Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
608 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 608 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 17]

276Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Δευ Δεκ 12, 2011 11:08 am

ioanna28

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
[quote="Lilliput"]Κορίτσια υπάρχουν 3 γυναικολόγοι με το ίδιο (όχι ακριβώς) επίθετο!

Γιαννίκος Λάμπρος στο Καστρί Αθήνας,
Γιαννίκας Νικόλαος στον Πειραιά που ο άνθρωπος είναι απλά ΘΕΟΣ και τέλος,
Γιαννίκας Κωνσταντίνος στη Θεσσαλονίκη!

Εσύ, Ιωάννα, μάλλον λες για τον Κωνσταντίνο,ε?
[/qu

ΛΕΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;;; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΣ/ΝΙΚΗ!!!
ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΓΩ(2009. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΙΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ!!! ΚΑ ΙΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Η ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ(ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ) ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ!!!

277Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Δευ Δεκ 12, 2011 11:22 am

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna28 έγραψε:

ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΓΩ(2009. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΙΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ!!! ΚΑ ΙΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Η ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ(ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ) ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ!!!

Οπότε μάλλον μιλάμε για διαφορετικούς!
Υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι γιατροί,δυστυχώς.

278Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Δευ Δεκ 12, 2011 11:26 am

ioanna28

[quote="Lilliput"]
ioanna28 έγραψε:

Οπότε μάλλον μιλάμε για διαφορετικούς!
Υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι γιατροί,δυστυχώς.
[/q

εγω επεσα σε πολλους τετοιους δυστυχως!!! εκμεταλλαυτηκαν τη λαχταρα μας να αποκτησουμε ενα μωρο και μας ταλαιπωρησαν παρα πολυ... σε ιδιωτικα ιατρεια αλλα και σε δημοσια νοσοκομεια αλλα τελος καλο ολα καλα!!! ο αντρας της ζωης μου ειναι 13 μηνων πια!!!!!!!!!!

279Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Δευ Δεκ 12, 2011 11:34 am

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna28 έγραψε:
εγω επεσα σε πολλους τετοιους δυστυχως!!! εκμεταλλαυτηκαν τη λαχταρα μας να αποκτησουμε ενα μωρο και μας ταλαιπωρησαν παρα πολυ... σε ιδιωτικα ιατρεια αλλα και σε δημοσια νοσοκομεια αλλα τελος καλο ολα καλα!!! ο αντρας της ζωης μου ειναι 13 μηνων πια!!!!!!!!!!

Εγώ τα ξέρω, κάθε μέρα γνωρίζω κι από έναν άχρηστο, και έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου!
Να τον χαίρεσαι καρδούλα μου!Όλα πήγαν καλά,ευτυχώς.

280Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Δευ Δεκ 12, 2011 11:37 am

ioanna28

Lilliput έγραψε:
ioanna28 έγραψε:

Εγώ τα ξέρω, κάθε μέρα γνωρίζω κι από έναν άχρηστο, και έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου!
Να τον χαίρεσαι καρδούλα μου!Όλα πήγαν καλά,ευτυχώς.

ευχαριστώ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!! αχ το αστέρι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

281Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Δεκ 20, 2011 4:31 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΡΥΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

maria79

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ

283Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τετ Δεκ 21, 2011 12:37 am

irene12

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κωνσταντίνος Σαλαμπάσης στο ΡΕΑ,το μόνο που θα πω είναι ότι πλεον ειμάι σε άλλη πόλη 4 ώρες μακριά... και σκέφτομαι πολύ σοβαρά οταν ξαναμείνω έγκυος να κατεβαίνω Αθήνα για να με παρακολουθεί και να με ξεγεννήσει εκείνος!

wall.e

wall.e
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα σας!!!

Εμεις γεννησαμε στο Λητώ και γυναικολόγο είχαμε το Κ. Τρύφο. Είναι ένας καταπληκτικος γιατρος, πολυ εμπειρος και πανω απο ολα ανθρωπος. Σε αυτον εχει παει και η αδερφη μου και οποια φιλη μου δεν εχει γιατρο σε αυτον την στελνω. Με το καλο και το δευτερο σε αυτον θα παω.

285Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Κυρ Ιαν 15, 2012 10:28 am

mary lou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αnna1975 έγραψε:καλογερόπουλος σπύρος στο μητέρα .το ξέρω απο τα δεκάπεντε μου .απο τοτε που ανακαλυψα οτι εχω πολυκυστίκες ωοθηκες.
Άννα μου τον ίδιο γιατρό έχουμε. Είναι και στο ΡΕΑ.

286Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Κυρ Ιαν 15, 2012 11:54 am

valia 32

valia 32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια μηπως γεννησε καμια σας με τον γιατρο Μπαγακη Παναγιωτη ποια η γνωμη σας?

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΗ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ Ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΑΚΙ 6 ΜΗΝΩΝ!!!

elektramav

Με τον Προκοπακη Θ. στο Ιασω περσυ!Πολυ ευχαριστημενη και απο τον γιατρο και απο το μαιευτηριο! Very Happy

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KRISTI 1 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΡΥΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Εγώ τον ξέρω, κορίτσι. Τί θέλεις να μάθεις???? Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 654316 Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 654316

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συγνωμη που πεταγομαι ετσι στο θεμα σας απλα επειδη ειμαι πολυ παραξενη και φοβιτσιαρα... Τον γυναικολογο μου τον λενε Τσιρακοπουλο και απο οσο θυμαμαι ειναι στο λητω και σε ενα ακομα...Υπαρχει καποια που να τον γνωριζει;;;

https://facebook.com/nantia.naturally

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
wall.e έγραψε:Καλησπερα σας!!!

Εμεις γεννησαμε στο Λητώ και γυναικολόγο είχαμε το Κ. Τρύφο. Είναι ένας καταπληκτικος γιατρος, πολυ εμπειρος και πανω απο ολα ανθρωπος. Σε αυτον εχει παει και η αδερφη μου και οποια φιλη μου δεν εχει γιατρο σε αυτον την στελνω. Με το καλο και το δευτερο σε αυτον θα παω.

κοριτσακι πως σε λενε?και εγω τον τρυφο ειχα...απαικτος...μπραβοοοοο

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:

εσείς, που τον έχετε είστε και στο ΠΝ???

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cinderella έγραψε:
mamavivo έγραψε:

εσείς, που τον έχετε είστε και στο ΠΝ???

οχι δεν ειμαι πολεμικο ναυτικο αν εννοεις αυτο.τον εχω 10 χρονια και εχει και εξωτερικο ιατρειο .

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τον ξέρω τον Τρύφο, αλλά δεν τον χώνεψα κ δεν ξαναπήγα.... Wink Wink Wink Wink Wink

295Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Δευ Ιαν 16, 2012 8:13 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cinderella έγραψε:
KRISTI 1 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΡΥΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Εγώ τον ξέρω, κορίτσι. Τί θέλεις να μάθεις???? Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 654316 Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 654316
οταν ειχα κανει την ερωτηση ηταν επειδη θα πηγαινα σε αυτον για αυχενικη και ηθελα μια γνωμη.πηγα τελικα ολα οκ.αλλα πεσ μου και τι ξερεις γιατι μαλλον θα παω και για β επιπεδου σε αυτον.

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KRISTI 1 έγραψε:
cinderella έγραψε:

οταν ειχα κανει την ερωτηση ηταν επειδη θα πηγαινα σε αυτον για αυχενικη και ηθελα μια γνωμη.πηγα τελικα ολα οκ.αλλα πεσ μου και τι ξερεις γιατι μαλλον θα παω και για β επιπεδου σε αυτον.

Πολύ καλός στον υπέρηχο. Αυτή είναι η ειδικότητά του, Εγώ τον είχα κανονικά σα γιατρό(μου τον σύστησε ο γιατρός, που είχα στην Αθήνα) κ πήγαινα κάθε 2 εβδομάδες, γιατί ήμουν δύσκολη κ επικίνδυνη περίπτωση.. Τότε(11/2009) πήρε και ένα καινούριο μηχάνημα για υπέρηχο!! Εμείς το καταευχαριστιόμασταν! Εκτός του ότι κάναμε απίστευτο χαβαλέ μεταξύ μας, βλέπαμε τη μπισκοτίνα σα να κάναμε κάθε φορά β' επιπέδου!! Ό,τι θέλεις τον ρωτάς, όσο θέλεις βλέπεις το μπεμπέ, του λες δες κι αυτό, δες και το άλλο κλπ. Γενικά, τα βλέπει όλα και είναι πολύ λεπτολόγος. Ό,τι άλλο θες, ρώτα με...
Τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να πάω το Φλεβάρη για τεστ παπ και εξέταση γενικότερα...... Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 417472 Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 417472 Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 417472

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
με τον Μουτουση Νικολαο στο ΡΕΑ.Η συζηγος του ειναι η παιδιατρος της μικρης Χατζακη Χριστινα...κ οι 2 απλα απιστευτοι!!

valia 32

valia 32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καμια δεν ξερει τον Παναγιωτη Μπαγακη να μου πει τη γνωμη της?Ξεγενναει στο Ρεα και το Λητω κυριως

299Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 12 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Δευ Ιαν 16, 2012 12:30 pm

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cinderella έγραψε:Τον ξέρω τον Τρύφο, αλλά δεν τον χώνεψα κ δεν ξαναπήγα.... Wink Wink Wink Wink Wink

ΓΙΑΤΙ?πρωτη φορα το ακουω αυτο ή μαλλον 2η?

ειναι τοσο καλος και γλυκος..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Kateka

Kateka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mε τον Κωνσταντινο Νταφόπουλο στο Πανεπηστημιακό της Λάρισας

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις