOKORYFWMA?? MOLIS ME RWTISE PWS NIWTHW....MPLIAAAAAXXXXX XERASA...NAI NAI XERW....ALLA TI NA EKANA....TO GELIO TIS ARKOUDAS RIXANE OI MAIES...PAREMPIPTONTWS STON APO PANW OROFO THN IDIA STIGMI ITAN H ADERFI MOU NARKWMENI GT EKANE GASTROSKOPISI.....EPISIS STON DROMO GIA NA MOU FEREI TIN VALITSA TOU EMEINE TO AYTOKINITO STIN ETHNIKI APO LADIA K KAIKE H MHXANI...KAI ENW EIXA DIASTOLI 8 EKKENWSANE TIN PTERYGA TOU MAIEYTIRIOU GT EPIASE FWTIA SE 1 AIR CONDITION.....PISTEPSTE ME...THN EPOMENI FORA THA PAW

Κανένα τζόκερ έπαιξες;;;;!!!!!!

peppy-mama

peppy-mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tolazarakimou! έγραψε:
peppy-mama έγραψε:EMENA ITAN SIGOUROS OTI DEN THA TO ANTEXE ETSI DEN ITHELE NA EINAI PARON..GENNISA OMWS TIN IMERA POU PIGA APLA GIA ENAN SINITHISMENO YPERIXO KAI AMESWS ETREXE SPITI NA FEREI THN VALITSA MAS..OTAN GYRISE LOIPON SKASMENOS...XILIO-AGXWMENOS TA XEHASE OLA KAI MPIKE.....KAI TO APOKORYFWMA?? MOLIS ME RWTISE PWS NIWTHW....MPLIAAAAAXXXXX XERASA...NAI NAI XERW....ALLA TI NA EKANA....TO GELIO TIS ARKOUDAS RIXANE OI MAIES...PAREMPIPTONTWS STON APO PANW OROFO THN IDIA STIGMI ITAN H ADERFI MOU NARKWMENI GT EKANE GASTROSKOPISI.....EPISIS STON DROMO GIA NA MOU FEREI TIN VALITSA TOU EMEINE TO AYTOKINITO STIN ETHNIKI APO LADIA K KAIKE H MHXANI...KAI ENW EIXA DIASTOLI 8 EKKENWSANE TIN PTERYGA TOU MAIEYTIRIOU GT EPIASE FWTIA SE 1 AIR CONDITION.....PISTEPSTE ME...THN EPOMENI FORA THA PAW

Κανένα τζόκερ έπαιξες;;;;!!!!!!

KALE SOU LEW PIGAME KAI TA DIALYSAME OLA....OLA AYTA KAI SE SYNDIASMO ME TO MIKRO POU GENNITHIKE 4.140 EIMASTAN OSES MERES MEINAME EKEI TO EPIKENTRO TIS KLINIKIS!! TO GELIO TOU AIWNA..

nikoleta

nikoleta
Τελικά βλέπω οι άντρες μας είναι πολύ πιο γενναίοι από ότι πιστεύουμε!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις