Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 33]

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΔΕ ΘΕΛΩ.. ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ.. 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 9 893968 [/color][/quote]
ΚΑΙ ΠΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΡΕ ΚΥΡΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ?ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.ΛΕΩ ΕΓΩ......ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ,ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΩΡΟ.....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

SUPERMAMA EΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3,500 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?

Έλα Φένια μου!
Εγώ της δίνω λίγο τσάι αν ξυπνήσει και ψάχνει για γαλά στην μια ώρα από τότε που έφαγε! Αν ξυπνήσει στο 2ωρο μου είπε να την ταίζω κανονικά! Της βάζω 50 ml νεράκι με μισή κουταλιά τσαγάκι! Δεν το πίνει βέβαια όλο! Δεν τρελένεται! Εσένα Φένια μου βγάζει γαλατάκι κάθε φορά που τρώει μετά το ρέψιμο? Μήπως θέλει να ρεύεται πιο πολλές φορές!?

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΒΓΑΖΕΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΕΥΕΤΑΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΛΟΞΙΓΓΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΣΑΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΕΖΕΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΘΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΕΛΑΝΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΑΖΩ.

Και εμάς τα ίδια κάνει!
Μόνο που θέλει και βυζάκι!
Τα κάνουμε όλα λοιπόν!
Εσύ γαλατάκι έχεις?
Και αν έχεις τι γίνεται με αυτό το γάλα?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όλα καλά να πάνε με την μικρούλα της Γεωργίτσας μας!!!!!!!!!!!
Όλα καλά θα πάνε...!!!!!!!!!!!
Να σου ζήσει πουλάκι μου!!!!!!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεωργία μου να σου ζήσει και μην ανησυχείς. το ίδιο είχε και ο δικός μου. Το πολύ 2 μέρες θέλει και θα είναι εντάξει.
όλα καλά θα είναι, θα δεις

stav2007

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΝΥΣΗΧΙΤΙΚΟ.ΤΟ ΠΑΘΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΘΑ ΜΑΘΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

SUPERMAMA EΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3,500 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ.

Έλα Φένια μου!
Εγώ της δίνω λίγο τσάι αν ξυπνήσει και ψάχνει για γαλά στην μια ώρα από τότε που έφαγε! Αν ξυπνήσει στο 2ωρο μου είπε να την ταίζω κανονικά! Της βάζω 50 ml νεράκι με μισή κουταλιά τσαγάκι! Δεν το πίνει βέβαια όλο! Δεν τρελένεται! Εσένα Φένια μου βγάζει γαλατάκι κάθε φορά που τρώει μετά το ρέψιμο? Μήπως θέλει να ρεύεται πιο πολλές φορές!?

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΒΓΑΖΕΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΕΥΕΤΑΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΛΟΞΙΓΓΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΣΑΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΕΖΕΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΘΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΕΛΑΝΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΑΖΩ.

Και εμάς τα ίδια κάνει!
Τα κάνουμε όλα λοιπόν!
Εσύ γαλατάκι έχεις?

ΑΧ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ.Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΔΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Έλα Φένια μου!

Και εμάς τα ίδια κάνει!
Τα κάνουμε όλα λοιπόν!
Εσύ γαλατάκι έχεις?

ΑΧ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ.Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΔΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.
Γιατί να το κόψεις? δεν το καταλαβαίνω. Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να θηλάσουν, αλλά έχουν πολύ γάλα. Συνέχισε να το βγάζεις με θήλαστρο και να το δίνει με μπουκάλι. Απλά είναι μια διαδικασία, αλλά είναι πολύ κρίμα να κόψεις το γάλα.

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
candy έγραψε:
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Έλα Φένια μου!

Και εμάς τα ίδια κάνει!
Τα κάνουμε όλα λοιπόν!
Εσύ γαλατάκι έχεις?

Γιατί να το κόψεις? δεν το καταλαβαίνω. Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να θηλάσουν, αλλά έχουν πολύ γάλα. Συνέχισε να το βγάζεις με θήλαστρο και να το δίνει με μπουκάλι. Απλά είναι μια διαδικασία, αλλά είναι πολύ κρίμα να κόψεις το γάλα.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:
candy έγραψε:
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Έλα Φένια μου!

Και εμάς τα ίδια κάνει!
Τα κάνουμε όλα λοιπόν!
Εσύ γαλατάκι έχεις?

τίποτα δεν παθαίνει, 3 εβδομάδες το κάνω ήδη και άλλες που ξέρω το κάνανε τουλάχιστον ένα 2μηνο

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

candy έγραψε:
fennnia έγραψε:
candy έγραψε:
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Έλα Φένια μου!

Και εμάς τα ίδια κάνει!
Τα κάνουμε όλα λοιπόν!
Εσύ γαλατάκι έχεις?

τίποτα δεν παθαίνει, 3 εβδομάδες το κάνω ήδη και άλλες που ξέρω το κάνανε τουλάχιστον ένα 2μηνο
Επίσης βάλτο μωρό στο στήθος πριν πεινάσει...όταν πεινάνε εκνευρίζονται και δεν έχει νόημα

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κσλησπέρα κορίτσια! Πολλές ευχές στη Γεωργια που γεννησε. Όλα καλά θα πάνε με την μικρούλα της!
Εμας η παιδιατρος μας είπε να μην του δίνουμε ακομα τσαγακι Rolling Eyes Στη Ζετα θυμάμαι εδινα.Προς το παρόν δεν του δίνω πάντως.
Να ρωτησω όσες δεν θηλάζουν. Πόσο περίπου τρώνε τα ζουζουνια σας; Εμένα τρωει 100 με 150 μλ τη φορα, εφτά φορές τη μερα.

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bouba έγραψε:Κσλησπέρα κορίτσια! Πολλές ευχές στη Γεωργια που γεννησε. Όλα καλά θα πάνε με την μικρούλα της!
Εμας η παιδιατρος μας είπε να μην του δίνουμε ακομα τσαγακι Rolling Eyes Στη Ζετα θυμάμαι εδινα.Προς το παρόν δεν του δίνω πάντως.
Να ρωτησω όσες δεν θηλάζουν. Πόσο περίπου τρώνε τα ζουζουνια σας; Εμένα τρωει 100 με 150 μλ τη φορα, εφτά φορές τη μερα.

ΕΜΕΝΑ ΠΙΝΕΙ 90ΜΛ ΚΑΘΕ 3 ΜΕ 3.30 ΩΡΕΣ.ΠΟΣΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ?

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:ΑΧ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ.Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΔΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ.

Κρίμα βρε κούκλα να το κόψεις τον θηλασμό ενώ έχεις γάλα!!Θέλεις να σου δώσω τηλέφωνο απο σύμβουλο θηλασμού? θα σε κατατοπίσει πλήρως!(μπορούνε και τηλεφωνικά να σε βοηθήσουν νομίζω)
3-4 μέρες προσπάθειας νομίζω είναι ΠΑΡΑ πολύ λίγο!Εύχομαι να τα καταφέρεις!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pumpkin έγραψε:
fennnia έγραψε:ΑΧ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ.Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΔΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ.

Κρίμα βρε κούκλα να το κόψεις τον θηλασμό ενώ έχεις γάλα!!Θέλεις να σου δώσω τηλέφωνο απο σύμβουλο θηλασμού? θα σε κατατοπίσει πλήρως!(μπορούνε και τηλεφωνικά να σε βοηθήσουν νομίζω)

ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ Η ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ.ΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ Η ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ.ΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?

σου έστειλα πμ

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pumpkin έγραψε:
fennnia έγραψε:ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ Η ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ.ΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?

σου έστειλα πμ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:
bouba έγραψε:Κσλησπέρα κορίτσια! Πολλές ευχές στη Γεωργια που γεννησε. Όλα καλά θα πάνε με την μικρούλα της!

αυριο γινεται ενος μηνων.
παντως προσπαθησε το οσο μπορεις με τον θηλασμό. θελει πολύ υπομονη. εγω δυστηχως δεν τα καταφερα και με πηρε λιγο απο κατω στην αρχη.

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bouba έγραψε:
fennnia έγραψε:

αυριο γινεται ενος μηνων.
παντως προσπαθησε το οσο μπορεις με τον θηλασμό. θελει πολύ υπομονη. εγω δυστηχως δεν τα καταφερα και με πηρε λιγο απο κατω στην αρχη.

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΕΤΣΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΛΑΙΓΑ.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Προσπάθησε να μην σε πάρει από κάτω.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ I love you I love you cheers cheers 2 ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ Very Happy Very Happy
ΓΕΩΡΓΙΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ Κ ΟΧΙ ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΠΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Κ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΥΚΙ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Rolling Eyes
ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ Κ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΚΑΤΩ ΞΑΝΑ ΣΤΗΘΟΣ ΘΕΛΕΙ...
Κ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΡΩΕΙ Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΝΑ 2ΩΡΟ ΣΕΡΙ Rolling Eyes
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ??? ΣΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ???

ΕΛΕΝΗ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??? ΤΡΩΕΙ ΣΥΧΝΑ Η ΚΟΙΜΑΤΑΙ???
ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ 60 ΓΡΑΜ(1 ΜΕ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΜΩΣ) Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑ 3 ΩΡΙΤΣΕΣ Wink
ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ I love you I love you cheers cheers 2 ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ Very Happy Very Happy
ΓΕΩΡΓΙΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ Κ ΟΧΙ ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΠΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Κ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΥΚΙ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Rolling Eyes
ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ Κ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΚΑΤΩ ΞΑΝΑ ΣΤΗΘΟΣ ΘΕΛΕΙ...
Κ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΡΩΕΙ Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΝΑ 2ΩΡΟ ΣΕΡΙ Rolling Eyes
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ??? ΣΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ???

ΕΛΕΝΗ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??? ΤΡΩΕΙ ΣΥΧΝΑ Η ΚΟΙΜΑΤΑΙ???
ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ 60 ΓΡΑΜ(1 ΜΕ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΜΩΣ) Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑ 3 ΩΡΙΤΣΕΣ Wink
ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.

Καλησπέρα Αγάπη!!! Η δικια μου ειναι 28 ημερων. τρωει ανα 3-3 1/2 ωρες και μετα ή κοιμαται ή θελει αγκαλια και βολτες μεσα στο σπίτι! Το βραδυ ξυπναει ανα 3ωρο τρωει και μετα ξανακοιμαται! Αλλα εχει φτιαξει ωραιο προγραμμα οποτε ξυπναω μονο μια φορα την νυχτα! τρωει σις 10, στις 1 (που ειμαι ξυπνια ετσι κι αλλιως, στις 4 ( αυτο ειναι το ξυπνημα μου!) και στις 7 που ετσι κι αλλιως παντα τετοια ωρα ξυπνουσα και μετα κανω τις δουλειες μου! Ειμαι πολυ τυχερη γιατι δεν παιδευτηκα καθολου με τον θηλασμο, το βρηκαμε αμεσως δοξα το Θεο!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
pumpkin έγραψε:

Θα ήθελα κι εγω το τηλ του συμβουλου να μοθ πει πως να κανω τραπεζα γαλακτος για οταν γυρισω στην δουλεια! Θα μπορουσες να μου το στειλεις?? 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 9 654316

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεωργια μου να σου ζησει η κορακλα σου!!!
Αχ τι στεναχωρια θα πηρες που δεν σε ενημερωσαν για το παιδι!!!
Ταχυπνοια κ λιγο οξυγονο χρειαστηκε κ ο μεγαλος μου αλλα δεν ειναι τπτ σοβαρο,μια χαρα ειναι το παιδι υγιεστατο!!!

Δεσποινακι μου εμας μας αφηνει να δωσουμε χαμομηλι,οποτε πονανε οπως κ infacolic για τους κολικους αλλα κ παλι πονανε!!!
Γουλιες κ μερικες ρουκετες μου βγαζει το μεγαλο επειδη τρωει λαιμαργα κ γρηγορα κ γι"αυτο δεν μπορουμε να κανουμε τπτ!!!

Πρεπει να με δεις οταν ειμαι μονη τα πρωινα μεχρι να ερθει στις 5 ο αντρας μου κ να πεινανε κ οι 2 μαζι!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΗΛΙΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΑΚΛΕΣ ΣΑΣ! ΓΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΘΕΡΜΟΚΙΤΙΔΑ ΛΟΓΟ ΤΑΧΥΠΝΟΙΑΣ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ! ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ Ο ΕΞΩ ΚΟΣΜΟΣ!
ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΟΚ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ!ΧΕΧΕΧΕ!
ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ 2 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΕΙΧΑΝΕ ΓΕΝΕΘΛΗΑ 4&14/10 ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΣΗΜΕΡΑ!
Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΙΝΙΑΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ.....ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ! ΧΕΧΕΧΕ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝΝΝΝ???2?3?!ΠΟΣΕΣ?ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??????ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ?Η ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις