26 Απ: Το παιδι πιανει τα γεννετικα οργανα του παππου, τι κανω? Παρ Φεβ 11, 2011 1:46 am
koukida
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:koukida έγραψε:μιμή έγραψε:ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣΠΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ.ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ''ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ''ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΝΝ. ΟΡΓΑΝΑ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ.ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΒΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
προφανως δεν εισαι εκπαιδευτικός- φαινεται απο το γενονος οτι δεν καταλαβες τπτ απο οσα ειπα.
Είπα εγώ οτι δεν είναι χρήσιμες οι συμβουλές της? Είπα οτι δεν χρειάζεται να εκμηδενίζει όλους τους άλλους!!!!!! Αν σας απαντούσε εσας με αυτόν τον τρόπο που απάντησε στην κοπέλα θα σας άρεσε? Εσεις έλεος!
πες μου ακριβως
-Ποιον εθιξα
-Πως τον εθιξα (τα λογια μου θελω να μου παραθεσεις ως απαντηση σε αυτο ακριβως που ειπωθηκε
και να μου αναλυσεις κ πως το εκανα με επιχειρηματα--
οχι τπτ αλλο- για να μου αποδειξεις οτι δεν το πας για καυγά και οτι μιλας σοβαρα και υπεύθυνα.
περιμενω