Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
583 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 583 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 33]

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Χάθηκα λιγο, αλλά ψιλοετρεχα.
Αναστασία μου να σου ζήσει η μπεμπα. Εγω δεν μπορω να δω την φωτο. Πολλές φωτο γενικά δεν μου εμφανίζει. Και της Ελενας από το αβαταρ ειδα λιγο την μικρή. Sad
Μηπως πρέπει να δουμε γενικα και με τις υπογραφες τι γινεται και μπλοκαρει τη σελίδα μας;
Ο μικρός εχει ενα ψιλοπρογραμμα. Αλλά πολύ αγκαλιτσας ρε κοριτσια. Ευτυχως τον βαζω και στο σλινγκ πολλες φορες, γιατι θα μου ειχαν κοπει τα χερια.
Με την θερμανση και μεις εχουμε θεμα, γιατι εχουμε κεντρικη. Ακομα δεν εχουμε αναψει και ουτε εχουμε συζητησει αλλα οπως καθε χρόνο ξερω οτι θα υπαρξουν εντασεις. Προς το παρον βαζω κλιματιστικό. Αλλά κοριτσια οσες βαζετε κλιματιστικο, ρωτηστε και τον παιδιατρο σας, να βαζετε παράλληλα και εναν υγραντηρα, να μην ξερενει την ατμοσφαιρα.
Θελω να παω βόλταααααααααα.....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bouba στις Κυρ Οκτ 30, 2011 7:38 am, 1 φορά

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
IRENE ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΒΑΛΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ SITE ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ. Very Happy Very Happy

Elena84

Elena84
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ... ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ. 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 31 215994

tzef

tzef
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΛΕΝΑ ΤΗΑΝΚΣ ΑΡΑ ΜΕΝΕΙ Η HLIANA!!!!

Elena84

Elena84
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ . Very Happy Very Happy
SEVI ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...
08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 31 667478

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε κοριτσια ειναι η ιδεα μου ή χαθηκαμε. εχει κοπέλες που εχει μερες να μπουνε μεσα

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έλα Γεωργία μου! Το έβγαλα κι εγώ! Είδα και το πμ σου! Τέλεια με τον θηλασμό! Αυτό το συνεχές το είχα πάθει κι εγώ! Λέγεται μαραθώνιος θηλασμός κρατάει 1-2 μέρες το πολύ και ρυθμίζει την παραγωγη σου και είναι κύμα αναπτυξης! Όλα δηλαδή ρολόι με την μπεμπούλα σου!

Εμείς σηκωθήκαμε με μπουκωμενη την μυτούλα! Και είμαι να σκάσω! ¨εχουμε ζέστη στο σπίτι με θερμανση από τη μέρα που βγήκαμε, αλλά υποψιαζομαι μήπως κρύωσε από τον τοίχο που ακουμπούσε η καλαθούνα! Της άλλαξα τώρα πλευρό κρεβατιού.. Αφήστε και που οι τσιμπλίτσες δε λένε να φυγουν..Τη μια μέρα είναι καλύτερα, την άλλη υποτροπιάζει..δεν την αποφευγουμε την αντιβίωση και όλο το καθυστερούσα!
Νιώθω λιγάκι πιεσμένη σήμερα.. Νιώθω απίστευτη ευθύνη για το μωρουλίνι μου! Φοβάμαι μήπως τα κάνω λάθος.. Κάθε μέρα λέω τι θα βγάλει σήμερα?? Με πήρε λιγακι από κατω! Ξέρω ότι όλα αυτά δεν είναι σοβαρά και υπάρχουν παιδάκια με σοβαρα προβλήματα, αλλά κάθε μερά φοβάμαι..Τι μ' έχει πιάσει?? Την περίοδο της εγκυμοσυνης την απολάμβανα και τώρα φοβάμαι συνέχεια!! Μακάρι να είναι λόγω ορμονων και επειδη είναι οι πρώτες μέρες!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
IreneM έγραψε:Ρε κοριτσια ειναι η ιδεα μου ή χαθηκαμε. εχει κοπέλες που εχει μερες να μπουνε μεσα

Αχ Ειρήνη πάνε οι καλές εποχές μου φαίνεται Laughing Laughing Laughing Τώρα λογικά ολες μανούλες τρέχουμε σαν τον Βέγγο! Εγώ τώρα νιώθω τύψεις που δεν κοιμάμαι λιγάκι, γιατί μετά που θα θηλάζω θα την αναπολώ αυτήν την ωρίτσα, αλλά είμαι λιγάκι σε υπερένταση!
Ακόμη όλα τα καλοκαιρινά δεν τα έχω μαζέψει!! Ούτε φυσικά χαλιά! Ελπίζω να μη μας προλάβει ο Αη Βασίλης με τα τιραντέ Laughing Laughing

stav2007

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ,ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΜΙΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΡΕ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ?ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΞΩ,ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

IreneM ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ....

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ,ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΜΙΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΡΕ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ?ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΞΩ,ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

IreneM ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ....

Άντε Σταυρούλα μου πάει με ξέχασες από το τρέξιμο! Τι Δεσποινάκι, η Ηλιάνα είμαι.. Laughing Laughing
Καλά τον αφαλό τον έχουμε κι εμείς..Έχει λίγο αιματακι ξεραμένο πια, αφού έπεσε! Η γιατρός μου είπε οτι είναι οκ, αλλά εγώ ακόμη δεν τον έχω βρέξει ακόμη! Θα περιμένω να τον δει στην επόμενη επισκεψη, πάνω στο μήνα!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια! πειτε μου εαν εχετε προβλημα παλι με τον ιο μηπως φταιω εγω.. αν ειναι να βγαλω οτι εχω βαλει!!!
Εμεις καλα ειμαστε, ολο αγκαλια θελουμε αλλα το παλευουμε!!!! κανει κρυυυυυοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

tzef

tzef
ΚΕΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ.
ΗΛΙΑΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ.

ΕΜΑΣ ΕΧΘΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΡΕΞΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ.

stav2007

ΡΕ ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα μανουλες!!!
Ταλαιπωρημενες ολες μας;;; αχ που θα παει δεν θα φτιαξουν προγραμμα τα μικρα;;; εμας με τους κολικους τα εχει ξετιναξει κ δεν ηρεμουν,ακομα κ στον υπνο τους πονανε!!!

stav2007

Sevi έγραψε:Καλησπερα μανουλες!!!
Ταλαιπωρημενες ολες μας;;; αχ που θα παει δεν θα φτιαξουν προγραμμα τα μικρα;;; εμας με τους κολικους τα εχει ξετιναξει κ δεν ηρεμουν,ακομα κ στον υπνο τους πονανε!!!

ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μανουλες καλημερα! ενω εμεις 2 μερες τον φτιαχνουμε τον βραδυνο υπνο μετα τον χαλαμε παλι! σημερα ηταν ξυπνια απο της 5 ουτε γαλα ηθελε εκλαιγε συνεχεια ουτε στην αγγαλια σταματουσε!ουτε κουνημα ηθελε ουτε βολτες δεν ξερω τι την επιασε! την κρατουσα μια ωρα μηπως και δεν ειε ρεφτη καλα αλλα ουτε και αυτο ηταν! εφαγε στης 7 μετα απο πολυ κοπο και τωρα κοιμαται!δεν ξερω τι να πω! φανταζομαι οτι θα ηταν κολικοι αλλα ουτε σφιξιμο ειχε ουτε τα ποδαρακια της τεντωνε με δυναμη!τα πηρα και στο κρανιο με τον αντρα μου πρωι πρωι την κουναγα απο της 5 και 7παρα 10 μου λεει να την κουνισω αγαπη να κοιμηθεις??? τωραααααααα μας υποχρεωσες και εσυ τωρααααα πρεπει να σηκωθω να ξυπνησω τα παιδια να πανε σχολειο! 7 σηκωθηκα εφτιαξα καφε μου εκατσε και στο λαιμο κυριολεκτικα πνιγηκα! η καλη μερα λενε απ το πρωι φαινεται! χαχαχαχαχ!καλημερα κοριτσακια μου καλη βδομαδα!!!

YΓ---- ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΟΛΕΣ???? ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠ-ΟΚΤ???ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΣ ΕΧΩ ΜΗΝΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΣΩ..... Embarassed

amarylis

amarylis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ, ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ 2 Η ΩΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ-ΗΡΕΜΗΣΕΙ.
ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.(ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ!!)
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.
08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 31 315810 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 31 315810 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 31 315810

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
amarylis έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ, ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ 2 Η ΩΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ-ΗΡΕΜΗΣΕΙ.
ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.(ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ!!)
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 31 315810 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 31 315810 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 31 315810

με το καλο κοπελα μου! με εναν πονο!!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 31 328109

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
amarylis έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ, ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ 2 Η ΩΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ-ΗΡΕΜΗΣΕΙ.
τι καλά!!!!!!!!!!!!άντε με το καλό, με έναν/κανέναν πόνο

Elena84

Elena84

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΩ... ΦΙΛΙΑ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 31 315810 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 31 315810

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με το καλο κοπελα μου και με κανεναν πονο αν γινεται!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 31 417472 Very Happy

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Με το καλό κοπέλα μου! Να μη φοβάσαι τίποτα! Ο όσιος Δαυίδ θα σας προσέχει! Φιλιά πολλά και συντομα να μαθουμε τα νεα σου ως μανουλα πια!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 31 334590 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 31 334590

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΟΙΜΑΤΕ,ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΛΕΠΤΟ.ΠΟΣΟ ΤΡΩΕΙ ΕΣΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ?ΤΙΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΚΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ?

Εμένα πότε κοιμάται αμέσως και πότε θέλει παρεούλα!
Τρώει από εμένα κάθε φορά +120ml συμπλήρωμα!

ΕΓΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟ ΞΕΝΟ 90γρ.ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟ?ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΤΡΩΤΕ?ΚΑΛΗΝΝΥΧΤΑ,ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ

Έλα Σταυρούλα μου! Καλημέρα! Χτες δεν είχαμε καθόλου internet!
Κάθε φορά τρώει και από το στήθος (ένα τέταρτο περίπου από κάθε στήθος) και 120 ml συμπλήρωμα! Καμιά φορά μπορεί να αφήνει όμως 20 ml άλλες όχι! Καμιά φορά όμως αν τρώει από το στήθος και την πάρει ο ύπνος την βάζω για ύπνο χωρίς να φάει συμπλήρωμα αλλά ξυπνάει σχετικά γρήγορα γιατί πεινάει!
Χτες το καλό μου έφαγε τελευταίο γεύμα στις 12 και μισή το βράδυ και ξύπνησε 10 το πρωί και χτες έφαγε τελευταίο γεύμα στις 10 το βράδυ και ξύπνησε κατά τις 7 παρά! Μια χαρά φτου φτου μην μας ματιάξω!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανουλιτσες μου τι κανετε???εχει μερες που προσπαθω να μπω και μου βγαζει στην ομαδα μας κακοβουλο λογισμικο...εν πασει περιπτωσει εχω χασει νεα σας,τι γινετε γεννησαμε ολες???εμεις το Σαββατο σαραντησαμε αισιως και την Παρασκευη πρωτα ο Θεος πεταμε σοτν μπαμπα μας επιτελους!!!!!!κατα τα αλλα ειμαι κομματια νυστααααααααααααααααααζω ο μπεμπης μου ανα μια ωρα θηλαζει την ημερα και τη νυχτα να δεν παει 3 τα χαραματα δεν κοιμαται....μου εβγαλε και κατι σπυρακια στο προσωπο και η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι ακμη και να μην ανυσηχω να βαλω μια κρεμουλα αν θελω η αλλιως να το αφησω θα φυγει απο μονο του!αυριο εχομε παιδιατρο παλι και την Τεταρτη γυναικολογο για εμενα Smile Θηλαζουμε για την ωρα αποκλειστικα και μονο οταν θα βγω εξω για καμια δουλεια θα παρει συμπληρωμα 40-60 μλ ..το βραδακι του δινω καμια φορα λιγο τιλιο με χαμομηλι...του δινει καμια αλλη???μου ειπε η μητερα μου ηρεμει και χαλαρωνει τα μωρακια και κανει καλο στους κολικους και στα αερια(που εμεις εχουμε πολλα) Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Amarylis μου με το καλό κοπέλα μου! Θα σε περιμένουμε για να γίνουμε πια άλλο γκρούπ! Μανούλες Σεπτ - Οκτ και μάλλον και Νοεμβ με εσένα! Χιχιχιχι!!!
Όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου! Έτσι μπράβο! Δεν χρειάζεται άγχος! Όλα θα είναι ομορφότερα έτσι! Φιλιά πολλά!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις