Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 33]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Καλησπερες!!!Αχχχ δεν εχω ησυχασει σημερα πολλα πονακια ...την εκανα ενα μπανακι ζεστουτσικο και ηρεμησε λιγο,τωρα κοιματε μετα απο πολες ωρες,εχω κουραστει πολυ,στενοχωριεμαι αφανταστα να την βλεπω να βασανιζετε ετσι 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 23 534787 δεν ξερω τι να φαω πλεον...προσεχω πολυ την διατροφη μου!Despoinaki...πολλα φιλακια στο μωρακι σου...!

Θα της δώσω όταν ξυπνήσει κοπέλα μου!
Λογικά σε λίγο! Φάγαμε πριν 4 ώρες! Τέτοια ώρα μας αρέσει να κοιμόμαστε! Μετά θέλουμε παρεούλα...!!! Να δώσεις και εσύ πολλά φιλάκια στην δικιά σου!
Αχ αυτό είναι το χειρότερο! Να κλαίνε και να μην ξέρεις τι να κάνεις για να τα ηρεμήσεις!
Εγώ μια φορά έφαγα ωμό κρεμμύδι και δεν μπορούσε να ηρεμήσει το μωρό!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
IreneM έγραψε:εμείς πηγαμε και σαραντήσαμε το Σάββατο. Ηξερε η μητερα μου ότι είχε εσπερινό και έτσι πήγαμε λίγο πρίν.
Μπήκα ακριβώς ένα βήμα μέσα στην εκκλησία μου διάβασε ο πάτερ την ευχή και μετά πήρε την Σμαράγδα και πήγα στην πόρτα του ιερου και κάτι της έλεγε. 10 λεπτα κουβεντα. Εγώ την πήρα με προτ μπεμπε αλλα στην εκκλησια την κρατουσα πάνω μου.

οσο για νονο ή νονα μεγάση και πονεμενη ιστορία. Ισως ννα ανοίξω και νεο θέμα. Ο άντρας μου δεν μπορεί να αποφασίσει ποιοι θα είναι οι νονοί της. Τέτοιο μπέρδεμα 3 παιδιά δεν το ξαναέπαθα. Τι θα πω της κόρης μου ότι της έφερε η νονά της όταν γεννήθηκε οταν δεν ξέρω ποια θα είναι;

Eμείς ευτυχώς ξέρουμε ότι θα την βαπτίσουν τα κουμπαράκια μας (τα παιδιά που μας πάντρεψαν)! Είναι ζευγάρι παντρεμένο! Είχαμε και 3-4 προτάσεις ακόμα αλλά θα περιμένουν τα επόμενα παιδιά! Χιχιχιχι!!!
Εσείς δεν αποφασίσατε ακόμα Irene μου? Έχετε άτομα στο νου σας?

Μας την ζητησαν δυο τρεις εγω θέλω να την δωσω σε ενα κοριτσι 19 χρονων που μεγαλωσε η μητερα μου απο βρεφος. Αλλα ο αντρας μου δεν μπορει να αποφασισει.

η αληθεια περιμενε απο καποιο φιλο του ο οποιος για διαφορους λογους δεν μας ειπε τιποτα. Ειναι και η γυναικα του εγγυοσ και θα εχουν εξοδα και ισως το μωρο να εχεικαποιο προβλημα υγειας γιατι στην β επιπεδου κατι βρηκαν οι γιατροι που δεν τους αρεσε.

Και ετσι μειναμε χωρισ νονους

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μακαρι οταν σαραντισουμε να εχει ακομα καλο καιρο να τις βγαλουμε καμια βολτουλα...να ξεσκασουν κι αυτες..ασε που θελω να την δειξω κιολας...χαχα κουκουβαγια μανα!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

bouba ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ

despoinaki ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕΣ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΤΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Fennia μου εγω θα την βαφτισω τον Ιουνιο πρωτα ο θεος.Το εχω κανονισει και με τους νονους,νομιζω 9 μηνων ειναι πολυ καλα,για μπλουμ!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 23 215994

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anthaki έγραψε:Fennia μου εγω θα την βαφτισω τον Ιουνιο πρωτα ο θεος.Το εχω κανονισει και με τους νονους,νομιζω 9 μηνων ειναι πολυ καλα,για μπλουμ!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 23 215994

ΕΓΩ ΑΝΘΑΚΙ ΜΟΥ ΛΕΩ ΚΑΤΑ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νωρις??ποτε? γκρρρρρρρρρρρ δεν μου βγαινει το τικερακι.... Mad Mad

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βγηκε!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 23 328109 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 23 328109

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anthaki έγραψε:Νωρις??ποτε? γκρρρρρρρρρρρ δεν μου βγαινει το τικερακι.... Mad Mad

15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΝΟΜΙΖΩ.

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΟΝΟ - ΝΟΝΑ.

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΛΙΓΟ.ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΑΜΕ 7 ΜΗΝΩΝ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΙΟ - ΙΟΥΝΙΟ.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια.
Εμεις σαραντίζουμε αύριο, αλλά για την ευχή θα πάμε μεθαυριο, γιατι αυριο παραμονη του Αγ.Δημητριου θα ειναι ολοι οι παππαδες στον εσπερινο σε μια εκκλησια που γιορτάζει. Οποτε παρτε ή τηλεφωνο ή καντε μια βολτα απο εκει. Εμενα πηγε και ρωτησε ο συζυγος γιατι το ψιλιαστηκα.
Τη Ζετα την βαφτισα ακριβως 1 ετους. Τωρα τον μικρό δεν ξερω, γιατι είμαστε χωρις νονους ακομα. Θα ήθελα ομως γυρω στο καλοκαιρι, να το κανω και στο χωριο!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας και πάλι! με την πρωτη ευκαιρία μπαίνω! Ωραιο παρεακι ειμαστε, μου αρεσειειειειει!!!
Λοιπόν, εμεις για νονα κλίνουμε προς μια κοπέλα 19 χρονων που την μεγάλωσε η πεθερα μου! ϊδια περίπτωση με την Irene M !! ο άντρας μου το σκεφτεται ακομα! Βασικα επειδη καήκαμε από κουμπαρια στο γάμο δεν θέλουμε να κάνουμε φιλους, γνωστους κτλ! Πολλές φορες απο μια κουμπαρια αντι να σφιγγουν οι δεσμοί ...ξεσφίγγουν!!! Οποτε, το κοριτσι που θελω για νονα ειναι ουδετερο έδαφος!
Για την βαπτιση σκεφτομαστε κι εμεις για Ιούνιο! Πωπω κοριτσια θα ειναι τελεια! ¨ολες μαζι! Θα ανταλλάσουμε απόψεις και γνωμες για μπομπονιερες στολισμους κτλ! Τελεια! Τρελαινομαι να οργανωνω τετοια!!!

stav2007

ΝΑ'ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ,ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξερετε κανενα e-shop με ριχταρια???? Ψαχνω κατι σε ροζ , οικονομικο!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 23 215994

stav2007

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΛΟΞΙΓΓΑ.ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ?ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΛΟΞΙΓΓΑ.ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ?ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΡΑΔΥ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenikal έγραψε:Γεια σας και πάλι! με την πρωτη ευκαιρία μπαίνω! Ωραιο παρεακι ειμαστε, μου αρεσειειειειει!!!
Λοιπόν, εμεις για νονα κλίνουμε προς μια κοπέλα 19 χρονων που την μεγάλωσε η πεθερα μου! ϊδια περίπτωση με την Irene M !! ο άντρας μου το σκεφτεται ακομα! Βασικα επειδη καήκαμε από κουμπαρια στο γάμο δεν θέλουμε να κάνουμε φιλους, γνωστους κτλ! Πολλές φορες απο μια κουμπαρια αντι να σφιγγουν οι δεσμοί ...ξεσφίγγουν!!! Οποτε, το κοριτσι που θελω για νονα ειναι ουδετερο έδαφος!
Για την βαπτιση σκεφτομαστε κι εμεις για Ιούνιο! Πωπω κοριτσια θα ειναι τελεια! ¨ολες μαζι! Θα ανταλλάσουμε απόψεις και γνωμες για μπομπονιερες στολισμους κτλ! Τελεια! Τρελαινομαι να οργανωνω τετοια!!!
και μένα μου κράτησε πολύ καλή παρέα όλους αυτούς τους μήνες

evvi

evvi
κοριτσια δε μου λετε τα αυτακια απ τα μωρακια σας τα καθαριζετε με μπατονετα?
ή τα αφηνετε ετσι?
γτ εμενα η παιδιατρος μου ειπε να μην τα καθαριζω αλλα τα αυτακια του μεσα εχουν βρωμιτσες? ετσι να το αφηνω?

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΛΟΞΙΓΓΑ.ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ?ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΡΑΔΥ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Κι εγω τα ίδια!!!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evvi έγραψε:κοριτσια δε μου λετε τα αυτακια απ τα μωρακια σας τα καθαριζετε με μπατονετα?
ή τα αφηνετε ετσι?
γτ εμενα η παιδιατρος μου ειπε να μην τα καθαριζω αλλα τα αυτακια του μεσα εχουν βρωμιτσες? ετσι να το αφηνω?

Με την πετσετουλα τα καθαριζουμε εμεις!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαι εμείς για Μάιο λέμε μάλλον! Θα δείξει!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evvi έγραψε:κοριτσια δε μου λετε τα αυτακια απ τα μωρακια σας τα καθαριζετε με μπατονετα?
ή τα αφηνετε ετσι?
με τη μπατονέτα μόνο απ' έξω, όχι μέσα στο αυτί.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσπονάκι, συγνώμη ρε συ, αλλά μετά από τα δικά σου μηνύματα, δεν μπορώ πάντα να διαβάσω τίποτα. Το ίδιο θέμα είχα πριν λίγο καιρό με την Γεωργία. Μήπως είναι και σένα το τικεράκι σου?

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΛΟΞΥΓΓΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ ΤΗΣ.

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια, μπήκα να πω στις Θεσσαλονικιές οτι το perithilasmou κάνει ομιλία στις 2 Νοεβρίου 18.00 το απόγευμα, και θα μιλήσει η σύμβουλος θηλασμού Αγλαϊα Παπαδήμα σχετικά με την αύξηση γάλακτος και τον επαναγαλακτισμό.
Δεν ξέρω αν επιτρέπετε να βάλω λινκ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις