Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
593 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 593 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 17]

151Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Δευ Ιουλ 25, 2011 11:38 am

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
με πανικοβαλετε!!!!!! και εγω στο γενεσις εχω σκοπο να γεννησω. ελπιζω ολα καλα να πανε!!
ο γιατρος που με παρακολουθει ειναι ο ΤΣΑΠΙΚΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ τον γνωριζει καμια σας?? ή εστω να εχει ακουσει κατι???

152Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Δευ Ιουλ 25, 2011 12:12 pm

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
cinderella έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ. ΑΝ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ
τί σου έκανε ο γιατρός?????? Για την κλινική συμφωνώ, γι αυτό κι εγώ πήγα διαβαλκανικό

ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ΤΗΛ ΟΤΙ ΠΟΝΑΩ Κ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ ΜΟΥ Shocked Shocked Shocked ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ???? ΣΤΗ 39η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΜΟΥΝ!!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.
ΠΗΓΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Κ ΗΡΘΕ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ.Η ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 4 ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Κ ΕΝΩ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ... Κ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ Κ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ Mad Mad
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Κ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ Κ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ, Ω ΝΑΙ!!!!! ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο Μ@@@@Σ Κ ΟΥΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΠΟΥ Κ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ Mad
ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ!!!!
Κ ΜΟΥ ΠΗΡΕ Κ 14ΟΟ ΕΥΡΩ ΛΕΣ Κ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.
Α Κ ΟΤΑΝ ΕΠΑΘΑ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Κ ΧΑΠΙΑ, ΣΤΗ ΞΕΠΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!
ε οχι ρε κοριτσι μου!εδωσε κ ορκο ο π@π@ρ@ς...ισα ισα που θα επρεπε να πεις το ονομα του για παραδειγμα προς αποφυγην!!!

153Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Δευ Ιουλ 25, 2011 12:14 pm

evvi

evvi
kaatrin έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
cinderella έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ. ΑΝ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ
τί σου έκανε ο γιατρός?????? Για την κλινική συμφωνώ, γι αυτό κι εγώ πήγα διαβαλκανικό

ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ΤΗΛ ΟΤΙ ΠΟΝΑΩ Κ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ ΜΟΥ Shocked Shocked Shocked ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ???? ΣΤΗ 39η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΜΟΥΝ!!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.
ΠΗΓΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Κ ΗΡΘΕ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ.Η ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 4 ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Κ ΕΝΩ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ... Κ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ Κ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ Mad Mad
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Κ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ Κ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ, Ω ΝΑΙ!!!!! ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο Μ@@@@Σ Κ ΟΥΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΠΟΥ Κ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ Mad
ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ!!!!
Α Κ ΟΤΑΝ ΕΠΑΘΑ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Κ ΧΑΠΙΑ, ΣΤΗ ΞΕΠΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!
ε οχι ρε κοριτσι μου!εδωσε κ ορκο ο π@π@ρ@ς...ισα ισα που θα επρεπε να πεις το ονομα του για παραδειγμα προς αποφυγην!!!

ναι τετοιες περιπτωσεις πρεπει να αποφευγονται!!!!!!

154Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Δευ Ιουλ 25, 2011 12:54 pm

xristina1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ - ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ -ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

155Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Δευ Ιουλ 25, 2011 9:34 pm

spapastamou

spapastamou
Soulitsa έγραψε:Κυριακος Μητσακος,μαζι με την super μαια του την Φωτεινη στο Λητω.
Τωρα βεβαια ειναι στο μαιευτηριο Ρεα.

axou o giatros mou kai i maia mou....!!! Very Happy

156Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Δευ Ιουλ 25, 2011 10:12 pm

Soulitsa

Soulitsa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
spapastamou έγραψε:
Soulitsa έγραψε:Κυριακος Μητσακος,μαζι με την super μαια του την Φωτεινη στο Λητω.

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Με το καλο το μωρακι σου!!!!!!!!

157Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Δευ Ιουλ 25, 2011 10:45 pm

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σαραβελος χαρης στην γενικη κλινικη θεσσαλονικης. ο γιατρος μου απιστευτος. πολυ επιστημονικος με εμπειρια και ψυχραιμος. η γενικη κλινικη λιγο βλακεια βεβαια, αλλα τελοσπαντων.

158Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Ιουλ 26, 2011 12:31 am

spapastamou

spapastamou
Soulitsa έγραψε:
spapastamou έγραψε:

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Με το καλο το μωρακι σου!!!!!!!!

eyxaristw poly kopela mou....!!!ki esena na sou zisei to zouzounaki sou....!!! Very Happy

159Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Ιουλ 26, 2011 3:04 am

dimitraanast

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τα αγορια μου στη Λαρισα στον Θ.Καργιωτη κλινικη Ιπποκρατης τωρα στο 3 που ειμαι εγκυος δεν εχω αποφασισει κ μενω Λαμια!!

160Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Ιουλ 26, 2011 6:28 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
evvi έγραψε:
kaatrin έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
cinderella έγραψε:

ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ!!!!

ναι τετοιες περιπτωσεις πρεπει να αποφευγονται!!!!!!

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ!!!! ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΩ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ. Κ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ...
EVVI ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ Κ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΩΣΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ???? Rolling Eyes
Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Very Happy

161Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Ιουλ 26, 2011 10:39 am

Κατερινα γιακ

Κατερινα γιακ
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Eγω γενησα στο Έλενα και ο γιατρός είναι ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΘΟΣ

162Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Ιουλ 26, 2011 3:06 pm

filina

filina
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΦΟΒΕΡΟΣ!!!

163Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Ιουλ 26, 2011 11:48 pm

gino

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Φάνης Σταματόπουλος στο ΙΑΣΩ!!!!!!!!!!!πολύ γλυκός ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!! Very Happy

164Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τετ Ιουλ 27, 2011 1:15 am

chrissaxak

chrissaxak
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Με τον Χασιάκο στο Αρεταίειο

http://www.alter-eco.gr

165Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Αυγ 09, 2011 10:07 pm

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
giota-2009 έγραψε:Αντώνης Κονδυλιός στο Ελενα. Ειναι και υπεύθυνος του προγεννητκού.

Καλημέρα giota μου μπορείς να μου δώσεις στοιχεία επικοινωνίας?
Σ'ευχαριστώ πολυ!!

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αριστοτελιδης νικος απο αγιο λουκα θεσσαλονικη και σταμπολιδου κοζετ απο το διαβαλκανικο.η δευτερη αστερη φοβερη και απιστευτος ανθρωπος

EvaggeliaV

EvaggeliaV
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kpeltekidou έγραψε:με τον μυαρη στο μητερα αλλα ειμαι δυσαρεστημενη απο νοσοκομειο
και τωρα ειμαι εγκυος στο δευτερο και δεν ξερω που να παω σε ιδιωτικο ή σε δημοσιο νοσοκομείο?βοηθηστήμε κοριτσια!!!

Και εγω με τον Μυαρη θα γεννησο.. σαν γιατρος πως σου φανηκε...??

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ε+Χ+Μ έγραψε:εγώ γέννησα στο Μητέρα,με την Σύρου Ανατολή, η οποία δεν είναι απλά η γυναικολόγος σου για εννέα μήνες αλλά και η καλυτερή σου φίλη... το μόνο που δεν μου άρεσε ηταν το προσωπικό του νοσοκομείου, δεν ηταν και η καλύτερη εξυπηρέτηση...
αλλά πέρα απο αυτό και τώρα στο δεύτερο την Σύρου έχω γυναικολόγο... δεν την αλλάζω με τίποτα I love you

Και εγώ με την Σύρου Ανατολή και τα δύο παιδάκια μου.
Η Σύρου είναι πάνω από όλα άνθρωπος και πολύ καλή φίλη. Με πρόσεξε πολύ και στα δύο παιδιά μου. Δίπλα μου σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά. Να με στηρίζει και να μου εξηγεί τα πάντα.

Το προσωπικό του Μητέρα δεν μου άρεσε όταν γέννησα την κόρη μου πριν 4 χρόνια. Στο μπέμπη μου όμως ( πριν από 3 μήνες περίπου γέννησα) ήταν όλοι τους άψογοι.

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariannemam έγραψε:
giota-2009 έγραψε:Αντώνης Κονδυλιός στο Ελενα. Ειναι και υπεύθυνος του προγεννητκού.

Σ'ευχαριστώ πολυ!!

χμμμμμ!!!σαν γιατρος πιθανον να ειναι καλος (δεν εχω προσωπικη αποψη) αλλα ξερω απο γνωστη οτι ζηταει πολλα χρηματα ........

donna

donna
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το πρωτο μου παιδακι γεννηθηκε στη Θεσ/νικη πριν 12 χρονια και ο γιατρος μου ηταν ο Ιακωβος Καντος.Το δευτερο λογω μετακομισης στο Βολο και διαλεξα τον Γιωργο Χριστοδουλου.
Για μενα, και οι δυο αψογοι!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chrissaxak έγραψε:Με τον Χασιάκο στο Αρεταίειο

ειπα κι εγω δεν θα βρω καμια δικια μου!!!!!
πολυ doctor o doctor!!!!!
Wink Wink Wink Wink Wink Wink

172Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Πεμ Αυγ 11, 2011 12:44 am

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
beba160a έγραψε:
mariannemam έγραψε:

Σ'ευχαριστώ πολυ!!

χμμμμμ!!!σαν γιατρος πιθανον να ειναι καλος (δεν εχω προσωπικη αποψη) αλλα ξερω απο γνωστη οτι ζηταει πολλα χρηματα ........

Ναι κι εγώ το έχω ακούσει...Δεν έχω καταλήξει ακόμα βέβαι και ακόμη ψάχνω.....Είπαμε να είναι καλός και άλλοι είναι καλοί όχι όμως να το εκμεταλεύεται...οι υπόλοιποι τι είναι?Κορόιδα?

roulitsa25

roulitsa25
κοριτσια υπαρχει καμια κοπελα που να εχει γιατρο την τσιαουση ελενη απο θεσσαλονικη και ποια η γνωμη σασ?

174Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Πεμ Αυγ 11, 2011 10:10 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
chrissaxak έγραψε:Με τον Χασιάκο στο Αρεταίειο

ειπα κι εγω δεν θα βρω καμια δικια μου!!!!!
πολυ doctor o doctor!!!!!
Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Τον ίδιο έχει και μια φίλη μου.
Και τα δύο της παιδάκια εκεί τα γέννησε με αυτόν γιατρό.
Είναι πολύ ευχαριστημένη.

175Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 7 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Πεμ Αυγ 11, 2011 11:16 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δουλγεράκης Εμμανουήλ στο ΙΑΣΩ.
Το ιατρείο του είναι στο ΙΑΜΑ στο Ελληνικό.
Είμαι πολύ ικανοποιημένη.
(όχι τόσο από το νοσοκομείο)

Και μας "έκοψε" όταν, αμέσως αφού γέννησα, απολύσανε τον άντρα μου.

Αν κάνω 2ο μάλλον θα πάω σε δημόσιο γιατί τα οικονομικά μας δε μας το επιτρέπουν (εκτός αν κερδίσω το τζόκερ).

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις