Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
565 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 565 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 33]

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenikal έγραψε:
fennnia έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΛΟΞΙΓΓΑ.ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ?ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΡΑΔΥ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Κι εγω τα ίδια!!!
και μενα και πολυ μαλιστα σαν ενηλικασ αλλα ο παιδιατρος μοθ ειπε ειναι οκ....

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!! Σήμερα μας ήρθε η Sophie η καμηλοπάρδαληηηηη!!!!!!!!!! Πωπω, τι θυμήθηκα!!!

http://www.sophiegiraffe.gr/images/detailed/0/Sophie_oloklhri13172488564e839f58b6114.jpg

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κσλημερα σας εγω παρολο που δεν εχω βρει ακομα νονους αλλα και την βαπτιση ξερω ποτε θελω να την κάνω και την διακοσμηση ξερω πως θα την κάνω και άρχησα να ετοιμάζομαι και τις προσκλήσεις τις δουλέυω τώρα. Χα χα αστειο δεν είναι αλλά τι να κάνω αφου έχω εμπνευση και ώρα τωρα να τα κάνω. Εγω θα πάω πίσω δουλειά στις 2 Ιανουαρίου.

Χτεσ έκανα κάτι που περιμένα 11 χρόνια. απο τον καιρό που έκανα τον πρώτο μου γιο. Πήγα και έβαλα σκολαρίκια στα αυτάκια της. Ισως είναι γρήγορα αλλά ήθελα να το κάνω και το έκανα

Εγώ τα αυτάκια της τις τα καθαρίζω λίγο με την πετσετούλα και έξω εξω. Φοβάμαι να μπώ πιο μέσα. Και στους μεγάλους το ίδιο έκενα.

Όσο για τον λοξυγγα αστα. Εμενα ψες εφαγε γύρω στις 230 και επεσε στο κρεβάτι της και ειχε λόξυγγα μέχρι τις 330 και γω ήθελα να κοιμηθω

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανούλες! Πώς είσαστε ?? Μπαίνω όλο και πιο σπάνια, αλλά προσπαθώ στα πεταχτά να σας διαβάζω να μαθαίνω τα νεάκια σας!!
Εμείς από χθες ευτυχώς θηλάζουμε και μετά κοιμόμαστε κανένα 2ωρο, οπότε βρισκω λίγο χρόνο να ξεκουράζομαι κι εγώ!

Κι εμείς για βάφτιση λέμε προς Ιούνιο!
Ειρήνη βλέπω τέλεια οργανωμένη! Χαράς το κουράγιο σου να αρχίζεις από τώρα!! (Για σκουλαρίκια δεν κατάλαβα, της τρύπησες τα αυτάκια?? Νωρίς δεν είναι?)

Σταυρούλα λόξυγγα έχουμε κι εμείς και με το που τη βάζω στο στήθος φεύγει αμέσως! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 24 587529

Να σας ρωτησω κορίτσια μου, εσείς έχετε ακόμη αιματάκι? Εγώ κανονικότατα! Ο γυναικολογος μου είπε οτι θα καθυστερησει να φύγει κάπως, λόγω ότι θηλάζω αποκλειστικά και δημιουργούνται συσπάσεις στη μήτρα..αλλά για πόσο άραγε??

Κολικοί αρχίσανε? Τα μωράκια της Σέβης και της Κατερίνας νομίζω άρχισαν από την αρχή.. Μακάρι μωρέ να μην ταλαιπωρούνται τα καημενούλια μας, γιατί δεν μπορούμε και να τα βοηθήσουμε..Εμάς η δικιά μας, τώρα στη 2η εβδομάδα κάπως μέσα στον υπνο της δείχνει να ενοχλείται, αλλά όχι καμιά σοβαρή ένδειξη..θα δείξει!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenikal έγραψε:Καλημέρα!!! Σήμερα μας ήρθε η Sophie η καμηλοπάρδαληηηηη!!!!!!!!!! Πωπω, τι θυμήθηκα!!!

http://www.sophiegiraffe.gr/images/detailed/0/Sophie_oloklhri13172488564e839f58b6114.jpg

Με γεια σας!!! Είναι λέει και τέλειο μασητικό για αργοτερα!

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΑΚΟΜΑ.ΗΛΙΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΩ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ, Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΞΥΠΝΑΕΙ;ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΠΑΤΑΓΩΓΗ.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΑΚΟΜΑ.ΗΛΙΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΩ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ, Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΞΥΠΝΑΕΙ;ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΠΑΤΑΓΩΓΗ.
Γεωργία μου, είναι κουκλίτσα η μπεμπούλα

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ,ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ.ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ,ΠΥΡΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΡΕΜΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΑΜΕΣΩΣ ΗΡΕΜΕΙ!ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ?ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΑΚΟΜΑ.ΗΛΙΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΩ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ, Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΞΥΠΝΑΕΙ;ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΠΑΤΑΓΩΓΗ.

Γεωργία μου αν εξαιρέσεις 2 βράδυα δραματικά που ήταν συνεχώς πάνω μου, τώρα κοιμάται ιδίως τα βραδυα 2-2,5 ώρες συνεχόμενες!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ROSE 1980 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ,ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ.ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ,ΠΥΡΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΡΕΜΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΑΜΕΣΩΣ ΗΡΕΜΕΙ!ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ?ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ!

ROSE1980 πόσων ημερών είναι το μωράκι σου? Μήπως έχει κολικούς? Από την αρχή σου γκρίνιαζε ή τώρα σου το έβγαλε?

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 49 ΗΜΕΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΦΥΤΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ.ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΩΡΟ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανουλίτσες! Τι κάνετε?
Κάποια κοπέλα (sorry δεν θυμάμαι ποια...) είπε ότι μάλλον είχε πρόβλημα με το τικεράκι μου! Αφαίρεσα λοιπόν το τελευταίο που είχα βάλει οπότε ας μου πει αν έχει ακόμα πρόβλημα!
Τα αυτάκια μας εμείς τα καθαρίζουμε με βρεφικές μπατονέτες αλλά όχι πολύ μέσα! Απέξω!
Λόξυγγα έχουμε πολλές φορές μετά το φαγητάκι και αυτό μάλλον γιατί καταπίνουν αέρα! Σήκωνε το μπιμπερό πιο πάνω Σταυρούλα μου να γεμίζει η πιπιλίτσα γάλα! Η παιδίατρος μας είχε πει να δίνουμε σε ένα κουταλάκι 2-3 σταγονίτσες λεμόνι και σταματάει αμέσως αλλά επειδή καμιά άλλη μανούλα δεν το έκανε το σταματήσαμε και εμείς! Αν τον αφήσεις... σε κανένα 10λεπτο θα περάσει!
Πότε πρόλαβες βρε θηρίο και τις τρύπησες τα αυτάκια! Εγώ θα το αφήσω για πολύ αργότερα! Όταν το ζητήσει αυτή και αν το ζητήσει! Αλλά αφού το ήθελες τόσο πολύ...!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!
Ε!!! ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΒΛΕΠΩ Very Happy Very Happy
ΩΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!
ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ. ΕΙΜΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΒΛΕΠΕΤΕ...
ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΑ 3 ΜΗΝΩΝ Smile
ΛΟΞΥΓΓΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ.
ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΕΡΝΑΕΙ.
ΕΧΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ Κ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΜ Rolling Eyes ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΩ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ!!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ!!!
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΑΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 24 328109
ΑΠΟ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ.
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΖΑ ΣΤΟ ΛΙΚΝΟ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΑΝΑ 1 ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΠΙΟ ΛΙΓΟ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΕΜΠΕ(ΚΑΡΟΤΣΙ) ΧΤΥΠΑΕΙ 3ΩΡΑ Very Happy ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Κ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
ΟΠΟΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΛΙΚΝΟ Rolling Eyes
ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ 0-6 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ MOTHERCARE ΚΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ.

ΓΕΩΡΓΙΑ, Η ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ??? ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ ΖΟΥΛΗΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ... ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!! Κ ΣΤΟΝ ΑΠ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ F.B. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΑΙΤΗΣΗ ΦΙΛΙΑΣ. H KANTE MOY EΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ Very Happy
ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. Wink

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!
Ε!!! ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΒΛΕΠΩ Very Happy Very Happy
ΩΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!
ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ. ΕΙΜΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΒΛΕΠΕΤΕ...
ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΑ 3 ΜΗΝΩΝ Smile
ΛΟΞΥΓΓΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ.
ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΕΡΝΑΕΙ.
ΕΧΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ Κ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΜ Rolling Eyes ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΩ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ!!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ!!!
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΑΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 24 328109
ΑΠΟ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ.
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΖΑ ΣΤΟ ΛΙΚΝΟ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΑΝΑ 1 ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΠΙΟ ΛΙΓΟ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΕΜΠΕ(ΚΑΡΟΤΣΙ) ΧΤΥΠΑΕΙ 3ΩΡΑ Very Happy ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Κ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
ΟΠΟΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΛΙΚΝΟ Rolling Eyes
ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ 0-6 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ MOTHERCARE ΚΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ.

ΓΕΩΡΓΙΑ, Η ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ??? ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ ΖΟΥΛΗΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ... ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!! Κ ΣΤΟΝ ΑΠ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ F.B. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΑΙΤΗΣΗ ΦΙΛΙΑΣ. H KANTE MOY EΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ Very Happy
ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. Wink

Mόλις σου έστειλα αίτημα φιλιάς στο fb Δώρα μου!
Και εγώ το πόρτ μπεμπέ πολύ το χρησιμοποιώ πάντως! Όλη την ημέρα σχεδόν η μπέμπα εκεί την βγάζει! Τους υπνάκους μας μέσα στην ημέρα εκεί τους κάνουμε!
Υπνόσακο πήραμε και εμείς από τα mothercare αλλά ακόμα δεν τον χρησιμοποιήσαμε! Οπότε τον βάζεις μέσα εκεί και δεν χρησιμοποιείς ούτε κουβέρτα ούτε τίποτα ε? Πήρες υπνόσακο που δεν έχει μανικάκια έτσι?

Χτες δεν κάναμε κακάκια μας και μέχρι τώρα τζίφος! Θα χέσουμε τον τόπο όλο μου φαίνεται! Χιχιχιχι!!!

Πρέπει να πάω οδοντίατρο μου φαίνεται και δεν θέλω καθόλου...!!! Σήμερα νιώθω ένα νεύρο από την αριστερή μου πλευρά να πάλεται! Καμιά απονεύρωση μας λείπει τώρα!

Από αιματάκι λίγα πράγματα... αλλά έχω ακόμα! Πότε καφέ... πότε λίγο πιο κόκκινο... αλλά λίγο!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ F.B Very Happy Very Happy Very Happy ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΗ!!!

ΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΕΜΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΠΗΡΑ ΝΑΙ!!!
ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΠΟ 6-18 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΗΡΑ Κ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ Very Happy
ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΩ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Very Happy Very Happy

ΑΠΟ ΣΚΑΤΙ ΤΩΡΑ!!! ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΓΕΜΙΖΑ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΑΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΑ Shocked Shocked Shocked
ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΝΩ Κ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
cyclops cyclops ΡΟΥΧΑ, ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ!!! ΜΟΥΣΤΑΡΔΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ pirat

ΑΠΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΕΧΩ 2 ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ, pale ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ΡΤΟ ΜΗΝΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ...
ΑΧ!!! ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ????

ΑΙΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΚΟΛΠΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ??? ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ scratch scratch scratch
ΛΟΓΙΚΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΜΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ F.B Very Happy Very Happy Very Happy ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΗ!!!

ΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΕΜΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΠΗΡΑ ΝΑΙ!!!
ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΠΟ 6-18 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΗΡΑ Κ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ Very Happy
ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΩ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Very Happy Very Happy

ΑΠΟ ΣΚΑΤΙ ΤΩΡΑ!!! ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΓΕΜΙΖΑ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΑΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΑ Shocked Shocked Shocked
ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΝΩ Κ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
cyclops cyclops ΡΟΥΧΑ, ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ!!! ΜΟΥΣΤΑΡΔΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ pirat

ΑΠΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΕΧΩ 2 ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ, pale ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ΡΤΟ ΜΗΝΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ...
ΑΧ!!! ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ????

ΑΙΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΚΟΛΠΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ??? ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ scratch scratch scratch
ΛΟΓΙΚΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΜΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

Eμάς ο δικός μας είναι κάπως έτσι! Τα χεράκια της δηλαδή δεν θα σκεπάζονται! Της βάζω δηλαδή αυτόν και είναι οκ? Ούτε κουβέρτα ούτε τίποτα?

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ερώτηση προς τα κοριτσάκια που έχουν κάνει καισαρική!

Από τότε που έκανα την καισαρική νιώθω την κοιλιά μου μουδιασμένη όχι μόνο στην τομή αλλά και λίγο παραπάνω! Εσείς?

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΝΑΙ!!!! ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΙΝΙ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΔΟ ΣΤΟ 0-6 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ ΣΤΟ 6-18 ΝΟΥΜΕΡΟ.
ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ Κ ΤΑ ΔΥΟ.
ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 18-20 ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ.
ΕΓΩ ΠΙΑΝΩ Κ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΟΥΣ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟΣ ΤΟΤΕ ΒΑΖΩ Κ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Wink
ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.(ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)

ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΤΟΜΗ.

ΑΠΟ ΟΡΕΞΗ ΠΩΣ ΠΑΤΕ??? ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΙΝΑΩ Κ ΤΡΩΩ. ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΦΑΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Ερώτηση προς τα κοριτσάκια που έχουν κάνει καισαρική!

Από τότε που έκανα την καισαρική νιώθω την κοιλιά μου μουδιασμένη όχι μόνο στην τομή αλλά και λίγο παραπάνω! Εσείς?

Ναι Δεσποινάκι κι εγω! εια ρωτησει την γυναικολογο μου και μου ειχε πει οτι με την καισαρικη κοβονται κάποια αισθητικα νευράκια τα οποία αποκαθίστανται περιφερειακά (μέσω άλλων κοντινων νευρων δηλαδή) περιπου σε 1 χρόνο!!!!!
Εγω αυριο σαραντιζω και αιματακι εχω ακομα περιστασιακα βεβαια, μαλλον επειδη θηλάζω! Την Δευτερα θα πάω για την εξεταση στο γυναικολογο. Θα κανουμε κολπικο υπερηχο και τεστ-Παπ. Δεν μου ειπε κατι για το αιμα!
Κοριτσια η μπεμπα μου κανει τον πιο άστατο ύπνο ever! Μιλάμε την βρισκω αλλου ντ'αλλου! Δεν της αρεσει το πλαι θελει ανασκελα κι οταν την βαζω πλαι γλυστραει και γινεται σαν σιγμα τελικο! Κοιμαται στην καλαθουνα της αλλα εχω την αισθηση οτι δεν βολευεται πλεον! Λεω απο αυριο που 40ίζουμε να την βαζω στην κουνια της τουλαχιστον την μερα (την ειχα βαλει 1 φορα οταν επλυνα τα καλλυματα της καλαθουνας αλλα ημουν απο πανω της συνεχεια)
Αυριο θα ερθει ο πατερας μου με τα επιπλακια και τα διακοσμητικα που του ειπα να μου φερει για το δωματιάκι της! αντε να τελιωνω και με αυτο γιατι την Δευτερα πάω για δουλειαααααα!!!!!! Περιμενω να ερθει και το θηλαστρο που παρήγγειλα για να αρχισω να αποθηκευω γαλατακι!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια! Τι κανετε; Εμεις σημερα ειμαστε όλο γκρινια. Ολο αγκαλια θελει.
Και γω Ελενη καμια φορα τον βρισκω σαν τελικο σιγμα που λες. Το πρωι αλλα και μεχρι να ξυπνησει για το μεταμεσονυχτιο γευμα, που ειμαι και σχετικα ξυπνια, τον εχω σην κουνια στο δωματιο τους. Βλεπετε εμεις εχουμε και μαχη με την μεγαλη, και για να μην μου κουβαληθει και αυτη στο δικο μας, τον εχω αρκετες ωρες στο δικο τους. Την κορη μου παντως την εβγαλα απο το δωματιο μας στο τριμηνο. Εκει υπολογιζω να τον βγαλω και αυτόν, ισως και νωριτερα. Αναλογα πως θα παει το μεταμεσονυχτιο γευμα!
Εγω αυριο εχω γυναικολογο. Ξερω οτι θα μου κανει γυναικολογικη εξεταση καιυπερηχο. Τεστ παπ μου ειπε στο 5μηνο. Δεν θυμαμαι να μου ειπε και μενα κατι με το αιμα!
Μουδιασμα εχω μονο στην τομη.
Ερωτηση για οσες πηραν τη Σοφη την καμηλοπαρδαλη. Με αντικαταβολη την πηρατε ή θελει πιστωτικη;

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ασχετο...να πω οτι οσες πανε για δουλεια, τις ζηλευω λιγακι; Μην με πειτε μαζοχα....

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Bouba εγω την πηρα αντικαταβολή! Δεν τα παω καλα με τις καρτες!

Δεν εισαι μαζοχα! Σημερα ειχα μια δουλεια εξω και επρεπε να περασω να παρω την σφραγιδα μου (εχω δικη μου σχολη χορου). Οταν μπηκα μεσα μετα απο 3 μηνες ....ααααχχχ! Ανυπομονω να ξαναδω τα παιδακια μου, τις μπαλαρινουλες μου! Μου ελειψε η αληθεια ειναι! Κι εχω φτιαξει ετσι το προγραμμα ωστε να λειπω 3-4 ωριτσες μονο απο το σπίτι κι η σχολή ειναι 5' λεπτα μακρια!
Αντε! Τελειωσε η περιοδος χαριτος και καλομαθησιου!!!!!!! Απο Δευτερα τα κεφαλια μεσαα!!!!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν ξερω, αλλα νομιζω οτι θα μου κανει καλο η δουλεια. Εγω παω ξανα απο Φεβρουαριο.Και θα ειναι 8ωρο κανονικο συν το πηαινε ελα, ενα 10ωρο. νομιζω οτι στο σπιτι σπαραλιαζω. Λεω ενταξει μωρε θα το κανω αυτο μετα. Ενω με την δουλεια ειμαι παντα στην τσιτα. Ειναι πολλες ωρες εμενα αυτο ειναι το κακο. Τυχερη εσυ, που και λιγες ωρες ειναι και εισαι και κοντα.
Μπαλετο ε;; Ελεγα να παω την μικρη, αλλα τελικα το αφησα και για φετος. Δεν ειδα και τι σχολες υπαρχουν εδω γυρω

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσποινάκι, εγώ έχω το πρόβλημα. Δυστυχώς συνεχίζετε το πρόβλημα και δεν μπορώ να σας διαβάσω...δεν ξέρω τι φταίει τελικά....

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bouba έγραψε:Δεν ξερω, αλλα νομιζω οτι θα μου κανει καλο η δουλεια. Εγω παω ξανα απο Φεβρουαριο.Και θα ειναι 8ωρο κανονικο συν το πηαινε ελα, ενα 10ωρο. νομιζω οτι στο σπιτι σπαραλιαζω. Λεω ενταξει μωρε θα το κανω αυτο μετα. Ενω με την δουλεια ειμαι παντα στην τσιτα. Ειναι πολλες ωρες εμενα αυτο ειναι το κακο. Τυχερη εσυ, που και λιγες ωρες ειναι και εισαι και κοντα.
Μπαλετο ε;; Ελεγα να παω την μικρη, αλλα τελικα το αφησα και για φετος. Δεν ειδα και τι σχολες υπαρχουν εδω γυρω
καταλαβαίνω τι εννοείς...και εγώ έχω κόλλημα με τη δουλειά. Ευτυχώς δουλεύω κάτι λίγα από το σπίτι και έτσι κρατάω μια επαφή

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις