626 Απ: 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 Τρι Οκτ 25, 2011 9:07 pm
kathrinkaterina
Η ψυχή της παρέας!
γεννησαμε ολεςς???η καταλαβα λαθος?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Να την πάρεις τη ζώνη, κάνει δουλειά. Τη χρησιμοποίησα και μετά τη πρώτη μου γέννα και τώρα...και κάποιες φορές και εκτός γέννας, όταν έπαιρνα κανένα κιλό παραπάνω και ήταν καιρός να βγούμε παραλία (σιγά μην έκανα γυμναστική!)Ranou έγραψε:swswka amarulis papaki mou,να σας ζησουν τα μωρακια γερα δυνατα καλοτυχα κοριτσια εμεις σαραντιζουμε το Σαβατο και ακομη ποναω στην κοιλια τη νιωθω μουδιαμενη και εχω πονους ακομη,οπως και αιμα...επισης η κοιλια μου ειναι λες και ειμαι 5μηνων και εχω αγχωθει τι θα κανω????να παρω ζωνη κανει λετε???αφου σκεφτομαι τη διαιτα αλλα θηλαζω αποκλειστικα και δεν κανει...τι να κανω??σημερα ειχαμε αρκετες γουλιες,το πλυντηριο και το σιδερο ειναι πλεον καθημερινοτητα για μας και ο μικροσ θελει αγγαλιες συνεχως!!!τι να πεις να μας ζησουν οι ψυχουλες μου
fennnia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΙΛΑ?ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΧΑΣΑ 12 ΚΙΛΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΜΕ ΦΑΙΝΕΤΕ.ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΝΤΩΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.
elenikal έγραψε:fennnia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΙΛΑ?ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΧΑΣΑ 12 ΚΙΛΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΜΕ ΦΑΙΝΕΤΕ.ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΝΤΩΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.
καλημερα fennia μου! εγω ειχα παρει 15, έχω χασει 11 μενουν αλλα 4! αλλα δεν κανω διαιτα λογω θηλασμου! Σιγα σιγα θα τα χασουμε!
fennnia έγραψε:elenikal έγραψε:fennnia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΙΛΑ?ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΧΑΣΑ 12 ΚΙΛΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΜΕ ΦΑΙΝΕΤΕ.ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΝΤΩΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.
καλημερα fennia μου! εγω ειχα παρει 15, έχω χασει 11 μενουν αλλα 4! αλλα δεν κανω διαιτα λογω θηλασμου! Σιγα σιγα θα τα χασουμε!
ΕΓΩ ΠΗΡΑ 20 ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ 8,ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.
candy έγραψε:Και εμείς χάρη στη mamakaterina φέρνουμε το γάλα μας από Γερμανία. Μέχρι στιγμής μου έχει φέρει 4 κουτιά η μαμά μου και σε 2 εβδομάδες θα μου φέρει κι άλλα η αδερφή μου. Δυστυχώς το κατάστημα που το παίρνουμε δεν στέλνει Ελλάδα. Θα μου το αγοράζουν οι δικοί μου και θα στέλνουν πακέτο. Είναι ακριβώς μισή τιμή. 20 κάνει εδώ, και 10 το παίρνει η αδερφή μου. Πίνουμε το Milupa Aptamil 1. Βγάζει όμως και ο δικός μου γουλίτσες. Ευτυχώς όχι σε κάθε γεύμα.
Σε ένα site που το βρήκα επίσης πολύ φθηνό και στέλνουν Ελλάδα, τα μεταφορικά είναι πανάκριβα (24,50 ευρώ). Οπότε δεν συμφέρει
δεν με συμφέρει, το είχα κοιτάξει. 20 κάνει και εδώ. Το παίρνω από Rossmann. κοστίζει κοντά 12 ευρώ και η αδερφή μου έχει επιπλέον έκπτωση και μας βγαίνει στα 10. Απλά δεν στέλνουν Ελλάδαmama katerina έγραψε:candy έγραψε:Και εμείς χάρη στη mamakaterina φέρνουμε το γάλα μας από Γερμανία. Μέχρι στιγμής μου έχει φέρει 4 κουτιά η μαμά μου και σε 2 εβδομάδες θα μου φέρει κι άλλα η αδερφή μου. Δυστυχώς το κατάστημα που το παίρνουμε δεν στέλνει Ελλάδα. Θα μου το αγοράζουν οι δικοί μου και θα στέλνουν πακέτο. Είναι ακριβώς μισή τιμή. 20 κάνει εδώ, και 10 το παίρνει η αδερφή μου. Πίνουμε το Milupa Aptamil 1. Βγάζει όμως και ο δικός μου γουλίτσες. Ευτυχώς όχι σε κάθε γεύμα.
Σε ένα site που το βρήκα επίσης πολύ φθηνό και στέλνουν Ελλάδα, τα μεταφορικά είναι πανάκριβα (24,50 ευρώ). Οπότε δεν συμφέρει
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! εγω το παιρνω απο το http://www.apo-rot.de/ εκει περα candy μου το δικο σου γαλα εχει 20 ευρω τα 800γρ.. δεν σε συμφερει??? στελνουν κανονικα και τα εξοδα αποστολης ειναι 10 ευρω οτι παρεις! για δες το κι αυτο μηπως το χρειαστεις!
candy έγραψε:δεν με συμφέρει, το είχα κοιτάξει. 20 κάνει και εδώ. Το παίρνω από Rossmann. κοστίζει κοντά 12 ευρώ και η αδερφή μου έχει επιπλέον έκπτωση και μας βγαίνει στα 10. Απλά δεν στέλνουν Ελλάδαmama katerina έγραψε:candy έγραψε:Και εμείς χάρη στη mamakaterina φέρνουμε το γάλα μας από Γερμανία. Μέχρι στιγμής μου έχει φέρει 4 κουτιά η μαμά μου και σε 2 εβδομάδες θα μου φέρει κι άλλα η αδερφή μου. Δυστυχώς το κατάστημα που το παίρνουμε δεν στέλνει Ελλάδα. Θα μου το αγοράζουν οι δικοί μου και θα στέλνουν πακέτο. Είναι ακριβώς μισή τιμή. 20 κάνει εδώ, και 10 το παίρνει η αδερφή μου. Πίνουμε το Milupa Aptamil 1. Βγάζει όμως και ο δικός μου γουλίτσες. Ευτυχώς όχι σε κάθε γεύμα.
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! εγω το παιρνω απο το http://www.apo-rot.de/ εκει περα candy μου το δικο σου γαλα εχει 20 ευρω τα 800γρ.. δεν σε συμφερει??? στελνουν κανονικα και τα εξοδα αποστολης ειναι 10 ευρω οτι παρεις! για δες το κι αυτο μηπως το χρειαστεις!
ναι το σκέφτηκα και εγώ όταν το είδα. λες να έχουν κάνει λάθος? γιατί μόνο σε αυτό το site το βρήκα τόσο ακριβόmama katerina έγραψε:candy έγραψε:δεν με συμφέρει, το είχα κοιτάξει. 20 κάνει και εδώ. Το παίρνω από Rossmann. κοστίζει κοντά 12 ευρώ και η αδερφή μου έχει επιπλέον έκπτωση και μας βγαίνει στα 10. Απλά δεν στέλνουν Ελλάδαmama katerina έγραψε:candy έγραψε:Και εμείς χάρη στη mamakaterina φέρνουμε το γάλα μας από Γερμανία. Μέχρι στιγμής μου έχει φέρει 4 κουτιά η μαμά μου και σε 2 εβδομάδες θα μου φέρει κι άλλα η αδερφή μου. Δυστυχώς το κατάστημα που το παίρνουμε δεν στέλνει Ελλάδα. Θα μου το αγοράζουν οι δικοί μου και θα στέλνουν πακέτο. Είναι ακριβώς μισή τιμή. 20 κάνει εδώ, και 10 το παίρνει η αδερφή μου. Πίνουμε το Milupa Aptamil 1. Βγάζει όμως και ο δικός μου γουλίτσες. Ευτυχώς όχι σε κάθε γεύμα.
ωραια αφου βρηκες τον τροπο τουλαχιστον ετσι να γλυτωνεις κατι! οι εποχες εναι δυσκολες! παντως μου κανει εντυπωση το δικο μου τα 400γρ απο 16 το επαιρνα 5 και το holle που θα της δινω τωρα για μετα τους 6 μηνες εδω εχει κι αυτο 16 τα 600γρ κι εγω το βρηκα εκει 8 !! μονο στο απταμιλ η τιμη ειναι η ιδια
candy έγραψε:ναι το σκέφτηκα και εγώ όταν το είδα. λες να έχουν κάνει λάθος? γιατί μόνο σε αυτό το site το βρήκα τόσο ακριβόmama katerina έγραψε:candy έγραψε:δεν με συμφέρει, το είχα κοιτάξει. 20 κάνει και εδώ. Το παίρνω από Rossmann. κοστίζει κοντά 12 ευρώ και η αδερφή μου έχει επιπλέον έκπτωση και μας βγαίνει στα 10. Απλά δεν στέλνουν Ελλάδαmama katerina έγραψε:candy έγραψε:Και εμείς χάρη στη mamakaterina φέρνουμε το γάλα μας από Γερμανία. Μέχρι στιγμής μου έχει φέρει 4 κουτιά η μαμά μου και σε 2 εβδομάδες θα μου φέρει κι άλλα η αδερφή μου. Δυστυχώς το κατάστημα που το παίρνουμε δεν στέλνει Ελλάδα. Θα μου το αγοράζουν οι δικοί μου και θα στέλνουν πακέτο. Είναι ακριβώς μισή τιμή. 20 κάνει εδώ, και 10 το παίρνει η αδερφή μου. Πίνουμε το Milupa Aptamil 1. Βγάζει όμως και ο δικός μου γουλίτσες. Ευτυχώς όχι σε κάθε γεύμα.
ωραια αφου βρηκες τον τροπο τουλαχιστον ετσι να γλυτωνεις κατι! οι εποχες εναι δυσκολες! παντως μου κανει εντυπωση το δικο μου τα 400γρ απο 16 το επαιρνα 5 και το holle που θα της δινω τωρα για μετα τους 6 μηνες εδω εχει κι αυτο 16 τα 600γρ κι εγω το βρηκα εκει 8 !! μονο στο απταμιλ η τιμη ειναι η ιδια
και εγώ στο πλάι. του βάζω μια πετσέτα στην πλάτη (τυλιγμένη σαν ρολό) για να μην γυρίζει ανάσκελαelenikal έγραψε:Μανουλες για πείτε...
Πώς βάζετε να κοιμούνται τα μωρακια σας? Πλάι ή ανασκελα? Οι απόψεις διίστανται καιδεν ξερω τι να κανω! η μικρη μου παντως θελει ανασκελα! Την βαζω πλαι (οδηγία παιδιάτρου) αλλά αυτη γυρνα ανασκελα μόνη της!
candy έγραψε:και εγώ στο πλάι. του βάζω μια πετσέτα στην πλάτη (τυλιγμένη σαν ρολό) για να μην γυρίζει ανάσκελαelenikal έγραψε:Μανουλες για πείτε...
Πώς βάζετε να κοιμούνται τα μωρακια σας? Πλάι ή ανασκελα? Οι απόψεις διίστανται καιδεν ξερω τι να κανω! η μικρη μου παντως θελει ανασκελα! Την βαζω πλαι (οδηγία παιδιάτρου) αλλά αυτη γυρνα ανασκελα μόνη της!
εγώ να σου πω δεν θυμάμαι τι μου είχε πει πριν 8 χρόνια ο γιατρός...έχω την εντύπωση ανάσκελα...και τώρα ξέχασα να τον ρωτήσω. Παρατήρησα όμως πως ο δικός μου πνίγετε εύκολα και φοβάμαι να τον έχω ανάσκελα...προτιμώ σε αυτή τη φάση να τον έχω στο πλάιtzef έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ!!!ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙ,ΠΧ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕ ΣΦΗΝΑΚΙ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης