Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 33]

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εμενα μου ηρθε λιμπερο και παμπερς! επισεις το παμπερσ ειχε πολυ ωραια τσαντα που ελεγε πανω να σας ζησει ηταν πολυ χαριτωμενη!σημερα πηγα και στο γιατρο με ειδε μια χαρα ειναι η τομη! ετοιμη μου λεει για μαγιο σε βλεπω! χαχαχαχαχ καλο ηταν αυτο πολυ γελασα σημερα!κατα τα αλλα νυσταζω παρα πολυ ψιλοκοιμαται η μπεμπα αλλα δεν κοιμαται ο μικρος μου σημερα με τιποτα! δεν ξερψ τι τον εχει πιασει! Mad Mad Mad Mad

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
kathrinkaterina έγραψε:και εμενα μου ηρθε λιμπερο και παμπερς! επισεις το παμπερσ ειχε πολυ ωραια τσαντα που ελεγε πανω να σας ζησει ηταν πολυ χαριτωμενη!σημερα πηγα και στο γιατρο με ειδε μια χαρα ειναι η τομη! ετοιμη μου λεει για μαγιο σε βλεπω! χαχαχαχαχ καλο ηταν αυτο πολυ γελασα σημερα!κατα τα αλλα νυσταζω παρα πολυ ψιλοκοιμαται η μπεμπα αλλα δεν κοιμαται ο μικρος μου σημερα με τιποτα! δεν ξερψ τι τον εχει πιασει! Mad Mad Mad Mad
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ.ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΑΥΤΑ?ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η' ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ??

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ,ΠΟΝΕΣΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΗΤΑΝ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΠΟΝΑΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ,ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ Laughing

tzef

tzef
FENNIA ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!ΑΝΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

stav2007

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
fennia ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ....

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα κουκλίτσες μου!! Σήμερα γεννάει η steef και το Σάββατο η Γεωργία μας! Έτσι? Την Τρίτη η Σταυρουλίτσα και η Αναστασία κι εγώ είμαστε μπαλαντερ! jocolor jocolor
Άντε άντε!! Θα γίνουμε όλες μανούλες στην ομαδούλα μας το πολύ μέχρι αρχές της άλλης βδομαδούλας!!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 5 654316 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 5 654316 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 5 654316
Σταυρούλα εσένα πώς σου ήρθαν 10 κουτιά! Τα παρήγγειλες πολλές φορές ή σε διαφορετικές διευθυνσεις?
Εμένα libero με είχαν πάρει τηλ. μετά από email που τους έστειλα και τους είπα η χαζή ότι θα γεννησω Ιασώ, γιατί δεν ήξερα, και ότι θα μου το στείλουν εκεί! Ελπίζω να μας το φέρουν, αλλιώς θα τους ξαναπάρω! tongue

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="stav2007"]
elenikal έγραψε:
stav2007 έγραψε:Fennia ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.
elenikal ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ LIBERO ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ?
Ουτε που θυμαμαι!! Το ελαβα πριν μια εβδομαδα αλλα δεν θυμαμαι να το ζητησα! Μηπως με βρηκανε απο το μαιευτηριο?? σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω!
ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΕΙΠΑΜΕ?ΤΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΗΡΘΑΝ ΕΚΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΟΛΕΣ?ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ

Καλημέρα!!! γέννησα στο Λητω, αλλα εκει ηρθε μονο η pampers!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σε όλες τις μανούλες, σε όλα τα μωράκια και σε όσες εγκυούλες έχουν απομείνει! Υπομονή κορίτσια, κοντεύετε!!!
Fennia, να σου ζήσει το μωράκι γερό και καλότυχο να είναι! Σε όσες γεννούν σήμερα να ευχηθούμε με έναν πόνο και όσες ετοιμάζονται για αύριο με το καλό να κρατήσουν στην αγκαλίτσα τους το μωράκι τους!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:και εμενα μου ηρθε λιμπερο και παμπερς! επισεις το παμπερσ ειχε πολυ ωραια τσαντα που ελεγε πανω να σας ζησει ηταν πολυ χαριτωμενη!σημερα πηγα και στο γιατρο με ειδε μια χαρα ειναι η τομη! ετοιμη μου λεει για μαγιο σε βλεπω! χαχαχαχαχ καλο ηταν αυτο πολυ γελασα σημερα!κατα τα αλλα νυσταζω παρα πολυ ψιλοκοιμαται η μπεμπα αλλα δεν κοιμαται ο μικρος μου σημερα με τιποτα! δεν ξερψ τι τον εχει πιασει! Mad Mad Mad Mad
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ.ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΑΥΤΑ?ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η' ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ??

σταυρουλα μου η παμπερς περασε απι το νοσοκ προτελευταια μερα και πηρε τα στοιχεια μας διευθηνση τηλεφωνο και τετοια! οποτε απο εκει μου ηρθαν! η λιμπερο δεν ξερω που μου βρηκε αλλα αφου εγω δεν εχει συμπληρωσει τιποτα στο ιντερνετ λογικα μεσο νοσοκ!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kathrinkaterina έγραψε:
stav2007 έγραψε:

σταυρουλα μου η παμπερς περασε απι το νοσοκ προτελευταια μερα και πηρε τα στοιχεια μας διευθηνση τηλεφωνο και τετοια! οποτε απο εκει μου ηρθαν! η λιμπερο δεν ξερω που μου βρηκε αλλα αφου εγω δεν εχει συμπληρωσει τιποτα στο ιντερνετ λογικα μεσο νοσοκ!

κι εμενα το ίδιο... Very Happy

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΦΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ!ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΩΣ ΤΙΣ 8 ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΑΙΔΟΥΡΟΑΧΡΗΣΤΗ ΜΑΝΑ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε?
Εγώ εδώ περιμένω από στιγμή σε στιγμή να ξυπνήσει η μπέμπα! Η ατιμούλα όταν είναι να φάμε ξυπνάει πάντα και τρώμε στο πόδι σε χρόνο ντε τε!
Σταυρουλίτσα μου μια χαρά είναι το φρατζολινάκι μου!!!!!!!! Για δάγκωμα είναι το καλό μου!!!!!!!!! Εγώ είμαι λίγο κουρασμένη αλλά το παλεύω! Το βράδυ είναι λίγο δύσκολα αλλά που θα πάει? Θα έρθει η στιγμή που θα κοιμάται σερί! Πότε γίνεται αυτό περίπου βρε κοριτσάκια?
Steef μου με το καλό κοπέλα μου! Περιμένουμε νέα σου!
Μπορεί και να γέννησε τώρα, ε?
Γεωργία μου πλησιάζει και το Σάββατο! Πως νιώθεις? Έρχεται και η δικιά σας η μπεμπούλα!
Και μετά πλησιάζει και η Τρίτηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!! Και θα καταφτάσει και ο μπουνίτσας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άντε να παίρνουν σειρά και οι επόμενες!!!!!!

tzef

tzef
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.ΘΑ ΠΕΡΣΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΤΙΚΟ!ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ!!!ΑΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 5 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 5 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 5 215994

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΑΑ!! ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΕΝΝΑΣ!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 5 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 5 215994 ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΦΤΥΣΕΙ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ, Μ' ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!! ΑΝΗΣΥΧΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΠΑΝΙΚΟ!! ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΛΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΕΜΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ!! Sad Sad Sad

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωσώ μου υπομονή κοπέλα μου! Και εμένα ήταν τυλιγμένη η μικρούλα μου και στο λαιμό και στο χέρι! Εσένα που? Όλα καλά θα πάνε! Από ώρα σε ώρα εξάλλου μπορεί και να γεννήσεις! Δεν έχει πολύ χώρο μωρέ η μικρούλα σου γι' αυτό δεν την νιώθεις και συνέχεια!! Έγινε και αφρατούλα τώρα!
Η μικρούλα μας μοιάζει και τους δυο μας μπορώ να πω! Η μυτούλα είναι σίγουρα μπαμπάκας... και τα χειλάκια λογικά! Τα ματάκια και το πιγουνάκι πρέπει να είναι δικά μου! Γενικά μοιάζουμε με τον αντρούλη μου...!!! Μαλλάκια μαύρα...! Και οι δυο έχουμε σκούρα μαλλιά! Ελπίζω να ανοίξουν μόνο λίγο τα ματάκια μας σε χρώμα! Έχουμε γιαγιάδες, παππούδες με γαλανά και πράσινα μάτια αλλά εμάς στο κουραδί μας κόβω...!!! Χιχιχιχι!!
Γεωργία μου σίγουρα στην αρχή θα είναι δύσκολα αλλά μια χαρά θα τα καταφέρεις! Ακόμα σε ξυπνάει το ζουζούνι ε?
Άντε τίποτα δεν έμεινε!!!!!!!!!!!!! Θα γεννήσετε όλες με το καλό και θα κάνουμε νέα ομαδούλα!!!!!!!

Elena84

Elena84
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ.. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΛΥ? ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ, ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΘΕ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?
ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΥΠΝΟΥΣΕ, ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 23.30- 00.00 ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 7- 8 ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ… ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΨΩ ΑΥΤΟ???

08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 5 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 5 215994

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elena84 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ.. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΛΥ? ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ, ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΘΕ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?
ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΥΠΝΟΥΣΕ, ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 23.30- 00.00 ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 7- 8 ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ… ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΨΩ ΑΥΤΟ???

08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 5 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 5 215994

ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ… ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΨΩ ΑΥΤΟ???

Ελα μου ντε! εμενα θελει αγκαλια συνεχεια οταν ειναι ξυπνιο! Κι ειναι και πονηρο! Αν δεν την παρω βαζει τα κλαμματα και μολις πιασω κεφαλακι κολαρακι , πριν καν κανω να την σηκωσω, σταματαει! Μολις βγαλω τα χερια μου ξαναρχιζει! Ειναι πολυ πονηρουλικα πωπω!!!!

Σωσω, κι εμενα ειχε περυτύλιξη στο λαιμουδακι της! Μην φοβασαι μεσα στην κοιλιτσα δεν παθαινουν κατι! Απλα δεν εχει πολυ χωρο το μαναρακι , όπως ειπε και η Δέσποινα!!!

stav2007

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΗΛΙΑΝΑ ΑΚΟΥ ΕΔΙΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΠΧ.ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ,ΕΔΩΣΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΔΙΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ 11 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ ΔΥΤΟ....ΧΙΧΙΧΙΧΙ!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ.ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΘΓΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΑΓΚΑΛΙΑ.
ΣΩΣΩΚΑ ΜΟΥ,ΑΣΤΑ ΤΑ ΠΑΘΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η μικρούλα μας ξυπνάει για μαμ κάθε 3-4 ώρες!

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια! Τι κάνουμε?
Αναστασία μην ανησυχείς νομίζω όλοι το παθαίνουμε αυτό με το άγχος προς το τέλος, αλλά όλα καλά θα πάνε! Να φανταστείς εγώ με το που βγήκε το μωρό άρχισα να τους ρωτάω αν είναι καλά! Έκανε ο κακόμοιρος κάτι βραδυκαρδίες όσο είχα τις οδύνες και δεν ξέραμε γιατί και τελικά είχε μία περιτύλιξη στο πόδι ο γλυκούλης! Αλλά όλα καλά! Προσέχουνε πολύ!
Κατά τα άλλα και σε μας παίζει νύστα, το απόγευμα έχει μία σχετική γκρίνια και θέλει αγκαλιά αλλά κάθε μέρα είναι αρκετά διαφορετική!

Άντε να περάσουν 1-2 μήνες να ξανασυναντηθούμε οικογενειακώς!!!!

Α, και σήμερα γίναμε 2 εβδομάδων! Βγήκαμε και στη βεράντα με το καρότσι!! λολ!

08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 5 38160

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.

το πιάνει το στήθος και μετά κλαιει ή δεν το πιάνει καθόλου?

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.

Μήπως της έρχεται απότομα η ροή του γάλακτος? Να έβγαζες λίγο με το χέρι και να την έβαζες μετά?Απο οτι έχω διαβάσει δηλαδή!

amarylis

amarylis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΠΑΛΙ. ΕΛΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΕΡΙΠΟΥ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΟΥ( Very Happy Very Happy )ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΛΟΓΩ ΛΙΠΟΘΥΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΜΕΝΩ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΗΝΑΝΕ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕ!!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 5 328109 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 5 328109 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 5 328109 ΟΠΟΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΠΕΙΡΑ ΠΟΣΤ....

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΕΝΗΣΑΝΕ ΗΔΗ, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΝΑΝ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΓΕΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΣΑΣ ΦΙΛΩ

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenikal έγραψε:

το πιάνει το στήθος και μετά κλαιει ή δεν το πιάνει καθόλου?

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΚΛΑΙΕΙ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις