701 Απ: 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 Παρ Οκτ 28, 2011 4:07 am
elenikal
Η ψυχή της παρέας!
[quote="ΑΓΑΠΗ@"]
Είναι ζόρι ... εμεις σημερα της δωσαμε πιπιλα και την δεχτηκε αφου ειχε αγανκτησει επειδη δεν την εβαζα στο στηθος...τωρα κοιμαται με την πιπιλα στο στομα και την βυζαινει συνεχεια και ασταματητα!!! Το λυπαμαι αλλα ετσι πρεπει γιατι θα εχουμε μεγαλυτερα προβληματα αν συνεχισει ετσι! Ελπιζω να μην παθει συγχυση θηλων και δεν θελει πια το στηθος...αυτη ειναι η εννοια μου και οσο το σκεφτομαι τοσο στεοχωριεμαι...
elenikal έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.
καναμε τον υπερηχο στομαχου-οισοφαγου-πυλωρου και τελικα εχουμε γαστροοισοφαγική παλινδρομηση. Επρεπε να βλεπατε στην οθονη το στομαχακι της...πανω κατω το γαλα... μου ειπαν επισης οτι την ταιζω πααααααρααααααααααα πολυ(!!!!!!!!!). Οι οδηγιες του γιατρου μας λοιπον λενε τα εξης... Να θηλαζει αυστηρα καθε 3 1/2 με 4 ωρες κι οχι ενδιαμεσα. εμενα η κυρια, οταν ξυπνια θελει καθε 3 και λιγο βυζακι να πιπιλισει αλλα στο μεταξυ ρουφαει κιολας χωρις να πειναει οποτε φουσκωνει το στομαχακι της και δεν αντεχει... για αυτην την περιπτωση ξεκιναμε απο σημερα πιπιλα Δεν ηθελα να μαθει την πιπιλα βρε κοριτσια αλλα νομιζω οτι ειναι αναποφευκτο.... Τουλαχιστον ειναι ΓΟΠ και δεν ειναι καποια ανωμαλια, πάλι καλα! Την Δευτερα τωρα θα παμε στο ΠΑΙΔΩΝ να δωσουμε αιμα και ουρα γιατι ο ικτερος επιμενει κι ας ειμαστε 41 ημερων... Το πιο πιθανο ειναι να οφειλεται στο μητρικο γαλα αλλα ας τα ελεγξουμε ολα καλου κακου...
Αυτα τα νεα μου!
ΕΛΕΝΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Ε????
ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕΜΕ!!! ΑΦΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΨΑ ΠΙΑ. Κ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑ ΡΥΑΚΙ!!
ΠΙΠΙΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ??? ΣΑ ΤΟΥΒΛΑΚΙ ΕΓΙΝΕ!!!
Είναι ζόρι ... εμεις σημερα της δωσαμε πιπιλα και την δεχτηκε αφου ειχε αγανκτησει επειδη δεν την εβαζα στο στηθος...τωρα κοιμαται με την πιπιλα στο στομα και την βυζαινει συνεχεια και ασταματητα!!! Το λυπαμαι αλλα ετσι πρεπει γιατι θα εχουμε μεγαλυτερα προβληματα αν συνεχισει ετσι! Ελπιζω να μην παθει συγχυση θηλων και δεν θελει πια το στηθος...αυτη ειναι η εννοια μου και οσο το σκεφτομαι τοσο στεοχωριεμαι...