Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
631 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 631 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 33]

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
swsw έγραψε:ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΑΑ!!!ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑΑΑ!! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΗΣ 'Η ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!! ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ 8 ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!! ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ ΠΙΣΤΕΥΩ!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 215994 Shocked Shocked 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 215994

Όλα θα πάνε μια χαρά! Αν ρωτάς εμένα θα το έκανα ξανά και ξανά! Είναι απίστευτη εμπειρία! Μόνο μην ξεχάσεις μία λέξη: επισκληρίδιος! Και όλα θα είναι μαγικά! Wink Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 417472

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια πηγαμε παιδιατρο τελικα μου ειπε να συνεχισω να του βαζω φυσιολογικο ορο στη μυτουλα πριν απο καθε φορα που τον ταϊζω και να τον βαλω να κοιματε με ψηλα το κεφαλι.
και γιναμε 5.500 Shocked σαν ζυμαρακι και 57 ποντους το πουλακι μου μεγαλωνει. η παιδιατρος δε το πιστευε οταν τον ζυγιζε. απο τοτε μου γεννηθικε πηρε 2.300 γραμ. σχεδον ενα παιδακι ακομη Very Happy σε 1,5 μηνα.
αχ το καλο μου!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 379767

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝΝ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΥΛΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΟΜΑΛΑ.ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ !!!
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/img]

Mωρέ τι κουκλάκι και το Αναστασάκι μας?
Ξανθομπαμπουράκι!
Να την χαίρεστε κοπέλα μου!
Φτου φτου μην την ματιάξουμε!
Σωσώ μου όλα καλά θα πάνε αύριο πουλάκι μου!
Έρχεται και η δικιά σας η μπεμπούλα!
Με το καλό!!!
Θα περιμένουμε νέα σου!!!!!!!!
Από αύριο και εσύ μανουλίτσα!!!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mpogos έγραψε:
swsw έγραψε:ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΑΑ!!!ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑΑΑ!! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΗΣ 'Η ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!! ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ 8 ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!! ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ ΠΙΣΤΕΥΩ!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 215994 Shocked Shocked 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 215994

Όλα θα πάνε μια χαρά! Αν ρωτάς εμένα θα το έκανα ξανά και ξανά! Είναι απίστευτη εμπειρία! Μόνο μην ξεχάσεις μία λέξη: επισκληρίδιος! Και όλα θα είναι μαγικά! Wink Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 417472

Χωρίς επισκληρίδιο δεν πάμε πουθενά!!!!!!!!!!!

amarylis

amarylis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
σημερα κοιμηθηκα αρκετεσ ωρεσ απο το πρωι. 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 850933 πρωτη φορα μετα απο μερεσ με 3-4 ωρεσ υπνο. μηπωσ ο μπουμπουκοσ μου με θελει ξεκουραστη για την γεννα? μπα δεν νομιζω.

tzef 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 50580 να χαιρεσαι την μπουμπου σου. ειναι μια κουκλα!!! γερη και τυχερη να ειναι.
swsw με το καλο αυριο να καρατησεισ το μωρακι σου αγκαλια. 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 788471 και με (καν)ενα πονο σου ευχομαι!!!

εγω δεν με βλεπω να γενναω ακομη, αν και σημερα ειμαι καπως, αλλα δεν νομιζω.. την παρασκευη εχω γιατρο οποτε θα εχω νεα. ελπιζω μονο να μην μου δωσει εξτρα μερεσ.δεν αντεχω αλλο θελω να κρατησω τον μπουμπουκο μου αγκαλιτσα...
08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 90233 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 90233 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 90233 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 90233

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σταυρουλα μου να σου ζησει ο μπουνιτσας σου!!!
Γερο,δυνατο,καλοτυχο να ειναι....καλο σαραντισμο να εχετε!!!

Γεωργια μου τι κουκλα ειναι η κορη σου;;; να σου ζησει κ παλι!!!

Σωσωκα με εναν πονο κοπελα μου!!!ολα καλα θα πανε....ηρθε η ωρα να γινεις μανουλα!!!

Κοριτσια κ εγω με τον υπνο,διαζυγιο εχω παρει..συν οτι κανω γενικη με την μαμα μου τα πρωινα κ η πεθερα μου ταιζει τους μικρους!!!

Απο κατουρημα κ χεσιμο αλλα πραμα εμεις!!!
Προχθες το μεσημερι,αλλαζω τον μικρο,βαζω κρεμα κ πριν βαλω το babylino,αρχιζει κ τα κανει στο σελτεδακι....εεεεεε καθομουν κ απολαμβανα το θεαμα!!!
Τελειωνει παμε για μπανιο.....ηρθε η ωρα του μεγαλου,ε αυτος χεσμενος,τον παιρνω να παμε για πλυσιμο κ εχουμε διακοπη νερου!!!
Εγκεφαλικο επαθα.....μωρομαντηλο κ τι να εκανα;;; το νερο ηρθε μετα απο 1 ωρα!!!!απο την μια γελαγα απο την αλλη ηθελα να κλαψω!!!

Οσο για την περιοδο εχω τοσο πολυ αιμα,οσο ειχα ολη την λοχεια!!!
Ολα τα καλα μαζι.....

Φιλακια σε ολες σας....

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρε σε όλες!
Τι κάνετε?
Λογικά το Αναστασάκι μας θα γεννάει τώρα! Μακάρι να γέννησε ήδη κιόλας!!
Όλα καλά να πάνε και με αυτό μας το κοριτσάκι!
Κοριτσάκια έχω ερώτηση πάλι!
Η μικρή παραπροχτές μου έκανε μια φορά ευκοίλια! Προχτές τα κακάκια της μια χαρά! Χτες μου ξαναέκανε πάλι μια φορά! Εσάς σας έχουν κάνει ποτέ? Σήμερα μέχρι στιγμής δεν κάναμε κακάκια αλλά την ακούω την καημένη ζορίζεται τώρα! Και από γουλίτσες καλά πάμε...!!! Δεν βγάζει μόνο όταν φάμε και μετά...!!! Μπορεί και κατά την διάρκεια της ημέρας! Και εσάς έτσι είναι?

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Τι κάνετε;
Γεωργία και πάλι να σου ζήσει η μπουμπουκα. Δυστηχως δεν μπορω να δω την φωτο, αλλά φανταζομαι θα ειναι κούκλα! (τι πρόβλημα και αυτό;;Wink
χθες είχαμε παιδιάτρο. Ο μικρός γεννήθηκε 3,130 και 50 πόντους και χθες εφθασε 4,370 και 55 πόντους. Μια χαρα εχουμε πάρει. Και περισσότερο απ' ότι συνηθως μου είπε. Απο φαγητό εμεις τρωμε 100 με 150 επτα φορες τη μερα. Και κενωσεις εχουμε 4 με 5 τη μερα. Εχουμε μερες που εχει και μονο μια. Απ' οτι μου ειπε ειναι φυσιολογικο και να μην με αγχωνει.Αχ, τον επομενο μηνα εχουμε το πρωτο εμβολιο... Για την υδρονεφρωση τωρα, καναμε αρχικα στο μαιευτηριο υπερηχο και όλα καλά ηταν. Τωρα μου είπε να κανουμε στο τριμηνο αλλον εναν για να ειμαστε τελειως σιγουροι.
Αυτα για την ωρα...παω να κανω καμια δουλιτσα, μιας και λειπει η μικρη μου. Την πηραν οι παππουδες για βολτουλα.

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kαλημερα σας.
Γεωργια μου τελεια η κόρη σου. Να τισ χαιρεσε και τις δύο.
αναστασία μακαρι όλα να πανε καλά και με ένα πόνο να εχείς το μωρακι σου αγκαλίτσα.

εμείς σήμερα ξυπνησαμε με ενα ασχημο βήχα ο οποιοσ με ανυσηχει. το απογευμα μολις ερθει ο αντρασ μου θα την παρω παιδιατρο.Φοβάμαι γιατί ο δεύτερος μου γιος με ένα απλό βήχα άρχησε μόλις σαρανταρήσαμε και τελικά καταλήξαμε 3 μέρες νοσοκομείο. ελπίζω με αυτή να την γλιτώσουμε.

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ρε κοριτσια ειδα σημερα λιγο αιματακι στην πανα απο τον ομφαλο...πηρα τον παιδιατρο και μου πε οτι ειναι οκ αλλα εχω αγχωθει παρα πολυ....ποτε περιπου ¨πεφτει¨ ο ομφαλος????

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
steef έγραψε:ρε κοριτσια ειδα σημερα λιγο αιματακι στην πανα απο τον ομφαλο...πηρα τον παιδιατρο και μου πε οτι ειναι οκ αλλα εχω αγχωθει παρα πολυ....ποτε περιπου ¨πεφτει¨ ο ομφαλος????

Έχω ξανακούσει για αιματάκι και όντως δεν ήταν τίποτα! Βάζεις betadine ε?
Εμάς έπεσε στις 12 ημέρες!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
steef έγραψε:ρε κοριτσια ειδα σημερα λιγο αιματακι στην πανα απο τον ομφαλο...πηρα τον παιδιατρο και μου πε οτι ειναι οκ αλλα εχω αγχωθει παρα πολυ....ποτε περιπου ¨πεφτει¨ ο ομφαλος????

Εμάς έπεσε την 16η μερα. δεν ειχα δει αιμα ομως.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Kαλημέρε σε όλες!
Τι κάνετε?
Λογικά το Αναστασάκι μας θα γεννάει τώρα! Μακάρι να γέννησε ήδη κιόλας!!
Όλα καλά να πάνε και με αυτό μας το κοριτσάκι!
Κοριτσάκια έχω ερώτηση πάλι!
Η μικρή παραπροχτές μου έκανε μια φορά ευκοίλια! Προχτές τα κακάκια της μια χαρά! Χτες μου ξαναέκανε πάλι μια φορά! Εσάς σας έχουν κάνει ποτέ? Σήμερα μέχρι στιγμής δεν κάναμε κακάκια αλλά την ακούω την καημένη ζορίζεται τώρα! Και από γουλίτσες καλά πάμε...!!! Δεν βγάζει μόνο όταν φάμε και μετά...!!! Μπορεί και κατά την διάρκεια της ημέρας! Και εσάς έτσι είναι?

Εμεις βγαζουμε γουλιτσες συνεχεια! δεν τολμω να την κουνησω λιγο και φρουπ την αμολαει!!!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:

βαζω και μπεταντιν και οινοπνευματακι.12 ε νομιζα πιο μετα?εμεισ ειμαστε στις 8...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
steef έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

βαζω και μπεταντιν και οινοπνευματακι.12 ε νομιζα πιο μετα?εμεισ ειμαστε στις 8...

Δεν είναι στάνταρτ! Σε κάθε παιδάκι είναι διαφορετικά!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κι από μας!! Άντε το Αναστασάκι να έχει γεννήσει τώρα να μην ταλαιπωρηθεί!!!

Σήμερα ήδη τα κάναμε 2 φορές! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 328109 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 328109 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 328109 Ότι θα έκανα τόση χαρά βλέποντας κακάκια δεν το περίμενα!
Τελικά έτσι που μας διαβάζω όλες, όλο μικροαγωνιούλες έχουμε! Μία τα κακάκια, μετά τα κιλάκια, το αιματάκι, το γαλατάκι, οι γουλίτσες..Αλλά μόλις τα παίρνουμε αγκαλίτσα είναι άλλο πράγμα!! Έτσι δεν είναι?? Σε λίγο θα μας φαίνονται όλα παιχνιδάκι!

Η παιδίατρος μου έγραψε να πάρουμε κάτι βιταμίνες Α-D (μια σταγόνα την ημερα, αλλά δεν θυμάμαι αν είναι για μένα ή για εκείνη Shocked ) Θέλω να την πάρω τηλ! Αλήθεια το ασβέστιο και τον σίδηρο σας είπαν να τα συνεχίζετε?, γιατί ο γυναικολόγος μου θέλει μέχρι να σαραντήσω να παίρνω!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Γεια σας κι από μας!! Άντε το Αναστασάκι να έχει γεννήσει τώρα να μην ταλαιπωρηθεί!!!

Σήμερα ήδη τα κάναμε 2 φορές! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 328109 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 328109 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 328109 Ότι θα έκανα τόση χαρά βλέποντας κακάκια δεν το περίμενα!
Τελικά έτσι που μας διαβάζω όλες, όλο μικροαγωνιούλες έχουμε! Μία τα κακάκια, μετά τα κιλάκια, το αιματάκι, το γαλατάκι, οι γουλίτσες..Αλλά μόλις τα παίρνουμε αγκαλίτσα είναι άλλο πράγμα!! Έτσι δεν είναι?? Σε λίγο θα μας φαίνονται όλα παιχνιδάκι!

Η παιδίατρος μου έγραψε να πάρουμε κάτι βιταμίνες Α-D (μια σταγόνα την ημερα, αλλά δεν θυμάμαι αν είναι για μένα ή για εκείνη Shocked ) Θέλω να την πάρω τηλ! Αλήθεια το ασβέστιο και τον σίδηρο σας είπαν να τα συνεχίζετε?, γιατί ο γυναικολόγος μου θέλει μέχρι να σαραντήσω να παίρνω!

Έλα Ηλιάνα μου!
Εγώ παίρνω ένα σίδηρο την ημέρα και 2-3 φορές την εβδομάδα από ένα χαπάκι ασβέστιο!
Εμείς στην αρχή κάναμε 2-3 φορές κακάκια την ημέρα αλλά έχει τώρα 2 μερούλες που κάναμε από μια φορά! Ωραία συζήτηση ε? Σκατοσυζήτηση! Χιχιχιχι!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μας έφεραν στο μαιευτηριο ένα πρωτότυπο δώρο..ένα τρίπτυχο, στη μέση να βάλουμε φωτο της και από δεξιά και αριστερά με πηλό να φτιάξουμε αποτύπωμα της παλάμης και της πατουσούλας! Θα το κάνουμε σήμερα που κλείνουμε 1 εβδομάδα ζωής!! Να βλέπει πόσο μινιατουρίτσα ήταν και να γελάει!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 654316 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 654316 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 654316 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 654316

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
HLIANA έγραψε:Γεια σας κι από μας!! Άντε το Αναστασάκι να έχει γεννήσει τώρα να μην ταλαιπωρηθεί!!!

Έλα Ηλιάνα μου!
Εγώ παίρνω ένα σίδηρο την ημέρα και 2-3 φορές την εβδομάδα από ένα χαπάκι ασβέστιο!
Εμείς στην αρχή κάναμε 2-3 φορές κακάκια την ημέρα αλλά έχει τώρα 2 μερούλες που κάναμε από μια φορά! Ωραία συζήτηση ε? Σκατοσυζήτηση! Χιχιχιχι!!

Άστα να πάνε! Το σκατό στο μεγαλείο τπυ Δεσποινάκι μου! Εσύ δε ρώτησες για νερουλά κακάκια? Σ'ενα σεμινάριο που είχα πάει μας είχαν δώσει φώτο με τα φυσιολογικά κακάκια! Μια χαρά είναι! Αρκεί να μη τα δούμε πολύ σκούρα ή με αίμα, όπως βλέπω στις φωτογραφίες!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Έλα Ηλιάνα μου!

Άστα να πάνε! Το σκατό στο μεγαλείο τπυ Δεσποινάκι μου! Εσύ δε ρώτησες για νερουλά κακάκια? Σ'ενα σεμινάριο που είχα πάει μας είχαν δώσει φώτο με τα φυσιολογικά κακάκια! Μια χαρά είναι! Αρκεί να μη τα δούμε πολύ σκούρα ή με αίμα, όπως βλέπω στις φωτογραφίες!

Ναι είναι πάλι σε μουσταρδί χρώμα αλλά πιο νερουλά από τις προηγούμενες φορές! Και αυτό το παρατήρησα 2 φορές!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ.ΣΩΣΩΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ,ΑΜΑΡΥΛΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΔΕΠΟΙΝΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΥΔΑΡΗ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ(ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.. Embarassed Embarassed ) ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΜΟΝΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΓΑΖΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ(ΟΧΙ ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ ΚΑΙΕΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ)ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ 1 ΜΕ ΔΥΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΚΟΥΝΑΝΩ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΩ 90 ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ,ΚΑΙ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΡΕΥΤΕΙ....ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ(ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ..)ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΩΠΟΥΔΑΚΙ ΤΟΝ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ ΜΕ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΑΚΙ...ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΝΟΥ ΜΑΣ ΔΕ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΠΛΕΟΝ¨,ΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΡΕΛΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ 4 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΩΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΡΗΤΟ(ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΜΩΣ!!! Shocked )ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΡΩΝΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ...Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΛΙΩΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???? 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 35468 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 35468 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 35468 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 35468 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 35468 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 35468 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 16 35468

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
steef έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Δεν είναι στάνταρτ! Σε κάθε παιδάκι είναι διαφορετικά!

Μην αγχώνεσε και εμείς το ίδιο παθαμε. βγήκε ο ομφαλος της και της τον καθαρισα καλα καλα και την επομενη πάλι είδα αίμα και αμέσως αγχώθηκα πήρα τον γιατρό μου και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα. Και όντως μετα απο λίγες μέρες ήταν μια χαρα.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα πήρε και ο αντρούλης μου την παιδίατρο και του είπε αν κάνει ευκοίλια μια φορά την ημέρα δεν είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί! Να μας ανησυχήσει αν κάνει πχ 3 φορές την ίδια μέρα! Επειδή είδα όμως ότι και με το γάλα δεν είναι πολύ ορεξάτη σήμερα (από το μπουκάλι... τουλάχιστον όχι όσο τις άλλες ημέρες) μας είπε αν κάτι από αυτά συνεχειστεί να την πάμε αύριο μια βολτούλα από το ιατρείο! Βέβαια δεν ξέρω... μπορεί να κατεβάζω περισσότερο γάλα πλέον με τον θηλασμό οπότε να μην θέλει τόσο συμπλήρωμα! Πφφφφφφφφ!!!!!!! Θα σκάσω!!!!!!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σήμερα πήγαμε και μείς σημερα γιατρό να την δει για τον βήχα της. Μας είπε ότι δεν είναι τίποτα να της καθαρίζω την μύτη της με ορό και δεν χρειάζεται ούτε σιρόπι ούτε αντιβιωση

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IreneM έγραψε:Σήμερα πήγαμε και μείς σημερα γιατρό να την δει για τον βήχα της. Μας είπε ότι δεν είναι τίποτα να της καθαρίζω την μύτη της με ορό και δεν χρειάζεται ούτε σιρόπι ούτε αντιβιωση

Mπράβο πουλάκι μου!
Πάντα καλά να είναι τα παιδάκια μας!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις