Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 33]

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάκια πώς είσαστε?? Μάθαμε τπτ νεότερο για το Αναστασάκι μας??
Εμείς καλα είμαστε σε γενικές γραμμές..αφήστε βάλαμε σήμερα μια σταγονα βιταμίνης Α-D (aquasol νομίζω λέγεται), που μυρίζει-μη γελάσετε-πολύ έντονα ούζο!!!! Η μικρή τρελάθηκε στην ξινίλα και για να συνέλθει από την αηδία θηλάσαμε με 3 εναλλαγες συνεχόμενες στήθους! Εσείς που θηλάζετε αποκλειστικά το έχετε δώσει? Εγώ μάλλον θα πω στην παιδίατρο να μην της ξαναδώσω!
Και το άλλο...βγάλαμε τσιμπλίτσες..τόσες που τα ματάκια τα έχει κλειστά! Η παιδιάτρος μου είπε να τις παίρνω με φυσιολ.ορό και γαζούλα ή χαμομηλάκι, αλλά τπτ από χθες! Νιώθω ότι ταλαιπωρείται το καημενάκι μου και κιχ δε βγάζει! Είναι τόσο γλυκούλι μωρέ!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όσο για το βιβλιάριο εμάς μας το έδωσαν κανονικά στο Ιασώ, αλλά όντως όταν το είδε η γιατρός μου είπε ότι είμαστε πολύ τυχεροί γιατί γενικά είναι σε έλλειψη!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ.ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΣΙΜΠΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ.ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
katerinarv έγραψε:Τέλεια Δέσποινα!
Τα ετοίμασα και γω!

Ευχαριστώ!!

08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 228222

Τίποτα κοπέλα μου!!!
08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 379767 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 379767 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 379767

δεσποινα αν θυμαμαι σωστα κ εσυ θηλαζεις και δινεις και ξενο ε?με τι προγραμμα το κανεις?εγω τον βαζω στο στηθος οποτε ειναι ν αφαει και μετα πινει στανταρ και 60-90 γρ. συμπληρωμα απλα οταν πειναει πολυ δεν καθεται με τιποτα και το βραδυ πχ. οταν ξυπναει δεν εχει με τιποτα υπομονη να πιασει τον στηθος μου και του δινω μονο μπουκαλι....με αποτελεσμα να ποναει πολυ το στηθος μου το πρωι που ξυπναω...φοβαμαι και να βγαζω με το θηλαστρο γιατι μου εχουν πει οτι πληγωνει ασχημα τισ θηλες.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kοριτσάκια να'μαι πάλι! Η μπεμπούλα προσπαθεί να κοιμηθεί στο δωματιάκι της και εγώ είμαι πλάι της και της κάνω παρέα με λάπτοπ και καφεδάκι! Κακάκια γιοκ ακόμα σήμερα!
Πολύ ζορίζεται η καημενούλα μου! Κλάψ!
Φάγαμε από τα μεμέ της μαμάς... φάγαμε και από το μπιμπερό 90 ml περίπου γάλα! Την προηγούμενη φορά 120! Ανάλογα με τα κέφια της είναι!

Νέα από την Αναστασία μας!!!!!!!!
Γέννησε χτες μια μπουμπού άλλο πράγμα!! Με πολύ μαλλάκι και τα μάτια της μάλλον στις 21:15 μετά από 10 ώρες τοκετού! Η μπουμπού ζυγίζει 3710 και είναι 50 πόντους! Σήμερα τα πήγαν μια χαρά με τον θηλασμό! Έχουν πάθει έρωτα μεγάλο!!!!!!!!!!!
Αν και σου έδωσα Αναστασάκι μου τις ευχές μου... να σου ζήσει κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
steef έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
katerinarv έγραψε:Τέλεια Δέσποινα!
Τα ετοίμασα και γω!

Ευχαριστώ!!

08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 228222

Τίποτα κοπέλα μου!!!
08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 379767 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 379767 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 379767

δεσποινα αν θυμαμαι σωστα κ εσυ θηλαζεις και δινεις και ξενο ε?με τι προγραμμα το κανεις?εγω τον βαζω στο στηθος οποτε ειναι ν αφαει και μετα πινει στανταρ και 60-90 γρ. συμπληρωμα απλα οταν πειναει πολυ δεν καθεται με τιποτα και το βραδυ πχ. οταν ξυπναει δεν εχει με τιποτα υπομονη να πιασει τον στηθος μου και του δινω μονο μπουκαλι....με αποτελεσμα να ποναει πολυ το στηθος μου το πρωι που ξυπναω...φοβαμαι και να βγαζω με το θηλαστρο γιατι μου εχουν πει οτι πληγωνει ασχημα τισ θηλες.

Έλα Steef μου!
Ναι θηλάζω και δίνω και συμπλήρωμα!
Πρώτα την βάζω στο στήθος και μετά πίνει και με το μπουκάλι 80-120 ml γάλα! Δεν ξέρω καθόλου πόσο γάλα βγάζει το στήθος μου όμως! Δεν έχουμε πάρει θήλαστρο! Τα λυπήθηκα τα λεφτά! Πριν θηλάσω όταν πατήσω το στήθος βγάζει γαλατάκι αλλά τώρα πόση ποσότητα θα σε γελάσω! Και το βράδυ που ξυπνάει την βάζω στήθος...!!! Ίσως πιο λίγη ώρα γιατί κλείνει το μάτι! Δεν μπορώ να πω ότι με πονάει το στήθος! Βάζω και κεραλοιφή στις θηλές και μια χαρά σε γενικές γραμμές! Το άγχος μου είναι αν βγάζω και πόσο γάλα όμως! Θα δείξει η μπουμπού τι παίρνει στο ζύγισμα όταν πάμε στην γιατρό μας!
Fennnia μου μην ανησυχείς κοπέλα μου! Δεν χάλασε και ο κόσμος αν δεν θέλει το μπεμπάκι στήθος! Εσείς να είστε καλά!
Φυσιολογικό ορό βάζω μέρα παρά μέρα ή μερικές φορές και κάθε μέρα σε μυτούλα και ματάκια και δεν έχουμε τσιμπλίτσες!
Η γιατρός μας εμάς μας αφήνει να χρησιμοποιούμε και μωρομάντηλα στο ποπουδάκι μας!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:Kοριτσάκια να'μαι πάλι! Η μπεμπούλα προσπαθεί να κοιμηθεί στο δωματιάκι της και εγώ είμαι πλάι της και της κάνω παρέα με λάπτοπ και καφεδάκι! Κακάκια γιοκ ακόμα σήμερα!
Φάγαμε από τα μεμέ της μαμάς... φάγαμε και από το μπιμπερό 90 ml περίπου γάλα! Την προηγούμενη φορά 120! Ανάλογα με τα κέφια της είναι!

Γέννησε χτες μια μπουμπού άλλο πράγμα!! Με πολύ μαλλάκι και τα μάτια της μάλλον στις 21:15 μετά από 10 ώρες τοκετού! Η μπουμπού ζυγίζει 3710 και είναι 50 πόντους! Σήμερα τα πήγαν μια χαρά με τον θηλασμό! Έχουν πάθει έρωτα μεγάλο!!!!!!!!!!!
Αν και σου έδωσα Αναστασάκι μου τις ευχές μου... να σου ζήσει κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΑΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥΣ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΜΠΕΡΣ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΤΟΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Kοριτσάκια να'μαι πάλι! Η μπεμπούλα προσπαθεί να κοιμηθεί στο δωματιάκι της και εγώ είμαι πλάι της και της κάνω παρέα με λάπτοπ και καφεδάκι! Κακάκια γιοκ ακόμα σήμερα!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΜΠΕΡΣ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΤΟΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ?

Απάντηση
Πάτα το κουμπάκι εισαγωγή εικόνας
Αναζήτηση
Βρες που την έχεις μέσα στον υπολογιστή σου
Διπλό κλικ πάνω της
Host it
Kαι μετά πάρε τον κωδικό που έχει για το forum
Και πάρε τον με αντιγραφή και επικόλλησέ τον στο μήνυμά σου!

Η ανέβασε την μπέμπα σας άβαταρ σου!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!
Καταρχας Αναστασία να σου ζήσει η κοράκλα σου. Να ναι γερη και δυνατη. Και συ καλή λοχεία να έχεις.
ΟΑΕΔ ακομα δεν εχω πάει. Δεν θα πάρω εξαμηνο και θα παω μονο για τη διαφορα που ειναι απο το ΙΚΑ. Εχεις μηνες περιθωριο απο τοτε που θα παρεις το επιδομα λοχειας. Δεν το εχω πάρει ακομα, οποτε εχω περιθωριο. Οσες ειστε για εξαμηνο, φροντιστε τα χαρτια σας λιγο πριν ξεκινησει, αν και εχεις 2 μηνες περιθωριο. Βεβαια ετσι οπως τα εχουν κανει καλυτερα να τα εχεις ετοιμα.
Βιβλιάριο υγείας εμας μας εδωσαν κανονικα.
Δεν θυμαμαι ποια το εγραψε, αλλα φτου φτου σκορδα που το παιδακι της κοιμαται 8ωρο. Εμεις εχουμε δρομο ακομα...
Επισης καποιες κοπέλες εγραψαν για χαμομηλακι στα ματακια για τσιμπλίτσες. Κορίτσια ΟΧΙ χαμομηλι στα ματια. Από ενα θεματακι που ειχα με την κορη μου ο παιδοοφθαλμιατρος στο ΠΑΙΔΩΝ μου είπε οτι ειναι απαγορευμενο. Το ίδιο μου είπε και η οφθαλμιατρος μου. Φυσιολογικο ορό κορίτσια!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:

Απάντηση
Πάτα το κουμπάκι εισαγωγή εικόνας
Αναζήτηση
Βρες που την έχεις μέσα στον υπολογιστή σου
Διπλό κλικ πάνω της
Host it
Kαι μετά πάρε τον κωδικό που έχει για το forum
Και πάρε τον με αντιγραφή και επικόλλησέ τον στο μήνυμά σου!

Η ανέβασε την μπέμπα σας άβαταρ σου!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ,ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΡΩΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξεχασα να γραψω στη Δωρα για την υδρονεφρωση...Επειδη ειχα κανει υπερχο και στην κορη μου, μου διαβασε τον υπερηχο και ο γιατρός που εκανε τον υπερηχο. Και απ'οτι θυμαμαι γραφεται στο ικα, και την ειχα κανει ιδιωτικα.

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εχω ανοιξει την σελιδα να γραψω απο της 7.00 το πρωι και μια απο δω ο ενας μια απ εδω ο αλλος κανατντισα να γραψω τωρα!να της ζησει η μπεμπαρα της αναστασιας μας~! γερες και δυματες να ειναι και οι 2! χαρας το κουραγιο της 10 ωρες τοκετος! κοριτσια μολις της μιλαω της μικρης μου γελαει και ακουγεται το γελακι της! απο χθες μου το κανει τοσο εντονα αυτο ! σε 10 μερες κανουμε και εμεις το πρωτο μας εμβολιακι! σημερα εκανα το μεγαλου που το επαιζε αντρας πηγε με τσαμουκα και μολις την ειδε εκανε 3 βηματα πισω!μετα μολις τον τσιμπισε δεν εκλαψε αλλα ετρεξε το δακρυ απο το ματακι!αυτα τα νεακια μας!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΝΝΗΣΑΝΕ

ΑΥΓΟΥΣTΟΣ
30 Elena84-κοριτσάκι

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
2 evvi - ΑΓΟΡΙ
2 kathrinkaterina ΚΟΡΙΤΣΙ
6 Sevi ΑΓΟΡΙ-ΑΓΟΡΙ
7 mpogos - ΑΓΟΡΙ
7 ROSE 1980 ΚΟΡΙΤΣΙ
16 BOUBA - ΑΓΟΡΙ 3,130 Kg 50 cm
17 elenikal - κοριτσάκι
17 ΑΓΑΠΗ - ΑΓΟΡΙ
19 Ranou - ΑΓΟΡΙ
20 Candy - ΑΓΟΡΙ
30 Despoinaki - ΚΟΡΙΤΣΙ
30 kaatrin

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

6 FENNNIA-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
12 Steef - ΑΓΟΡΙ
13 Ηλιάνα - ΚΟΡΙΤΣΙ
15 Tzef - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
18 stav2007 - ΑΓΟΡΙ
20 swsw - ΚΟΡΙΤΣΙ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ .....

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

17? papaki mou! - ΑΓΟΡΙ
26? amarylis - ΑΓΟΡΙ
26? αγαπη 25 - ΑΓΟΡΙ

προσθεσα και την Αναστασία μας και εγραψα και τα κιλα που είπε καποια κοπελα να τα πουμεγια να συγκρινουμε Wink

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bouba έγραψε:ΓΕΝΝΗΣΑΝΕ

ΑΥΓΟΥΣTΟΣ
30 Elena84-κοριτσάκι

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
2 evvi - ΑΓΟΡΙ
6 Sevi ΑΓΟΡΙ-ΑΓΟΡΙ
7 mpogos - ΑΓΟΡΙ
7 ROSE 1980 ΚΟΡΙΤΣΙ
17 elenikal - κοριτσάκι 2.960 Kg 50 cm
17 ΑΓΑΠΗ - ΑΓΟΡΙ
19 Ranou - ΑΓΟΡΙ
20 Candy - ΑΓΟΡΙ
30 Despoinaki - ΚΟΡΙΤΣΙ
30 kaatrin

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

6 FENNNIA-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
12 Steef - ΑΓΟΡΙ
13 Ηλιάνα - ΚΟΡΙΤΣΙ
15 Tzef - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
18 stav2007 - ΑΓΟΡΙ
20 swsw - ΚΟΡΙΤΣΙ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ .....

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

17? papaki mou! - ΑΓΟΡΙ
26? amarylis - ΑΓΟΡΙ
26? αγαπη 25 - ΑΓΟΡΙ

προσθεσα και την Αναστασία μας και εγραψα και τα κιλα που είπε καποια κοπελα να τα πουμεγια να συγκρινουμε Wink

amarylis

amarylis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!

SWSW MOY NA ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΖΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΕΙΜΑΙ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΣΦΙΚΤΗ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ 50% ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕ!!! ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ? ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΚΑΙ ΖΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ I love you I love you I love you ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ (ΣΠΑΝΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 39). 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 536304 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 536304 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 536304

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΗ.(ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ? ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΝΗΣΩ!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 875502 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 875502 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 875502 )ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΗΜΕΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΥΣ 4+ ΜΗΝΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΑΥΡΙΟ Η ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΜΕΤΑ.

08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 417472 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 417472 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 18 417472 ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ....

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κ απο μενα....δεν προλαβαινω ουτε να κατουρησω με τα μικρα κ εχω γενικη στο σπιτι!!!

Σωσωκα να σου ζησει το κοριτσακι σου!!να την καμαρωνεις κ να την δεις οπως επιθυμεις!!!

Ηλιανα μου δινω κ εγω στα μικρα αυτες τις σταγονες αλλα μεσα σε 60ml 2 σταγονες καθε πρωι!!!!
Μας τις ειπαν απο την μοναδα οτι θα τις παιρνουν οι μικροι μεχρι 1 ετους,βοηθαει για την αναπτυξη των οστων τους!!!

Εμας ο μεγαλος στο ενα ματακι του ειχε τοσες τσιμπλες που δεν ανοιγε...μας εδωσε κοληριο η παιδιατρος κ ησυχασε το παιδι απο την 1η σταγονα!!!

Αυτα θυμαμαι.......φιλακια σε ολες κ στα μικρα σας!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
2 evvi - ΑΓΟΡΙ
6 Sevi ΑΓΟΡΙ-ΑΓΟΡΙ 2.290kg 46cm-1.830kg 43cm
7 mpogos - ΑΓΟΡΙ
7 ROSE 1980 ΚΟΡΙΤΣΙ
17 ΑΓΑΠΗ - ΑΓΟΡΙ
19 Ranou - ΑΓΟΡΙ
20 Candy - ΑΓΟΡΙ
30 Despoinaki - ΚΟΡΙΤΣΙ
30 kaatrin

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
6 FENNNIA-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
12 Steef - ΑΓΟΡΙ
13 Ηλιάνα - ΚΟΡΙΤΣΙ
15 Tzef - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
18 stav2007 - ΑΓΟΡΙ
20 swsw - ΚΟΡΙΤΣΙ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ .....

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

17? papaki mou! - ΑΓΟΡΙ
26? amarylis - ΑΓΟΡΙ
26? αγαπη 25 - ΑΓΟΡΙ

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια εμένα με ξεχάσατε!!!!

Καλημέρα!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
2 evvi - ΑΓΟΡΙ
7 mpogos - ΑΓΟΡΙ
7 ROSE 1980 ΚΟΡΙΤΣΙ
17 ΑΓΑΠΗ - ΑΓΟΡΙ
19 Ranou - ΑΓΟΡΙ
20 Candy - ΑΓΟΡΙ
28 katerinarv - ΑΓΟΡΙ - 2,900 kg
30 Despoinaki - ΚΟΡΙΤΣΙ
30 kaatrin

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
6 FENNNIA-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
12 Steef - ΑΓΟΡΙ
13 Ηλιάνα - ΚΟΡΙΤΣΙ
15 Tzef - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
18 stav2007 - ΑΓΟΡΙ
20 swsw - ΚΟΡΙΤΣΙ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ .....

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

17? papaki mou! - ΑΓΟΡΙ
26? amarylis - ΑΓΟΡΙ
26? αγαπη 25 - ΑΓΟΡΙ

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sevi έγραψε:
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
2 evvi - ΑΓΟΡΙ
7 mpogos - ΑΓΟΡΙ
7 ROSE 1980 ΚΟΡΙΤΣΙ
17 ΑΓΑΠΗ - ΑΓΟΡΙ
19 Ranou - ΑΓΟΡΙ
20 Candy - ΑΓΟΡΙ
30 Despoinaki - ΚΟΡΙΤΣΙ
30 kaatrin

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
6 FENNNIA-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
12 Steef - ΑΓΟΡΙ 3600kg 51 cm
13 Ηλιάνα - ΚΟΡΙΤΣΙ
15 Tzef - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
18 stav2007 - ΑΓΟΡΙ
20 swsw - ΚΟΡΙΤΣΙ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ .....

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

17? papaki mou! - ΑΓΟΡΙ
26? amarylis - ΑΓΟΡΙ
26? αγαπη 25 - ΑΓΟΡΙ

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
steef έγραψε:
Sevi έγραψε:
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
2 evvi - ΑΓΟΡΙ
7 mpogos - ΑΓΟΡΙ
7 ROSE 1980 ΚΟΡΙΤΣΙ
12 Irene - κοριτσι 2650kg 47cm
17 ΑΓΑΠΗ - ΑΓΟΡΙ
19 Ranou - ΑΓΟΡΙ
20 Candy - ΑΓΟΡΙ
30 Despoinaki - ΚΟΡΙΤΣΙ
30 kaatrin

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
6 FENNNIA-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
13 Ηλιάνα - ΚΟΡΙΤΣΙ
15 Tzef - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
18 stav2007 - ΑΓΟΡΙ
20 swsw - ΚΟΡΙΤΣΙ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ .....

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

17? papaki mou! - ΑΓΟΡΙ
26? amarylis - ΑΓΟΡΙ
26? αγαπη 25 - ΑΓΟΡΙ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
2 evvi - ΑΓΟΡΙ
7 mpogos - ΑΓΟΡΙ
7 ROSE 1980 ΚΟΡΙΤΣΙ
17 ΑΓΑΠΗ - ΑΓΟΡΙ
19 Ranou - ΑΓΟΡΙ
20 Candy - ΑΓΟΡΙ
30 Despoinaki - ΚΟΡΙΤΣΙ 3150 - 50 cm
30 kaatrin

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
6 FENNNIA-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
13 Ηλιάνα - ΚΟΡΙΤΣΙ
15 Tzef - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
18 stav2007 - ΑΓΟΡΙ
20 swsw - ΚΟΡΙΤΣΙ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ .....

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

17? papaki mou! - ΑΓΟΡΙ
26? amarylis - ΑΓΟΡΙ
26? αγαπη 25 - ΑΓΟΡΙ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
2 evvi - ΑΓΟΡΙ
7 mpogos - ΑΓΟΡΙ
7 ROSE 1980 ΚΟΡΙΤΣΙ
17 ΑΓΑΠΗ - ΑΓΟΡΙ
19 Ranou - ΑΓΟΡΙ
20 Candy - ΑΓΟΡΙ
30 Despoinaki - ΚΟΡΙΤΣΙ 3150 - 50 cm
30 kaatrin

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
6 FENNNIA-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
13 Ηλιάνα - ΚΟΡΙΤΣΙ
15 Tzef - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
18 stav2007 - ΑΓΟΡΙ
20 swsw - ΚΟΡΙΤΣΙ 3710 50 cm

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ .....

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

17? papaki mou! - ΑΓΟΡΙ
26? amarylis - ΑΓΟΡΙ
26? αγαπη 25 - ΑΓΟΡΙ

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και σε οσες επιμενουν τα μωρακια τους να ειναι ακομα εγκυούλες!
Ηταν μια δυσκολη βραδια, που εξελίχθηκε και σε δυσκολο πρωινο.... Η μικρουλα μου ξαφνικα μεσα στην νυχτα ξυπνησε με κλαμματα και τσιριδες και δεν μπορουσα να καταλαβω τι ήθελε... Την εβαζα το στηθος, οχι, αγκαλιτσα, οχι, ξαπλα στο καλαθακι της, οχι , τριψιμο στην κοιλιτσα για κολικους οχι,αλλαγη πάνας με χιλια ζορια αφου κουνιοταν σαν μανιακο και έβγαζε και ρουκετιδια!....Κοντεψα να τρεαλθω...Ενιωσα τοσο άχρηστη βλεποντας το παιδι μου να υποφερει και να μην μπορω να καταλαβω τι εχει για να το βοηθησω... Απο χτες λοιπον, εχει φαει ελαχιστα, ακομα και τωρα το πρωι που ξυπνησε για γαλα, δεν εφαγε πολυ... Απο τις 6 το πρωι εως τωρα σφιγγεται παααααρα πολυ, και ειναι ανησυχη στον υπνο της... Φοβαμαι μηπως απο το πολυ σφιξιμο κανει καμια κήλη ( η αδερφη μου το ειχε παθει αυτο οταν ηταν βρεφακι..και χειρουργηθηκε) Τωρα περιμενω να ξυπνησει για να την βαλω παλι στο στηθος... Και σκεφτομαι...Μηπως φταιει το γεγονος οτι χτες εφαγα φαγητο με πολυ σκορδο??? Μηπως αυτο χαλασε την γευση του γαλακτος κι οσο ήπιε τελικώς της επιδεινωσε τους κολικους???? Τωρα ηπια γαλα και εφαγα ψωμακι με βουτυρο μπας κι αλλαξει η γευση... Ειναι τοσο μικρα και αθωα ... δεν θελω να υποφερουν....

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΚΛΕΣ?ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΣΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Αmarilis ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα τσούπρες!
Πως είστε σήμερα?
Εμάς χτες η μπεμπούλα μας κοιμήθηκε από τη μια το μεσημέρι μέχρι της 6 και μετά μέχρι τη μια το βράδυ μου ήταν ξύπνια! Μετά ήρθα και έγινα λιώμα! Ξεράθηκα στον καναπέ και ξύπνησα 6 παρά που ξύπνησε και η μπεμπούλα! Πριν λίγο κάναμε ακόμα ένα γεύμα αλλά αυτή την φορά εκτός από το στήθος έφαγε και 60 ml γάλα! Τις πιο πολλές φορές τρώει από 85-120 ml! Άντε να δούμε τι θα φάει την επόμενη?! Α ρε άγχος που έχω η μάνα?! Περιμένουμε τα σκατούλια από εχτές αλλά ακόμα τίποτα! Σήμερα είμαστε στην 2η μέρα! Ερώτηση κοριτσάκια! Της φόρεσα ένα κορμάκι κοντομάνικο με τα τρουκσάκια από κάτω και από πάνω ένα με μακρύ μανικάκι που έχει πάλι τρουκσάκια από κάτω και ένα παντελονάκι! Λέτε να είναι πολλά!? Όχι ε? Ως συνήθως της φοράω κοντομάνικο με τρουκσάκια και μπλουζάκι χωρίς τρουκσάκια!
Σήμερα λογικά θα έρθει η μανούλα μου να βάλουμε τα χαλιά! Να πλύνω και κανένα ρούχο της μπέμπας γιατί πάλι λέρωσε ένα κάρο! Άτιμες γουλίτσες!!!
Amarylis κουράγιο κοπέλα μου! Φτάνει ο καιρός που θα γεννήσεις και εσύ! Καλές βολτούλες σήμερα ή αύριο!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις