Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
318 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 318 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:κοριτσια εγω παντως πριν 2 εβδομαδες περιπου εβαψα χερια ποδια γαλλικο.τα μαλλια δεν εχω βαψει,την αλλη εβδομαδα που θα παω στο γιατρο θα τον ρωτησω.ουτε εγω το εχω ακουσει το φασολακι μου ακομα.ποτε εχετε την β'επιπεδου και που?
ΓΕΙΑ ΣΟΥ STAV!!!! WELCOME!!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ 20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ! ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΕΣ ΜΙΚΡΟΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ. Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ EMBRYOCARE ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!! ΝΥΧΙΑ ΒΑΦΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΡΕΦΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!
Στην προηγούμενη σελίδα τα τελευταία μηνύματα δεν μπορώ να τα διαβάσω.
Νυχάκια έχω βάψει και γω. Δεν τα βάφω συχνα βέβαια. Ήμουν έτοιμη να βάλω και γω τζελ Δεσποινα αλλά τελικά το ακύρωσα τελευταία στιγμή!

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
boubaαστα εγω τα εχω πριν απο τα χριστουγεννα,δεν θελω παλι ανταυγιες,τα βαρεθηκα.θελω ενα χρωμα.

swswποσο ησουν οταν το ακουσες?εγω την β'επιπεδου θα την κανω στο λητω γιατι ειχα ακουσει για μια που ειναι εκει που ειναι φοβερη σε αυτους τους υπερηχους,ακει εκανα και την αυχανικη,ασχετα που ο γιατρος μου ειναι στο μητερα

tzef

tzef
Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ΣΤΟΝ ΜΑΛΛΙΓΙΑΝΗ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
B Επιπέδου στο Γένεσις στη Θεσσαλονίκη στις 7 Ιουνίου!!! Δεν κρατιέμαι!! Ξέρετε πόσο κοστίζει περίπου???

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:boubaαστα εγω τα εχω πριν απο τα χριστουγεννα,δεν θελω παλι ανταυγιες,τα βαρεθηκα.θελω ενα χρωμα.

swswποσο ησουν οταν το ακουσες?εγω την β'επιπεδου θα την κανω στο λητω γιατι ειχα ακουσει για μια που ειναι εκει που ειναι φοβερη σε αυτους τους υπερηχους,ακει εκανα και την αυχανικη,ασχετα που ο γιατρος μου ειναι στο μητερα
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΟΣ 19ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ!! ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝ ΑΛΛΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 20Η ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!! ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.. ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΟΥΛΑ!!

stav2007

εγω που ρωτησα στο λητω που θα την κανω ειναι 100ευρω

Elena84

Elena84
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…
ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ Β΄ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΛΗΡΩΣΑ 140 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ DVD. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΤΙΜΕΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ 120 -150 ….

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:B Επιπέδου στο Γένεσις στη Θεσσαλονίκη στις 7 Ιουνίου!!! Δεν κρατιέμαι!! Ξέρετε πόσο κοστίζει περίπου???
ΕΓΩ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ 150 ΕΥΡΩ. ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 100 ΜΕΧΡΙ 150 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟΝΤΑΙ!!

stav2007

ελενα 84εμενα 100 μαζι με το DVD,αλλα εκει ειναι οι τιμες,εξω σε ιατρεια ειναι ποιο πολλα.μια φιλη στην αυχενικη που πηγε σε γιατρο εξω πληρωσε 150,εγω στο λητω 100.

swswαστα και εμενα στην αυχενικη μου ειπαν οτι και ο δικος μου τεμπελης ειναι,δεν ξερω αν αλλαξε τωρα κατι

tatianoula

tatianoula
κοριτσια καποια χρηματα παιρνετε πισω απο την β επιπεδου απλα να ζητησετε αποδειξη ...πατε στο ικα με το βιβλιαριο σας και την αποδειξη και ενα ποσο σας επιστρεφετε...δεσποινακη καλο θα ηταν να παρεις κανενα τηλ να ρωτησεις τιμη γιατι δεν ξερεις καμια φορα....εμενα και την αυχενικη διαφανεια που εκανα κ την β επιπεδου που θα κανω ο γιατρος μου τα κανει στο γραφειο του ''εχει τα μηχανηματα'' κ επειδη με παρακολουθει απο την αρχη της εγκυμοσυνης απο 50Ε μου παιρνει ''οτι κ να κανω''...

stav2007

δεν εχω παει στο ικα να παρω.δεν το ηξερα.δηλαδη ποσα περιππου παιρνεις?

tatianoula

tatianoula
ισχυει για 1μηνα οποτε μπορει να προλαβαινεις 1μηνα απο την ημερομηνια που ειναι γραμμενη στην αποδειξη...τα μισα περιπου περνεις πισω μια φιλη μου ετσι εκανε...κ αν κανετε εξετασεις στο νοσοκομειο με της αποδειξεις καποιο ποσο περνεται....

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ούτε και γω το ήξερα για την επιστροφή, αλλά τώρα που μπηκα σε κάτι σαιτ κατι λένε για μονο 8 ευρω και κανεις ενσταση και πέρνεις κάτι παραπάνω. Να αξίζει τον κόπο;;; Αμα κάνει καμία κάποια ενέργεια ας μας πει!

tatianoula

tatianoula
για 8 ευρω δεν αξιζει την ταλαιπορια που θα φας....δεν το συζητω..

εγω ειχα κανει 2 εξετασεις σε νοσοκομειο μου κοστισαν κ η δυο 63ε ,,πηγα στο ικα και πηρα 43ε πισω ...ετσι συμφερει..

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 215994

stav2007

ρε κοριτσια εχω πονακια περιοδου οχι εντονα,ισα που το καταλαβενω και πονο κατω ακριβως απο το στηθος,για να καταταλαβετε εκει που ειναι το σουτιεν,εκει που τελειωνει το στηθος.εχει καποια απο εσας καποια απο αυτα τα πονακια?

tatianoula

tatianoula
stav πονους ειχα και''γω σαν πονακια περιοδου οπου εμενα μου εφυγαν τελειως...τωρα δεν εχω αλλα μην τρομαζεις μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο γινονται καποιες συσπασεις και μεγαλωνει η μητρα κατι τετοιο...

κατω απο το στηθος δεν ξερω δεν εχω...εχει καποια????

stav2007

tatianoula εσυ ποσο εισαι τωρα?αυτους τους πονους ποτε τους ειχες?

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Stav και γω έχω πονάκια κάτω από το στήθος. Μου είπαν είναι φυσιολογικό μην ανησυχείς αλλά βέβαια δεν παύει να είναι ενοχλητικό.

stav2007

τι να πω ρε κοριτσια μακαρι να ειναι και τα δυο φυσιολογικα

tatianoula

tatianoula
stav2007 έγραψε:tatianoula εσυ ποσο εισαι τωρα?αυτους τους πονους ποτε τους ειχες?

stav εγω ειχα τα πονακια το πολυ μεχρι 3 μηνον ...αλλα η καθε κοπελα εχει διαφορετικη εγκυμοσυνη μην το ξεχνας....

τωρα ειμαι

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πονάκια περιόδου είχα και γω καθημερινά το πρώτο 3μηνο της εγκυμοσύνης. Από τον 4ο μετά άρχισαν οι πόνοι κάτω από το στήθος, στην πλάτη και λίγο τα πλευρά μου.
Εμένα πιο πολύ με ταλαιπωρούν οι καούρες Sad

stav2007

Εγω δεν ειχα κανεναν πονο πριν,τωρα τους εχω ολους και κοιλια και κατω απο το στηθος και χτηπαει ως πισω στα πλευρα.....γιατι ετσι ρε γαμ...ο?

να ρωτησω κατι ακομα?προσπαθω να βαλω το τικερακι αλλα δεν μπορω να το αποθηκευσω.εχω τικερακι και σε αλλο φορουμ αλλα δεν θυμαμαι πως το αποθηκευσα.ξερει καμια να μου πει?

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ πάω για β επιπέδου την άλλη Παρασκευή στο Έλενα, νομίζω κοστίζει 35 ευρώ. δηλαδή λες ότι με αυτή την απόδειξη μπορώ να πάω στο ΙΚΑ και να μου επιστρέψουν κάποιο ποσό? Ή δεν ισχύει για δημόσιο νοσοκομείο?

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια. Την τετάρτη θα πάω και εγώ για Β επιπεδου και αρχησε να με πιανει το αγχος. Πρώτο αν ειναι καλά το μωρο και αν ειναι όλα ενταξει και δευτερο αν είναι αλήθεια κοριτσάκι οπως μου έχουν πει. Το θέλω πολύ αυτό το μωρό να είναι κοριτσάκι. Εκεί που είπα να περιμένω να μου το επιβαιβεώσουν στην Β επιπέδου και μετά να αρχίσω τα ψώνια δεν αντέχω άλλο και αύριο θα κατέβω λίγο καταστήματα και θα άρχίσω τα ψώνια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις