801 Απ: 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 Δευ Οκτ 31, 2011 10:31 am
Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
elenikal έγραψε:Καλησπερούδια μανούλες!!!
Εγω δεν της δινω ουτε χαμομηλι ουτε τσαι ουτε τιποτα! μονο γαλατακι απο το στηθος!!! Σαλακια κι εγω εχω δει εδω και 2 μερες αλλα ειναι φυσιολογικο! Τρωει καθε 4 ωρες σταθερα αλλα εδω και 2 μερες το καθυστερει καπως! αντε μπας κι αλλαξει και κοιμομαστε σερι το βραδυ!! Κι εγω την εμαθα στα χερια αγκαλια λογω της παλινδρομησης! πρεπει να την κραταω 20-30 λεπτα μετα απο καθε γευμα οποτε εμαθε και θελει αγκαλιες συνεχεια! Ειμαστε 4.500 kgr και δεν μας καουν πλεον τα πολυ μπεμπε ρουχακια!!!
Σημερα πήγαμε στο Παιδων Πεντελης για εξετασεις αιματος και ουρων.... Το λυπήθηκε η ψυζη μου στο τρυπημα αλλα ηταν πολυ καλο το παιδακι μου... Στα ουρα τωρα... Επρεπε να την πλυνουν και να βαλει σακουλακι - καθετηρακι. Κοριτσια, απαραδεκτες συνθηκες για μωρα. Το μερος του πλυσιματος ειναι μες στην βρωμα, χωρις να αεριζεται και χωρις τα κατάλληλα μεσα! η νοσοκομα, μια αρχιτεμπελαρου μου ειπε να την πλυνω μονη μου ( σε εναν νεροχυτη μες στην βρωμα με σαπουνι χεριων ) και να βαλω μονη μου το καθετηρακι!!!!!!!!!!!!!! Το τι ακουσε δεν το συζητω! Αλλα το αποκορυφωμα ήταν πριν απο λίγο: ξαναπήγα να πάρω τα αποτελεσματα και έλειπε μια εξεταση πολυ συμαντικη για τον ικτερο. Και τολμησαν να μου πουν οτι δεν υπαρχει στα χαρτια τους κι οτι το σημειωσα εγω μονη μου στο δικο μου αντιτυπο! Και στο ταμειο που πληρωσα εγω το συμπληρωσα στη αποδειξη? τους απαντησα, και πήγε να το ψαξει καλυτερα! Και μετα ηρθε κουνιστη λυγιστη με τις απαντησεις! Αχ θεε μου, μακαρι να ειναι αχρειαστοι οι γιατροι και τα νοσοκομεια......Εχω κατι τσαντιλες!!!
Α! μου ηρθε κουτι δωρο με κρεμες frezyderm και sudocream, σαπουνι dettol και κουπονια απο το babyspace.gr!!!!!!
(sorry για το μεγαλο μηνυμα!))
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ… ΤΙ ΝΑ ΠΩ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΕΛΠΙΖΩ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.