26 Απ: Κιλα εγκυμοσυνης.Ποσο γρηγορα επαναρχεται ο αργανισμος μας στο πριν? Δευ Μαρ 07, 2011 12:50 am
aristina
Πανταχού παρούσα!
Οχι συμφωνω οτι κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν θα πρεπει να σκεφτομαστε καθολου τα κιλα!Εγω ετρωγα μια χαρα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
καλα η αληθεια ναι ειναι οτι μπαινουν δυο δυο παναθεματα!!!!αλλα πιστευω αν δεν τρως οοοοοοοτι λιγουρευεσαι σε μονιμη φαση μπορεις να κρατηθεις στα 12 που συστηνουν και οι γιατροι!!για παραδειγμα να σου πω απο προσωπικη μου εμπειρια ...τον τεταρτο μηνα με ειχε πιασει μια μανια και ετρωγα οτι δεν ειχα φαει σε ολη μου τη ζωη(απο πιτσες,σοκολατακια ετοιματζιδικα κι ανθυγιεινα τελος παντων)εεε το αποτελεσμααααα;;;4 κιλακια μεσα σε εναν μηνα!!τον επομενο ομως που "συμμορφωθηκα"-δεν πειναγα απλα προσεχα ,εβαλα μονο ενα κιλο!!πιστευω τα 10-12 η πλειοψηφια των εγκυουλων δεν τα γλιτωνει!απο κει και περα ο Θεος βοηθος...new2eenmommy έγραψε:μα....δε χρειάζεται να γουρουνιάζεις για να πάρεις κιλά στην εγκυμοσύνη !!!
απλά αναπνέεις !!!
Συμφωνώ 99%. Η μόνη μου διαφωνία είναι ότι δεν είναι η μόνη απόλαυση στη ζωή ... μπορώ να σκεφτώ άλλη μιαφωτεινουλα έγραψε:Ρε κοριτσια εγω λεω να κανουμε σε οποιαδηποτε φαση τις ζωη μας ειτε εγκυμοσυνη ειτε οχι οτι γουσταρουμε κ να μη μπαινουμε σ"συτα τα καλουπια που προσπαθουν να μας βαλουν δηλαδη κ αν εχουμε 2-3 κιλα παραπανω τι εγινε!!!!!!!!!!!!!Δεν καταλαβα ολοι οι αντρες τον σκεμπε τους τον εχουνε κ μαλιστα πολλες γυναικες το θεωρουν γοητεια(οχι εγω!!!!!!!!)Εγω λεω ν"αγαπησουμε τον εαυτο μας οπως ειναι να προσπαθουμε να διατηρουμαστε οχι απλα για την ομορφια αλλα για λογους υγειας κ απο κει κ περα μια απολαυση εχει μεινει σ"αυτη την ζωη μη μας την στερησουν κ αυτη!!!!!!!!!!!Ημαρτον!!!!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Θέματα υγείας κατά την εγκυμοσύνη » Κιλα εγκυμοσυνης.Ποσο γρηγορα επαναρχεται ο αργανισμος μας στο πριν?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης