Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 33]

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
elenikal έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΑΜΑΡΥΛΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΣΟΥ, Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!!!

ΧΘΕΣ 40ΝΤΙΣΑΜΕ!!! ΚΥΡΙΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ, ΠΗΓΑΜΕ Κ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΓΛΥΚΑΚΙ.
ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΑ Κ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!!
ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΘΗΛΑΖΩ Κ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ Κ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΩ.. ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ 2 ΤΖΙΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑ Κ ΔΕ ΜΕ ΧΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ!!! ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 32 534787 ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΦΟΡΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΦΗΝΑΚΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΠΑΛΙ!!
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΠΑΝΤΑ!!

Κι εγω στο πλαι την βαζω και αυτη γυρναει ανασκελα! Εν τω μεταξυ εχουμε γεννησει ιδια μερα και τα παιδια μας εχουν κοινα χαρακτηριστικα στην συμπεριφορα τους απο οτι εχω καταλαβει! Καλο ε??
Εγω με τον θηλασμο τρωω πολυ αλλα χανω κιλα! Παλι καλα γιατι ειναι και η δουλεια μου τετοια που αν γινω τοφαλοε δεν θα μπορεσω να την υποστηρίξω!!
Ακομη βυζαινει την πιπιλα στον υπνο της το γλυκο μου... Πωπω αισθανομαι τυψεις που της την εδωσα...........................................

ΕΛΕΝΗ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ!!! ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!
ΠΙΠΙΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!!! Mad

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΛΕ???? ΦΤΟΥΦΤΟΥ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ Very Happy ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ!!!

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ-ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΒΛΕΠΩ!!! ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΚΟΛΑΙ...ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Very Happy Very Happy
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΕΔΩ Κ ΚΑΤΙ ΜΕΡΟΥΛΕΣ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ...
Ο ΜΠΕΜΠΟΥΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 17 ΗΜΕΡΕΣ ΠΗΡΕ 1.300GR ΓΙΓΑΝΤΑΚΙ Wink
ΑΝ Κ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΘΗΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΕΣ LIBERO ΝΟ3 ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ Κ ΦΟΡΜΑΚΙΑ 0-6 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 32 328109 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 32 328109 ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ ΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!!

RANOU, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!!! queen king
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ....ΤΟ ΤΙΛΙΟ Κ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΤΟ ΒΡΑΖΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΡΙΚΙ??? ΕΙΝΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΕΤΣΙ??? ΟΧΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΤΕΡΤΕ!!!

ΑΜΑΡΥΛΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ!!! Very Happy

ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΟΕΒΡΙΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΤΕ....ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ Mad Mad Mad Mad

stav2007

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ...
ΔΩΡΟΥΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΜΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΤΕΝΕΙ.

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ?ΕΧΣΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 10 ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΡΩΩ

Elena84

Elena84
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ?
ΤΙ ΤΣΑΓΑΚΙ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ? ΕΓΩ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΤΗΣ MILUPA ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ KINDERTEE ΤΗΣ MILUPA. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΤΟ ΤΙΛΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ? ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Ι ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΟΤΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ.
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΤΑΙ… ΠΙΟ ΓΑΛΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ??
Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ALMIRON ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ALMIRON COMFORT… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΣΤΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΑΜΕ HUMANA HA ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ…
ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΖΕΙ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ HUMANA AR, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ… ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΧΗ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΣΦΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ… ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ.
ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ Η ΜΙΚΡΗ… ΤΑ ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥΣΚΕΜΑ, ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΣΑΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπέρα μανουλίτσες!
Μόλις έβαλα για ύπνο την μπουμπούκα μου, έκανα τον ντεκαφεινέ μου (μέχρι τώρα κανονικό νες έπινα αλλά τώρα είπα να αλλάξω) και είπα να κάτσω λίγο στον η/υ!
Δώρα μου γιατί βλέπεις να έρχεται μπόρα με το όνομα του μικρού? Εσείς πως θέλετε να τον βγάλετε και πως θέλουν τα πεθερικά σου?
Εγώ από ότι καταλαβαίνω πολύ γάλα δεν έχω για να θέλει η μπέμπα και συμπλήρωμα (και αρκετό μάλιστα...) αλλά να σας πω την αλήθεια δεν θα άντεχα να την θηλάζω κάθε μια ώρα...!!! Έτσι είμαστε μια χαρά! Παίρνει και από εμένα και από το μπιμπερούλι και είμαστε όλοι μια χαρά!
Πλησιάζει ο καιρός που θα σαραντίσουμε και εμείς! 9 μερούλες έμειναν! Θα κάνουμε και καμιά βολτούλα...!!! Μέχρι στιγμής βγήκα μια φορά μέχρι το Γένεσις για να βγάλω τα ράμματα της καισαρικής και 2 φορές κατέβηκα ακριβώς από κάτω από το σπίτι που έχουμε σούπερ μάρκετ!
Πριν γεννήσω έλεγα σιγά μην κάτσω μέσα 40 ημέρες! Θα σαλτάρω...!!! Στις 20 έλεγα το πολύ θα βγω...!!! Αλλά τώρα βρε κοριτσάκια δεν μου κάνει κέφι να αφήσω το μωράκι μου και να πάρω τους δρόμους! Στις 40 μέρες θα βγούμε παρεούλα! Δεν θέλω να την αφήσω σε άλλον!
Σκεφτόμασταν με τον αντρούλη μου...!! Όταν θα βγαίνουμε με την μπέμπα για βόλτα που θα πηγαίνουμε? Σε μαγαζιά που δεν καπνίζουν πάμε με παιδάκια? Όχι ότι θα τα πάρουμε παραμάζωμα.... αλλά λέμε τώρα...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ?
ΤΙ ΤΣΑΓΑΚΙ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ? ΕΓΩ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΤΗΣ MILUPA ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ KINDERTEE ΤΗΣ MILUPA. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΤΟ ΤΙΛΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ? ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Ι ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΟΤΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ.
Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ALMIRON ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ALMIRON COMFORT… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΣΤΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΑΜΕ HUMANA HA ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ…
ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΖΕΙ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ HUMANA AR, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ… ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΧΗ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΣΦΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ… ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ Η ΜΙΚΡΗ… ΤΑ ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥΣΚΕΜΑ, ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΣΑΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??

Ax τι τέλεια η φώτο με την μικρούλα σου και τα αρκουδάκια!!!!!!!! Κουκλίτσα είναι!!
Και φοράτε και το αγαπημένο μας πυζαμάκι με την Kitty! Δεν είναι τέλειο? Ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν το πήρα και σε λευκό που το είχε στο h&m! Το είχα πάρει σε 0-1 αλλά ακόμα μας κάνει αν και κλείσαμε τον 1 μήνα!!!

stav2007

Elena84 ΕΓΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΓ Ω ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ,ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ FRISOLAC ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κορίτσια!
amarylis με το καλό κοπέλα μου να υποδεχθείς το μωράκι σου.
Ελένα και γω με το αλμιρον ξεκινησα, αλλά στην πορεία το αλλαξα και γω λόγω δυσκοιλιότητας. Τωρα του δίνω φιζολακ με μια κουταλια και φριζολακ κπμφορτ που ειναι για την δυσκοιλιοτητα, αλλιως εχουμε θεμα. Από τσαγάκι εγω δεν δίνω κατι κοριτσια, αλλά ελεγα να του δωσω λιγο κιντερτε τις ωρες που γκρινιαζει. Θα ρωησω και τηνπαιδιαρο πρωτα, να δω τι θα μου πει.
Σαλακια, μην εγχωνεσαι. Θα τα εχουν απο εδω και περα. Σημαινει οτι δουλευουν οι σιαγωνες και προετοιμαζουν τα δοντακια. Οχι οτι θα βγαλει ακομα. Η κορη μου ειχε σαλια απο τον 2ο μηνα και εβγαλε δοντι στον 9ο.
Σταυρουλα μην αγχωνεσαι με τα κιλα. και γω εχω κολλησει ...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Έλενά μου και εμείς KINDERTEE δίνουμε σε περίπτωση μας είπε η γιατρός που ξυπνήσει σε μια ώρα από τότε που έφαγε και δείχνει να πεινάει! Της κάνουμε 50 ml με μισή κουταλιά KINDERTEE! Την πρώτη φορά που το ήπιε δεν φάνηκε να τρελάθηκε αλλά τώρα το πίνει μια χαρά!
Γάλα πίνουμε της Νουνού το frisolac αλλά πολλές γουλίτσες κάνουμε οπότε θα ρωτήσω την γιατρό μήπως πάρουμε και εμείς HUMANA AR!
Frisolac έπινε στην κλινική γι' αυτό το πήραμε!
Λογικά τα βρεγμένα ρουχάκια ίσως είναι τσαγάκι ή γαλατάκι! Το γαλατάκι που δεν έχει μείνει πολλές ώρες στο στομαχάκι είναι σε πιο υγρή μορφή και έτσι τα ρούχα φαίνονται βρεγμένα! Αν έχει μείνει όμως στο στομάχι αρκέτη ώρα έχει μια μορφή σαν γιαούρτι! Αυτό έχω παρατηρήσει εγώ!
Από κακάκια κάνουμε μια φορά στις 2-3 ημέρες (αν και στην αρχή κάναμε κάθε μέρα 1-2 φορές) και είναι κιτρινούτσικα σαν μουστάρδα ένα πράγμα!

Elena84

Elena84
Despoinaki έγραψε:

Ax τι τέλεια η φώτο με την μικρούλα σου και τα αρκουδάκια!!!!!!!! Κουκλίτσα είναι!!
Και φοράτε και το αγαπημένο μας πυζαμάκι με την Kitty! Δεν είναι τέλειο? Ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν το πήρα και σε λευκό που το είχε στο h&m! Το είχα πάρει σε 0-1 αλλά ακόμα μας κάνει αν και κλείσαμε τον 1 μήνα!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ KITTY…
ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑ… ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ… ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΤΗΣ HELLO KITTY, ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΔΩ…

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:Μανουλιτσες μου τι κανετε???εχει μερες που προσπαθω να μπω και μου βγαζει στην ομαδα μας κακοβουλο λογισμικο...εν πασει περιπτωσει εχω χασει νεα σας,τι γινετε γεννησαμε ολες???εμεις το Σαββατο σαραντησαμε αισιως και την Παρασκευη πρωτα ο Θεος πεταμε σοτν μπαμπα μας επιτελους!!!!!!κατα τα αλλα ειμαι κομματια νυστααααααααααααααααααζω ο μπεμπης μου ανα μια ωρα θηλαζει την ημερα και τη νυχτα να δεν παει 3 τα χαραματα δεν κοιμαται....μου εβγαλε και κατι σπυρακια στο προσωπο και η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι ακμη και να μην ανυσηχω να βαλω μια κρεμουλα αν θελω η αλλιως να το αφησω θα φυγει απο μονο του!αυριο εχομε παιδιατρο παλι και την Τεταρτη γυναικολογο για εμενα Smile Θηλαζουμε για την ωρα αποκλειστικα και μονο οταν θα βγω εξω για καμια δουλεια θα παρει συμπληρωμα 40-60 μλ ..το βραδακι του δινω καμια φορα λιγο τιλιο με χαμομηλι...του δινει καμια αλλη???μου ειπε η μητερα μου ηρεμει και χαλαρωνει τα μωρακια και κανει καλο στους κολικους και στα αερια(που εμεις εχουμε πολλα) Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ranou μου με το καλό να πάτε στον μπαμπάκα σας!
Πόσες μέρες έχετε να τον δείτε?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ KITTY…
ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑ… ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ… ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΤΗΣ HELLO KITTY, ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΔΩ…

Περιμένουμε!!!!!!!!!!!
Αχ και εμείς λατρεύουμε Hello Kitty!!! Έχουμε αρκετά ρουχάκια της!!!!!!!!!
Αφού να φανταστείς και πάρκο έβαλα στο μάτι Hello Kitty αλλά λέω... και αν κάνω μετά αγόρι? Χαμένο να πάει? Οπότε όπως μου μπαίνει στο μυαλό έτσι μου βγαίνει κιόλας...!!

Elena84

Elena84
ΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΣΑΓΑΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕ??? ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ 7 ΜΕ 9 ΩΡΕΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ
08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 32 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 32 379767 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 32 315810

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:ΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΣΑΓΑΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕ??? ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ 7 ΜΕ 9 ΩΡΕΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ
08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 32 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 32 379767 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 32 315810

Πολλές φορές φτου φτου στα γλυκουλάκια μας!!!!!!!!!!!!!!!

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΓΙΑ ΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Η SEVI , ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:ΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΣΑΓΑΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

Tέλεια και αυτά τα ρουχάκια της!
Από ποιο μαγαζί? Αυτά με την Kitty λεω!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα! Πόσο καιρό έχω να μπω! Από ότι είδα έχω χάσει πολλά επεισόδια! Εμείς του δίνουμε χαμομήλι σε κάθε γεύμα γιατί υποτίθεται ότι βοηθάει στους κολικούς! Rolling EyesΚίντερτε η παιδίατρος μου είπε όχι γιατί είναι θερμιδογόνο! Γάλα του δίνω το Ηumana 1, το οποίο το φέρνω από γερμανία και αντί για 15 ευρώ δίνω 6.80! Shocked
Απο ύπνο δεν τα πάμε καλά! Το πολύ να κοιμηθεί 3 ώρες σερί τη νύκτα και μετά πάει ανά ώρα ή μισάωρο! Την ημέρα αν κοιμηθεί μισή ώρα είμαστε ευτυχισμένοι γιατί ο κύριος όταν είναι ξύπνιος θέλει μόνο χέρια! Έμαθε ο μάγκας! Τον λυπόμαστε λόγω των κολικών και αυτός το εκμεταλλεύεται! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 32 536304
Φιλιά σε όλες τις μανούλες! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 32 417472

Elena84

Elena84
Despoinaki έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ H&M ΕΙΝΑΙ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ .. Very Happy

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ H&M ΕΙΝΑΙ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ .. Very Happy

Από τα καινούρια σχέδια?
Έχω καιρό να πάω!

Elena84

Elena84
Despoinaki έγραψε:
Elena84 έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Από τα καινούρια σχέδια?
Έχω καιρό να πάω!

ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΣΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ZARA. ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΕΡΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ.ΕΜΕΙΣ 3 ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ MILUPA KAI ΤΗΣ ΔΙΝΩ 30 ΓΡ.ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΤΟ FRISOLAC 120 ΓΡ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΠΩΣ ΔΗΠΟΤΕ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
elenikal έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΑΜΑΡΥΛΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΣΟΥ, Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!!!

ΧΘΕΣ 40ΝΤΙΣΑΜΕ!!! ΚΥΡΙΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ, ΠΗΓΑΜΕ Κ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΓΛΥΚΑΚΙ.
ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΑ Κ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!!
ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΘΗΛΑΖΩ Κ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ Κ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΩ.. ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ 2 ΤΖΙΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑ Κ ΔΕ ΜΕ ΧΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ!!! ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 32 534787 ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΦΟΡΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΦΗΝΑΚΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΠΑΛΙ!!
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΠΑΝΤΑ!!

Κι εγω στο πλαι την βαζω και αυτη γυρναει ανασκελα! Εν τω μεταξυ εχουμε γεννησει ιδια μερα και τα παιδια μας εχουν κοινα χαρακτηριστικα στην συμπεριφορα τους απο οτι εχω καταλαβει! Καλο ε??
Εγω με τον θηλασμο τρωω πολυ αλλα χανω κιλα! Παλι καλα γιατι ειναι και η δουλεια μου τετοια που αν γινω τοφαλοε δεν θα μπορεσω να την υποστηρίξω!!
Ακομη βυζαινει την πιπιλα στον υπνο της το γλυκο μου... Πωπω αισθανομαι τυψεις που της την εδωσα...........................................

ΕΛΕΝΗ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ!!! ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!
ΠΙΠΙΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!!! Mad

κι η μπεμπε μου την πεταξε! Τυχαιο γεγονος το οτι την δεχτηκε εστω και για μιση ωρα! δεν ξεγελιεται πια!!!!!!!
Λες να συμπεθερέψουμε??? χαχαχαχαχα!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 32 328109

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πιπιλίτσα εμένα την πρώτη φορά δεν την ήθελε καθόλου!
Τώρα όλο και μέσα στην ημέρα της την δίνω! Την θέλει μερικές φορές για να νανουριστεί! Έχω τον νου μου όμως γιατί πριν την πάρει ο καλός ο ύπνος όταν της πέφτει γκρινιάζει! Όταν πέσει και δεν ακουστεί η φωνούλα της σημαίνει ότι μας πήρε ο ύπνος για τα καλά οπότε της παίρνω και την πιπίλα είτε από το κρεβατάκι της είτε μερικές φορές και από το στόμα της! Ρώτησα την γιατρό αν μπορώ να της την αφήνω το βράδυ που κοιμάται και μου είπε ναι πάντως!

Elena84

Elena84
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ¨ΛΑΘΟΣ¨ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ… ΟΤΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΝ NUK ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ…
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΛΕΩ ΑΣ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΜΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙ 10000000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ..
ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερούδια μανούλες!!!
Εγω δεν της δινω ουτε χαμομηλι ουτε τσαι ουτε τιποτα! μονο γαλατακι απο το στηθος!!! Σαλακια κι εγω εχω δει εδω και 2 μερες αλλα ειναι φυσιολογικο! Τρωει καθε 4 ωρες σταθερα αλλα εδω και 2 μερες το καθυστερει καπως! αντε μπας κι αλλαξει και κοιμομαστε σερι το βραδυ!! Κι εγω την εμαθα στα χερια αγκαλια λογω της παλινδρομησης! πρεπει να την κραταω 20-30 λεπτα μετα απο καθε γευμα οποτε εμαθε και θελει αγκαλιες συνεχεια! Ειμαστε 4.500 kgr και δεν μας καουν πλεον τα πολυ μπεμπε ρουχακια!!!
Σημερα πήγαμε στο Παιδων Πεντελης για εξετασεις αιματος και ουρων.... Το λυπήθηκε η ψυζη μου στο τρυπημα αλλα ηταν πολυ καλο το παιδακι μου... Στα ουρα τωρα... Επρεπε να την πλυνουν και να βαλει σακουλακι - καθετηρακι. Κοριτσια, απαραδεκτες συνθηκες για μωρα. Το μερος του πλυσιματος ειναι μες στην βρωμα, χωρις να αεριζεται και χωρις τα κατάλληλα μεσα! η νοσοκομα, μια αρχιτεμπελαρου μου ειπε να την πλυνω μονη μου ( σε εναν νεροχυτη μες στην βρωμα με σαπουνι χεριων ) και να βαλω μονη μου το καθετηρακι!!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Το τι ακουσε δεν το συζητω! Αλλα το αποκορυφωμα ήταν πριν απο λίγο: ξαναπήγα να πάρω τα αποτελεσματα και έλειπε μια εξεταση πολυ συμαντικη για τον ικτερο. Και τολμησαν να μου πουν οτι δεν υπαρχει στα χαρτια τους κι οτι το σημειωσα εγω μονη μου στο δικο μου αντιτυπο! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 32 679259 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 32 654655 Και στο ταμειο που πληρωσα εγω το συμπληρωσα στη αποδειξη? τους απαντησα, και πήγε να το ψαξει καλυτερα! Και μετα ηρθε κουνιστη λυγιστη με τις απαντησεις! Αχ θεε μου, μακαρι να ειναι αχρειαστοι οι γιατροι και τα νοσοκομεια......Εχω κατι τσαντιλες!!!
Α! μου ηρθε κουτι δωρο με κρεμες frezyderm και sudocream, σαπουνι dettol και κουπονια απο το babyspace.gr!!!!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 32 604962
(sorry για το μεγαλο μηνυμα!))

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις