Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
571 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 571 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 33]

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κ απο μενα,σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι κ πολλα!!!
Ηλιανα εμενα κολικους αρχισανε στις 15 μερες κ ακομα ταλαιπωρουνται,αλλαξαμε γαλα αλλα σκυλοβρωμαει κ ελπιζω να τα βοηθησει λιγακι!!!
Αιμα στα σαραντα δεν ειχα πολυ αλλα μολις αδιαθετησα εκει για 10 μερες ημουν οπως μετα την καισαρικη!!!
Η τομη δεν με ποναγε γιατι ειχα προβλημα με τα ραμματα αλλα η κοιλια με ενοχλουσε κ νομιζα οτι ηταν απο τι; innohep....
Βαφτιση εμεις λεμε για Σεπτεμβρη γιατι την ανοιξη εχουμε να βαφτισουμε εμεις ενα αγορακι κ δεν βγαινει οικονομικα ολα μαζι.....
Ο ενας νονος μας το ειχε πει εδω κ 3 χρονια οτι ηθελε να μου βαφτισει κ για 2ο νονο δεν ειχαμε κ μολις ειδε η αδερφη μου τον μεγαλο επαθε ερωτα μαζι του κ θα μαου τον βαφτισει....
Οι κουμπαροι που μας παντρεψαν δεν μας μιλανε,θα σας πω καποια μερα την ιστορια....35 με 40 χρονια κολλητοι με τον αντρα μου!!! αλλα αντε γιατι συγχιζομαι παλι!!!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Sevi"]Γεια σας κ απο μενα,σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι κ πολλα!!!
Ηλιανα εμενα κολικους αρχισανε στις 15 μερες κ ακομα ταλαιπωρουνται,αλλαξαμε γαλα αλλα σκυλοβρωμαει κ ελπιζω να τα βοηθησει λιγακι!!!
Αιμα στα σαραντα δεν ειχα πολυ αλλα μολις αδιαθετησα εκει για 10 μερες ημουν οπως μετα την καισαρικη!!!
Η τομη δεν με ποναγε γιατι ειχα προβλημα με τα ραμματα αλλα η κοιλια με ενοχλουσε κ νομιζα οτι ηταν απο τι; innohep....
Βαφτιση εμεις λεμε για Σεπτεμβρη γιατι την ανοιξη εχουμε να βαφτισουμε εμεις ενα αγορακι κ δεν βγαινει οικονομικα ολα μαζι.....
Ο ενας νονος μας το ειχε πει εδω κ 3 χρονια οτι ηθελε να μου βαφτισει κ για 2ο νονο δεν ειχαμε κ μολις ειδε η αδερφη μου τον μεγαλο επαθε ερωτα μαζι του κ θα μαου τον βαφτισει....
Οι κουμπαροι που μας παντρεψαν δεν μας μιλανε,θα σας πω καποια μερα την ιστορια....35 με 40 χρονια κολλητοι με τον αντρα μου!!! αλλα αντε γιατι συγχιζομαι παλι!!![/quote]

Νομιζω θα σε καταλάβω.....μια απο τα ιδια!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερούδια κοριτσάκια!
Τι κάνετε?
Αμάν με αυτές τις γουλίτσες! Έχουμε λερώσει όλα μας τα ρούχα! Δεν την προλαβαίνουμε! Και αν πεις ότι την σηκώσεις λίγο απότομα... την έβαψες! Είπατε και εσείς μια από τα ίδια ε κορίτσια? Πήρα την γιατρό και είπε δεν την ανησυχεί! Αφού δεν είναι και ρουκέτες...!!!
Η μπέμπα έφαγε 6 και μισή και τώρα την πήρε ο ύπνος! Τι καλά να κοιμηθεί κανένα 3ωρο!!!
Ποιές οι εντυπώσεις σας από την καμηλοπάρδαλη? Πήρατε την μεγάλη ή την πιο μικρή? Σκέφτομαι να την πάρω και εγώ! Ειδικά για όταν αρχίσουν να βγάζουν δοντάκια είναι σούπερ!
Εγώ πάλι ρε κοριτσάκια ούτε θέλω να πάω στην δουλειά! Είμαστε και στα μαχαίρια βέβαια! Θέλαν να με διώξουν μόλις παντρεύτηκα αλλά ήρθε η μπέμπα οπότε έμειναν με την όρεξη! Και να φανταστείτε δουλεύω σε συνδικαλιστικό όργανο και αγωνίζονται για τα δικαιώματα των εργαζομένων...!!! Θα με δείτε καμιά ώρα στην τηλεόραση!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ απο αίμα μου σταμάτησε γύρω στο μήνα. Αλλα εχω πολλα υγρά. Τωρα για την τομη και μενα ειναι μουδιασμένη αλλα μετα τον τρίτο μου γιο δεν σταματησε το μουδιασμα τελειως μεχρι που ξανα γεννησα ηταν μουδιασμενη. Δεν ξερω αν θα σταματηση τωρα,

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Καλησπερούδια κοριτσάκια!
Τι κάνετε?
Αμάν με αυτές τις γουλίτσες! Έχουμε λερώσει όλα μας τα ρούχα! Δεν την προλαβαίνουμε! Και αν πεις ότι την σηκώσεις λίγο απότομα... την έβαψες! Είπατε και εσείς μια από τα ίδια ε κορίτσια? Πήρα την γιατρό και είπε δεν την ανησυχεί! Αφού δεν είναι και ρουκέτες...!!!
Η μπέμπα έφαγε 6 και μισή και τώρα την πήρε ο ύπνος! Τι καλά να κοιμηθεί κανένα 3ωρο!!!
Ποιές οι εντυπώσεις σας από την καμηλοπάρδαλη? Πήρατε την μεγάλη ή την πιο μικρή? Σκέφτομαι να την πάρω και εγώ! Ειδικά για όταν αρχίσουν να βγάζουν δοντάκια είναι σούπερ!
Εγώ πάλι ρε κοριτσάκια ούτε θέλω να πάω στην δουλειά! Είμαστε και στα μαχαίρια βέβαια! Θέλαν να με διώξουν μόλις παντρεύτηκα αλλά ήρθε η μπέμπα οπότε έμειναν με την όρεξη! Και να φανταστείτε δουλεύω σε συνδικαλιστικό όργανο και αγωνίζονται για τα δικαιώματα των εργαζομένων...!!! Θα με δείτε καμιά ώρα στην τηλεόραση!

Αχ Δεσποινακι! Στο μυαλό μου είσαι! Εχω τρελαθει με τις γουλιτσες! Μερα παρα μερα πλυντηριο και το ζορι ειναι το σιδερωμα γιατι τα κανω και απο την καλη κι απο την αναποδη για αποστειρωση! Αληθεια, ξερει καμια ποτε σταματανε????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Καμηλοπάρδαλη πήρα την μικρη, το κανονικο μεγεθος δηλαδη!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenikal έγραψε:
Τι κάνετε?

Αχ Δεσποινακι! Στο μυαλό μου είσαι! Εχω τρελαθει με τις γουλιτσες! Μερα παρα μερα πλυντηριο και το ζορι ειναι το σιδερωμα γιατι τα κανω και απο την καλη κι απο την αναποδη για αποστειρωση! Αληθεια, ξερει καμια ποτε σταματανε????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Κυριακή βράδυ είχα όλα τα ρουχάκια της καθαρά και σιδερωμένα και σήμερα έπλυνα ένα κάρο πάλι και όλα αυτά θέλουν να σιδερωθούν κιόλας...!!! Ευτυχώς θα έρθει αύριο καμιά βολτούλα η μανούλα μου από εδώ που δεν δουλεύει και θα με βοηθήσει κιόλας!
Καταραμένες γουλίτσες!!!!!!!! Δεν θέλω να την ξαπλώνω και με σαλιάρα οπότε το λέρωμα το έχουμε σε χρόνο ντε τε!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια!!!!!! κι εγω ειχα θεμα με τις γουλιτσες δεν προλαβαινα τα πλυντηρια!!!!!! οσες ΔΕΝ θηλαζετε πειτε στον γιατρο να παρετε γαλα αντιαναγωγικο και προτεινω humana AR ειναι παρα πολυ καλο και θα σωθειτε! αν το παρετε τελικα αυτο πειτε μου να σας πω σαιτ απο γερμανια για να το παρετε φτηνα!!!! αυτα! φιλακια στα νινακια σας!

Υ.Γ κανενα νεο απο τη Σωσω ειχαμε?

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
elenikal έγραψε:
Τι κάνετε?

Κυριακή βράδυ είχα όλα τα ρουχάκια της καθαρά και σιδερωμένα και σήμερα έπλυνα ένα κάρο πάλι και όλα αυτά θέλουν να σιδερωθούν κιόλας...!!! Ευτυχώς θα έρθει αύριο καμιά βολτούλα η μανούλα μου από εδώ που δεν δουλεύει και θα με βοηθήσει κιόλας!
Καταραμένες γουλίτσες!!!!!!!! Δεν θέλω να την ξαπλώνω και με σαλιάρα οπότε το λέρωμα το έχουμε σε χρόνο ντε τε!

Ακριβως τα ίδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σιδερωνω τωρα! κι εχει μαζευτει κι αλλο πλυντηριο!!!!!!!!!!!!!! affraid

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="elenikal"]
Sevi έγραψε:Οι κουμπαροι που μας παντρεψαν δεν μας μιλανε,θα σας πω καποια μερα την ιστορια....35 με 40 χρονια κολλητοι με τον αντρα μου!!! αλλα αντε γιατι συγχιζομαι παλι!!![/quote]

Νομιζω θα σε καταλάβω.....μια απο τα ιδια!

και γω εχω θεμα με κουμπαρους. οχι αυτους που μας παντρεψαν ομως. εχω και γω να πω πολλά. μηπως να ανοιξουμε θεμα;;

οσο για το σιδερωμα δεν θελω να το σκεφτομαι. εχθες σιδερωσα, αλλα οχι ολα γιατι ξυπνησε ο μικρος, εβαλε και ενα ακομα σημερα...δράμα...

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΠΙΑ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕ ΤΕ.

ΔΩΡΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ , ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ,ΑΠΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΟΥΛΑΕΙ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΣΟΔΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:Ερώτηση προς τα κοριτσάκια που έχουν κάνει καισαρική!

Από τότε που έκανα την καισαρική νιώθω την κοιλιά μου μουδιασμένη όχι μόνο στην τομή αλλά και λίγο παραπάνω! Εσείς?

εμενα η γιατρος μου μου ειπε οτι επειδη κοβονται καποια αισθητηρια νευρα ποτε δεν επανερχετε 100%. και η αδερφη μου που την ρωτησα, 3 χρονια μετα την καισαρικη ετσι ειναι.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:γεια σας κοριτσια!!!!!! κι εγω ειχα θεμα με τις γουλιτσες δεν προλαβαινα τα πλυντηρια!!!!!! οσες ΔΕΝ θηλαζετε πειτε στον γιατρο να παρετε γαλα αντιαναγωγικο και προτεινω humana AR ειναι παρα πολυ καλο και θα σωθειτε! αν το παρετε τελικα αυτο πειτε μου να σας πω σαιτ απο γερμανια για να το παρετε φτηνα!!!! αυτα! φιλακια στα νινακια σας!

Ευχαριστούμε για την πληροφορία Κατερινάκι μου! Είδες διαφορά δηλαδή με αυτό? Θα ρωτήσω την γιατρό μας όταν πάμε σε καμιά 15αρια μέρες γιατί και εμείς παίρνουμε και συμπλήρωμα...!!! Αν και βλέπω ότι βγάζει και γαλατάκι από το στήθος που πίνει αν δεν την αφήσεις πολλή ώρα όρθια να ρευτεί!
Η Σωσώ μας γέννησε! Είναι και οι δυο τους καλά! Δεν μπήκε ακόμα αλλά λογικά τώρα γύρισαν σπιτάκι τους οι κούκλες!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:γεια σας κοριτσια!!!!!! κι εγω ειχα θεμα με τις γουλιτσες δεν προλαβαινα τα πλυντηρια!!!!!! οσες ΔΕΝ θηλαζετε πειτε στον γιατρο να παρετε γαλα αντιαναγωγικο και προτεινω humana AR ειναι παρα πολυ καλο και θα σωθειτε! αν το παρετε τελικα αυτο πειτε μου να σας πω σαιτ απο γερμανια για να το παρετε φτηνα!!!! αυτα! φιλακια στα νινακια σας!

http://www.humana.gr/contents/product_info/209

Αυτό λες ε?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoinaki έγραψε:

Ευχαριστούμε για την πληροφορία Κατερινάκι μου! Είδες διαφορά δηλαδή με αυτό? Θα ρωτήσω την γιατρό μας όταν πάμε σε καμιά 15αρια μέρες γιατί και εμείς παίρνουμε και συμπλήρωμα...!!! Αν και βλέπω ότι βγάζει και γαλατάκι από το στήθος που πίνει αν δεν την αφήσεις πολλή ώρα όρθια να ρευτεί!
Η Σωσώ μας γέννησε! Είναι και οι δυο τους καλά! Δεν μπήκε ακόμα αλλά λογικά τώρα γύρισαν σπιτάκι τους οι κούκλες!

ξερω Δεσποινακι ακριβως τα ιδια περναγα και μενα εβγαζε ακομη και οταν ετρωγε απο το στηθος! ναι με αυτο θα δεις διαφορα μεγαλη!!!!!

περιμενω να μπει η Σωσω να μου πει νεα γιατι εχουμε τον ιδιο γιατρο και θελω να μαθω πως πηγε!!! Σωσωωωωωω να σου ζησει η κορακλα!!!!!

Despoinaki έγραψε:

Αυτό λες ε?

οχι αυτο λεω

http://www.humana.gr/proionta/tasi-gia-anagogi-trofis

εδω εχει γυρω στα 16 ευρω εγω το επαιρνα απο φαρμακειο της γερμανιας 5 ευρω!!! το ειδε και ο παιδιατρος ειναι ακριβως το ιδιο γαλα! καταπληκτικο δεν εχω λογια ειμασταν οκ απο γουλιτσες και δεν της εκανε και δυσκοιλιοτητα! μια χαρα σου λεω!!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια προβλημα με τις γουλιες ειχα με τον μεγαλο....σχεδον σαν εμετος η ποσοτητα.....αλλα του δινω γαλα τωρα σε nuk μπιμπερο κ δεν βγαζει τπτ πια...ακομα κ να τον αλλαξω αμεσως που πριν τα καναμε χαλια τωρα αψογα!!!

Μαλλον να ανοιξουμε θεμα να πουμε το καημο μας!!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΝΑΚΙΑ Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ.ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΑΙ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ,ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΝΟΥΜΕΡΟ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

ξερω Δεσποινακι ακριβως τα ιδια περναγα και μενα εβγαζε ακομη και οταν ετρωγε απο το στηθος! ναι με αυτο θα δεις διαφορα μεγαλη!!!!!

περιμενω να μπει η Σωσω να μου πει νεα γιατι εχουμε τον ιδιο γιατρο και θελω να μαθω πως πηγε!!! Σωσωωωωωω να σου ζησει η κορακλα!!!!!

Despoinaki έγραψε:

Αυτό λες ε?

οχι αυτο λεω

εδω εχει γυρω στα 16 ευρω εγω το επαιρνα απο φαρμακειο της γερμανιας 5 ευρω!!! το ειδε και ο παιδιατρος ειναι ακριβως το ιδιο γαλα! καταπληκτικο δεν εχω λογια ειμασταν οκ απο γουλιτσες και δεν της εκανε και δυσκοιλιοτητα! μια χαρα σου λεω!!!!

Tρομερή διαφορά στα χρήματα έτσι?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΝΑΚΙΑ Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ.ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΑΙ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ,ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΝΟΥΜΕΡΟ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ?

Εμείς από το νοσοκομείο βγήκαμε 3 κιλά από 3150 και φοράμε τα pampers 3-5 κιλά!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΝΑΚΙΑ Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ.ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ.

ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Δεν ξέρω και πόσο ζυγίζει τώρα η μπεμπουλίνα μου αλλά δεν θα έχουμε πάρει κανένα κιλό από τότε?

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Δεν ξέρω και πόσο ζυγίζει τώρα η μπεμπουλίνα μου αλλά δεν θα έχουμε πάρει κανένα κιλό από τότε?

3250 ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 4 ΚΙΛΑ.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoinaki έγραψε:
mama katerina έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Despoinaki έγραψε:

Αυτό λες ε?

οχι αυτο λεω

Tρομερή διαφορά στα χρήματα έτσι?

ναι πολυ! βαλε ποσα λεφτα γλυτωσαμε μεσα σε 5 μηνες!!!!! Wink

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μανουλιτσες με μωρακια και εκγυουλες μανουλιτσες καλησπερα! ειμαι κομματια δεν οριζω τα χερια μου λιγο η ανακαινηση στο σπιτι λιγο η μπεμπα! δεν σασ εχω διαβασει καν! το μωτο που πηρε το ματι ειναι οτι γεννησε η σωσω!!!! μα ζησει το μωρακι γερο και ευτηχησμενο να ειναι!!!!!!!! εμεισ εδω παλευουμε με ξυλινα πατωματα με τοιχουσ με απ ολα! ολη μερα στην τρεχαλα! σημερα ειμασταν για ψωνια απο της 8 βγηκα απο το σπιτι μου! και μπηκα μεσα 7 το απογευμα! ολη μερα γυρω γυρω!γυρναω σελιδες να σασ διαβασω!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
swswka amarulis papaki mou,να σας ζησουν τα μωρακια γερα δυνατα καλοτυχα Smile κοριτσια εμεις σαραντιζουμε το Σαβατο και ακομη ποναω στην κοιλια τη νιωθω μουδιαμενη και εχω πονους ακομη,οπως και αιμα...επισης η κοιλια μου ειναι λες και ειμαι 5μηνων και εχω αγχωθει τι θα κανω????να παρω ζωνη κανει λετε???αφου σκεφτομαι τη διαιτα αλλα θηλαζω αποκλειστικα και δεν κανει...τι να κανω??σημερα ειχαμε αρκετες γουλιες,το πλυντηριο και το σιδερο ειναι πλεον καθημερινοτητα για μας και ο μικροσ θελει αγγαλιες συνεχως!!!τι να πεις να μας ζησουν οι ψυχουλες μου 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 25 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 25 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 25 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 25 215994

amarylis

amarylis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ranou έγραψε:swswka amarulis papaki mou,να σας ζησουν τα μωρακια γερα δυνατα καλοτυχα Smile08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 25 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 25 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 25 215994

RANOU ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΕΝΗΣΑ ΑΚΟΜΑ. ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΧΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ.ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ(ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ) ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ... ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΕΙΝΑ !!!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ.!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 25 90233 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 25 90233 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 25 90233

ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ-ΤΣΙΣΑΚΙΑ - ΚΑΚΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!! alien alien alien
ΑΧ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΩ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ(ΜΑΛΛΟΝ!!)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις