26 Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ..... Τρι Μαρ 01, 2011 8:00 am
ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
σιγα το θαρρος κοπελα μου,μη μασας δεν εισαι υποχρεωμενη να πας σε αυτον που σου λεει ο γιατρος σου,εμας για παραδειγμα αλλον μας ειπε ο γυναικολογος μου κι επειδη δε μας βολευαν τα ραντεβου ρωτησαμε και ακουσαμε καλα λογια για τον συγκεκριμενο γιαυτο και τον επιλεξαμε!φιλακια!!marasofi έγραψε:ALEXANDRA STR. έγραψε:marasofi μου εμεις καναμε την Β επιπεδου στο εμβρυο στο κολωνακι-συγκεκριμενα μας την εκανε ο Παπαπαναγιωτου...κοιταξε ικανοποιημενοι μειναμε,καθησαμε 20 λεπτα (βασικα ηταν ολα καλα δε βρηκε καποιο προβλημα,αλλιως μπορει να διαρκουσε και παραπανω...),εκανε αναλυτικα τις μετρησεις του και ταυτοχρονα μας εξηγουσε,μας εδωσε αρκετες φωτο(οχι μονο μια)αποτι θυμαμαι δυο μεγαλες σιγουρα και τρεις τεσσερις πιο μικρες,εννοειται και dvd και γενικα ευγενικος και καλος ανθρωπος φανηκε!εγω θα στον προτεινα απο την δικια μου εμπειρια!(ασχετο)μαλιστα αργοτερα μαθαμε οτι αυτος ειναι κι ο γιατρος της Μενεγακη!!δε πιστευω η Ελενιτσα να πηγαινε σε οποιον κι οποιον!!!marasofi έγραψε:Αχ κορίτσια είστε όλες υπέροχες και ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!
Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το έμβρυο στο κολωνάκι και λέω να κλείσω εκεί ραντεβού άν συμφωνεί και ο γυναικολόγος μου. Εσείς τι λέτε? ξέρετε κανέναν καλό εκεί??
χαχα σίγουρα δεν θα άφηνε την τύχη του μωρού της σε κανέναν τυχαίο!!! και οχι μόνο η μενεγάκη αλλά καμία μανούλα!!
alexandra μου σε ευχαριστω πάρα πολύ και η αλήθεια είναι οτι απο χθές που έφτιαξα το post έψαξα αρκετά sto google και βρήκα πολλές μανούλες ευχαριστημένες απο τον κύριο Παπαπαναγιώτου!! οπότε το μόνο που μένει τώρα είναι να βρώ το θάρρος να το πώ στο γυναικολόγο μου και να ακυρώσω το ραντεβού που μου έχει κλείσει με το ιασώ......