Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 33]

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pumpkin έγραψε:
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.

Μήπως της έρχεται απότομα η ροή του γάλακτος? Να έβγαζες λίγο με το χέρι και να την έβαζες μετά?Απο οτι έχω διαβάσει δηλαδή!

ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΙΠΟΤΑ,ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΘΟΣ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:
pumpkin έγραψε:
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.

Μήπως της έρχεται απότομα η ροή του γάλακτος? Να έβγαζες λίγο με το χέρι και να την έβαζες μετά?Απο οτι έχω διαβάσει δηλαδή!

ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΙΠΟΤΑ,ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΘΟΣ.

καλημέρααα!!!

Επέμενε Fennia. Κάνε υπομονή και επέμενε...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
amarylis έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΠΑΛΙ. ΕΛΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΕΡΙΠΟΥ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΟΥ( Very Happy Very Happy )ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΛΟΓΩ ΛΙΠΟΘΥΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΜΕΝΩ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΗΝΑΝΕ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕ!!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 328109 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 328109 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 328109 ΟΠΟΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΠΕΙΡΑ ΠΟΣΤ....

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΕΝΗΣΑΝΕ ΗΔΗ, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΝΑΝ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΓΕΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΣΑΣ ΦΙΛΩ

Καλώς το κορίτσι!! Άντε με το καλό κοπέλα μου! Πλησιάζει και εσένα ο καιρός σου! Σε λίγες μέρες θα έχεις και εσύ το νινάκι σου αγκαλιά! Πότε έχεις ΠΗΤ?

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΡΕΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8 - 8 ΚΑΙ ΜΙΣΗ!!!ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΓΧΩΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ !!! Rolling Eyes ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΒΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ Η ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ Crying or Very sad
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
FENNIA Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ...ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙΣ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ;

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Ε;;;

Elena84

Elena84
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
AMARILYS ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ..
08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 215994

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα και απο μενα!! αντε οταν με το καλο γεννησουν όλες και μολις σταθουμε στα πόδια μας και μπούμε σε εναν ρυθμό όλες ελπίζω να τα λέμε πιο συχνα!! Μην νομίζετε ακομα και μεις που εχουμε και μεγαλυτερα παιδακια εχουμε αποριες ωρες ωρες...Φιλια πολλά σε όλες!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 379767 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 315810

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΡΕΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8 - 8 ΚΑΙ ΜΙΣΗ!!!ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΓΧΩΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ !!! Rolling Eyes ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΒΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ Η ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ Crying or Very sad
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
FENNIA Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ...ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙΣ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ;

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Ε;;;

Καλημερούδια σε όλες!
Εμείς εδώ χαλαρώνουμε λίγο!
Η μπέμπα κοιμάται αλλά όπου να'ναι θα ξυπνήσει για μαμ το καλό μας!
Γεωργία μου μην το σκέφτεσαι καθόλου! Όλα καλά θα πάνε! Εγώ ειδικά εκείνη την ημέρα της γέννας τίποτα δεν κατάλαβα! Αφού λέω έτσι 10 παιδιά κάνω! Είπαμε...!! Το ζόρι είναι λίγο στο σήκωμα από το κρεβάτι! Με το καλό πουλάκι μου!!!
Σήμερα φέραμε και παπά στο σπίτι να μας δώσει μια ευχή για την μικρή και μισό σαραντισμό! Αν αρχίσω και τα παίζω μέσα να βγω για καμιά βολτίτσα!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεωργια μου, με την δευτερη καισαρικη παντως συνηλθα πιο γρηγορα. Σχεδον αμεσως! Όλα καλα θα πανε!!!Σου ευχομαι τα καλυτερα!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ!!! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΜΑΣ!!
Η ΜΠΕΜΠΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ.. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ ΑΥΤΟ.. ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΑΩ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΙΑ ΜΙΑ, ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑΑΑ!!!!!
ΕΣΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!! ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΑΡΕΑ Η ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!!!
ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΑΝ ΕΡΘΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑΚΙΑ!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΙΑ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 215994 !

tzef

tzef
ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ SWSW!!!

amarylis

amarylis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Despoinaki έγραψε:
amarylis έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΠΑΛΙ. ΕΛΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΕΡΙΠΟΥ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΟΥ( Very Happy Very Happy )ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΛΟΓΩ ΛΙΠΟΘΥΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΜΕΝΩ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΗΝΑΝΕ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕ!!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 328109 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 328109 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 328109 ΟΠΟΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΠΕΙΡΑ ΠΟΣΤ....

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΕΝΗΣΑΝΕ ΗΔΗ, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΝΑΝ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΓΕΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΣΑΣ ΦΙΛΩ

Καλώς το κορίτσι!! Άντε με το καλό κοπέλα μου! Πλησιάζει και εσένα ο καιρός σου! Σε λίγες μέρες θα έχεις και εσύ το νινάκι σου αγκαλιά! Πότε έχεις ΠΗΤ?

ΑΧ ΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 654316 ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. ΠΗΤ ΕΧΩ ΣΤΙΣ 26.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!
ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 654316
ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ, Η ΟΥΡΙΤΣΑ Κ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Very Happy ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ Very Happy
Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ Very Happy

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΗΠΩΣ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΑΥΡΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ Κ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ I love you
ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ.
ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ.
ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΟΝΕΣΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΣΗΚΩΣΑΝΕ pale ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙ Wink
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ 1 ΜΗΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Very Happy
ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ, ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.
ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΒΑΡΟΥΣ Κ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ.
ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ 4,300 ΓΡΑΜ. ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ Very Happy
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΠΑΛΙ ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ I love you I love you I love you

amarylis

amarylis
Elena84 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
AMARILYS ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ..
08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 215994

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΖΕΙ Η ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!

tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΤΖΕF ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΙΑ ΠΗΤ? ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΕΡΟ ΠΑΝΩ ΟΛΑ !!!

tzef

tzef
amarylis ειχα κανει καισαρικη στην προηγουμενη για αυτο παω με προγραμματισμενη καισαρικη.

Δωρα μου με την Βασιλική θα εχω θεματαρα πιστευω!!!Ευχαριστω για τις ευχες, αληθεια τι γινεται με το θηλασμο;ολα καλά η μικρή πως αντιδρά.

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
amsrylis ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΑΣ

ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ-ΤΖΑΜΙΑ-ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ-ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΕΣΤΡΩΣΑ ΛΙΚΝΟ ΚΑΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΜΟΝΟ ΚΟΥΝΙΑ ΕΜΕΙΝΕ

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε κορίτσια... υπάρχει πιθανότητα το μωρο να βραχνιάσει από το κλάμα και τις τσιρίδες?????????? την ακουω λιγο βραχνιασμενη αλλα δεν εχουμε ουτε πυρετο, ουτε μυξουλες, για μαμ κανουμε σαν παλαβες κι αν δεν βγει το β..ι έξω αμεσως τσιρίζουμε! Λέτε να είναι από αυτο????

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ-ΤΖΑΜΙΑ-ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ-ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΕΣΤΡΩΣΑ ΛΙΚΝΟ ΚΑΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΜΟΝΟ ΚΟΥΝΙΑ ΕΜΕΙΝΕ

Άντε ζουζουνίτσα γίναν και τα τελευταία!! Πόσο χαίρομαι που όλες μια μια θα κρατήσετε αγκαλίτσα τα νινάκια σας όπως τα κρατάμε και εμείς ήδη!!!!!!!! Θα πάθετε πλάκα... έρωτα μεγάλο!!!!!!!! Αυτό είναι σίγουρο!!!!!!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεωργία,
παρατήρησα, πως κάθε φορά που γράφεις, από εκεί και πέρα δεν μπορώ να διαβάσω τι γράφουν οι υπόλοιπες. μήπως είναι η υπογραφή σου?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα τσούπρες!
Τι κάνετε?
Εγώ σπιτάκι μοναχούλα με την μπέμπα!
Πολύ άγχος...!!!
Κιχ κάνει και πετάγομαι!
Ξύπνησε κατά τις 6 και μισή μετά από 3 ώρες ύπνο... έφαγε ένα τέταρτο από το ένα στήθος και μετά ξεράθηκε...!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσακια μου! εμεις σημερα σαραντησαμε! ηταν κανονικα χθες αλλα δεν μπορουσε ο παπας (τωρα τι να πει κανεις)ειχε λεει δουλειες!ειμαι στο μπαλκονι πονω καφεδακι και κανω και τσιγαρακι! με το καλο σε οσα κοριτσακια εμειναν με την κοιλιτσες φουσκωμενες!!!!αχχχχ σας αφηνω παω φαρμακειο δεν προλαβαινω να μπαινω και πολυ! αλλα που θα παει θα το παλεψω! τρεχω τωρα παω για γαλα!

amarylis

amarylis
stav2007 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ stav2007 ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΓΑΛΙΤΣΑ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ(ΕΓΩ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ)ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ,Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ, 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 93981 ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ,ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 517142 ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΚΟΙΜΙΖΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΣΑΝ ΑΣΤΕΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 850933

tzef

tzef
τωρα candy einai kala

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenikal έγραψε:Βρε κορίτσια... υπάρχει πιθανότητα το μωρο να βραχνιάσει από το κλάμα και τις τσιρίδες?????????? την ακουω λιγο βραχνιασμενη αλλα δεν εχουμε ουτε πυρετο, ουτε μυξουλες, για μαμ κανουμε σαν παλαβες κι αν δεν βγει το β..ι έξω αμεσως τσιρίζουμε! Λέτε να είναι από αυτο????

Ααααχ και μένα είναι 2 βδομάδες τώρα που ακούγεται βραχνιασμένος! Τον είδαν 2 παιδίατροι και ένας ΩΡΛ και όλοι είπαν ότι δεν είναι τίποτα! Εγώ όμως δεν μπορώ να τον ακούω συνέχεια να κάνει πως καθαρίζει το λαιμό του! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 534787 Επίσης κάποιοι μου είπαν ότι είναι φλέγματα από την κοιλιά! Δεν ξέρω τί να πω... Crying or Very sad

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mpogos έγραψε:
elenikal έγραψε:Βρε κορίτσια... υπάρχει πιθανότητα το μωρο να βραχνιάσει από το κλάμα και τις τσιρίδες?????????? την ακουω λιγο βραχνιασμενη αλλα δεν εχουμε ουτε πυρετο, ουτε μυξουλες, για μαμ κανουμε σαν παλαβες κι αν δεν βγει το β..ι έξω αμεσως τσιρίζουμε! Λέτε να είναι από αυτο????

Ααααχ και μένα είναι 2 βδομάδες τώρα που ακούγεται βραχνιασμένος! Τον είδαν 2 παιδίατροι και ένας ΩΡΛ και όλοι είπαν ότι δεν είναι τίποτα! Εγώ όμως δεν μπορώ να τον ακούω συνέχεια να κάνει πως καθαρίζει το λαιμό του! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 6 534787 Επίσης κάποιοι μου είπαν ότι είναι φλέγματα από την κοιλιά! Δεν ξέρω τί να πω... Crying or Very sad

Ναι ετσι κανει κι εμενα! Σαν να προσπαθει καθαριζει το λαιμουδακι της... φλεγματα από την κοιλια? τι σημαινει αυτο???????

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenikal έγραψε:
Mpogos έγραψε:

Ναι ετσι κανει κι εμενα! Σαν να προσπαθει καθαριζει το λαιμουδακι της... φλεγματα από την κοιλια? τι σημαινει αυτο???????

Μου είπαν ότι είναι κάποια υγρά που τους έχουν μείνει από την κοιλιά και κάποια απλά αργούν να τα αποβάλουν! Αλλά είναι τελείως φυσιολογικά!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις