Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 33]

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="ΑΓΑΠΗ@"]
elenikal έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.
καναμε τον υπερηχο στομαχου-οισοφαγου-πυλωρου και τελικα εχουμε γαστροοισοφαγική παλινδρομηση. Επρεπε να βλεπατε στην οθονη το στομαχακι της...πανω κατω το γαλα... μου ειπαν επισης οτι την ταιζω πααααααρααααααααααα πολυ(!!!!!!!!!). Οι οδηγιες του γιατρου μας λοιπον λενε τα εξης... Να θηλαζει αυστηρα καθε 3 1/2 με 4 ωρες κι οχι ενδιαμεσα. εμενα η κυρια, οταν ξυπνια θελει καθε 3 και λιγο βυζακι να πιπιλισει αλλα στο μεταξυ ρουφαει κιολας χωρις να πειναει οποτε φουσκωνει το στομαχακι της και δεν αντεχει... για αυτην την περιπτωση ξεκιναμε απο σημερα πιπιλα Crying or Very sad Δεν ηθελα να μαθει την πιπιλα βρε κοριτσια αλλα νομιζω οτι ειναι αναποφευκτο.... Τουλαχιστον ειναι ΓΟΠ και δεν ειναι καποια ανωμαλια, πάλι καλα! Την Δευτερα τωρα θα παμε στο ΠΑΙΔΩΝ να δωσουμε αιμα και ουρα γιατι ο ικτερος επιμενει κι ας ειμαστε 41 ημερων... Το πιο πιθανο ειναι να οφειλεται στο μητρικο γαλα αλλα ας τα ελεγξουμε ολα καλου κακου...
Αυτα τα νεα μου!

ΕΛΕΝΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Ε????
ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕΜΕ!!! ΑΦΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΨΑ ΠΙΑ. Κ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑ ΡΥΑΚΙ!! pale
ΠΙΠΙΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΑΛΙ affraid ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ??? ΣΑ ΤΟΥΒΛΑΚΙ ΕΓΙΝΕ!!!

Είναι ζόρι ... εμεις σημερα της δωσαμε πιπιλα και την δεχτηκε αφου ειχε αγανκτησει επειδη δεν την εβαζα στο στηθος...τωρα κοιμαται με την πιπιλα στο στομα και την βυζαινει συνεχεια και ασταματητα!!! Το λυπαμαι αλλα ετσι πρεπει γιατι θα εχουμε μεγαλυτερα προβληματα αν συνεχισει ετσι! Ελπιζω να μην παθει συγχυση θηλων και δεν θελει πια το στηθος...αυτη ειναι η εννοια μου και οσο το σκεφτομαι τοσο στεοχωριεμαι...

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΑΜΑΡΥΛΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΣΟΥ, Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!!!

ΧΘΕΣ 40ΝΤΙΣΑΜΕ!!! ΚΥΡΙΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ, ΠΗΓΑΜΕ Κ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΓΛΥΚΑΚΙ.
ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΑ Κ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!!
ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΘΗΛΑΖΩ Κ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ Κ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΩ.. ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ 2 ΤΖΙΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑ Κ ΔΕ ΜΕ ΧΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ!!! ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 534787 ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΦΟΡΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΦΗΝΑΚΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΠΑΛΙ!!
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΠΑΝΤΑ!!

Κι εγω στο πλαι την βαζω και αυτη γυρναει ανασκελα! Εν τω μεταξυ εχουμε γεννησει ιδια μερα και τα παιδια μας εχουν κοινα χαρακτηριστικα στην συμπεριφορα τους απο οτι εχω καταλαβει! Καλο ε??
Εγω με τον θηλασμο τρωω πολυ αλλα χανω κιλα! Παλι καλα γιατι ειναι και η δουλεια μου τετοια που αν γινω τοφαλοε δεν θα μπορεσω να την υποστηρίξω!!
Ακομη βυζαινει την πιπιλα στον υπνο της το γλυκο μου... Πωπω αισθανομαι τυψεις που της την εδωσα...........................................

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="elenikal"]
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
καναμε τον υπερηχο στομαχου-οισοφαγου-πυλωρου και τελικα εχουμε γαστροοισοφαγική παλινδρομηση. Επρεπε να βλεπατε στην οθονη το στομαχακι της...πανω κατω το γαλα... μου ειπαν επισης οτι την ταιζω πααααααρααααααααααα πολυ(!!!!!!!!!). Οι οδηγιες του γιατρου μας λοιπον λενε τα εξης... Να θηλαζει αυστηρα καθε 3 1/2 με 4 ωρες κι οχι ενδιαμεσα. εμενα η κυρια, οταν ξυπνια θελει καθε 3 και λιγο βυζακι να πιπιλισει αλλα στο μεταξυ ρουφαει κιολας χωρις να πειναει οποτε φουσκωνει το στομαχακι της και δεν αντεχει... για αυτην την περιπτωση ξεκιναμε απο σημερα πιπιλα Crying or Very sad Δεν ηθελα να μαθει την πιπιλα βρε κοριτσια αλλα νομιζω οτι ειναι αναποφευκτο.... Τουλαχιστον ειναι ΓΟΠ και δεν ειναι καποια ανωμαλια, πάλι καλα! Την Δευτερα τωρα θα παμε στο ΠΑΙΔΩΝ να δωσουμε αιμα και ουρα γιατι ο ικτερος επιμενει κι ας ειμαστε 41 ημερων... Το πιο πιθανο ειναι να οφειλεται στο μητρικο γαλα αλλα ας τα ελεγξουμε ολα καλου κακου...
Αυτα τα νεα μου!

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕΜΕ!!! ΑΦΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΨΑ ΠΙΑ. Κ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑ ΡΥΑΚΙ!! pale
ΠΙΠΙΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΑΛΙ affraid ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ??? ΣΑ ΤΟΥΒΛΑΚΙ ΕΓΙΝΕ!!!

Είναι ζόρι ... εμεις σημερα της δωσαμε πιπιλα και την δεχτηκε αφου ειχε αγανκτησει επειδη δεν την εβαζα στο στηθος...τωρα κοιμαται με την πιπιλα στο στομα και την βυζαινει συνεχεια και ασταματητα!!! Το λυπαμαι αλλα ετσι πρεπει γιατι θα εχουμε μεγαλυτερα προβληματα αν συνεχισει ετσι! Ελπιζω να μην παθει συγχυση θηλων και δεν θελει πια το στηθος...αυτη ειναι η εννοια μου και οσο το σκεφτομαι τοσο στεοχωριεμαι...

Ελένη μη στεναχωριέσαι! Από τις 40 μέρες και μετά μπορείς να της δώσεις πιπίλα χωρίς να πάθει σύγχυση!! Μου το έχει πει σύμβουλος! Απλά τα παιδάκια που θηλάζουν αποκλειστικά άλλα τη δέχονται και άλλα όχι! Εσείς είστε και από τους τυχερούς! Μη σε νοιάζει! Όλα καλά!

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ....
ΑΜΑΡΥΛΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΧΩΡΤΑΙΝΕΙ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="HLIANA"]
elenikal έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
Αυτα τα νεα μου!

Ελένη μη στεναχωριέσαι! Από τις 40 μέρες και μετά μπορείς να της δώσεις πιπίλα χωρίς να πάθει σύγχυση!! Μου το έχει πει σύμβουλος! Απλά τα παιδάκια που θηλάζουν αποκλειστικά άλλα τη δέχονται και άλλα όχι! Εσείς είστε και από τους τυχερούς! Μη σε νοιάζει! Όλα καλά!

Ποιους τυχερούς??????????????????????? ΤΥΧΑΙΟ ΗΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξυπνησε και εκλαιγε και δεν την θελει τωρα! Της την βαζω , την πεταει εξω και κανει οτι πνιγεται (και καλα!!! πριν πως κοιμηθηκε μιση ωριτσα??? ειναι πονηρααααααααααα)
Πάλι καλα οσον αφορα την συγχυση γιατι θα το ειχα τυψεις!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα και από εμάς κοριτσάκια!
Τι κάνετε?
Εμείς φάγαμε γαλατάκι από το στήθος και τώρα κοιμόμαστε μέχρι να ξαναπεινάσουμε! Παρέδωσε πνεύμα και δεν πρόλαβα να της δώσω και συμπλήρωμα! Ήρθαν και τα πεθερικά μου για μαμ (με δικό τους φαγητό) και το απογευματάκι θα έρθει και η μανούλα μου! Μας ετοιμάζει και κέικ πραλίνα! Σιγά μην χάσω κιλό...!!! Χιχιχιχι!!
Να έρθει η μανούλα μου να κάνουμε να πιούμε καφεδάκι και να βάλουμε και ένα σίδερο παρεούλα! Ένα έχω να πω! Όλα σχεδόν τα ρούχα της τσούπρας ήταν λερωμένα και τα έπλυνα!
Κάναμε και το μπανάκι μας το πρωί και μέχρι να την πάω στην κρεβατοκάμαρα να την ντύσουμε μου έριξε και ένα κατούρημα το καλό μου!!!
Amarylis μου με το καλό κοπέλα μου να έρθει το μωράκι σας την Τρίτη! Ωραίο ονοματάκι θα του δώσετε του μπόμπιρα! Αυτό θα είναι το δεύτερο όνομά του έτσι? Το πρώτο? Εκκλησία του Όσιου Δαβίδ έχουμε εδώ στην Θεσσαλονίκη στην Άνω Πόλη! Ένα πολύ ωραίο εκκλησάκι μια σταλίτσα! Έχει και την μόνη εικόνα που είναι ο Χρηστός έφηβος χωρίς μούσια! Όλα τα χρόνια της ζωής μου σχεδόν εκεί έκανα Ανάσταση!

stav2007

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΑΓΗΤΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.
ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,ΟΠΟΤΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΟ ΟΙ ΠΑΝΕΣ

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΑΓΗΤΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.
ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,ΟΠΟΤΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΟ ΟΙ ΠΑΝΕΣ

χαχαχαχαχαχαχα!αστα να πανε! και μενα μια απο τα ιδια απο τη μια μαζευω και απο την αλλη μου ρχονται!ασε που αν δεν προλαβω να περιορισω το πουλι-συντριβανακι θελει επιτοπου μπανιο πατωκορφα!!!!

stav2007

steef έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΑΓΗΤΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.

χαχαχαχαχαχαχα!αστα να πανε! και μενα μια απο τα ιδια απο τη μια μαζευω και απο την αλλη μου ρχονται!ασε που αν δεν προλαβω να περιορισω το πουλι-συντριβανακι θελει επιτοπου μπανιο πατωκορφα!!!!

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....

amarylis

amarylis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Despoinaki έγραψε:Καλησπέρα και από εμάς κοριτσάκια!
Τι κάνετε?
Εμείς φάγαμε γαλατάκι από το στήθος και τώρα κοιμόμαστε μέχρι να ξαναπεινάσουμε! Παρέδωσε πνεύμα και δεν πρόλαβα να της δώσω και συμπλήρωμα! Ήρθαν και τα πεθερικά μου για μαμ (με δικό τους φαγητό) και το απογευματάκι θα έρθει και η μανούλα μου! Μας ετοιμάζει και κέικ πραλίνα! Σιγά μην χάσω κιλό...!!! Χιχιχιχι!!
Να έρθει η μανούλα μου να κάνουμε να πιούμε καφεδάκι και να βάλουμε και ένα σίδερο παρεούλα! Ένα έχω να πω! Όλα σχεδόν τα ρούχα της τσούπρας ήταν λερωμένα και τα έπλυνα!
Κάναμε και το μπανάκι μας το πρωί και μέχρι να την πάω στην κρεβατοκάμαρα να την ντύσουμε μου έριξε και ένα κατούρημα το καλό μου!!!
Amarylis μου με το καλό κοπέλα μου να έρθει το μωράκι σας την Τρίτη! Ωραίο ονοματάκι θα του δώσετε του μπόμπιρα! Αυτό θα είναι το δεύτερο όνομά του έτσι? Το πρώτο? Εκκλησία του Όσιου Δαβίδ έχουμε εδώ στην Θεσσαλονίκη στην Άνω Πόλη! Ένα πολύ ωραίο εκκλησάκι μια σταλίτσα! Έχει και την μόνη εικόνα που είναι ο Χρηστός έφηβος χωρίς μούσια! Όλα τα χρόνια της ζωής μου σχεδόν εκεί έκανα Ανάσταση!

ναι για δευτερο ονομα.το πρωτο θα ειναι νικολας(του πεθερου). για τον οσιο δαυιδ στην θεσσαλονικη ναι ναι τον ξερω γιατι εκει γενηθηκα και μεγαλωσα. αλλα ειναι αλλοσ. τα λειψανα του οσιου δαυιδ που ηταν στην εκλησια μασ ειναι απο την ευβοια. και την τριτη γιορταζει ο τησ ευβοιας. ο τησ θεσσαλονικησ ειναι αλλη μερα.σου λεω απο το σοκ εχθεσ το εψαχνα κανα διωρο στο ιντερνετ για να το επιβεβαιωσω..
flower flower flower

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια κ απο μενα.....
Δεν μπηκα 2 μερες γιατι δεν ειμαι καλα...εχω ριξει κλαμα τρελο!!!
Μια κοπελα σε ενα αλλο φορουμ που γραφω γεννησε πριν 3 μερες κ εχθες το αγορακι της εγινε αγγελακι.....
Ειναι απο τους ανθρωπους που δεν γνωρισα(αλλα υπεραγαπω) λογω αποστασης μενει Κομοτηνη αλλα τα πρωτα φορμακια κ παπουτσακια των μικρων ηταν δωρα της κοπελας!!!
Ειχε τετοια επιθυμια να γινει μανουλα,με εξωσωματικη,με δυσκολη εγκυμοσυνη κ μια γεννα στις 31 εβδ...
Εγκεφαλικη κ καρδιακη ανεπαρκεια ειπαν οι γιατροι....μεγαλη αδικια!!!
08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 667478 εαν σας χαλασα την διαθεση...

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sevi έγραψε:Γεια σας κοριτσια κ απο μενα.....
Δεν μπηκα 2 μερες γιατι δεν ειμαι καλα...εχω ριξει κλαμα τρελο!!!
Μια κοπελα σε ενα αλλο φορουμ που γραφω γεννησε πριν 3 μερες κ εχθες το αγορακι της εγινε αγγελακι.....
Ειναι απο τους ανθρωπους που δεν γνωρισα(αλλα υπεραγαπω) λογω αποστασης μενει Κομοτηνη αλλα τα πρωτα φορμακια κ παπουτσακια των μικρων ηταν δωρα της κοπελας!!!
Ειχε τετοια επιθυμια να γινει μανουλα,με εξωσωματικη,με δυσκολη εγκυμοσυνη κ μια γεννα στις 31 εβδ...
Εγκεφαλικη κ καρδιακη ανεπαρκεια ειπαν οι γιατροι....μεγαλη αδικια!!!
08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 667478 εαν σας χαλασα την διαθεση...

.....πιστευω πολυ στο θεο αλλα μπροστα σε κατι τετοια μπαινω στον πειρασμο να αναρωτηθω ποιοσ θεος αφηνει να γινει κατι τετοιο ρε γαμωτο....

stav2007

STEEF ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΒΗ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ>ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ?

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:STEEF ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΒΗ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ>ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ?
Δικο μου συμπερασμα ειναι οτι επρεπε να της το ειχε παρει απο την 28η εβδ....απο τοτε ειχε σταματησει ο μπεμπης να μεγαλωνει.....η κοπελα με σακχαρο,εκανε ινσουλινη,πιεση,χαπια κ πηγαινε για προεκλαμψια!!!
Τα εχω χαμενα τελειως κ το χειροτερο ειναι οτι την Δευτερα πρεπει να κανει την κηδεια του.....

stav2007

Sevi έγραψε:
stav2007 έγραψε:STEEF ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΒΗ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ>ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ?
Δικο μου συμπερασμα ειναι οτι επρεπε να της το ειχε παρει απο την 28η εβδ....απο τοτε ειχε σταματησει ο μπεμπης να μεγαλωνει.....η κοπελα με σακχαρο,εκανε ινσουλινη,πιεση,χαπια κ πηγαινε για προεκλαμψια!!!
Τα εχω χαμενα τελειως κ το χειροτερο ειναι οτι την Δευτερα πρεπει να κανει την κηδεια του.....

πως εγινε ετσι ξαφνικα τισ το βρηκαν?

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ!!!! ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ 20 ΟΚΤ.!!!ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΜΕΙΝΑΜΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΙΚΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ!! ΤΡΕΧΩ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΥΘΜΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3710, ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ 11 ΩΡΕΣ ΤΟΚΕΤΟΥ!! ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΦΩΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!! ΧΑΧΑ!! (ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ)!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ.. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ! ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 215994

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ!!!! ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ 20 ΟΚΤ.!!!ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΜΕΙΝΑΜΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΙΚΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ!! ΤΡΕΧΩ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΥΘΜΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3710, ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ 11 ΩΡΕΣ ΤΟΚΕΤΟΥ!! ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΦΩΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!! ΧΑΧΑ!! (ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ)!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ.. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ! ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 215994

Σωσω μου να σου ζησει η κορακλα ! 3710!!!!! σουπερ!!!!!! ελπιζω περα απο την αναμονη να ειχες καλο τοκετο! καλη λοχεια ! φιλακια και στις 2 σας! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 417472

stav2007

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ.....ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
swsw έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ!!!! ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ 20 ΟΚΤ.!!!ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΜΕΙΝΑΜΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΙΚΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ!! ΤΡΕΧΩ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΥΘΜΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3710, ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ 11 ΩΡΕΣ ΤΟΚΕΤΟΥ!! ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΦΩΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!! ΧΑΧΑ!! (ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ)!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ.. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ! ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 215994

να σου ζησει!γερη και τυχερη ν αναι παντα!!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αναστασάκη μου,

να σου ζήσει 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 29 50580

καλά τι να πω!!!! Κούκλα να πω είναι λίγο!!!!!! πανέμορφη!!!
Και ποζάρει κιόλας η σκατιάρα
Μ΄αρέσει πολύ, να τη χαίρεσαιν

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

κουκλα η μικρη σου!!!!!!!!! να την χαιρεσαι, να ειναι παντα γερη & καλοτυχη!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αναστασάκι μου να σας ζήσει η μπουμπού σας! Μια κουκλίτσα είναι! Καλά 3710!! Εμείς για να φτάσουμε μέχρι εκεί έχουμε να πιούμε ποοολυυυυ γαλατάκι ακόμα!χαχαχα! Πόσο σας είχε ανεβάσει ίκτερο? Είχα πάθει κι εγώ ένα πατατράκ, γιατί είχε 9 και και τη μέρα που φύγαμε 11, αλλά μας είπαν οκ από 13 και πάνω θα μας το κρατούσαν!

Πώπω ρε κορίτσια κάθε μέρα που περνάει μας κάνει και κάτι διαφορετικό! Μας έχει τρελάνει στην κυριολεξία! Τι γλυκά που είναι τα σκατούλια μας!

Σέβη μου, τι να πω?? Πολύ βαρύ για την κοπέλα! Είναι να μη σου δίνει όσα μπορείς να αντέξεις! Ούτε στον χειρότερο εφιαλτη αυτό..

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Swsw μου να σου ζήσει να την χαίρεσε. Είναι υπέροχη!!!!!!!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
SWSW να σου ζησει!! Very Happy
Εμεις μπαινουμε σιγα
σιγα σε προγραμμα ,αν και με το θηλασμο δυσκολο το κοβω Shocked ,την κραταω να ρευτει τωρα αλλα δεν την βλεπω προθυμη την κυρια... Rolling Eyes αντε να την αφησεις κατω...

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμένα anthaki που τη θηλάζω δεν ρεύεται πάντα και η παιδίατρος μου είπε ότι είναι φυσιολογικό.. την κρατάω την καημενουλα και πολλές φορές της χαλαω τον ύπνο και δε μου ρεύεται και στο τέλος.. αλλά φοβάμαι να τη βάλω έτσι για υπνάκια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις