Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 33]

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kathrinkaterina έγραψε:
bouba έγραψε:αχχ..σε καταλαβαινω Κατερίνα... Ενταξει είμαι σε μικροτερο βαθμο αλλά σε νιώθω...
Ρε Κατερίνα εγω γιατί δεν μπορω να δω της φωτο της μικρης σου; Μονο της δικες σου δεν βλέπω...

δεν ξερω! εσεις κοριτσια της βλεπεται?
των αλλον κοριτσιων τις βλεπεις?

Η αλήθεια ούτε εγω τις βλέπω και προσπάθησα πολλέσ φορες

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
IreneM έγραψε:
elenikal έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!
Αχ αυτος ο υπνος! Εμεις , εκει που δεν ειχαμε προβλημα αρχισαμε την γκρινια! Κοιμαται δεν μπορω να πω αλλα οταν ανοιγει το ματι μπηζει κατι τσιριδες, Παναγια μου! Κι αυτες οι αναγωγουλες.... Βγαζει γαλατακι ολην την ωρα! με ενα πανακι στο χερι ειμαι να την σκουπιζω την μικρουλα μου! και καθε μερα αυξανονται.... δεν τον γλυτωνουμε τον υπέρηχο οπως το βλέπω.... Αλλά είναι ερωτας μεγαλος! οταν με κοιταζει με τις ματαρες της λιώνω!!!!!! Πολλες φορες, οταν την έχουν άλλοι αγκαλιά, ακουει την φωνη μου και τεντωνεται προς το μερος μου! Αχ το μωρακι μου!
Τωρα ψαχνω on line για να της πάρω πραγματακια για το δωματιάκι της! Εμεις τωρα το στολίζουμε! δεν προλαβαίναμε νωρίτερα με τις δουλειες μας! Εγω δουλευα με την κοιλια τουρλα μεχρι τελευταια μέρα... Έχετε κανενα καλο site με ομορφιές για παιδικό δωμάτιο?? (σας ζάλισα!!)

Εγώ πήρα πολύ ωραία αυτοκόλλητα απο το amazon.uk και τώρα θα παραγγειλα την προικα του κρεβατιού της η οποία έχει το ίδιο και σε κουρτίνες, φωτιστικό χαλάκι, και κατί άλλα πράγματα,

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

και εινα και καλες οι τιμεσ

Στέλνει το uk Ελλάδα?????????????? Ειχα προσπαθησει στο παρελθον αλλα δεν με αφηνε να παραγγείλω!!!! Ευχαριστω!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenikal έγραψε:
IreneM έγραψε:
elenikal έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!
Αχ αυτος ο υπνος! Εμεις , εκει που δεν ειχαμε προβλημα αρχισαμε την γκρινια! Κοιμαται δεν μπορω να πω αλλα οταν ανοιγει το ματι μπηζει κατι τσιριδες, Παναγια μου! Κι αυτες οι αναγωγουλες.... Βγαζει γαλατακι ολην την ωρα! με ενα πανακι στο χερι ειμαι να την σκουπιζω την μικρουλα μου! και καθε μερα αυξανονται.... δεν τον γλυτωνουμε τον υπέρηχο οπως το βλέπω.... Αλλά είναι ερωτας μεγαλος! οταν με κοιταζει με τις ματαρες της λιώνω!!!!!! Πολλες φορες, οταν την έχουν άλλοι αγκαλιά, ακουει την φωνη μου και τεντωνεται προς το μερος μου! Αχ το μωρακι μου!
Τωρα ψαχνω on line για να της πάρω πραγματακια για το δωματιάκι της! Εμεις τωρα το στολίζουμε! δεν προλαβαίναμε νωρίτερα με τις δουλειες μας! Εγω δουλευα με την κοιλια τουρλα μεχρι τελευταια μέρα... Έχετε κανενα καλο site με ομορφιές για παιδικό δωμάτιο?? (σας ζάλισα!!)

Εγώ πήρα πολύ ωραία αυτοκόλλητα απο το amazon.uk και τώρα θα παραγγειλα την προικα του κρεβατιού της η οποία έχει το ίδιο και σε κουρτίνες, φωτιστικό χαλάκι, και κατί άλλα πράγματα,

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

και εινα και καλες οι τιμεσ

Στέλνει το uk Ελλάδα?????????????? Ειχα προσπαθησει στο παρελθον αλλα δεν με αφηνε να παραγγείλω!!!! Ευχαριστω!

Κοίτα απο την στιγμή που στέλνει Κύπρο φαντάζομαι θα στέλνει και Ελλάδα.

Το Amazon Αμερικής δεν στέλνει αλλα αυτό της Αγγλίας εμένα μου έστειλε πολλά πράγματα. Όμως ορισμένα ουτε εμενα μου τα στέλνει

santi

santi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια ποσα κιλα γεννηθηκε το μωρακι σας?ποσο γαλα πινει?απο υπνο πως πατε?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:Σταυρουλα και Ηλιαννα να σας ζησουν τα μωρακια σας Σωσωκα γεννησες?Συγνωμη αν εχω ξεχασει καποια με εναν πονο ευχομαι σε οσες απεμειναν.Κατερινα μου σε ευχαριστω για τις πληροφοριες για την υδροκοιλη με βοηθησε και πολυ το αρθρο που μου εστειλες ακρως κατατοπιστικο.Δεσποινακη η μικρη σου ειναι κουκλιτσα σκετη να σου ζησει,Ευη εμεις κανουμε μπανιο μερα παρα μερα μπανακι και τον πωπουδακο μας τον πλενουμε σε καθε αλλαγη με χλιαρο νερακι-τα μωρομαντηλα μας κανανε ερεθισμο-επισης χρησιμποιω την sudocrem ειναι η καλυτερη μου ειπε η μητερα μου που ειναι και νοσοκομα.Κατα τα αλλα φορμακια και εμεις αλλαζουμε συχνα και σχεδον καθε μερα εχω πλυντηριο και σιδερο...!το βραδυ ενω ειχε φταξει προγραμμα τωρα κοιμομαστε στις 4 ,5,και 6 ενιοτε απο της 10 το βραδυ!!και το καλυτερο!ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 15 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 15 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 15 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 15 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 15 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 15 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 15 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 15 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 15 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 15 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 15 215994

Σ'ευχαριστώ Ranou μου για τα καλά σου λόγια! Είδες το κουκλί μου?
Η Σωσώ δεν γέννησε ακόμα! Θα πάει Πέμπτη πρωί! Αύριο δηλαδή αν δεν την έπιασαν οι πόνοι τώρα που μιλάμε!!! Αναστασία μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που είσαι??????????????????
Έφτασε η μπεμπούλα μας ή φτάνει αύριο με το καλό????????????
Με έναν πόνο πουλάκι μου!!!!!!!
Τι με έναν? Με κανέναν!!!!!!!!!!
sudocrem βάζουμε και εμείς και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι!
Είχαμε έναν μικρούλη ερεθισμό και τώρα πάει τέλειωσε!

Ένας μήνας πέρασε ε?
Άντε θα σαραντίσετε σε λίγο!!!!!!!
Να σου ζήσει!!!!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
santi έγραψε:κοριτσια ποσα κιλα γεννηθηκε το μωρακι σας?ποσο γαλα πινει?απο υπνο πως πατε?

Το κοριτσάκι μας γεννήθηκε 3150 στις 30/9. 20 ημερών είμαστε σήμερα!
Θηλάζει ... δεν ξέρω όμως πόσο γαλατάκι πίνει... δεν έχω θήλαστρο... και πίνει και συμπλήρωμα 120 ml! Aυτό γίνεται κάθε 3-4 ώρες! Μπορεί και 5 μπορεί και 2! Δεν έχουμε στάνταρτ πρόγραμμα!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
santi έγραψε:κοριτσια ποσα κιλα γεννηθηκε το μωρακι σας?ποσο γαλα πινει?απο υπνο πως πατε?

Θηλάζει ... δεν ξέρω όμως πόσο γαλατάκι πίνει... δεν έχω θήλαστρο... και πίνει και συμπλήρωμα 120 ml! Aυτό γίνεται κάθε 3-4 ώρες! Μπορεί και 5 μπορεί και 2! Δεν έχουμε στάνταρτ πρόγραμμα!

Εμένα γεννήθηκε 2650 στις 12/9 το Σαββατο σαρανταρήζουμε με το καλο π΄΄οσο πίνει δεν ξέρω γιατί την θυλάζω αποκλιστικά. Απο ύπνο άστα να πάνε μπορεί όλη μέρα να κοιμάτε να ξυπνά να τρώει και να ξανακοιμάτε και την νύχτα να μένει ξύπνια με τις ώρες ή μπορεί την νύχτα να ξυπνά κάθε 2 ώρες. Την μέρα μπορεί να θέλει γάλα κάθε 2 ώρες ή 3 μπορεί να πάει και 4 και 5. Εξαρτάτε πόσο θα την πάρει ο ύπνος.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="IreneM"]
Despoinaki έγραψε:

Εμένα γεννήθηκε 2650 στις 12/9 το Σαββατο σαρανταρήζουμε με το καλο π΄΄οσο πίνει δεν ξέρω γιατί την θυλάζω αποκλιστικά. Απο ύπνο άστα να πάνε μπορεί όλη μέρα να κοιμάτε να ξυπνά να τρώει και να ξανακοιμάτε και την νύχτα να μένει ξύπνια με τις ώρες ή μπορεί την νύχτα να ξυπνά κάθε 2 ώρες. Την μέρα μπορεί να θέλει γάλα κάθε 2 ώρες ή 3 μπορεί να πάει και 4 και 5. Εξαρτάτε πόσο θα την πάρει ο ύπνος.[/quote

Η δικιά μου μπουμπού γεννήθηκε στις 17/09, 2960kg και σαραντίζουμε στις 26 του μήνα (ώ ρε κάτι βόλτες που έχουν να γίνουν!!!!). Ούτε εγω ξερω πόσο γαλατάκι πίνει γιατι θηλάζουμε αποκλειστικά! Το προγραμματάκι της είναι κάθε 3 1/2 - 4 ωρίτσες! Απο ύπνο γενικά καλα εκτός από τις φορες που ή θα έχει όρεξη για αγκαλια και σουλατσάρισμα μεσα στο σπίτι ή θα πονά από τους κολικούς!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!! Μπαίνω στα πεταχτά και δεν προλαβαίνω πολλά πολλά! ¨οσο μπορώ να μαθαίνω τα νέα σας! Είμαστε κι εμείς καλά! Σήμερα πέρασε και η γιατρός! Αυτό που με απασχολεί λιγάκι είναι το θέμα των κενώσεων! Σήμερα έκανε μόνο 1 φορά και συνήθως κάνει όλη τη μέρα 2..Δεν είναι πολλές..θέλει νομίζω τουλάχιστον 3-4! Εσάς πόσες φορές τα κάνουν?? Θηλαζουμε αποκλειστικά! Δεν έχουμε βρει ρυθμό ακόμα οπότε το περισσότερο μας για ύπνο είναι 2-2,5 ώρες! Ευτυχώς αντέχω ακόμα! Laughing Laughing Shocked Και ναι ξυπνήσαμε!! Φιλάκια κουκλίτσες μου!!!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
HLIANA έγραψε:Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!! Μπαίνω στα πεταχτά και δεν προλαβαίνω πολλά πολλά! ¨οσο μπορώ να μαθαίνω τα νέα σας! Είμαστε κι εμείς καλά! Σήμερα πέρασε και η γιατρός! Αυτό που με απασχολεί λιγάκι είναι το θέμα των κενώσεων! Σήμερα έκανε μόνο 1 φορά και συνήθως κάνει όλη τη μέρα 2..Δεν είναι πολλές..θέλει νομίζω τουλάχιστον 3-4! Εσάς πόσες φορές τα κάνουν?? Θηλαζουμε αποκλειστικά! Δεν έχουμε βρει ρυθμό ακόμα οπότε το περισσότερο μας για ύπνο είναι 2-2,5 ώρες! Ευτυχώς αντέχω ακόμα! Laughing Laughing Shocked Και ναι ξυπνήσαμε!! Φιλάκια κουκλίτσες μου!!!

Εντελώς συμπτωματικά ρώτησα την παιδίατρό μας σήμερα και μου είπε ότι και μία μέρα να μην ενεργηθεί δεν πειράζει!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="elenikal"]
IreneM έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Εμένα γεννήθηκε 2650 στις 12/9 το Σαββατο σαρανταρήζουμε με το καλο π΄΄οσο πίνει δεν ξέρω γιατί την θυλάζω αποκλιστικά. Απο ύπνο άστα να πάνε μπορεί όλη μέρα να κοιμάτε να ξυπνά να τρώει και να ξανακοιμάτε και την νύχτα να μένει ξύπνια με τις ώρες ή μπορεί την νύχτα να ξυπνά κάθε 2 ώρες. Την μέρα μπορεί να θέλει γάλα κάθε 2 ώρες ή 3 μπορεί να πάει και 4 και 5. Εξαρτάτε πόσο θα την πάρει ο ύπνος.[/quote

Η δικιά μου μπουμπού γεννήθηκε στις 17/09, 2960kg και σαραντίζουμε στις 26 του μήνα (ώ ρε κάτι βόλτες που έχουν να γίνουν!!!!). Ούτε εγω ξερω πόσο γαλατάκι πίνει γιατι θηλάζουμε αποκλειστικά! Το προγραμματάκι της είναι κάθε 3 1/2 - 4 ωρίτσες! Απο ύπνο γενικά καλα εκτός από τις φορες που ή θα έχει όρεξη για αγκαλια και σουλατσάρισμα μεσα στο σπίτι ή θα πονά από τους κολικούς!

Ο πρίγκηπας μου γεννήθηκε 7/9 και ζύγιζε 3250. Γάλα πίνει απεριόριστο! Τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε μένα που μπορεί ανά ώρα να τρώει 90-100ml!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Mpogos έγραψε:
HLIANA έγραψε:Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!! Μπαίνω στα πεταχτά και δεν προλαβαίνω πολλά πολλά! ¨οσο μπορώ να μαθαίνω τα νέα σας! Είμαστε κι εμείς καλά! Σήμερα πέρασε και η γιατρός! Αυτό που με απασχολεί λιγάκι είναι το θέμα των κενώσεων! Σήμερα έκανε μόνο 1 φορά και συνήθως κάνει όλη τη μέρα 2..Δεν είναι πολλές..θέλει νομίζω τουλάχιστον 3-4! Εσάς πόσες φορές τα κάνουν?? Θηλαζουμε αποκλειστικά! Δεν έχουμε βρει ρυθμό ακόμα οπότε το περισσότερο μας για ύπνο είναι 2-2,5 ώρες! Ευτυχώς αντέχω ακόμα! Laughing Laughing Shocked Και ναι ξυπνήσαμε!! Φιλάκια κουκλίτσες μου!!!

Εντελώς συμπτωματικά ρώτησα την παιδίατρό μας σήμερα και μου είπε ότι και μία μέρα να μην ενεργηθεί δεν πειράζει!

ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΚΑΤΙ!!! ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ... ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ. Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ. ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟΥΛΑ!!
Κ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ ΜΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΕΙ Κ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...Κ ΑΥΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΘΗΛΑΖΕ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟ ΓΑΛΑ ΠΙΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ.
ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΩ, ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 2 ΩΡΙΤΣΕΣ...ΚΟΨΑΜΕ Κ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΜΙΑΣ Κ ΣΥΝΗΛΘΑΝ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΙΖΕΤΑΙ Κ ΤΡΕΧΕΙ ΓΑΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΛΕΡΩΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΡΟΥΧΑ Mad
ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ??? ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ??

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
[quote="Mpogos"]
elenikal έγραψε:
IreneM έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Ο πρίγκηπας μου γεννήθηκε 7/9 και ζύγιζε 3250. Γάλα πίνει απεριόριστο! Τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε μένα που μπορεί ανά ώρα να τρώει 90-100ml!

ΤΟ ΤΡΟΦΑΝΤΟ ΜΟΥ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ(ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ)
ΖΥΓΙΖΕ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3830gr.
ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ cyclops

tzef

tzef
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝΝ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΥΛΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΟΜΑΛΑ.ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ !!!
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/img]

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φαγαμε και πάλι νανι! Είναι τόσο γλυκούλα μωρέ! Κάτι μου λέει ότι δεν έχω πολύ γάλα.. Θα το δω και με τα γραμμαριάκια της! Προς το παρόν έχει πάρει! Μακάρι να στρώσει και το εντεράκι της! Είμαστε και μινιατούρες! Γεννηθήκαμε 2800 και βγήκαμε 2700 από το μαιευτήριο! Τώρα πήρε 50 γραμμαριάκια!

Καλά εμείς από επισκέψεις πήξαμε και είχαμε θεματάκι γιατί το μωρό το είχα συνέχεια κοντά μου! Μόνο την 1η μέρα πιέστηκα πολύ! Μετά το έδινα στις μαίες και κάπως ηρεμούσα! Πήραμε πολλά και αρκετά πρωτότυπα δωράκια! Χθες τα ανοίγαμε και τα τακτοποιούσαμε! Σαν να ανοίγουμε τα δώρα του γάμου μας και ακόμη μεγαλύτερη χαρά ήταν τώρα που ήταν για την μπουμπού μας!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝΝ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΥΛΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΟΜΑΛΑ.ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/img]

Χριστέ μου τι κουκλίστικο μωρό είναι αυτό!!!!!! Να σας Γεωργία μου!! Να την καμαρώσετε όπως ονειρεύεστε!!!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝΝ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΥΛΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΟΜΑΛΑ.ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

ΓΕΩΡΓΙΑ!!!!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???? ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΝΑ ΧΕΙ!!!
ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!! ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑ.
ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΟΝΕΦΡΩΣΗ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ??? ΤΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΛΟΓΙΚΑ ΕΤΣΙ???

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Να σας ζήσει Γεωργία μου, είναι πανέμορφη! Να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 15 417472

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε κορίτσια τί αίμα είναι αυτό στην περίοδο? Δεν προλαβαίνω!!!! affraid Μου το έλεγαν αλλά δεν το πίστευα! Και τώρα τρέχω κάθε τρεις και λίγο στην τουαλέτα! pale Έτσι θα είναι όλες τις ημέρες ή θα μειώνεται σιγά-σιγά? scratch

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΑΑ!!!ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑΑΑ!! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΗΣ 'Η ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!! ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ 8 ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!! ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ ΠΙΣΤΕΥΩ!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 15 215994 Shocked Shocked 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 15 215994

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
swsw έγραψε:ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΑΑ!!!ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑΑΑ!! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΗΣ 'Η ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!! ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ 8 ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!! ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ ΠΙΣΤΕΥΩ!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 15 215994 Shocked Shocked 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 15 215994

SWSW ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HLIANA έγραψε:

Χριστέ μου τι κουκλίστικο μωρό είναι αυτό!!!!!! Να σας Γεωργία μου!! Να την καμαρώσετε όπως ονειρεύεστε!!!!!

Άχου! καλέ τι κουκλί είν'τούτο??????? να σου ζήσειειειειειειειει!!!!!!!!!!!!!!!!! γερό και καλότυχο το μαναράκι!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
swsw έγραψε:ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΑΑ!!!ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑΑΑ!! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΗΣ 'Η ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??

Με το καλό και με έναν πόνο σου εύχομαι ολόψυχα! όλα να πάνε τέλεια!!!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια, τι κάνετε με το πλύσιμο του νυχτερινου αλλάγματος? Την λυπάμαι να την βάζω ετσι με το ενα ματι ανοιχτο κατω από την βρυση!!! όΣες φορες το έχω κανει έχει ξεσηκωσει τον κοσμο με το κλαμα της! Ασε που μετα ξυπναει για τα καλα και δεν κοιμαται με τιποτα! Γαριδα το ματι!!!Την πλενω με βρεγμενο πανακι τοπικα αλλα μηπως κάποια ξερει κάποιον άλλο τρόπο πλυσίματος??? Υπάρχει αραγε κάποιο ''αξεσουαρ'' για αυτην την δουλειά????

tzef

tzef
META APO ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΑΛΙ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!!

ΔΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ.
ΣΩΣΩΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις