Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
667 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 667 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 33]

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεννησαμε ολεςς???η καταλαβα λαθος?

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εμείς χάρη στη mamakaterina φέρνουμε το γάλα μας από Γερμανία. Μέχρι στιγμής μου έχει φέρει 4 κουτιά η μαμά μου και σε 2 εβδομάδες θα μου φέρει κι άλλα η αδερφή μου. Δυστυχώς το κατάστημα που το παίρνουμε δεν στέλνει Ελλάδα. Θα μου το αγοράζουν οι δικοί μου και θα στέλνουν πακέτο. Είναι ακριβώς μισή τιμή. 20 κάνει εδώ, και 10 το παίρνει η αδερφή μου. Πίνουμε το Milupa Aptamil 1. Βγάζει όμως και ο δικός μου γουλίτσες. Ευτυχώς όχι σε κάθε γεύμα.
Σε ένα site που το βρήκα επίσης πολύ φθηνό και στέλνουν Ελλάδα, τα μεταφορικά είναι πανάκριβα (24,50 ευρώ). Οπότε δεν συμφέρει

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ranou έγραψε:swswka amarulis papaki mou,να σας ζησουν τα μωρακια γερα δυνατα καλοτυχα Smile κοριτσια εμεις σαραντιζουμε το Σαβατο και ακομη ποναω στην κοιλια τη νιωθω μουδιαμενη και εχω πονους ακομη,οπως και αιμα...επισης η κοιλια μου ειναι λες και ειμαι 5μηνων και εχω αγχωθει τι θα κανω????να παρω ζωνη κανει λετε???αφου σκεφτομαι τη διαιτα αλλα θηλαζω αποκλειστικα και δεν κανει...τι να κανω??σημερα ειχαμε αρκετες γουλιες,το πλυντηριο και το σιδερο ειναι πλεον καθημερινοτητα για μας και ο μικροσ θελει αγγαλιες συνεχως!!!τι να πεις να μας ζησουν οι ψυχουλες μου 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 26 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 26 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 26 215994 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 26 215994
Να την πάρεις τη ζώνη, κάνει δουλειά. Τη χρησιμοποίησα και μετά τη πρώτη μου γέννα και τώρα...και κάποιες φορές και εκτός γέννας, όταν έπαιρνα κανένα κιλό παραπάνω και ήταν καιρός να βγούμε παραλία (σιγά μην έκανα γυμναστική!)

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
είναι φθηνά αλλά τα μεταφορικά ακριβά

http://www.babyneo.de/catalog/index.php

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!
Θέλω να σας ρωτήσω λίγο αν κάποια απο εσάς είχε αιματάκι σαν έναρξη τοκετου? και πόση ποσότητα ήταν αυτό? Rolling Eyes

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σε ολες! Σαραντησαμεεε!!! πήραμε και την ευχη του παπα και ξεκιναμε τις βολτες επιτελους!!! Το μαναρακι μου κοιμοταν συνεχεια! Κοιμισμενο το πήγαμε στην εκκλησια κοιμισμενο το φεραμε!!! Απο γουλιτσες παμε καλα, βγαζουμε! Σημερα βγαλαμε και ενα ρουκετακι!!! Μετα απο καθε θηλασμο την βαζω να ρευτει στον ωμο και μετα την κραταω αγκαλια κανα 15λεπτο για να ''κατσει'' το γαλα, κι ετσι παει καπως καλυτερα. Βγαζει, αλλα οχι συνεχεια!!!
Amarylis κοντευεις κι εσυ! Θα μας λες κι εσυ τις εμπειρίες σου!
Ranou μου, μηπως να ρωτησεις το γιατρο σου για τον πόνο! Καισαρικη έκανες? Εγω πονάω ελαχιστα στην τομη οταν τεντωνομαι ή όταν σηκώνομαι απότομα απο το κρεββάτι! Η κοιλια μου επανήλθε μεσα σε 10 μερες χωρις ζωνη...

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΙΛΑ?ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΧΑΣΑ 12 ΚΙΛΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΜΕ ΦΑΙΝΕΤΕ.ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΝΤΩΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΙΛΑ?ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΧΑΣΑ 12 ΚΙΛΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΜΕ ΦΑΙΝΕΤΕ.ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΝΤΩΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.

καλημερα fennia μου! εγω ειχα παρει 15, έχω χασει 11 μενουν αλλα 4! αλλα δεν κανω διαιτα λογω θηλασμου! Σιγα σιγα θα τα χασουμε!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenikal έγραψε:
fennnia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΙΛΑ?ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΧΑΣΑ 12 ΚΙΛΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΜΕ ΦΑΙΝΕΤΕ.ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΝΤΩΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.

καλημερα fennia μου! εγω ειχα παρει 15, έχω χασει 11 μενουν αλλα 4! αλλα δεν κανω διαιτα λογω θηλασμου! Σιγα σιγα θα τα χασουμε!

ΕΓΩ ΠΗΡΑ 20 ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ 8,ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:
elenikal έγραψε:

ΕΓΩ ΠΗΡΑ 20 ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ 8,ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.

ναι καλε! αυτο ελειπε να αγχωθουμε και γι'αυτό τώρα! μια χρα ειμαστε!!!! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 26 328109

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candy έγραψε:Και εμείς χάρη στη mamakaterina φέρνουμε το γάλα μας από Γερμανία. Μέχρι στιγμής μου έχει φέρει 4 κουτιά η μαμά μου και σε 2 εβδομάδες θα μου φέρει κι άλλα η αδερφή μου. Δυστυχώς το κατάστημα που το παίρνουμε δεν στέλνει Ελλάδα. Θα μου το αγοράζουν οι δικοί μου και θα στέλνουν πακέτο. Είναι ακριβώς μισή τιμή. 20 κάνει εδώ, και 10 το παίρνει η αδερφή μου. Πίνουμε το Milupa Aptamil 1. Βγάζει όμως και ο δικός μου γουλίτσες. Ευτυχώς όχι σε κάθε γεύμα.
Σε ένα site που το βρήκα επίσης πολύ φθηνό και στέλνουν Ελλάδα, τα μεταφορικά είναι πανάκριβα (24,50 ευρώ). Οπότε δεν συμφέρει

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! εγω το παιρνω απο το http://www.apo-rot.de/ εκει περα candy μου το δικο σου γαλα εχει 20 ευρω τα 800γρ.. δεν σε συμφερει??? στελνουν κανονικα και τα εξοδα αποστολης ειναι 10 ευρω οτι παρεις! για δες το κι αυτο μηπως το χρειαστεις! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 26 417472

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
candy έγραψε:Και εμείς χάρη στη mamakaterina φέρνουμε το γάλα μας από Γερμανία. Μέχρι στιγμής μου έχει φέρει 4 κουτιά η μαμά μου και σε 2 εβδομάδες θα μου φέρει κι άλλα η αδερφή μου. Δυστυχώς το κατάστημα που το παίρνουμε δεν στέλνει Ελλάδα. Θα μου το αγοράζουν οι δικοί μου και θα στέλνουν πακέτο. Είναι ακριβώς μισή τιμή. 20 κάνει εδώ, και 10 το παίρνει η αδερφή μου. Πίνουμε το Milupa Aptamil 1. Βγάζει όμως και ο δικός μου γουλίτσες. Ευτυχώς όχι σε κάθε γεύμα.

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! εγω το παιρνω απο το http://www.apo-rot.de/ εκει περα candy μου το δικο σου γαλα εχει 20 ευρω τα 800γρ.. δεν σε συμφερει??? στελνουν κανονικα και τα εξοδα αποστολης ειναι 10 ευρω οτι παρεις! για δες το κι αυτο μηπως το χρειαστεις! 08.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 26 417472
δεν με συμφέρει, το είχα κοιτάξει. 20 κάνει και εδώ. Το παίρνω από Rossmann. κοστίζει κοντά 12 ευρώ και η αδερφή μου έχει επιπλέον έκπτωση και μας βγαίνει στα 10. Απλά δεν στέλνουν Ελλάδα

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΜΠΑΙΝΩΨ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΖΩΝΗ,ΠΗΡΑ 17 ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 10,ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 20 ΑΚΟΜΑ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ 8 ΗΜΕΡΕΣ.ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΠΑΝΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΤΕΝΕΙ.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candy έγραψε:
mama katerina έγραψε:

δεν με συμφέρει, το είχα κοιτάξει. 20 κάνει και εδώ. Το παίρνω από Rossmann. κοστίζει κοντά 12 ευρώ και η αδερφή μου έχει επιπλέον έκπτωση και μας βγαίνει στα 10. Απλά δεν στέλνουν Ελλάδα

ωραια αφου βρηκες τον τροπο τουλαχιστον ετσι να γλυτωνεις κατι! οι εποχες εναι δυσκολες! παντως μου κανει εντυπωση το δικο μου τα 400γρ απο 16 το επαιρνα 5 και το holle που θα της δινω τωρα για μετα τους 6 μηνες εδω εχει κι αυτο 16 τα 600γρ κι εγω το βρηκα εκει 8 !! μονο στο απταμιλ η τιμη ειναι η ιδια scratch

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
candy έγραψε:
mama katerina έγραψε:

ωραια αφου βρηκες τον τροπο τουλαχιστον ετσι να γλυτωνεις κατι! οι εποχες εναι δυσκολες! παντως μου κανει εντυπωση το δικο μου τα 400γρ απο 16 το επαιρνα 5 και το holle που θα της δινω τωρα για μετα τους 6 μηνες εδω εχει κι αυτο 16 τα 600γρ κι εγω το βρηκα εκει 8 !! μονο στο απταμιλ η τιμη ειναι η ιδια scratch
ναι το σκέφτηκα και εγώ όταν το είδα. λες να έχουν κάνει λάθος? γιατί μόνο σε αυτό το site το βρήκα τόσο ακριβό

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανουλες για πείτε...
Πώς βάζετε να κοιμούνται τα μωρακια σας? Πλάι ή ανασκελα? Οι απόψεις διίστανται καιδεν ξερω τι να κανω! η μικρη μου παντως θελει ανασκελα! Την βαζω πλαι (οδηγία παιδιάτρου) αλλά αυτη γυρνα ανασκελα μόνη της!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candy έγραψε:
mama katerina έγραψε:
candy έγραψε:
mama katerina έγραψε:

ναι το σκέφτηκα και εγώ όταν το είδα. λες να έχουν κάνει λάθος? γιατί μόνο σε αυτό το site το βρήκα τόσο ακριβό

δεν ξερω πραγματικα! σκεφτομαι μηπως επειδη οι αλλες μαρκες ειναι γνησιες γερμανικες γιαυτο να ειναι πιο φτηνες??? τι να πω...

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenikal έγραψε:Μανουλες για πείτε...
Πώς βάζετε να κοιμούνται τα μωρακια σας? Πλάι ή ανασκελα? Οι απόψεις διίστανται καιδεν ξερω τι να κανω! η μικρη μου παντως θελει ανασκελα! Την βαζω πλαι (οδηγία παιδιάτρου) αλλά αυτη γυρνα ανασκελα μόνη της!
και εγώ στο πλάι. του βάζω μια πετσέτα στην πλάτη (τυλιγμένη σαν ρολό) για να μην γυρίζει ανάσκελα

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
candy έγραψε:
elenikal έγραψε:Μανουλες για πείτε...
και εγώ στο πλάι. του βάζω μια πετσέτα στην πλάτη (τυλιγμένη σαν ρολό) για να μην γυρίζει ανάσκελα

Κι εγω της εχω ρολο αλλα η σκατουλα γλυστραει απο την αντιθετη πλευρα και γυρνα ανασκελα!!!!!!!!!!!!!!

tzef

tzef
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ!!!ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙ,ΠΧ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕ ΣΦΗΝΑΚΙ.

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ!!!ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙ,ΠΧ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕ ΣΦΗΝΑΚΙ.

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!
εγώ να σου πω δεν θυμάμαι τι μου είχε πει πριν 8 χρόνια ο γιατρός...έχω την εντύπωση ανάσκελα...και τώρα ξέχασα να τον ρωτήσω. Παρατήρησα όμως πως ο δικός μου πνίγετε εύκολα και φοβάμαι να τον έχω ανάσκελα...προτιμώ σε αυτή τη φάση να τον έχω στο πλάι

64708.10.2011 ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.5 - Σελίδα 26 Empty ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.. Τετ Οκτ 26, 2011 6:51 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ,ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΒΒΙΔΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εδώ και 1 1/2 ωρα η μικρη μου βγαζει ακαταπαυστα γουλιες και ακουω γκλου γλου απο το λαιμουδακι της και το στομαχακι της. Νομιζω οτι της ανεβαινει το γαλα!!!!!!! Για να της αλλαξω πανα λερωσα 4 κορμακια. Λιγο να την κουνησω βγαζει και ξυνιζει και το μουτρακι της, γκρινιαζει λιγακι...Εντ τω μεταξυ μετα απο καθε γουλια θελει στηθος, την βαζω ρουφαει 2-3 φορες και σταματα, σαν να θελει να καθαρισει το στοματακι της... Η παιδιατος ειπε οτι αυριο επειγει να κανουμε υπερηχο οισοφαγου-στομαχου.... Παναγια μου βοηθα μας να μην συμβαινει κατι σοβαρο...

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γενικά το έχω απορία...πόσες φορές σας βγάζουν γουλιές? εμένα μπορεί και 3 φορές την πρώτη 1 1/2 ώρα μετά το φαγητό...είναι πολλές? πάντως δεν τον αλλάζω όλη την ώρα. όσο πιο πολύ τα κουνάς τόσο πιο πολύ βγάζουν.και ειδικά αν σφιχτούν κιόλας για κακά, άστα να πάνε...

επίσης να ρωτήσω τις μανούλες που δίνουν ξένο γάλα...πόσες φορές σας ρεύονται? εμένα από 2 μέχρι 4 φορές μέσα στα 20-30 λεπτά που τον κρατάω

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμάς η μικρούλα μας δεν βγάζει γουλίτσες! Άντε να έχει βγάλει 2-3 φορές στο σεντονάκι πολύ πολύ λίγο...

Στο Ιασώ μας τα έβαζαν πλαγιαστά τα μωράκια, αλλά η παιδίατρος επέμενε ανάσκελα, οπότε το υιοθετήσαμε!

Από κιλάκια εγώ επανήλθα..τα έχασα και τα 8, η κοιλίτσα μπήκε, βέβαια δεν είναι πλάκα, αλλά τουλάχιστον δεν εξέχει..Θέλει γυμναστικούλα σίγουρα, αλλά αργότερα! Τώρα με τον θηλασμό ούτε τα μαλλιά δεν έχω προλάβει να λούσω! Ένα ντουσάκι στα πετάχτα! Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις