Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
505 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 505 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 33]

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ουφ ...δεν ξερω ποτε θα το παθω το εγκεφάλικο.
Η μικρη μου εριξε ολο της το φαγητο στον καναπε. Με πιανει υστερια, περνω το καρπεξ για να βγαλω οσο πιο γρηγορα γινεται τον λεκε, και ταυτοχρονα να κλαιει ο μικρός.Ελπιζω να βγει ο λεκες...
Να ταιζω τον μικρο και εκεινη την ωρα να θελει τσισα η μεγαλη. Αντε να τον αφησω κατω και να του κοψω το φαγητο να παει η Ζετα τουαλετα.
Μα γιατι να τα θελουν ολα ταυτοχρονα;;

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki σου εστειλα και γω στο fb. Ειμαι η jenny. την Φωτεινη δεν μπορω να την βρω...
Φωτο απο τα παιδια δεν εχω ουτε και γω και δεν θα βαλω.Οι φωτο και μενα ειναι παλιες. Τωρα ειμαι με το φυσικο μου, καστανο.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια κ απο μενα!!!
Μια ξενυχτισμενη μανα με πυρετο,βηχα κ μια μασκα συνεχεια στο προσωπο ελπιζοντας να μην κολλησω τα μικρα!!!
Σκ@τα με λιγα λογια.....οι μικροι αντι να φτιαχνουν με τους κολικους χειροτερευουν......τα εχω παιξει τελειως....
Sorry για την γκρινια αλλα πρεπει καπου να τα πω......

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ranou έγραψε:Κοριτσακια μου εμεις γεννηθηκαμε 3940 50 ποντους αλλα μοηκαμε θερμοκοιτιδ λογω απνοιας 3 ημερες.Να σας πω ομως την αμαρτια μου γεννησα με καισαρικη και ολικη-υστερα απο 8 ωρες με προκληση στις 40 και 5 μερες και αποπειρα για φυσιολογικο-εφαγα ολους τους πονους και διαστολη 7 φτασαμε αλλα ως εκει μπηκα εσπευσμενα και το μωρακι μου το ειδα την επομενη ημερα στις 12 το μεσημερι!!!!!Ε λοιπον εχω τραυματιστει ψυχολογικα απο αυτο και μονο και ενω ειμαι ευχαριστημενη απο το γιατρο μου το προσωπικο του νοσοκομειου της μοναδας ακομη δεν το εχω ξεπερασει κι οσο το σκεφτομαι πληγωνομαι....με το γιατρο ηξερα οτι δεν κανουν επισκληριδιο δεν προτιμαται παρα μονο η ολικη....στεναχωριεμαι παρα πολυ κοριτσακια μου ξερω οτι το παν ειναι που εχω το πριγκηπα μου μαζι και αυτο μου αρκει αλλα να ειναι που αλλιως το ειχα φανταστει ηθελα να το ζησω.....επισης ξεκινησα να θηλαζω μετα απο 4 ημερες-λογω μοναδας που μπηκε το μωρο-και δεν ξερω αν πηρε το πρωτογαλα που ειναι τοσο σημαντικο!! Sad Sad Sad Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

βρε κουκλα μου στεναχωρήθηκα μόνο που σε διάβασα!
Φυσικά και έχει σημασία το οτι έχεις τον μπεμπάκο σου δίπλα σου έστω και αν τον είδες μετά απο ώρες! Άλλα μωράκια μπαίνουν σε θερμοκοιτίδα για πιο σοβαρούς λόγους η τα πάνε σε άλλο νοσοκομείο μακριά απο την μανούλα τους και τα πάνε μια χαρά!
Εσύ το πάλεψες όσο μπορούσες, πολύ περισσότερο απο άλλες κοπέλες που έκαναν επισκληρίδιο στους πρώτους πόνους!(άσε που έφτασες 40+5! ΗΡΩΑΣ εγώ κοντεύω να σκάσω απο τώρα ΛΟΛ)
Επίσης ακόμα και το πρωτόγαλα να μην πήρε, πήρε δικό σου γαλατάκι που είναι επίσης σημαντικό, γεμάτο αντισώματα και βλαστοκύτταρα!!!
Ξέχνα τα όλα και κοίτα να τον χαρείς Very Happy Laughing

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin έγραψε:
Ranou έγραψε:Κοριτσακια μου εμεις γεννηθηκαμε 3940 50 ποντους αλλα μοηκαμε θερμοκοιτιδ λογω απνοιας 3 ημερες.Να σας πω ομως την αμαρτια μου γεννησα με καισαρικη και ολικη-υστερα απο 8 ωρες με προκληση στις 40 και 5 μερες και αποπειρα για φυσιολογικο-εφαγα ολους τους πονους και διαστολη 7 φτασαμε αλλα ως εκει μπηκα εσπευσμενα και το μωρακι μου το ειδα την επομενη ημερα στις 12 το μεσημερι!!!!!Ε λοιπον εχω τραυματιστει ψυχολογικα απο αυτο και μονο και ενω ειμαι ευχαριστημενη απο το γιατρο μου το προσωπικο του νοσοκομειου της μοναδας ακομη δεν το εχω ξεπερασει κι οσο το σκεφτομαι πληγωνομαι....με το γιατρο ηξερα οτι δεν κανουν επισκληριδιο δεν προτιμαται παρα μονο η ολικη....στεναχωριεμαι παρα πολυ κοριτσακια μου ξερω οτι το παν ειναι που εχω το πριγκηπα μου μαζι και αυτο μου αρκει αλλα να ειναι που αλλιως το ειχα φανταστει ηθελα να το ζησω.....επισης ξεκινησα να θηλαζω μετα απο 4 ημερες-λογω μοναδας που μπηκε το μωρο-και δεν ξερω αν πηρε το πρωτογαλα που ειναι τοσο σημαντικο!! Sad Sad Sad Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

βρε κουκλα μου στεναχωρήθηκα μόνο που σε διάβασα!
Φυσικά και έχει σημασία το οτι έχεις τον μπεμπάκο σου δίπλα σου έστω και αν τον είδες μετά απο ώρες! Άλλα μωράκια μπαίνουν σε θερμοκοιτίδα για πιο σοβαρούς λόγους η τα πάνε σε άλλο νοσοκομείο μακριά απο την μανούλα τους και τα πάνε μια χαρά!
Εσύ το πάλεψες όσο μπορούσες, πολύ περισσότερο απο άλλες κοπέλες που έκαναν επισκληρίδιο στους πρώτους πόνους!(άσε που έφτασες 40+5! ΗΡΩΑΣ εγώ κοντεύω να σκάσω απο τώρα ΛΟΛ)
Επίσης ακόμα και το πρωτόγαλα να μην πήρε, πήρε δικό σου γαλατάκι που είναι επίσης σημαντικό, γεμάτο αντισώματα και βλαστοκύτταρα!!!
Ξέχνα τα όλα και κοίτα να τον χαρείς Very Happy Laughing

Συμφωνώ απόλυτα!
Κοίτα να χαρείς τώρα τον μπεμπάκο σου Ranou μου!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:Γεια σας κοριτσια κ απο μενα!!!
Μια ξενυχτισμενη μανα με πυρετο,βηχα κ μια μασκα συνεχεια στο προσωπο ελπιζοντας να μην κολλησω τα μικρα!!!
Σκ@τα με λιγα λογια.....οι μικροι αντι να φτιαχνουν με τους κολικους χειροτερευουν......τα εχω παιξει τελειως....
Sorry για την γκρινια αλλα πρεπει καπου να τα πω......

Περαστικούλια σου Σέβη μου!
Σιγά την γκρίνια βρε! Αν δεν τα πεις σε εμάς που σε καταλαβαίνουμε σε ποιον θα τα πεις?
Κουράγιο κοπέλα μου! Εύχομαι τα αγοράκια σου να είναι ήσυχα σήμερα!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια έχω ερώτηση και θα ήθελα την γνώμη σας!
Την Τεταρτη σαραντίζουμε με το καλό!!! Πώς θα πάω το μωράκι στην εκκλησία???? affraid
Με καλαθούνα?
με μάρσιπο?
με relax?
στην αγκαλια??
port bebe δεν εχω..

Εσεις πως πήγατε το μπεμπάκι σας όσες πήγατε??

santi

santi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω το πηγα μεσα σε καροτσι.ηταν πιο ευκολο και για μενα και πιο βολικα για το μωρο.

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου Rolling Eyes , πάτε απλά στην λειτουργία μια καθημερινή πρωί και λέτε στον παππά οτι ήρθατε να πάρετε σαραντισμό?

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenikal έγραψε:Κοριτσάκια έχω ερώτηση και θα ήθελα την γνώμη σας!
Την Τεταρτη σαραντίζουμε με το καλό!!! Πώς θα πάω το μωράκι στην εκκλησία???? affraid
Με καλαθούνα?
με μάρσιπο?
με relax?
στην αγκαλια??
port bebe δεν εχω..

Εσεις πως πήγατε το μπεμπάκι σας όσες πήγατε??
Εγώ σαραντίζω το Σάββατο. Θα τον πάω με καρότσι. Δεν έχωιδέα όμως πως θα το κανονίσω. Ο παπάς δεν είναι συνέχεια στην εκκλησία...
Ελενάκι μου, κούκλα είσαι (σε είδα στο fb)

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
pumpkin έγραψε:Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου Rolling Eyes , πάτε απλά στην λειτουργία μια καθημερινή πρωί και λέτε στον παππά οτι ήρθατε να πάρετε σαραντισμό?
στον μεγάλο μου το είχα κανονίσει από πριν με τον παπά. Καθημερινή ήταν. Και τώρα θα κοιτάξω να βρω το τηλ. και να τον πάρω

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΦΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΠΡΩΙ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑ.

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ να σας πω την "αμαρτία" μου δεν έχω πάει ποτέ σε εκκλησία εκτός γιορτών (Μόνο για να ανάψω κεράκι) :X
Ούτε ξέρω τον παπά της εκκλησίας μας εδώ!Μάλλον να πάω καμιά βόλτα πριν γεννήσω να ρωτήσω?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμάς μας είπε να πάρουμε μια μέρα πριν τηλέφωνο για να κανονίσουμε!
Λογικά θα πάμε με το αμάξι εμείς! Οπότε δεν μας βλέπω να χρησιμοποιούμε το καρότσι!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
pumpkin έγραψε:Εγώ να σας πω την "αμαρτία" μου δεν έχω πάει ποτέ σε εκκλησία εκτός γιορτών (Μόνο για να ανάψω κεράκι) :X
Ούτε ξέρω τον παπά της εκκλησίας μας εδώ!Μάλλον να πάω καμιά βόλτα πριν γεννήσω να ρωτήσω?
ναι, έτσι να κάνεις

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Candy μου ευχαριστώ πολύ κι ανταποδίδω!!!!!!

Εγω το εχω κανονισει με τον παπα. Πέφτει του Αγιου Δημητριου και μου ειπε να παω μετα την λειτουργία. Και την μιση ευχη την πήρα αφου ειχα παρει τηλ πρωτα και τους ειχα πει οτι θα πάω!

Όλες με καρότσι... Εμεις λεμε να πάμε με το αμαξι. Λογικα θα παρκάρουμε απ'έξω, οπότε λέτε να την πάρω στα χερια?????? Να βαζω και να βγαζω το καροτσι για 2 βηματα ειναι μπελας νομιζω!!! Ε???? Rolling Eyes

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenikal έγραψε:Candy μου ευχαριστώ πολύ κι ανταποδίδω!!!!!!

Εγω το εχω κανονισει με τον παπα. Πέφτει του Αγιου Δημητριου και μου ειπε να παω μετα την λειτουργία. Και την μιση ευχη την πήρα αφου ειχα παρει τηλ πρωτα και τους ειχα πει οτι θα πάω!

Όλες με καρότσι... Εμεις λεμε να πάμε με το αμαξι. Λογικα θα παρκάρουμε απ'έξω, οπότε λέτε να την πάρω στα χερια?????? Να βαζω και να βγαζω το καροτσι για 2 βηματα ειναι μπελας νομιζω!!! Ε???? Rolling Eyes

Και εγώ έτσι σκέφτομαι να κάνω!
Το καρότσι το έδωσα πάνω στην πεθερά μου κιόλας να μην το έχουμε μέσα στα πόδια μας από τώρα!
Μισό σαραντισμό πήραμε και εμείς! Και μια ευχή λιγό μετά που ήρθαμε σπιτάκι μας! 2 λεπτά δουλειά μην φανταστείτε! Έτσι είναι και στον σαραντισμό?

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
elenikal έγραψε:Candy μου ευχαριστώ πολύ κι ανταποδίδω!!!!!!

Και εγώ έτσι σκέφτομαι να κάνω!
Το καρότσι το έδωσα πάνω στην πεθερά μου κιόλας να μην το έχουμε μέσα στα πόδια μας από τώρα!
Μισό σαραντισμό πήραμε και εμείς! Και μια ευχή λιγό μετά που ήρθαμε σπιτάκι μας! 2 λεπτά δουλειά μην φανταστείτε! Έτσι είναι και στον σαραντισμό?

Μου είπαν οτι στον σαραντισμο στο παιρνει ο παπας το μωρο και το διβαζει και το κανει γυρω γυρω και μετα διαβαζει εμας και μπαινουμε στο ναο...Ειναι λιγο πιο ...επίσημο νομιζω!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρήκα την ευχή!

http://www.neotita.gr/sarantismos.pdf

Εδώ λέει πως πρέπει να είναι και ο νονός ή νονά!
Ξέρετε κάτι τέτοιο?

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Βρήκα την ευχή!

Ξέρετε κάτι τέτοιο?

Όχι καλέ! Εμας τουλαχιστον δεν μας ειπαν κατι τετοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι αν δεν εχουμε αποφασισει νονο ή νονα? πρεπει να βρουμε με το ζορι???????????

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenikal έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Βρήκα την ευχή!

Ξέρετε κάτι τέτοιο?

Όχι καλέ! Εμας τουλαχιστον δεν μας ειπαν κατι τετοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι αν δεν εχουμε αποφασισει νονο ή νονα? πρεπει να βρουμε με το ζορι???????????

Σωστό και αυτό!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμείς πηγαμε και σαραντήσαμε το Σάββατο. Ηξερε η μητερα μου ότι είχε εσπερινό και έτσι πήγαμε λίγο πρίν.
Μπήκα ακριβώς ένα βήμα μέσα στην εκκλησία μου διάβασε ο πάτερ την ευχή και μετά πήρε την Σμαράγδα και πήγα στην πόρτα του ιερου και κάτι της έλεγε. 10 λεπτα κουβεντα. Εγώ την πήρα με προτ μπεμπε αλλα στην εκκλησια την κρατουσα πάνω μου.

οσο για νονο ή νονα μεγάση και πονεμενη ιστορία. Ισως ννα ανοίξω και νεο θέμα. Ο άντρας μου δεν μπορεί να αποφασίσει ποιοι θα είναι οι νονοί της. Τέτοιο μπέρδεμα 3 παιδιά δεν το ξαναέπαθα. Τι θα πω της κόρης μου ότι της έφερε η νονά της όταν γεννήθηκε οταν δεν ξέρω ποια θα είναι;

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IreneM έγραψε:εμείς πηγαμε και σαραντήσαμε το Σάββατο. Ηξερε η μητερα μου ότι είχε εσπερινό και έτσι πήγαμε λίγο πρίν.
Μπήκα ακριβώς ένα βήμα μέσα στην εκκλησία μου διάβασε ο πάτερ την ευχή και μετά πήρε την Σμαράγδα και πήγα στην πόρτα του ιερου και κάτι της έλεγε. 10 λεπτα κουβεντα. Εγώ την πήρα με προτ μπεμπε αλλα στην εκκλησια την κρατουσα πάνω μου.

οσο για νονο ή νονα μεγάση και πονεμενη ιστορία. Ισως ννα ανοίξω και νεο θέμα. Ο άντρας μου δεν μπορεί να αποφασίσει ποιοι θα είναι οι νονοί της. Τέτοιο μπέρδεμα 3 παιδιά δεν το ξαναέπαθα. Τι θα πω της κόρης μου ότι της έφερε η νονά της όταν γεννήθηκε οταν δεν ξέρω ποια θα είναι;

Eμείς ευτυχώς ξέρουμε ότι θα την βαπτίσουν τα κουμπαράκια μας (τα παιδιά που μας πάντρεψαν)! Είναι ζευγάρι παντρεμένο! Είχαμε και 3-4 προτάσεις ακόμα αλλά θα περιμένουν τα επόμενα παιδιά! Χιχιχιχι!!!
Εσείς δεν αποφασίσατε ακόμα Irene μου? Έχετε άτομα στο νου σας?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
H Σωσώκα μας βγήκε από την κλινική άραγε?

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερες!!!Αχχχ δεν εχω ησυχασει σημερα πολλα πονακια ...την εκανα ενα μπανακι ζεστουτσικο και ηρεμησε λιγο,τωρα κοιματε μετα απο πολες ωρες,εχω κουραστει πολυ,στενοχωριεμαι αφανταστα να την βλεπω να βασανιζετε ετσι 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 22 534787 δεν ξερω τι να φαω πλεον...προσεχω πολυ την διατροφη μου!Despoinaki...πολλα φιλακια στο μωρακι σου...!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις