Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
557 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 557 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Πεμ Φεβ 24, 2011 2:05 pm

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα πριν καν κλεισει μηνα πεινουσε καθε 2,3 ωρες και επινε 150 ml καποια στιγμη δεν το ταισα κι εκλαιγε γιατι ηθελα να περασει το τριωρο και οταν το ειπα στην παιδιατρο μου φωναζε παρα πολυ μα παρα πολυ και μου ειπε να μην το ξανακανω, καθε 20 μερες εμενα βαζει και απο 1 κιλο και να ξερεις πως θα τυχει καποιες φορες να μην πινει την ποσοτητα που επινε και μετα θα επανελθει εμενα και της φιλης μου και της ξαδερφης μου και της γειτονισσας μου αυτο εκαναν.
Ταισε το μωρακι σου οσο θελει!!

27Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Πεμ Φεβ 24, 2011 3:02 pm

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα συμφωνησω με ολες τις παραπανω μανουλες!δωσε στο μωρακι να φαι μεχρι να χορτασει και οποτε θελει!Δεν καταλαβαινει το φτωχο μου μυαλουδακι το σκεπτικο της παιδιατρου,τα ιδια ελεγε και στην μητερα μου η παιδιατρος οταν ημουν βρεφος και η μανα μου κοντεψε να παθει καταθλιψη να βλεπει το λεχουδακι της να κλαιει.....

Η κορη μου γεννηθηκε 4220κ.μονιμα ηταν στα ανωτατα ορια στις καμπυλες,ποτε δεν μου ειπε η παιδιατρος να της κανω "διαιτα".Απο την στιγμη ειδικα που αρχιζουν να μπουσουλανε και φυσικα να περπατανε αλλαζει και ο σωματοτυπος αν μπορω να το πω ετσι...γινονται πιο παιδακια και φευγουν απο το μοντελο μωρακι στρουμπουλο.Δωσε στο μωρακι να φαει,ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε!

28Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Πεμ Φεβ 24, 2011 11:25 pm

despina1984

despina1984
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρια μου εμεις ειμαστε 29 ημερων και τρωμε ηδη 150ml!!Προχθες εγω ειχα ανχωθει μηπως σκασει απο το πολυ φαι απο τις 9.30 μεχρι τις 12.30 ετρωγε και οταν εκανα αποπειρα να σταματησω εκλαιγε οποτε αντε παλι!!Εμενα ο παιδιατρος μου ειπε και σε αυτον και στον πρωτο μου γιο να φτιαχνω τοσο γαλα ωστε παντα να μενει στο μπουκαλι!!Τις ποσοτητες τις κανονιζει μονο το μωρο εμεις απλα πρεπει να τηρουμε το 3ωρο!!αλλα να ειναι χορτατο το μικρουλι!!δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο παιδιατρος βασανιζει το νινακι σου!!ουτεκαν χοντρο ειναι!!!

29Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Πεμ Φεβ 24, 2011 11:34 pm

annou

annou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
εμάς πάντως η μικρή απο 40ημέρων έπινε 180ml ανα τριώρο και έβαζε κανονικά τα κιλά της ,ποτέ δεν μου είπε η παιδιατρος μας να μην την ταίζω,αντιθέτως έλεγε όποτε πεινάει το παιδί θα τρώει.Τώρα έιναι 16μηνών 11kg(νορμάλ).Και στην δουλειά μια συνάδελφος που έχει αγοράκι ήταν 4μηνών 9κιλα(!!!!!!)και ο γιατρός έλεγε οτι πρέπει να τρώει όποτε θέλει και όντως τώρα είναι 15μηνών 12kg (κανονικός δηλαδή)έστρωσε το πρόγραμμα του μόνο του.Νόμιζω είστε σε αρκετά νορμάλ πλαίσια,δεν μπορώ να καταλάβω την λογική της γιατρού σου.

30Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Πεμ Φεβ 24, 2011 11:38 pm

vivianna

vivianna
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
να φανταστώ η παιδίατρος σου θα υποστηρίζει και τον δεκάλεπτο θηλασμό...το θεωρώ πολύ βάρβαρο σε αυτούς τους πρώτους μήνες να σου λένε να το αφήνεις να πεινάσει, εμένα πάντα στο τρίωρο έπινε και ξένο και θήλαζε και μια χαρά, δεν υπάρχει όριο σε αυτό,συχνά της έφτιαχνα και παραπάνω γάλα για να μην στραγγίζει το μπουκάλι και να έχει να πιει όσο ήθελε. Νομίζω να κάνεις ότι σου ζητάει το μωρό σου, αυτό ξέρει καλύτερα τι χρειάζεται*μπορεί πχ. το συγκεκριμένο γάλα για το μωρό σου να είναι πολύ εύπεπτο και να πεινάει ποιο συχνά...
γενικότερα το να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες που έχει το μωράκι μας άμεσα το μόνο που του μαθαίνουμε σε αυτήν την ηλικία είναι να νιώθει ασφάλεια και αγάπη...γιαυτό αυτά τα μην το αγκαλιάζεις, μην το ταϊζεις κτλ τα θεωρώ πολύ επιπόλαιες και λάθος συμβουλές.

31Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Παρ Φεβ 25, 2011 2:40 am

ria22

ria22
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια μου,ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις....Αυτος οταν πειναει κλαιει κ μαζι του κλαιω κ γω,βασανιζετε κ βασανιζομαι.....Κ στο νασοκομειο οταν μας εγραψαν το γαλα πανω εγραφε σιτισι ελευθερη,εγω στο σπιτι αρχισα με 60mlτο επεινε ολο κ χορταινε το εκανα καθε 3 ωρες κ ετσι εμαθε,δν θηλασα παρα μονο περιπου μια εβδομαδα στην αρχη.Τελευταια φορα που πηραμε τηλ την παιδιατρο να πουμε οτι δν χορταινει κ τι ν κανουμε μας ειπε καπου καπου μπορουμε να δωσουμε 150 κ μετα λεει''φανταζομαι οτι κλαιει ενδιαμεσα για το φαγητο ε?πειναει..''(κατι τετοιο,δν θυμαμαι ακριβως)θεωρησα οτι λεει σωστα κ το κανει για να μν εχει το μωρο παρα πολλα κιλα,κ με αυτα που μου γραψατε εσεις ειναι σαν να με χαστουκισατε κ να συνηλθα...οντως αφηνω το μωρο μ να πειναει κανονικα..... Crying or Very sad Crying or Very sad ...Οταν εχεις κ την πεθερα σου να λεει΄΄πωπω τι θα γινει,δν θα του δινουμε παραπανω,δν κανει,θα σκασει κτλ...''λες ε..τοσα παιδια μεγαλωσε ισως κατι ξερει....βλακεια μου μεγαλη... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

32Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Παρ Φεβ 25, 2011 2:47 am

XRYSPA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
A RIA AMA ARXISEIS NA AKOUS PE8ERES ASTA BRASTA!PES TIS DEN 8A SKASEI TO MWRTO ESU NA SKASEIS!ESU EISAI MANA OTI 8ES 8A KANEIS ANTE GIATI EXOUME XASEI TOUS ROLOUS PIA EINAI MANA KAI PIA GIAGIA!{PA8POUSA}

33Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Παρ Φεβ 25, 2011 2:48 am

XRYSPA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
{PA8OUSA}H8ELA NA GRAPSW ALLA SUNXISTIKA Twisted Evil

34Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Παρ Φεβ 25, 2011 3:11 am

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μην την ακους την πεθεραααααααα.....να παρει το κουβαδακι της και σε αλλη παραλια!!!αι σιχτιρ και ειπα να μην θυμηθω σημερα την δικια μου,αλλα μου το χαλασες!!
δωσε το μωρακι να φαει και κουβα ολοκληρο αν θελει!!!

35Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Παρ Φεβ 25, 2011 3:13 am

XRYSPA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
PES TA BRE SOULA

36Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Παρ Φεβ 25, 2011 3:31 am

ria22

ria22
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 966307 (για την πεθερα)..αφηστε το..τελευταια εχουν σπασει τα νευρα μου,μν με ρωτησετε γιατι δν ειχαν σπασει απο την αρχη......Επανερχομαι στο θεμα ..Φοβαμαι να του δωσω ομως να φαει πολυ,στην αρχη οταν αρχισε τα 120mlεκανε κ εμετο..το θεμα ειναι οτι δν ξερω τα ορια του νομιζω οτι οσο του δωσω τοσο θα φαει..... Shocked Shocked

37Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Παρ Φεβ 25, 2011 3:40 am

Σούλα

Σούλα
[quote="ria22"] Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 966307 (για την πεθερα)..αφηστε το..τελευταια εχουν σπασει τα νευρα μου,μν με ρωτησετε γιατι δν ειχαν σπασει απο την αρχη......Επανερχομαι στο θεμα ..Φοβαμαι να του δωσω ομως να φαει πολυ,στην αρχη οταν αρχισε τα 120mlεκανε κ εμετο..το θεμα ειναι οτι δν ξερω τα ορια του νομιζω οτι οσο του δωσω τοσο θα φαει..... Shocked Shocked [/quo
να μην φοβασαι..καταρχιν εκανε εμμετο? η απλα εκανε αναγωγες?(γουλιτσες)εμενα εχει κανα 20ημερο που σταματησε να βγαζει,και δεν μιλαμε για γουλιτσες,υπηρχαν μερες που εβγαζε τοσο που αναρωτιομουν αν εμεινε τιποτα στο στομαχακι του!! νομιζω οτι ειναι λεμαργο μωρακι σαν το δικο μου..μην ανυσηχεις καθολου,και αν δεις οτι βγαζεις υπαρχουν τα αντιαναγωγικα τα γαλατα!!σε λιγο καιρο θα μπορει να σου δειξει ποσο θελει!!αν βλεπεις οτι τα ρουφαει τα 120ml και οταν του το βγαζεις κλαιει καντου την επομενη 150ml,και ας βγαζει!

38Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Παρ Φεβ 25, 2011 4:36 am

XRYSPA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ria ola ta ninakia bgazoun goulitses.kai rouketes mhn sou pw!alloayto alloa o emetos!

39Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Παρ Φεβ 25, 2011 5:22 am

nouka

nouka
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ταισε το παιδι οσο και οποτε θελει!!! τι εγκληματιας παιδιατρος ειναι αυτος?????????????????????

40Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Παρ Φεβ 25, 2011 7:20 am

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
...Οταν εχεις κ την πεθερα σου να λεει΄΄πωπω τι θα γινει,δν θα του δινουμε παραπανω,δν κανει,θα σκασει κτλ...''λες ε..τοσα παιδια μεγαλωσε ισως κατι ξερει....βλακεια μου μεγαλη... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad [/quote]

Αυτο ακριβως εκανε και η πεθερα της αδερφης μου σε εναν της γιο!Του εδινε οσο της ειχε πει ο γιατρος μονο και αυτο το καημενο εκλαιγε 40 μερες! και οταν τον ξαναπηγε της ειπε οτι κλαιει γιατι πειναει και να του δινει οσο θελει να φαει μεχρι να χορτασει.(Δεν ξερω αν παιζει ρολο , αλλα αυτος ο αντρα τωρα ειναι 2 μετρα περιπου.)

41Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Παρ Φεβ 25, 2011 9:34 am

ΘεονιΜ*

ΘεονιΜ*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρια μου εμενα οταν ηταν 3 μηνων κανονικα επρεπε να πινει 180 ml..ποτε δεν επινε τοσο..παντα της εφτιαχνα 210 κ το επινε σχεδον ολο..ενα βραδυ 3.5 μηνων καπου ηταν ης εφτιαξα κανονικα να πιει..τ πινει ολο κ ηθελε κ αλλο..τησ κανω αλλα 120..τα πινει κ παλι ηθελε κ αλλο..για να μην στα πολυλογω..ηπιε γυρω 360 ml νερο αν βαλεις κ την σκονη σιγουρα περασε τα 400 αλλα φοβηθηκα πως θα σκασει κ την σταματησα ενω πεινουσε κ αλλο..
Μην νομιζεις πραγματικα θα σταματησει οποτε θελει..κ οσο για το οτι εκανε εμετουλη την αλλη φορα μην σκας..τυχαινει,μην σε φοβιζει!!!
Τωρα για της πεθερες δεν μιλαω.....καμενη εντελως απο πεθερα..για το θεμα της μικρης μ ελεγε...''Μην της δινεις πολυ γαλα..κοριτσακι ειναι μην μας το κανεις χοντρο''
Λες κ ηταν δικο της το παιδι...ααχ με τρελαινει Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 679259

42Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Κυρ Μαρ 06, 2011 12:22 pm

christina80

christina80
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ria22 έγραψε:Κοριτσια μου ο μικρος μου σε 4 μερες κλεινει ενα μηνα προσφατα πηγαμε στην παιδιατρο κ τον ζυγησε εβαλε 1 κιλο,γεννηθηκε 3320 βγηκαμε απο το νοσοκομειο 3200 κ τωρα ειναι 4200... Shocked Shocked ...τρωει καθε 3 ωρες 120ml,μετα την παιδιατρο προσπαθουμε να το κανουμε 4ωρο,το θεμα ειναι οτι τα 120 δν τ εφταναν ετσι κ αλλιως,ξυπνουσε πιο νωρις,πεινουσε κ εγω τον κουνουσα του εδινα πιπιλα να περασει η ωρα για να του δωσω μετα ν φαει....τωρα που προσπαθω να τ δινω καθε 4ωρες ειναι μεγαλυτερο μαρτυριο αφου κ δεν τ φτανουν τα 120 κ ξυπναει μια ωρα πιο νωρις.....κλαιει ασταματητα κ δν μπορω να τν βλεπω ετσι.... Crying or Very sad Crying or Very sad η παιδιατρος ειπε πως που κ πυ μπορω ν του δινω 150 να ηρεμει....τι να κανω πειτε μου ειναι πολυ δυσκολο να κλαιει ασταματητα...κ δν θελω να πειναει μου ραγιζει η καρδια Crying or Very sad Crying or Very sad

Ria mou afou to mikro ksupnaei noritera peinontas mipws anti gia 120 na tou dineis 150? etsi isws ksupnaei stin ora tou...pantws min to afineis nhstiko, estw k 30ml apo to na klaiei. Gnwmi mou pantws na aukshseis ti dosh sta geumata tou.

43Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Κυρ Μαρ 06, 2011 3:59 pm

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
telika ti egine ria mou?
egw dn exw apopsi gia to gala pou tou dineis se posotita, gt thilaza apokleistika
alla ezisa paromoia istoria
sto paidwn pentelis otan tin pigame 20 imerwn gia ena allo provlima ti zigisan kai parolo pou eixe diarroies eixe parei 1 kilo kai kati kai amesws oi giatroi mou lene
ti gala tis dineis
lew thilazw
mou lene min tis dineis kathe fora pou klaiei asti ligo mpas kai stamatisei kai dn einai apo peina, pou oi mamades sto thilasmo-dn exw allo mwro pou na to taisa alliws-kseroume pote to mwro zitaei gala dld eleos!dn to akolouthisa fusika sa sumvouli eleos se kaloupia dn mpainei auto to pragma
elpz na to diavasan oles oi mamades to post gt einai simantiko lathos auto
na pw oti sto thilasmo dn prepei na uparxoyn oria oute sto poso kathetai to paidi sto stithos oute sto poso suxna thelei thulasmo-gia ta galata emporiou epanalamvanw dn kserw, tis edwsa gurw stous 9 mines-

episis na sumplirwsw oti me to na afinete ena mwro na klaiei apo peina prwton kai deutereuontws apo allous logous(lerwmeno, kourasmeno, fovismeno ktl)dimiourgei terastia anaptuksiaka provlimata, ston prwto xrono ta paidia viwnoun mia sugrousi metaksu vasikis empistosunis kai duspistias. edraiwnoun me liga logia to an to perivallon einai ekei gi'auta i oxi dld einai avoithita, dn mporoun na anaptuxthoun swsta an pisteuoun oti dn mporoun na kanoun tpt kai einai afimena stin tuxi tous.fantasteite, peinane kai dn mporoun na kanoun kati allo gi'auto para mono na klapsoun gia trofi, ki emeis na ta grafoume Shocked Shocked Shocked Shocked
nomizw oti einai katanoito auto pou lew, to eksigw apla...

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

44Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Πεμ Μαρ 10, 2011 7:51 am

Lena

Lena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι λεει μωρε η εξυπνη η γιατρος???
μεχρι 6 μηνων ενα κιλο το μηνα βαζουν, μια χαρα ειναι το παιδι σου, μην ανησυχεις!!!
πω πω που θα παει αυτη η κατασταση, δε βαζει πολυ βαρος σε αγχωνουν, οταν βαζει κιλο παλι σε αγχωνουν!!!

45Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Πεμ Μαρ 10, 2011 10:00 am

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dose tou paidiou na faei kale min to tirannas epeidh etsi eipe o paidiatos sou......an einai dynaton diladi..........esena tha sou areze na se kanane etsi na peinas kai na min sou dinoune?emena otan itane lexoudiko etroge ana 2 me 2.5ores kai merikes fores etroge kai ana miamisi ora kai ton thilaza alla taftoxrona tou edina kai kseno to poso epine agnosto to eixa pei sto giatro giati fovomouna na min paxinei ypervolika kai mou eipe na min leo vlakies kai na tou dino na faei kai tora pou einai 8.5 minon troei ana 4 me 5 ores epeidi einai kai oi sterees trofes

dostou na faei min fovasai eksallou mono gala pinei
esi tha xortraines efkola pinontas oli mera mono gala den tha pinouses pio syxna????????mpes ligo stin thesi tou
mia xara einai afto kserei pote peinaei kai pote oxi!!!!!!

46Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Παρ Μαρ 11, 2011 5:23 am

ria22

ria22
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια μου,τλκ το μωρακι μ εχει στρωσει καπως....με 150 χορταινει..Του εδωσα μια φορα 200( ε τι να κανω ηθελα να δω ποτε θα σταματησει,κ επιτελους να τον δω χορτατο κ ικανοποιημενο) μα δν σταματησε ποτε, αφου τελειωσε το γαλα κ συνεχισε να ρουφαει,το θεμο δν ειναι αυτο οταν τον σηκωσα να ρευτει το μωρακι μ δν επικοινωνουσε,δν ενοιωθε ηταν σε νιρβανα με κοιτουσε σαν ζαβλακωμενο αφου τρομαξα...μετα απο λιγη ωρα αφου εβγαλε λιγο γαλα συνηλθε.....το στομαχακι του δν αντεχει,χορταινει ,το μυαλουδακι του δν χορταινει....με 150 τον βλεπω ειναι ικανοποιημενος σχετικα....... Shocked Shocked

47Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Παρ Μαρ 11, 2011 5:46 am

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ria22 έγραψε:Κοριτσια μου,τλκ το μωρακι μ εχει στρωσει καπως....με 150 χορταινει..Του εδωσα μια φορα 200( ε τι να κανω ηθελα να δω ποτε θα σταματησει,κ επιτελους να τον δω χορτατο κ ικανοποιημενο) μα δν σταματησε ποτε, αφου τελειωσε το γαλα κ συνεχισε να ρουφαει,το θεμο δν ειναι αυτο οταν τον σηκωσα να ρευτει το μωρακι μ δν επικοινωνουσε,δν ενοιωθε ηταν σε νιρβανα με κοιτουσε σαν ζαβλακωμενο αφου τρομαξα...μετα απο λιγη ωρα αφου εβγαλε λιγο γαλα συνηλθε.....το στομαχακι του δν αντεχει,χορταινει ,το μυαλουδακι του δν χορταινει....με 150 τον βλεπω ειναι ικανοποιημενος σχετικα....... Shocked Shocked
eides oti tzampa anisixouses?ante tora afou iremise pali kala

48Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Παρ Μαρ 11, 2011 11:34 am

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο Χριστός και η Παναγία!!!!!! ακου "αστο να πειναει"...αυτη στα παιδια της ετσι κανει;
Ουτε να το διανοηθεις...και εμενα γεννηθηκε 3.500 και το πρωτο 3μηνο επαιρνε ενα κιλο το μηνα και οταν μου ειπε η παιδιατρος στους 5 μηνες οτι ειναι βαρυς και να του κανω διαιτα γυρισα και της ειπα "το παιδι θα το ταιζω οποτε πειναει και οποιος εχει προβλημα με τα κιλα του να μην τον παιρνει αγκαλια" το τελευταιο ηταν σποντα στην πεθερα που ηταν μαζι και συμφωνουσε με τη γιατρο...
Μην το αφηνεις το παιδι να πειναει ουτε για πλακα! Ξερουν τα μωρα..ανθρωποι ειναι και αυτα και η πεινα ειναι ενστικτο!
Επισης να πηγαινετε σε γιατρους με εμπειρια (αντρες η γυναικες) οχι σε καποιον που ειναι γνωστος στον κυκλο σας ή συγγενής
Εγω εφυγα απο αυτην οταν ο Ιωσηφ ηταν 8 μηνων γιατι ανακαλυψα οτι δεν μας ειπε να κανουμε ενα εμβολιο γαστρεντεριτιδας που γινεται 2-4-6 μηνων...και οταν της το ειπα γυρναει κ μου λεει οτι δεν ειναι υποχρεωτικο εμβολιο...και ποια εισαι εσυ που θα το αποφασισεις αυτο της ειπα και της εκλεισα το τηλ στα μουτρα!
σορρυ για το μεγαλο ποστ αλλα τα θυμηθηκα ολα και συγχυστηκα

49Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Παρ Μαρ 11, 2011 12:08 pm

momirene

Τι να πω δεν ξερω..καθε παιδασκι ειανι διαφορετικο. Ειναι μικρουλης ακομα για να μπει σε προγραμμα. Οταν θλαζεις δεν ξερεις ποσο πεινει, απλως ταϊζεις...Οταν δεν θηλαζεις αναλογα με την ηλικια του παιδιου υπαρχουν καποια σταντραντ γευματα και ποσοτητες. Αν εισαι λιγο πανω λιγο κατω δεν πειραζει ομως οταν το παιδι κλαιει ειναι σιγουρο οτι παντα πειναει? Μηπως αρχισει και αντιλαμβανεται οτι οκ κλαιω=τρωω? Εγω μετα τον 8ο μηνα που πλεον δεν θηλαζα του εδινα σταθερα τα γευματα του στις 3 ωρες. Τωρα που μεγαλωσε και θα επρεπε πλεον το βραδυ να μην τρωμε, Επειδη ο δικος μου κοιμαται στις 8 το βραδυ δεν υπαρχει περιπτωση να μην πιει γαλα τα ξημερωματα. Πειναει γιατι ειναι πολλες οι ωρες. Και αν και η παιδιατρος ειπε οτι το βραδυ πρεπει το στομαχι να ξεκουραζεται με αφησε να τον δινω.

46 ημερων 5,5κιλα, 60 ποντους 40,75 κεφαλι
2 μηνων και 7 ημερων 6 κιλα
3μηνων και 10 ημερων 6550, 63 ποντους, 41,75 κεφαλι
5 μηνων 7450, 67,5 ποντους
6 μηνων 7750, 69 ποντους
7 μηων 8400, 71 ποντους
8 μηνων 8750, 71,5 ποντους
9 μηνων 9100,κ 76 ποντους
11 μηνων 9400, 77 ποντους Αντιστιχα ιδια ηλικια ανηψακι ζυγιζε 13 κιλα! Και φυσικα η παιδιατρος δεν ειπε τιποτα στην μαμα του! Εγω το θεωρω εγκλημα! ΚΑι το θεωρω εγκλημα γιατι ηρθαν επισκεψη μας φερανε Kinder και αφησαν το παιδι να φαει γλυκο του κουταλιου! Κι οταν εγω ειπα οτι εμας δεν τρωει τετοια...μονο που δεν με δειρανε γιατι το παιδι βλεπει!
13 μηνων 10600, 79 ποντους
15 μηνων 11 κιλα 85,5 οντους
18 μηνων 11800, 85,5 ποντους εδω μου ειπε προσεχε γιατι ενα παιδι 2 ετων ζυγιζει περιπου 12 κιλα...προφανως μου το ειπε γιατι τοτε αρχιζουν οιγονεις & οι παππουδες να δινουν γλυκα...και γενικα δεν θελει υπεβαρα παιδακια
21 μηνων 12100, 91 ποντους
24 μηνων 12600, 92 ποντους

Ειμαστε στα ανωτατα ορια αλλα φυσιολογικα Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την momirene στις Παρ Μαρ 11, 2011 12:21 pm, 1 φορά

50Τον αφηνω να πειναει.....-( - Σελίδα 2 Empty Απ: Τον αφηνω να πειναει.....-( Παρ Μαρ 11, 2011 12:20 pm

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αν δεν πειναει δεν θα φαει με το ζορι...αλλα επειδη ειναι πολυ μικρο ακομα ειναι σχεδον βεβαιο οτι κλαιει γιατι πειναει το μωρακι..
σου ειπε οτι 2 ετων ειναι στα 12? εμενα μου ειπε το ιδιο για δωδεκα μηνων..της τρελης γινεται!

κ εμενα κοιμαται 8-8:30 και ποτε ξυπναει ποτε οχι το βραδυ για γαλα..το πρωι παντως 6:00 ειμαστε στο ποδι! το γαλα του το δινεις στη κουνια η τον σηκωνεις;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις