1 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 Σαβ Οκτ 08, 2011 8:24 am
tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΕΛΑΤΕ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Despoinaki έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Να και το μπουμπούκι μας!!!!!!!!
Από τα πρώτα λεπτά που γεννήθηκε είχε το μάτι γαρίδα!!!!!!
Σε όλους έκανε εντύπωση!!!!!!
Καλημερα εμενα ειναι 20 ημερων και την βαζω στο ριλαξ εδω και μερες γιατι αν την αφησω στο κρεβατι της η στην καλαθουνα χαλαει τον κοσμο.elenikal έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Δεσποινάκι να σου ζήσει η πανεμορφη κορη! Φτου φτου!!
Πόσες έμειναν ακομα???? Άντε με το καλό! Να αρχισουμε να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες με τα μωρούλια μας μετα!
Και μια ερωτηση σε όσες γεννησαν! Το βάζετε το μωράκι σας στο relax ? Σκεφτομαι να αρχισω να την βάζω (23 ημερων σημερα το πουλακι μου!) γιατι εχει αρχισει να θελει παρεα και το λυπαμαι συνεχεια ξαπλα στην καλαθουνα!!! Τι λέτε?
tattooed_snowhite έγραψε:κοριτσια καλημερα! εσκασα μυτη απ το επομενο γκρουπακι για να σας ευχηθω.. να σας ζησουν τα πανεμορφα σας μωρακια να ειναι γερα και να τα χαιρεστε! και με το καο οι υπολοιπες κοριτσια αντε να κλεισετε και εσεις πια ως μανουλες και να περνουμε σειρα και εμεις!
δεσποινακι μας καλως ορισες πισω με την φανταστικη σου μπεμπουλα!!!!
να ειστε καλα κοριτσια καλημερα και με το καλο! με ενα πονο! -και με κανενα αμα λαχει!-
bouki έγραψε:Καλημερα εμενα ειναι 20 ημερων και την βαζω στο ριλαξ εδω και μερες γιατι αν την αφησω στο κρεβατι της η στην καλαθουνα χαλαει τον κοσμο.elenikal έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Δεσποινάκι να σου ζήσει η πανεμορφη κορη! Φτου φτου!!
Πόσες έμειναν ακομα???? Άντε με το καλό! Να αρχισουμε να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες με τα μωρούλια μας μετα!
Και μια ερωτηση σε όσες γεννησαν! Το βάζετε το μωράκι σας στο relax ? Σκεφτομαι να αρχισω να την βάζω (23 ημερων σημερα το πουλακι μου!) γιατι εχει αρχισει να θελει παρεα και το λυπαμαι συνεχεια ξαπλα στην καλαθουνα!!! Τι λέτε?
Εγω εχω αλλο θεμα δεν χορτενει με το γαλα μου και θελει και συμπληρωμα και οχι 30 αλλα 50 με 60 γραμ. τι να κανω? ασε που δεν βρεισκη και την θυλη και ετσι αγορασα και θυλαστρο αλλα και θυλες σιλικονης ειμαι σε απογνοση δεν ξερω τι να κανω
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης