Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 33]

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια!η μικρουλα κοιματε και φαγαμε στα γρηγορα ψαρακια ψητα,μαζεψα και τωρα ξαπλωσα λιγο...για να δουμε για ποσο... scratch ηρθε ο παιδιατρος σημερα,εχουμε μεγαλωσει καλε εμεις ειμαστε 3600 και 53 εκ!! Smile την εξετασε ,της εριξε ορο στη μυτουλα της καθαρισε τα ματακια και οπως ηταν αναμενομενο εκεινη εκνευριστηκε και ουρλιαζε-δεν σηκωνουμε και πολλα πολλα εμεις ειμαστε νευρικες ευχομαι τα παιδακια σας να ειναι καλα! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 28 417472

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candy έγραψε:καλημέρα σε όλες....

είμαι μέσα στα νεύρα. Πήγα και στήθηκα πριν της 8 έξω από το ΙΚΑ για να πάρω καλή σειρά, για να μου πουν τελικά πως πρέπει ο άντρας μου να κάνει υπεύθυνη δήλωση (επικυρωμένη από ΚΕΠ ή αστυνομία) και να πάρει και βεβαίωση από το ΤΕΒΕ, για το λόγω ότι το ασφαλίζω εγώ το παιδί...αμάν πια! Πουθενά δεν το είδα αυτό γραμμένο. Επίσης δεν με έχουν πληρώσει ακόμα για επίδομα κυοφορίας! Βλέπετε υπάγομαι στο ΙΚα Γλυφάδας που έχει τεράστιο πρόβλημα απ΄ότι άκουσα

Αχ βρε Candy μου το είχα γράψει πολλές φορές σε πολλά θέματα που άνοιξαν...!!!

Για κοίτα:

Λοιπόν! Έχουμε και λέμε:
- Ληξιαρχική πράξη γέννησης του μωρού
- Βεβαίωση κλινικής με την ημερομηνία γέννησης του μωρού και την ακριβή εβδομάδα διακοπής της κύησης
- Φωτοτυπία ταυτότητας
- Φωτοτυπία ΑΦΜ - Εκκαθαριστικού
- ΑΜΚΑ
- Βιβλιάριο ασθενείας δικό σου, (εγώ έστειλα τον άντρα μου και του ζήτησαν και το δικό του βιβλιάριο)
- Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εισέπραξες άλλο βοήθημα
- Ένσημα 2 τελευταίων ετών
- Πάρε μαζί σου και την απόφαση του επιδόματος κυοφορίας (... ποτέ δεν ξέρεις)
- Λογαριασμό τραπέζης με πρώτο όνομα το δικό σου

Πρώτα πάτε στο ληξιαρχείο και δηλώνετε το μωρό και εκεί σας δίνουν την ληξιαρχική πράξη γέννησής του.
Την παίρνεις την ληξιαρχική πράξη και μαζί με το βιβλιάριο ασθενείας σου πας στο ΙΚΑ αρχικά για να βγάλεις βιβλιάριο στο μωρό - να βάλεις το μωρό στο βιβλιάριό σου. Παίρνεις 10% παραπάνω στο επίδομα αν το γράψεις σε εσένα!
Μετά την ληξιαρχική πράξη γέννησης (να έχεις 2 αντίτυπα +το πρωτότυπο) και τα βιβλιάρια τα δίνεις στις παροχές του ΙΚΑ. Από το ΙΚΑ θα σου δώσουν και χαρτί που θα το πας μετά στον ΟΑΕΔ για την 6μηνη άδεια αν την πάρεις!
Αν δεν πάει ο άντρας σου για τα χαρτιά στο ΙΚΑ θα πρέπει όποιος πάει εκτώς από εξουσιοδότηση να έχει μαζί του και υπεύθυνη δήλωση του άντρα σου που να λέει ότι δέχεται το παιδί να γραφτεί στο βιβλιάριό σου! Αν πάει αυτός μπορεί να συμπληρώσει εκεί μια υπεύθυνη δήλωση! Σε ένα ΚΕΠ μπορείς να βγάλεις και ΑΜΚΑ για το μωράκι σου!
Νομίζω παίρνουμε και κάποια χρήματα συμπληρωματικά από τον ΟΑΕΔ.
Πρέπει όμως να πάμε ΟΑΕΔ πριν κάνουμε την κατάθεση για τα χαρτιά του 6μηνου? Αυτό δεν το ξέρω! Για δώστε βοήθεια!
Με το καλό να έρθει κοπέλα μου το παιδάκι σου!!!!
Ελπίζω να σε βοήθησα!!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
candy έγραψε:
stav2007 έγραψε:
candy έγραψε:
stav2007 έγραψε:
candy έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΘΕΛΕΙ?(ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ,ΛΕΩ ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ)
ναι παίρνεις και από τον ΟΑΕΔ. Δεν μπορώ να σου πω πόσα, πάει με βάση το μισθό σου. Πρώτα όμως πρέπει να πας στο ΙΚΑ. Με το χαρτί που θα σου δώσει το ΙΚΑ πας στον ΟΑΕΔ. Αυτοί σου δίνουν ένα χαρτί για τον εργοδότη. Αυτός το συμπληρώνει και τέλος πάς πάλι στον ΟΑΕΔ με όλα τα δικαιολογητικά (τα αναφέρει πάνω στο χαρτί που θα σου δώσουν την πρώτη φορά που θα πας)

σε δουλειά να βρισκόμαστε λέω εγώ!!!!

ΤΙ ΧΑΡΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΚΑ?ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ.
Πήγε για το επίδομα τοκετού και λοχείας? ή μόνο για το κυοφορίας? Γιατί αυτό στο δίνουν όταν καταθέτεις τα χαρτιά σου για το λοχείας/τοκετού (έτσι μου είπε μια φίλη μου που γέννησε 3 μέρες μετά από μένα). Εγώ μόνο της κυοφορίας κατάφερα να καταθέσω μέχρι στιγμής και δεν έχω πάρει και φράγκο 2 μήνες τώρα

ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΗΤΡΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΩ(Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΗΛΑΔΗ) ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΑΧΗΔΡΟΜΗΚΟΣ
τότε καλύτερα να κάνεις έναν κόπο και να πάρεις τηλέφωνο να ενημερωθείς και από το ΙΚΑ (μήπως το ξέχασε ο υπάλληλος) και πάρε και στον ΟΑΕΔ, να ρωτήσεις αν όντως είναι αυτό που σου λέω...γιατί και εμένα η φίλη μου μου το ανέφερε.
Και αρχικά αυτή νόμιζε πως αυτό το χαρτί που της δώσανε ήταν για το εξάμηνο και αυτή δεν θα κάνει χρήση, οπότε΄μου λέει δεν με ενδιαφέρει. Θυμόμουν όμως ότι πριν 8 χρόνια είχα πάρει χρήματα και από τον ΟΑΕΔ και της είπα να το ψάξει. Όντως θα πάρει και από κει ένα ποσό

δεν το εχω ξαναακουσει αυτο....!εγω εκανα τ αχαρτια μου στο ικα αλλα δεν μου ειπαν κατι για οαεδ....

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
steef έγραψε:
candy έγραψε:
stav2007 έγραψε:
candy έγραψε:
stav2007 έγραψε:
candy έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΘΕΛΕΙ?(ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ,ΛΕΩ ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ)
ναι παίρνεις και από τον ΟΑΕΔ. Δεν μπορώ να σου πω πόσα, πάει με βάση το μισθό σου. Πρώτα όμως πρέπει να πας στο ΙΚΑ. Με το χαρτί που θα σου δώσει το ΙΚΑ πας στον ΟΑΕΔ. Αυτοί σου δίνουν ένα χαρτί για τον εργοδότη. Αυτός το συμπληρώνει και τέλος πάς πάλι στον ΟΑΕΔ με όλα τα δικαιολογητικά (τα αναφέρει πάνω στο χαρτί που θα σου δώσουν την πρώτη φορά που θα πας)

σε δουλειά να βρισκόμαστε λέω εγώ!!!!

ΤΙ ΧΑΡΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΚΑ?ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ.
Πήγε για το επίδομα τοκετού και λοχείας? ή μόνο για το κυοφορίας? Γιατί αυτό στο δίνουν όταν καταθέτεις τα χαρτιά σου για το λοχείας/τοκετού (έτσι μου είπε μια φίλη μου που γέννησε 3 μέρες μετά από μένα). Εγώ μόνο της κυοφορίας κατάφερα να καταθέσω μέχρι στιγμής και δεν έχω πάρει και φράγκο 2 μήνες τώρα

ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΗΤΡΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΩ(Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΗΛΑΔΗ) ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΑΧΗΔΡΟΜΗΚΟΣ
τότε καλύτερα να κάνεις έναν κόπο και να πάρεις τηλέφωνο να ενημερωθείς και από το ΙΚΑ (μήπως το ξέχασε ο υπάλληλος) και πάρε και στον ΟΑΕΔ, να ρωτήσεις αν όντως είναι αυτό που σου λέω...γιατί και εμένα η φίλη μου μου το ανέφερε.
Και αρχικά αυτή νόμιζε πως αυτό το χαρτί που της δώσανε ήταν για το εξάμηνο και αυτή δεν θα κάνει χρήση, οπότε΄μου λέει δεν με ενδιαφέρει. Θυμόμουν όμως ότι πριν 8 χρόνια είχα πάρει χρήματα και από τον ΟΑΕΔ και της είπα να το ψάξει. Όντως θα πάρει και από κει ένα ποσό

δεν το εχω ξαναακουσει αυτο....!εγω εκανα τ αχαρτια μου στο ικα αλλα δεν μου ειπαν κατι για οαεδ....
η φίλη μου τα κατέθεσε στον οαεδ και σε μια εβδομάδα της είπαν θα πάρει και τα χρήματα

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
candy έγραψε:καλημέρα σε όλες....

είμαι μέσα στα νεύρα. Πήγα και στήθηκα πριν της 8 έξω από το ΙΚΑ για να πάρω καλή σειρά, για να μου πουν τελικά πως πρέπει ο άντρας μου να κάνει υπεύθυνη δήλωση (επικυρωμένη από ΚΕΠ ή αστυνομία) και να πάρει και βεβαίωση από το ΤΕΒΕ, για το λόγω ότι το ασφαλίζω εγώ το παιδί...αμάν πια! Πουθενά δεν το είδα αυτό γραμμένο. Επίσης δεν με έχουν πληρώσει ακόμα για επίδομα κυοφορίας! Βλέπετε υπάγομαι στο ΙΚα Γλυφάδας που έχει τεράστιο πρόβλημα απ΄ότι άκουσα

Αχ βρε Candy μου το είχα γράψει πολλές φορές σε πολλά θέματα που άνοιξαν...!!!

Για κοίτα:

Λοιπόν! Έχουμε και λέμε:
- Ληξιαρχική πράξη γέννησης του μωρού
- Βεβαίωση κλινικής με την ημερομηνία γέννησης του μωρού και την ακριβή εβδομάδα διακοπής της κύησης
- Φωτοτυπία ταυτότητας
- Φωτοτυπία ΑΦΜ - Εκκαθαριστικού
- ΑΜΚΑ
- Βιβλιάριο ασθενείας δικό σου, (εγώ έστειλα τον άντρα μου και του ζήτησαν και το δικό του βιβλιάριο)
- Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εισέπραξες άλλο βοήθημα
- Ένσημα 2 τελευταίων ετών
- Πάρε μαζί σου και την απόφαση του επιδόματος κυοφορίας (... ποτέ δεν ξέρεις)
- Λογαριασμό τραπέζης με πρώτο όνομα το δικό σου

Πρώτα πάτε στο ληξιαρχείο και δηλώνετε το μωρό και εκεί σας δίνουν την ληξιαρχική πράξη γέννησής του.
Την παίρνεις την ληξιαρχική πράξη και μαζί με το βιβλιάριο ασθενείας σου πας στο ΙΚΑ αρχικά για να βγάλεις βιβλιάριο στο μωρό - να βάλεις το μωρό στο βιβλιάριό σου. Παίρνεις 10% παραπάνω στο επίδομα αν το γράψεις σε εσένα!
Μετά την ληξιαρχική πράξη γέννησης (να έχεις 2 αντίτυπα +το πρωτότυπο) και τα βιβλιάρια τα δίνεις στις παροχές του ΙΚΑ. Από το ΙΚΑ θα σου δώσουν και χαρτί που θα το πας μετά στον ΟΑΕΔ για την 6μηνη άδεια αν την πάρεις!
Αν δεν πάει ο άντρας σου για τα χαρτιά στο ΙΚΑ θα πρέπει όποιος πάει εκτώς από εξουσιοδότηση να έχει μαζί του και υπεύθυνη δήλωση του άντρα σου που να λέει ότι δέχεται το παιδί να γραφτεί στο βιβλιάριό σου! Αν πάει αυτός μπορεί να συμπληρώσει εκεί μια υπεύθυνη δήλωση! Σε ένα ΚΕΠ μπορείς να βγάλεις και ΑΜΚΑ για το μωράκι σου!
Νομίζω παίρνουμε και κάποια χρήματα συμπληρωματικά από τον ΟΑΕΔ.
Πρέπει όμως να πάμε ΟΑΕΔ πριν κάνουμε την κατάθεση για τα χαρτιά του 6μηνου? Αυτό δεν το ξέρω! Για δώστε βοήθεια!
Με το καλό να έρθει κοπέλα μου το παιδάκι σου!!!!
Ελπίζω να σε βοήθησα!!
Δεσποινάκι, δεν το είχα δει αυτό. πάντως εκτός από την υπεύθυνη δήλωση θέλουν και βεβαίωση από το ταμείο του (τεβε). μπορείς να μου γράψεις ακριβώς τι πρέπει να γράψουμε στην υπεύθυνη δήλωση? δεν τα ξέρω καλά αυτά τα θέματα είμαι μεγαλωμένη στη Γερμανία). όταν πάει στο κεπ για την επικύρωση, βγάζει και τον αμκα? γίνετε αυτό?

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ,ΠΟΥ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ(Αυτο δεν εχει σχεση με το εξαμηνο)ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΑΕΔ

http://www.oaed.gr/Pages/SN_87.pg

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΡΕΑ ΘΕΛΟΥΝ 10 ΜΕΡΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ Mad ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ,ΠΟΥ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ(Αυτο δεν εχει σχεση με το εξαμηνο)ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΑΕΔ

http://www.oaed.gr/Pages/SN_87.pg

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΡΕΑ ΘΕΛΟΥΝ 10 ΜΕΡΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ Mad ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ
εγώ γέννησα 20 σεπτεμβρίου και μας έδωσαν χαρτί από το Έλενα να πάμε στο ληξιαρχείο για την ληξιαρχική πράξη αλλά αυτό μετά της 12 Οκτωβρίου. Ο άντρας μου πήγε την περασμένη Παρασκευή. Είπα και εγώ η καημένη να πάω για τα υπόλοιπα και την πάτησα!
γεωργία μου, θα πάς στον ΟΑΕΔ λίγες μέρες πριν λήξει η άδεια λοχείας σου?

tzef

tzef
ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΣΕ Η ΛΟΧΕΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝ)ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ.ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΛΟΧΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια.
καναμε τον υπερηχο στομαχου-οισοφαγου-πυλωρου και τελικα εχουμε γαστροοισοφαγική παλινδρομηση. Επρεπε να βλεπατε στην οθονη το στομαχακι της...πανω κατω το γαλα... μου ειπαν επισης οτι την ταιζω πααααααρααααααααααα πολυ(!!!!!!!!!). Οι οδηγιες του γιατρου μας λοιπον λενε τα εξης... Να θηλαζει αυστηρα καθε 3 1/2 με 4 ωρες κι οχι ενδιαμεσα. εμενα η κυρια, οταν ξυπνια θελει καθε 3 και λιγο βυζακι να πιπιλισει αλλα στο μεταξυ ρουφαει κιολας χωρις να πειναει οποτε φουσκωνει το στομαχακι της και δεν αντεχει... για αυτην την περιπτωση ξεκιναμε απο σημερα πιπιλα Crying or Very sad Δεν ηθελα να μαθει την πιπιλα βρε κοριτσια αλλα νομιζω οτι ειναι αναποφευκτο.... Τουλαχιστον ειναι ΓΟΠ και δεν ειναι καποια ανωμαλια, πάλι καλα! Την Δευτερα τωρα θα παμε στο ΠΑΙΔΩΝ να δωσουμε αιμα και ουρα γιατι ο ικτερος επιμενει κι ας ειμαστε 41 ημερων... Το πιο πιθανο ειναι να οφειλεται στο μητρικο γαλα αλλα ας τα ελεγξουμε ολα καλου κακου...
Αυτα τα νεα μου!
Οσον αφορα το ΙΚΑ, εμεις καναμε τα εξης:
1. Ληξιαρχειο
2. Δηλωσαμε το παιδι στην οικογενειακη μας μερίδα και ετσι πήραμε πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης που το χρειαζομαι εγω για το τεβε για την μειωση εισφορων που δικαιουμαι λογω γεννας
3.βγαλαμε αμκα στην μικρη
4. πηγε ο αντρας μου στο ΙΚΑ με την ληξιαρχικη και το αμκα της μικρης και την εβαλε στο βιβλιαριο του. Δεν δικαιουται λεει επιδομα αυτος , δεν ξερω γιατι.

Τα βηματα 2-3 τα καναμε σε ΚΕΠ την ιδια στιγμη, δεν περιμεναμε καθολου. Για τον ΟΑΕΔ δεν γνωριζω γιατι ειμαι στο ΤΕΒΕ εγω. Δεν εχω ψαξει εαν δικαιουμαι κατι....

Φιλια σε ολες!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenikal έγραψε:Μανουλες για πείτε...
Πώς βάζετε να κοιμούνται τα μωρακια σας? Πλάι ή ανασκελα? Οι απόψεις διίστανται καιδεν ξερω τι να κανω! η μικρη μου παντως θελει ανασκελα! Την βαζω πλαι (οδηγία παιδιάτρου) αλλά αυτη γυρνα ανασκελα μόνη της!

Εμενα μου έστειλαν σήμερα ένα ε μαιλ με αυτές τις οδηγιες:
http://www.paidiatros.com/easyconsole.cfm/id/963

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
IreneM έγραψε:
elenikal έγραψε:Μανουλες για πείτε...
Πώς βάζετε να κοιμούνται τα μωρακια σας? Πλάι ή ανασκελα? Οι απόψεις διίστανται καιδεν ξερω τι να κανω! η μικρη μου παντως θελει ανασκελα! Την βαζω πλαι (οδηγία παιδιάτρου) αλλά αυτη γυρνα ανασκελα μόνη της!

Εμενα μου έστειλαν σήμερα ένα ε μαιλ με αυτές τις οδηγιες:
http://www.paidiatros.com/easyconsole.cfm/id/963
πολύ ενδιαφέρον-ευχαριστούμε

stav2007

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ.ΤΙ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ?

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αμαρυλις μου γεννησες?τι εγινε ξερει καμια?με το καλο να υποδεχτεις και εσυ το μωρακι σου Very Happy Very Happy εχει δυο μερες που προσπαθουσα να μπω στην σελιδουλα μας και μου εβγαζε ιο,ετσι λοιπον εχασα τα νεακια σας γιατι προχωρατε με γρηγορους ρυθμους!Εμεις περιμενουμε το επιδομα τοκετου που μου ειπαν απο την ερχομενη εβδομαδα απο το ταμειο νομικων..τωρα η βασικη μου εννοια ειναι οτι πεταμε την ερχομενη Παρασκευη και φοβαμαι μηπως το μωρακι μου ειναι ανησυχο στη διαδρομη,θα τον εχω στο στηθος βεβαια αλλα ελα που εχει συνηθισει και τις αγκαλιες και τις βολτες πανω κατω(ειναι που ειμαι στο πατρικο μου και μαμα και αδερφες τον σηκνωνουν συνεχεια..)αφου σκεφτομαι μηπως και του δωσω λιγο τιλιο να χαλαρωσει την κοιλιτσα του που εχει αερια πολλα και συνεχως σφιγκεται και μουγκριζει..τι να πω εχει καμι αναλογη εμπειρια με ταξιδι τοσο νωρις?θα ειμαστε 45 ημερων..

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σε απαντηση των οδηγιων για ασφαλη υπνο των μωρων οι παιδιατροι συνιστουν αν κοιμαται ανασκελα,εγω τον εβαζα στο πλαι αλλα μου γυρναει απο μονος ανασκελα και μαλιστα εχει αρχισει και παιρνει και μια κλιση λοξα διαγωνια θα ελεγα...αλλο και τουτο παλι αφου σκεφτηκα να του βαλω σφηνακι αλλα δεν ειναι ασφαλες οπως διαβαζω...

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
επισης θελω να ρωτησω κοριτσια μου επειδη διαβαζω πολλα για τα εμβολια ποια ειναι η γνωμη σας??ειναι ασφαλη??και οι παρενεργειες???ακουγονται πολλα για συμπαιχνιες των εταιριων και γενικοτερα οτι ειναι δεν συνισταται ο εμβολιασμος σε τοσο μικρη ηλικια ισχυει???εχω τρομαξει... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

stav2007

Ranou έγραψε:σε απαντηση των οδηγιων για ασφαλη υπνο των μωρων οι παιδιατροι συνιστουν αν κοιμαται ανασκελα,εγω τον εβαζα στο πλαι αλλα μου γυρναει απο μονος ανασκελα και μαλιστα εχει αρχισει και παιρνει και μια κλιση λοξα διαγωνια θα ελεγα...αλλο και τουτο παλι αφου σκεφτηκα να του βαλω σφηνακι αλλα δεν ειναι ασφαλες οπως διαβαζω...
ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΗΝΑΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ?

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
απο οτι ειδα και σε καποιο τοπικ που εχουν ανοιξει τα κοριτσια και εχουν παραθεσει αρθρο με νεες οδηγιες απο τους παιδιατρους τα μωρα να κοιμουνται ανασκελα,ειναι ποιο ασφαλες και προστατευονται απο το συνδρομο αιφνιδιου...τι να πω τα μωρα παντως εχουν και εναν αισθημα αυτοσυντηρησης αποδειξη οταν το βαζεις ανασκελα μονο του γυρναει το κεφαλακι του στο πλαι..για να δουμε εγω παντως μια ετσι μια αλλιως τον βαζω..

stav2007

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ Ο ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ,ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια μου τι κανετε????? εγω ειμαι ενα πτωμα ενα ρακος ολη μερα στο τρεξιμο να ετοιμασουμε αυτο το σπιτι! η μπεμπα ξυπναει συνεχεια και πειναει πινει λιγο ξανακοιμαται! καινουριο κολπο ειναι αυτο!τι να πεις? γεννησε καμοια???? εχω χασει επεισοδια!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ Ο ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ,ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?

Nαι Σταυρούλα μου!
2 μωράκια από την ομάδα μας νομίζω είχαν και λίγο αιματάκι!
Όχι εμείς!
Και εμείς στο πλάι κοιμόμαστε πάντως με σφηνάκι! Με το γαλατάκι που βγάζει δεν θέλω να την κοιμίζω ανάσκελα!

amarylis

amarylis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...
ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝΑ,
ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΙΣ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΓΕΝΝΑ ΤΡΙΤΗ,ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ χιχιχιχι. 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 28 585182
ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ .ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΛΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΗΜΕΡΑ (-ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΦΙΚΤΗ ΠΟΥ ΟΧΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΕΓΓΥΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΖΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΑ!!! Shocked Shocked Shocked )
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΑΣ ΑΝΟΙΞΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ(ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΑΞΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ!!) ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ, ΕΙΧΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ?)ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΨΙΛΟΠΑΡΑΕΚΑΝΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΚΑΦΕΔΕΣ-ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ)ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΨΙΛΟΠΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΗΤΑΝ(ΕΙΧΑ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΣ ΜΗΝΕΣ!!)
ΜΟΛΙΣ ΗΡΕΜΗΣΑ ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΣΕΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ? ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ. 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 28 911307 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ? ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ!!(ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ-ΕΝΑ(ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!).
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Η΄ΟΧΙ, ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ!
ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΓΡΑΦΩ-ΜΙΛΑΩ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ.ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΠΡΗΞΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ,ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ!!! ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ? 1-11-2011 ΚΑΛΟ Ε?
ΣΑΣ ΦΙΛΩ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 28 417472 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 28 417472 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 28 417472

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amarylis έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...
ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝΑ,
ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΙΣ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΓΕΝΝΑ ΤΡΙΤΗ,ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ χιχιχιχι. 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 28 585182
ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ .ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΛΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΗΜΕΡΑ (-ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΦΙΚΤΗ ΠΟΥ ΟΧΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΕΓΓΥΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΖΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΑ!!! Shocked Shocked Shocked )
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΑΣ ΑΝΟΙΞΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ(ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΑΞΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ!!) ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ, ΕΙΧΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ?)ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΨΙΛΟΠΑΡΑΕΚΑΝΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΚΑΦΕΔΕΣ-ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ)ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΨΙΛΟΠΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΗΤΑΝ(ΕΙΧΑ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΣ ΜΗΝΕΣ!!)
ΜΟΛΙΣ ΗΡΕΜΗΣΑ ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΣΕΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ? ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ. 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 28 911307 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ? ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ!!(ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ-ΕΝΑ(ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!).
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Η΄ΟΧΙ, ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ!
ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΓΡΑΦΩ-ΜΙΛΑΩ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ.ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΠΡΗΞΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ,ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ!!! ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ? 1-11-2011 ΚΑΛΟ Ε?
ΣΑΣ ΦΙΛΩ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 28 417472 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 28 417472 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 28 417472
τελεια κοριτσακι μου!!!σε λιγες μερες θα κρατας και συ το αγγελακι σου αγκαλια!με το καλο και με ενα η κανενα πονο!!!!!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ Ο ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ,ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?

Nαι Σταυρούλα μου!
2 μωράκια από την ομάδα μας νομίζω είχαν και λίγο αιματάκι!
Όχι εμείς!
Και εμείς στο πλάι κοιμόμαστε πάντως με σφηνάκι! Με το γαλατάκι που βγάζει δεν θέλω να την κοιμίζω ανάσκελα!

σταυρουλα μου και εμενα ειχε αιματακι ο αφαλος αλλα πριν πεσει ο παιδιατρος μασ ειχε πει οτι ειναι οκ και οτι απλα να του βαζουμε λιγο μπεταντιν οταν βλεπουμε αιμα μονο τις αλλες φορες κανονικα οινοπνευματακι.τωρα μια βδομαδα μετα ειμαστε μια χαρα!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
[quote="elenikal"]Καλησπέρα κορίτσια.
καναμε τον υπερηχο στομαχου-οισοφαγου-πυλωρου και τελικα εχουμε γαστροοισοφαγική παλινδρομηση. Επρεπε να βλεπατε στην οθονη το στομαχακι της...πανω κατω το γαλα... μου ειπαν επισης οτι την ταιζω πααααααρααααααααααα πολυ(!!!!!!!!!). Οι οδηγιες του γιατρου μας λοιπον λενε τα εξης... Να θηλαζει αυστηρα καθε 3 1/2 με 4 ωρες κι οχι ενδιαμεσα. εμενα η κυρια, οταν ξυπνια θελει καθε 3 και λιγο βυζακι να πιπιλισει αλλα στο μεταξυ ρουφαει κιολας χωρις να πειναει οποτε φουσκωνει το στομαχακι της και δεν αντεχει... για αυτην την περιπτωση ξεκιναμε απο σημερα πιπιλα Crying or Very sad Δεν ηθελα να μαθει την πιπιλα βρε κοριτσια αλλα νομιζω οτι ειναι αναποφευκτο.... Τουλαχιστον ειναι ΓΟΠ και δεν ειναι καποια ανωμαλια, πάλι καλα! Την Δευτερα τωρα θα παμε στο ΠΑΙΔΩΝ να δωσουμε αιμα και ουρα γιατι ο ικτερος επιμενει κι ας ειμαστε 41 ημερων... Το πιο πιθανο ειναι να οφειλεται στο μητρικο γαλα αλλα ας τα ελεγξουμε ολα καλου κακου...
Αυτα τα νεα μου!

ΕΛΕΝΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Ε????
ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕΜΕ!!! ΑΦΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΨΑ ΠΙΑ. Κ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑ ΡΥΑΚΙ!! pale
ΠΙΠΙΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΑΛΙ affraid ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ??? ΣΑ ΤΟΥΒΛΑΚΙ ΕΓΙΝΕ!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΑΜΑΡΥΛΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΣΟΥ, Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!!!

ΧΘΕΣ 40ΝΤΙΣΑΜΕ!!! ΚΥΡΙΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ, ΠΗΓΑΜΕ Κ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΓΛΥΚΑΚΙ.
ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΑ Κ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!!
ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΘΗΛΑΖΩ Κ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ Κ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΩ.. ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ 2 ΤΖΙΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑ Κ ΔΕ ΜΕ ΧΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ!!! ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 28 534787 ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΦΟΡΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΦΗΝΑΚΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΠΑΛΙ!!
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΠΑΝΤΑ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις