26 Απ: ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΟ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ? Παρ Ιουν 10, 2011 5:13 am
ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΩΧ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Κ Η ΦΑΝΗ..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
evvi έγραψε:τελικα απ οτι διαβαζω ολα τα μωρακια ζουμπουρλουδικα ειναι το δικο μας αδυνατουλη θα ναι??
IreneM έγραψε:Κοριτσια πρέπει να ανυσηχίσω εγώ που στις 22 εβδομάδες και μία μέρα ζύγιζε η μπέμπα μου μόνο 408gr και θα γεννηθεί και στις 36 εβδομάδες. Δηλαδή αν φτέσει τα δύο κιλά όταν θα γεννηθεί θα είμαι και πολύ τυχερή. Φτάνει να μην μπει σε θερμοκοιτίδα
IreneM έγραψε:Κοριτσια πρέπει να ανυσηχίσω εγώ που στις 22 εβδομάδες και μία μέρα ζύγιζε η μπέμπα μου μόνο 408gr και θα γεννηθεί και στις 36 εβδομάδες. Δηλαδή αν φτέσει τα δύο κιλά όταν θα γεννηθεί θα είμαι και πολύ τυχερή. Φτάνει να μην μπει σε θερμοκοιτίδα
συμφωνω κι εγω...εμενα το εγραφε κι ολας οτι πιθανον να υπορχει αποκλιση +/- 15%. και εμεις ημασταν παχουλες και τωρα πηραμε την κατιουσα. ολα θα πανε καλα θα δεις κανε μονο θετικες σκεψεις!!spapastamou έγραψε:IreneM έγραψε:Κοριτσια πρέπει να ανυσηχίσω εγώ που στις 22 εβδομάδες και μία μέρα ζύγιζε η μπέμπα μου μόνο 408gr και θα γεννηθεί και στις 36 εβδομάδες. Δηλαδή αν φτέσει τα δύο κιλά όταν θα γεννηθεί θα είμαι και πολύ τυχερή. Φτάνει να μην μπει σε θερμοκοιτίδα
min to les ayto....to ka8e mwraki exei ton diko tou ry8mo anapty3is kai ektos apo ayto anaptyssontai toso ma toso grigora....!!!ase pou kai o yperixos den einai kai zygaria...panta exei mia apokleisi....min anysyxeis ka8olou....
Κοριτσάκι με το καλό το μωράκι σου.Εμένα στην β-επιπέδου την έκανα 21 εβδομαδων και 6 ημερών και η μπέμπα μου ήταν 461 γρ.Ειναι η δεύτερη κορούλα μου.Γεννηθηκε πριν 17 ημέρες 3.260 ακριβως την 39 εβδομάδα.Την πρωτη κόρη την γέννησα 40 εβδομάδες και 2 ημέρες και ήταν 3.580.Οπότε μην ανησυχείς.Ολα είναι φυσιολογικά.alexmina83 έγραψε:ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΟ Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ? ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (21Ε 4ΗΜ) ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΖΥΓΙΖΕ 540gr. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ? Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΥΠΕΡΗΧΟ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΕ 490γρ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΒΟΥΒΑΛΑΚΙ? ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης