1 κοριτσια θελω τη γνωμη σας για την πεθερα μου Παρ Φεβ 18, 2011 1:38 am
Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας αν ειμαι λαθος. πριν 20μερες περιπου ηρθε η πεθερα μου να μας δει για 1 βδομαδα περιπου. εγινε ο κακος χαμος εβγαλε παρα πολυ κακια απωθημενα της για μενα απο το παρελθον και γενικα ηθελε να κανει καυγα σε σημειο να μας βαλει να σφαχτουμε με τον αντρα μου.να μας χωρισει( μου το πε κιολας) εγω την παρακολουθουσα σοκαρισμενη να παιζει το θεατρικο της. ευτυχως ο αντρας μου δεν εκανε τιποτα και ουτε τσακωθηκαμε και ευχαριστω το θεο που μου εδωσε υπομονη απλα να παρακολουθω την θεατρικη παρασταση και δεν φρικαρα και γω να γινει χαμος. αυτο μας το κανει καθε φορα που ερχεται ομως αυτη τη φορα ηταν υπερβολικο. μετα το σκηνικο εμεινε 2 μερες μιλουσαμε πολυ τυπικα. μιλησα με τον αντρα μου και του εξηγησα οτι απο τη στιγμη που αυτη η γυναικα θελει το κακο της οικογενειας μου δεν θελω ξανα να εχω σχεσεις μαζι της. και πραγματικα πιστευω οτι θελει το κακο μας. ειναι πολλα και διαφορα που εχουν γινει που πρεπει να γραφω μερες. οποτε και ειπα βαζω χ στη γυναικα αυτη και δεν ξαναχω σχεσεις και ο αντρας μου ειπε εχω δικιο.τωρα που πηγε στον τοπο της ηρεμισε και γιαυτη ολα ειναι καλα ετσι κανει παντα ομως για μενα αυτη τη φορα ειναι αλλιως δεν το μπορω αλλο αυτο το πραγμα οποτε θελει μας κανει φασαρια οποτε θελει ολα μια χαρα. προχτες μαθαμε οτι ειμαι εγκυος και φυσικα της το ειπε ο αντρας μου και παλι μεπηρε τηλ 2 φορες δεν απαντησα 1 απαντησα και ημουν παρα πολυ τυπικη. χθες με ξαναπηρε και δεν απαντησα και ειδε την αναπαντητη ο αντρας μου και μου λεει ε παρε τη μαμα μου ενα τηλ. και του ειπα απλα σε παρακαλω και το εκοψε. ειμαι λαθος???
θελω να την κανω να καταλαβει οτι δεν ειμαι χαζη και οποτε θελει να μας κανει ανω κατω και μετα ολα κακια,ειναι πραγματικα κακια μονο που δεν εβγαλε νυχια!!!!
θελω να την κανω να καταλαβει οτι δεν ειμαι χαζη και οποτε θελει να μας κανει ανω κατω και μετα ολα κακια,ειναι πραγματικα κακια μονο που δεν εβγαλε νυχια!!!!