Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
570 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 570 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 33]

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ηλιαννα μου να σου ζησει κοπελα μου η μπουμπουκα γερη και δυνατη να ειναι!!
και η σταυρουλα μας να της ζησει ο μπουνιτσας γερος και καλοτυχος να ειναι! πωπωωω μωρακιααααααααααα!
ΣΩΣΩ ΚΑΙ ΑΜΑΡΥΛΙΖ εσεις μεινατε για να γινουμε (ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΟ-ΟΚΤ)με το καλο κοριτσια!
βρε κοριτσια δεν διαβασα τι εγινε με την γιωργια και το μικρο ολα καλα???

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ηλιάνα να σου ζήσει το μωράκι! να το δεις όπως επιθυμείς!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:ηλιαννα μου να σου ζησει κοπελα μου η μπουμπουκα γερη και δυνατη να ειναι!!
και η σταυρουλα μας να της ζησει ο μπουνιτσας γερος και καλοτυχος να ειναι! πωπωωω μωρακιααααααααααα!
ΣΩΣΩ ΚΑΙ ΑΜΑΡΥΛΙΖ εσεις μεινατε για να γινουμε (ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΟ-ΟΚΤ)με το καλο κοριτσια!
βρε κοριτσια δεν διαβασα τι εγινε με την γιωργια και το μικρο ολα καλα???

Όλα καλά είναι Κατερινάκι μου!!!!

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μας ζησουν τα αγγελουδια μας!!!κι εγω γεννησα στις 30/09 με καισαρικη και τωρα τα πιο γλυκα ξενυχτια εχουν ξεκινησει!να ειστε ολες καλα!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kaatrin έγραψε:να μας ζησουν τα αγγελουδια μας!!!κι εγω γεννησα στις 30/09 με καισαρικη και τωρα τα πιο γλυκα ξενυχτια εχουν ξεκινησει!να ειστε ολες καλα!

Την ίδια μέρα γεννήσαμε kaatrin μου!
Και εγώ 30/9! Στις 11 παρά 10 το πρωί γεννήθηκε η μπεμπούλα μας με καισαρική! Να μας ζήσουν!!! Θα έχουν και την ίδια μέρα γενεθλιάκια!!!

amarylis

amarylis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΓΕΝΝΗΣΑΝΕ

ΑΥΓΟΥΣTΟΣ
30 Elena84-κοριτσάκι

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
2 evvi - ΑΓΟΡΙ
2 kathrinkaterina ΚΟΡΙΤΣΙ
6 Sevi ΑΓΟΡΙ-ΑΓΟΡΙ
7 mpogos - ΑΓΟΡΙ
7 ROSE 1980 ΚΟΡΙΤΣΙ
16 BOUBA - ΑΓΟΡΙ
17 elenikal - κοριτσάκι
17 ΑΓΑΠΗ - ΑΓΟΡΙ
19 Ranou - ΑΓΟΡΙ
20 Candy - ΑΓΟΡΙ
30 Despoinaki - ΚΟΡΙΤΣΙ
30 kaatrin

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

6 FENNNIA-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
12 Steef - ΑΓΟΡΙ
13 Ηλιάνα - ΚΟΡΙΤΣΙ
15 Tzef - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
18 stav2007 - ΑΓΟΡΙ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ .....

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

17? papaki mou! - ΑΓΟΡΙ
19? swsw - ΚΟΡΙΤΣΙ
26? amarylis - ΑΓΟΡΙ
26? αγαπη 25 - ΑΓΟΡΙ

ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΙΑ ΣΑΣ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
ΗΛΙΑΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ? ΤΕΛΕΙΑ Ε? ΑΧ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!
kathrinkaterina ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ..
kaatrin ΣΕ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

ΑΧ! ΑΛΛΕΣ 4 ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 834918

08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 804467 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 804467 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 804467 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 804467

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας και απο μένα. Χάθηκα για μια εβδομάδα και ειλικρινά μου λείψατε πάρα πολύ. Απο την ώ. ρα που επιδιωρθώθηκε το πρόβλημα το μόνο πράγμα που έκανα είναι να διαβάσω ότι γράψατε μέχρι σήμερα.

Εμένα η μπουμου είναι όλο φαγητο και ύπνο ακόμα. Αλλά τις νύχτες με βασανίζει πάρα πολύ. Κάθε δύο ώρες ξυπνά ακόμα. Ενώ την μέρα μπορεί να κοιμάτε και 4 ώρες χωρίς να ξυπνήσει καθόλου.

Σήμερα μου έκανε και λίγο βήχα και δεν ξέρω ακομα αν πρέπει να ανησυχησω.

Ειλικρινα σας πεθύμησα πολύ

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amarylis έγραψε:ΓΕΝΝΗΣΑΝΕ

ΑΥΓΟΥΣTΟΣ
30 Elena84-κοριτσάκι

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
2 evvi - ΑΓΟΡΙ
2 kathrinkaterina ΚΟΡΙΤΣΙ
6 Sevi ΑΓΟΡΙ-ΑΓΟΡΙ
7 mpogos - ΑΓΟΡΙ
7 ROSE 1980 ΚΟΡΙΤΣΙ
12 Irene - κορίτσι
16 BOUBA - ΑΓΟΡΙ
17 elenikal - κοριτσάκι
17 ΑΓΑΠΗ - ΑΓΟΡΙ
19 Ranou - ΑΓΟΡΙ
20 Candy - ΑΓΟΡΙ
30 Despoinaki - ΚΟΡΙΤΣΙ
30 kaatrin

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

6 FENNNIA-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
12 Steef - ΑΓΟΡΙ
13 Ηλιάνα - ΚΟΡΙΤΣΙ
15 Tzef - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
18 stav2007 - ΑΓΟΡΙ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ .....

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

17? papaki mou! - ΑΓΟΡΙ
19? swsw - ΚΟΡΙΤΣΙ
26? amarylis - ΑΓΟΡΙ
26? αγαπη 25 - ΑΓΟΡΙ

ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΙΑ ΣΑΣ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
ΗΛΙΑΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ? ΤΕΛΕΙΑ Ε? ΑΧ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!
kathrinkaterina ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ..
kaatrin ΣΕ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

ΑΧ! ΑΛΛΕΣ 4 ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 834918

08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 804467 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 804467 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 804467 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 804467

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΝΑ?ΣΩΣΩ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoinaki έγραψε:
kaatrin έγραψε:να μας ζησουν τα αγγελουδια μας!!!κι εγω γεννησα στις 30/09 με καισαρικη και τωρα τα πιο γλυκα ξενυχτια εχουν ξεκινησει!να ειστε ολες καλα!

Την ίδια μέρα γεννήσαμε kaatrin μου!
Και εγώ 30/9! Στις 11 παρά 10 το πρωί γεννήθηκε η μπεμπούλα μας με καισαρική! Να μας ζήσουν!!! Θα έχουν και την ίδια μέρα γενεθλιάκια!!!
ναι ιδια μερα.εγω 9 παρα 20 το βραδυ.για φυσιολογικο πηγαινα αλλα δε μας προεκυψε γιατι ειχε δεθει το κεφαλι στο λωρο.τελος καλο ολα καλα ομως!!!το αποτελεσμα ειναι στις αγκαλιτσες μας!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κορίτσια! Τι κάνετε;
Ηλιάννα να σου ζήσει η μπεμπουλα.Σταυρούλα μου και σε σένα ο μπουνίτσας. Καλή λοχεία να έχετε!
Εχθες με ερεψαν και τα δυο. Η Ζετα το πρωι και ο μπεμπης το βράδυ. Η Ζετα χθες ολο κατουραγε το βρακακι της. οχι πολύ. Ισα που της εφευγαν λιγο. υπεθεσα από το κρυο. Αλλάξαμε όμως 6-7 βρακακια και παντελονια. Αντε πλυντηρια κλπ. Σημερα με περιμενει σιδερωμα. Ειπα και γω θα κοιμηθω καμια ωριτσα το βραδυ...ναι καλα που. Ο μπεμπης ειχε διαφορετικα σχεδια. Το ματι γαριδα απο της 3, κοιμηθηκε κατα της 6 για κανα μισαωρο. Τωρα ο μπεμπης κοιματε αλλα ειναι ξυπνια η μικρη κυρια. Οποτε καφεδακι και παιχνιδι με την μικρη μεχρι να ξυπνησει ο μπεμπης.
Σημερα εχουμε και παιδιατρο. Για να δουμε τι θα μας πει!
Φιλακια πολλά κοριτσάρες μου!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτο με τον υπνο ειναι μεγαλο θεμα! ειναι ξυπνια η μπεμπα δεν κοιμαμαι! μολις κοιμαται εκεινη φωναζει ο βασιλης μαμαααααααααααααα μαμ! μετα καθεται και παιζει στο σαλονι εκει και εγω! μολις κοιμαται ο βασιλης φωναζει ο πανος μαμααααααααααα ελα να δεις τα μαθηματα εε κατι θα εχει κανει λαθος θα κατσουμε να το διωρθωσουμε!μολις τελειωσουμε και κατσει ο πανος να δει λιγο τηλεωραση φωναζει ο μαγαλος μαμααααααα που ειναι η μπλουζα η γρι με τα κιτρινα γραμματα και γρηγορα εχω αγγλικα!εμ το βραδυ 12 η ωρα κοιμαται και η μπεμπα ! εεε εγω κανω βολτες και σκεπαζω τα παιδια! 1 να κοιμηθω! 4 να ξυπνησει να φαει και 6 να σηκωθω και ν αρχισω να τα ξυπναω για το σχολειο! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχχ..σε καταλαβαινω Κατερίνα... Ενταξει είμαι σε μικροτερο βαθμο αλλά σε νιώθω...
Ρε Κατερίνα εγω γιατί δεν μπορω να δω της φωτο της μικρης σου; Μονο της δικες σου δεν βλέπω...

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!
ΗΛΙΑΝΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ Ε??? ΣΕ 4 ΩΡΙΤΣΕΣ ΗΡΘΕ...ΤΙΠΟΤΑ..ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ I love you
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ Κ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ Very Happy
ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ!!! ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΞΠΕΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ Wink

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!! ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Κ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΕΣΑ Shocked
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΡΑΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑ.
ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ.
ΑΠΟ ΝΕΥΡΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!
ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ Κ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ Very Happy

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!
Αχ αυτος ο υπνος! Εμεις , εκει που δεν ειχαμε προβλημα αρχισαμε την γκρινια! Κοιμαται δεν μπορω να πω αλλα οταν ανοιγει το ματι μπηζει κατι τσιριδες, Παναγια μου! Κι αυτες οι αναγωγουλες.... Βγαζει γαλατακι ολην την ωρα! με ενα πανακι στο χερι ειμαι να την σκουπιζω την μικρουλα μου! και καθε μερα αυξανονται.... δεν τον γλυτωνουμε τον υπέρηχο οπως το βλέπω.... Αλλά είναι ερωτας μεγαλος! οταν με κοιταζει με τις ματαρες της λιώνω!!!!!! Πολλες φορες, οταν την έχουν άλλοι αγκαλιά, ακουει την φωνη μου και τεντωνεται προς το μερος μου! Αχ το μωρακι μου!
Τωρα ψαχνω on line για να της πάρω πραγματακια για το δωματιάκι της! Εμεις τωρα το στολίζουμε! δεν προλαβαίναμε νωρίτερα με τις δουλειες μας! Εγω δουλευα με την κοιλια τουρλα μεχρι τελευταια μέρα... Έχετε κανενα καλο site με ομορφιές για παιδικό δωμάτιο?? (σας ζάλισα!!)

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, ΠΟΛΥ ΤΣΑΧΠΙΝΑ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ!!!!
ΓΙΑ ΡΟΥΦΗΓΜΑ ΕΙΝΑΙ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 379767 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 379767 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 379767 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 379767 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 379767 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 379767 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 379767

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα ομορφούλες μου!
Τι κάνετε?
Εγώ χαλαρώνω λίγο αν και θα έπρεπε να σιδερώνω αλλά βαριέμαι! Ρούχα δεν θα έχει να βάλει το παιδί μου! Χιχιχι!! Πλάκα κάνω...!! Πάλι καλά που είχα πάρει ένα κάρο!
Η μπεμπούλα κοιμάται! Έφαγε κατά τις 11! Τώρα λογικά θα ξυπνήσει κατά τις 2-3 η ώρα! Ακόμα δεν έχω συνηθίσει με τα ξυπνήματα το βράδυ! Είμαι και πολύ του ύπνου εγώ οπότε καταλαβαίνετε! Την ημέρα ψιλοσέρνομαι! Ακόμα η πεθερά μου μας φέρνει φαγητό! Δεν έχω μαγειρέψει από τότε που γέννησα...!!! Πρέπει να μπω σε πρόγραμμα όμως...!!! Τι καλά να έρθει ο καιρός που τα μπεμπάκια μας δεν θα ξυπνάνε καθόλου το βράδυ!
Σήμερα είμαστε 20 ημερών! Έχω πάρει και μισό σαραντισμό οπότε θα μπορούσα να βγω καμιά βολτίτσα αλλά που να αφήσω το κοριτσάκι μου? Η αλήθεια είναι ότι είμαι τόσες μέρες κλεισμένη στο σπίτι αλλά δεν έχω καταλάβει πως πέρασαν οι μέρες...!!! Πάλι καλά!! Την προηγούμενη Κυριακή ήρθε η μανούλα μου και με βοήθησε να καταβάσουμε τα χειμωνιάτικα ρούχα και την άλλη Κυριακή θα έρθει να κάνουμε καμιά δουλείτσα, να στρώσουμε χαλιά και χειμωνιάτικα ριχτάρια! Να γίνει το σπιτάκι μας πιο ζεστούλικο!!!
Ερώτηση! Στο στήθος βάζω κεραλοιφή! Αυτή που είχαμε πάρει από την μαμά Λυδία! Πάνω λέει ότι δεν χρειάζετε να ξεπλύνουμε το στήθος πριν θηλάσουμε! Εσείς που την έχετε πάρει τι κάνετε?
Από δωράκια στην κλινική πως πήγατε? Εμείς πήξαμε στην γλάστρα και στα μπαλόνια! Μπορεί να μας έφεραν καμιά 20αριά! Πεταμένα λεφτά τα θεωρώ! Από δωράκια μέχρι στιγμής πήραμε 8-9! Τα ρουχάκια που μας έφεραν πολύ όμορφα! Βέβαια όταν σαραντίσουμε θα περάσει λαός από το σπίτι... όχι αστεία...!!! Χιχιχιχι!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΕ ΚΟΨΟΧΟΛΙΑΣΕΣ!!!!!
ΑΚΟΥΣΕ ΕΚΕΙ ΔΕ ΘΑ ΧΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΡΟΥΧΟ!!!!! Laughing Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ Wink
Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΕΞΩ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!
ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 2Ο ΗΜΕΡΕΣ!! ΕΙΧΑ ΣΚΑΣΕΙ.
ΑΠΟ ΔΩΡΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ.
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!! ΣΕ ΑΥΤΟ ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Κ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΟΚ!!!
ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΡΩΕΙ. ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ 2 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ Rolling Eyes
Κ ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ ΒΑΖΩ Κ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ Κ ΔΕΝ ΤΗ ΒΓΑΖΩ ΜΕΤΑ. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ. ΜΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΑ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ Κ ΛΕΡΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΝ Κ ΒΑΖΩ ΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ!!!
ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΟΛΥΒΟΛΕΨΕ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΠΟΛΥ ΜΑΝΟΥΡΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΕ ΚΟΨΟΧΟΛΙΑΣΕΣ!!!!!
ΑΚΟΥΣΕ ΕΚΕΙ ΔΕ ΘΑ ΧΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΡΟΥΧΟ!!!!! Laughing Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ Wink
Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΕΞΩ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!
ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 2Ο ΗΜΕΡΕΣ!! ΕΙΧΑ ΣΚΑΣΕΙ.
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!! ΣΕ ΑΥΤΟ ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Κ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.
ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΡΩΕΙ. ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ 2 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ Rolling Eyes
Κ ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ ΒΑΖΩ Κ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ Κ ΔΕΝ ΤΗ ΒΓΑΖΩ ΜΕΤΑ. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ. ΜΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΑ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ Κ ΛΕΡΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΝ Κ ΒΑΖΩ ΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ!!!

Εμάς από την κλινική πέρασε λαοθάλασσα!
Δεν είχα όμως την μικρή μαζί μου! Όταν την έφερναν για να φάει είχε φύγει ο κόσμος! Ήταν μέσα μόνο ο συνοδός! Ήμουν σε μονόκλινο και καμιά φορά άφηναν μέσα και 2 συνοδούς! Έκαναν και λίγο τα στραβά μάτια από ότι κατάλαβα!
Λογικά μετά τις 40 ημέρες θα ξεκινήσουν να έρχονται σπιτάκι επισκέψεις! Ελπίζω να έχουμε μπει και εμείς σε ένα πρόγραμμα!
Η μικρή μου τρώει και από το στήθος και από μπουκάλι 90-120 ml την φορά! Έτσι ξυπνάει κάθε 3-5 ώρες περίπου! Καλά είναι! Αποκλειστικό θήλασμο δεν έχουμε αλλά πιστεύω θα είχα κουραστεί πολύ μάλλον! Το μητρικό γάλα χωνεύεται πιο εύκολα οπότε στις 2 ωρίτσες ξυπνάνε τα μωράκια!
Δεν ξέρω και πόσο γάλα έχω! Δεν έχω πάρει θήλαστρο! Βέβαια όταν το πατάω βγάζει... και όταν θηλάζει η μπεμπούλα μου βλέπω ότι μετά βγάζει γουλίτσες άρα κάτι της δίνω και εγώ!
Εμείς να δεις τι ρουχάκια λερώνουμε από τις γουλίτσες...!!! Μερικές φορές με έχει κατουρήσει κιόλας! Πάω να την αλλάξω... της βάζω το καθαρό πάμπερς και τις κρεμούλες της και μου κατουράει το χέρι και όλα τα ρουχάκια της! Χιχιχιχι!! Τώρα γελάω... αλλά όχι εκείνη την στιγμή που πρέπει να την αλλάξω πατόκορφα!
Μπανάκι τα κάνετε κάθε μέρα? Εγώ αν όχι κάθε μέρα... μέρα παρά μέρα...!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ. ΜΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΑ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ Κ ΛΕΡΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΝ Κ ΒΑΖΩ ΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ!!!

αχ, αυτα τα αγορακια...με εχει κατακατουρησει...καμια σχεση με την κόρη μου...

evvi

evvi
Despoinaki έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΕ ΚΟΨΟΧΟΛΙΑΣΕΣ!!!!!

Εμάς από την κλινική πέρασε λαοθάλασσα!
Δεν είχα όμως την μικρή μαζί μου! Όταν την έφερναν για να φάει είχε φύγει ο κόσμος! Ήταν μέσα μόνο ο συνοδός! Ήμουν σε μονόκλινο και καμιά φορά άφηναν μέσα και 2 συνοδούς! Έκαναν και λίγο τα στραβά μάτια από ότι κατάλαβα!
Λογικά μετά τις 40 ημέρες θα ξεκινήσουν να έρχονται σπιτάκι επισκέψεις! Ελπίζω να έχουμε μπει και εμείς σε ένα πρόγραμμα!
Η μικρή μου τρώει και από το στήθος και από μπουκάλι 90-120 ml την φορά! Έτσι ξυπνάει κάθε 3-5 ώρες περίπου! Καλά είναι! Αποκλειστικό θήλασμο δεν έχουμε αλλά πιστεύω θα είχα κουραστεί πολύ μάλλον! Το μητρικό γάλα χωνεύεται πιο εύκολα οπότε στις 2 ωρίτσες ξυπνάνε τα μωράκια!
Δεν ξέρω και πόσο γάλα έχω! Δεν έχω πάρει θήλαστρο! Βέβαια όταν το πατάω βγάζει... και όταν θηλάζει η μπεμπούλα μου βλέπω ότι μετά βγάζει γουλίτσες άρα κάτι της δίνω και εγώ!
Εμείς να δεις τι ρουχάκια λερώνουμε από τις γουλίτσες...!!! Μερικές φορές με έχει κατουρήσει κιόλας! Πάω να την αλλάξω... της βάζω το καθαρό πάμπερς και τις κρεμούλες της και μου κατουράει το χέρι και όλα τα ρουχάκια της! Χιχιχιχι!! Τώρα γελάω... αλλά όχι εκείνη την στιγμή που πρέπει να την αλλάξω πατόκορφα!
Μπανάκι τα κάνετε κάθε μέρα? Εγώ αν όχι κάθε μέρα... μέρα παρά μέρα...!!!

εγω εχει τυχει μερες που δεν ηταν πολυ καλα και με το ζορι κοιμηθηκε οποτε δεν θελησα να τον ξυπνησω για μπανακι. ή μια μερα εμεινα στην μαμα μου ενω δεν το ειχα υπολογισει και ακομη δεν ειχαν αναψει καλοριφερ οποτε δεν τον εκανα παλι.

δε νομιζω πως πειραζει ετσι κι αλλιως εγω το κωλαρακι του το πλενω ετσι κι αλλιως

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bouba έγραψε:αχχ..σε καταλαβαινω Κατερίνα... Ενταξει είμαι σε μικροτερο βαθμο αλλά σε νιώθω...
Ρε Κατερίνα εγω γιατί δεν μπορω να δω της φωτο της μικρης σου; Μονο της δικες σου δεν βλέπω...

δεν ξερω! εσεις κοριτσια της βλεπεται?
των αλλον κοριτσιων τις βλεπεις?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eγώ μια χαρά τις βλέπω όλες!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σταυρουλα και Ηλιαννα να σας ζησουν τα μωρακια σας Σωσωκα γεννησες?Συγνωμη αν εχω ξεχασει καποια με εναν πονο ευχομαι σε οσες απεμειναν.Κατερινα μου σε ευχαριστω για τις πληροφοριες για την υδροκοιλη με βοηθησε και πολυ το αρθρο που μου εστειλες ακρως κατατοπιστικο.Δεσποινακη η μικρη σου ειναι κουκλιτσα σκετη να σου ζησει,Ευη εμεις κανουμε μπανιο μερα παρα μερα μπανακι και τον πωπουδακο μας τον πλενουμε σε καθε αλλαγη με χλιαρο νερακι-τα μωρομαντηλα μας κανανε ερεθισμο-επισης χρησιμποιω την sudocrem ειναι η καλυτερη μου ειπε η μητερα μου που ειναι και νοσοκομα.Κατα τα αλλα φορμακια και εμεις αλλαζουμε συχνα και σχεδον καθε μερα εχω πλυντηριο και σιδερο...!το βραδυ ενω ειχε φταξει προγραμμα τωρα κοιμομαστε στις 4 ,5,και 6 ενιοτε απο της 10 το βραδυ!!και το καλυτερο!ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 14 215994

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenikal έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!
Αχ αυτος ο υπνος! Εμεις , εκει που δεν ειχαμε προβλημα αρχισαμε την γκρινια! Κοιμαται δεν μπορω να πω αλλα οταν ανοιγει το ματι μπηζει κατι τσιριδες, Παναγια μου! Κι αυτες οι αναγωγουλες.... Βγαζει γαλατακι ολην την ωρα! με ενα πανακι στο χερι ειμαι να την σκουπιζω την μικρουλα μου! και καθε μερα αυξανονται.... δεν τον γλυτωνουμε τον υπέρηχο οπως το βλέπω.... Αλλά είναι ερωτας μεγαλος! οταν με κοιταζει με τις ματαρες της λιώνω!!!!!! Πολλες φορες, οταν την έχουν άλλοι αγκαλιά, ακουει την φωνη μου και τεντωνεται προς το μερος μου! Αχ το μωρακι μου!
Τωρα ψαχνω on line για να της πάρω πραγματακια για το δωματιάκι της! Εμεις τωρα το στολίζουμε! δεν προλαβαίναμε νωρίτερα με τις δουλειες μας! Εγω δουλευα με την κοιλια τουρλα μεχρι τελευταια μέρα... Έχετε κανενα καλο site με ομορφιές για παιδικό δωμάτιο?? (σας ζάλισα!!)

Εγώ πήρα πολύ ωραία αυτοκόλλητα απο το amazon.uk και τώρα θα παραγγειλα την προικα του κρεβατιού της η οποία έχει το ίδιο και σε κουρτίνες, φωτιστικό χαλάκι, και κατί άλλα πράγματα,

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

και εινα και καλες οι τιμεσ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις