Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
600 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 600 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 17]

251Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 11 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Πεμ Δεκ 08, 2011 12:29 pm

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
dinaki88 έγραψε:gewrgiadou eleutheria sto elena
xairomai pou dn vlepw kamia na tin exei gunaikologo
i xeiroteri giatros pou mou exei tuxei se olous tous tomeis EVER!
for more info pm me!
plz plz stay away from her Shocked Shocked Shocked

ειχες πολυ δικιο...!!!!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=431572&cid=4http://www.skai.gr/news/greece/article/188582/dieuthudria-dimosias-maieutikis-klinikis-zitise-1300-euro-gia-na-kanei-kaisariki/

τι λες τώρα!!!!
αυτό το ζώον ήταν που είχε το Ντινάκι;;;; Twisted Evil
ακόμα τη θυμάμαι την ιστορία της

252Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 11 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Πεμ Δεκ 08, 2011 12:46 pm

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ είχα τον Πρωτοπαππά Θανάση στο Αλεξάνδρα και δεν ζήτησε ούτε ένα ευρώ! μόνο τις επισκέψεις στο ιατρείο του πληρωνόταν και αυτές με απόδειξη πάντα.
ξέρω οτι είναι η εξαίρεση αλλά υπάρχουν κι αυτοί οι γυναικολόγοι

θα ήθελα να παρατηρήσω και κάτι.
ακούω συχνά από γυναίκες που δεν είχαν κανένα πρόβλημα γυναικολογικό ή στην εγκυμοσύνη τους οτι "ο γυναικολόγος μου είναι καταπληκτικός".
και ρωτάω: που το ξέρουν;

πχ. εγώ είχα μια πανεύκολη σύλληψη, μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και έκανα καισαρική που είναι επέμβαση ρουτίνας πια. δεν μπορώ να κρίνω αν είναι καλός γιατρός γιατί ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μου το αποδείξει.
η κολλητή μου μπορεί να το πει. έχει κάνει 3 λαπαροσκοπήσεις, 2 χειρουργεία, 1 εξωσωματική και είναι αυτός που της καθάρισε την σάλπιγγα και τελικά έμεινε έγκυος μόνη της.

για όλη αυτή την κατάσταση με τους γυναικολόγους φταίμε κι εμείς που τους θεοποιούμε χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

253Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 11 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Πεμ Δεκ 08, 2011 12:50 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:εγώ είχα τον Πρωτοπαππά Θανάση στο Αλεξάνδρα και δεν ζήτησε ούτε ένα ευρώ! μόνο τις επισκέψεις στο ιατρείο του πληρωνόταν και αυτές με απόδειξη πάντα.
ξέρω οτι είναι η εξαίρεση αλλά υπάρχουν κι αυτοί οι γυναικολόγοι

θα ήθελα να παρατηρήσω και κάτι.
ακούω συχνά από γυναίκες που δεν είχαν κανένα πρόβλημα γυναικολογικό ή στην εγκυμοσύνη τους οτι "ο γυναικολόγος μου είναι καταπληκτικός".
και ρωτάω: που το ξέρουν;

πχ. εγώ είχα μια πανεύκολη σύλληψη, μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και έκανα καισαρική που είναι επέμβαση ρουτίνας πια. δεν μπορώ να κρίνω αν είναι καλός γιατρός γιατί ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μου το αποδείξει.
η κολλητή μου μπορεί να το πει. έχει κάνει 3 λαπαροσκοπήσεις, 2 χειρουργεία, 1 εξωσωματική και είναι αυτός που της καθάρισε την σάλπιγγα και τελικά έμεινε έγκυος μόνη της.

για όλη αυτή την κατάσταση με τους γυναικολόγους φταίμε κι εμείς που τους θεοποιούμε χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΠΕΛΑ

254Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 11 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Πεμ Δεκ 08, 2011 12:55 pm

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινάκι μου συμφωνώ μαζί σου αλλά σε βρίσκουν σε ευαίσθητη περίοδο και εκεί πατάνε.
Όμως δεν μένω μόνο στο οικονομικό
Οταν μια γυναίκα έχει μια εύκολη εγκυμοσύνη και κάνει μία εύκολη γέννα, γιατί θεοποιεί το γιατρό της; αφού ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα! αυτό λέω

εξάλλου στο φυσιολογικό τοκετό πιο χρήσιμη είναι μια μαία παρά ένας γυναικολόγος

σημ. εννοείται πως χρειάζεται και ο γιατρός

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:Μαρινάκι μου συμφωνώ μαζί σου αλλά σε βρίσκουν σε ευαίσθητη περίοδο και εκεί πατάνε.
Όμως δεν μένω μόνο στο οικονομικό
Οταν μια γυναίκα έχει μια εύκολη εγκυμοσύνη και κάνει μία εύκολη γέννα, γιατί θεοποιεί το γιατρό της; αφού ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα! αυτό λέω

εξάλλου στο φυσιολογικό τοκετό πιο χρήσιμη είναι μια μαία παρά ένας γυναικολόγος

ε ναι μας στην ουσια οταν εχεις ευκολη γεννα ,γεννας κ ευκολα χωρις προβληματα,δεν ξερω γτ τον κανουν θεο κ στην ουσια κ παλι πληρωμενος ειναι! Mad Mad

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ksapphire έγραψε:Σωτηρης Δεμης - ΙΑΣΩ.
Ο Σωτηρας μου!

απαπαπαππαπαπαπαπα μακρυα ! μονο σωτηρας δεν ειναι !! τον ειχα 5 χρονια !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:

θα κρατήσω μόνο αυτό και θα πω ότι ο φυσιολογικός τοκετός είναι αρμοδιότητα μόνο της μαίας! μόνο!

και είμαστε η μόνη χώρα που ιατρικοποιούνται όλαααα! ακόμα και ο φυσιολογικός τοκετός!
οι γυναικολόγοι καλά θα κάνουν να ασχοληθούν μόνο με τις καισαρικές τους που έχουν καταντήσει την χώρα μας σε βιομηχανία! Twisted Evil

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:
florentiab έγραψε:

θα κρατήσω μόνο αυτό και θα πω ότι ο φυσιολογικός τοκετός είναι αρμοδιότητα μόνο της μαίας! μόνο!

και είμαστε η μόνη χώρα που ιατρικοποιούνται όλαααα! ακόμα και ο φυσιολογικός τοκετός!
οι γυναικολόγοι καλά θα κάνουν να ασχοληθούν μόνο με τις καισαρικές τους που έχουν καταντήσει την χώρα μας σε βιομηχανία! Twisted Evil
Respect Respect Respect Respect Respect

259Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 11 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Πεμ Δεκ 08, 2011 11:20 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:...Οταν μια γυναίκα έχει μια εύκολη εγκυμοσύνη και κάνει μία εύκολη γέννα, γιατί θεοποιεί το γιατρό της; αφού ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα! αυτό λέω

Ρε Φλωρεντια, κι εγω αυτο σκεφτομουν οποτε διαβαζα το θεμα... Γιατι και η δική μου η γυναικολογος, καλη, χρυση, δε λέω, ειμαι ευχαριστημένη μαζί της, αλλά στην ουσία ημουν μια εύκολη περίπτωση.

260Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 11 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Πεμ Δεκ 08, 2011 11:29 pm

annyanny

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Το πρωτο μου παιδακι στο Αγ.Ολγα με τον Γερολυματο αυτο που περιμενω τωρα στο ιδιο νοσοκομειο αλλα με τον Παπαμαργαριτη.Απιστευτος γιατρος και πανω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

dora.

dora.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ποντικάκι έγραψε:Εγώ γένησα 12/1/2011 στο Γαία. Το μαιευτήριο είναι φοβερό, τα κορίτσια όλα καταπληκτικά. Με βοήθησαν αφάνταστα. Γυναικολόγος μου ήταν ο Γιαννίκος. Τώρα έχω τον Φτούλη. Ξέρει καμία τίποτα γι΄ αυτόν;

Κ εγώ τον Ιούλιο με τον Γιαννίκο στο Γαία! Είχα ξεκινήσει με άλλο γυναικολόγο αλλά μετά από σύσταση φίλης πήγα στο Γιαννίκο,ευτυχως! Κατά τη γνώμη μου Ανθρωπος! Δεν σε κοιτάει σαν πορτοφόλι!

εχατζηνικολαου

εχατζηνικολαου
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια κ απο εμενα!Τον γιατρο μου τον λενε Ζουρνα Νικο (ΡΕΑ) και τον ευχαριστω γιατι χωρις αυτον δεν θα ειχα γινει μανουλα! santa

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλημερα! θα γεννησω στο Ελενας τον απριλιο με το καλο και για τωρα εχω γιατρο τον κυριο Κανακακη! τον ειχε καποια σαν γιατρο της? γιατι δεν νιωθω πολυ ανετα μαζι του και απ'ότι εχω καταλαβει τις περισσοτερες τις βαζει για καισαρικη( και η κουμπαρα μου αυτον ειχε κ την εβαλε για καισαρικη χωρις καν να την προσπαθησει για φ.τ.)! Σκεφτομαι μηπως παω να με αναλαβει ο κυριος Παπαδης στο ιδιο νοσοκομειο! εχω ακουσει πολυ καλα λογια και οτι ειναι υπερ του φυσιολογικου! εχει καμια εμπειρια με αυτον τον γιατρο?

xeva1981

xeva1981
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γέννησα στο ΜΗΤΕΡΑ το περσινο καλοκαιρι. Γιατρος μου ο κος Άγγελος Βλαχος. Πέρασα μια υπέροχη εγκυμοσύνη μαζί του χωρίς να με αγχώνει (μόνο στα κιλά έχει άγχος) και ένα τοκετο στον οποίο ήταν παρών από την αρχή! Στο τέλος γέννησα με καισαρική γιατί η μικρή είχε σφηνωθεί. Να φανταστείτε με σήκωσε μετά από 10 ώρες χειρουργημένη ......
οι άλλες κοπέλες στο δωμάτιο έπαθαν σοκ!!!!
Τον ευχαριστώ πολυ για όλα!!!!
Να επισημάνω πως έιναι ο γιατρός που είχε ξεγεννήσει και την μητέρα μου σε μένα!!!!

MommyCool

MommyCool
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Aντώνης Νικολουδάκης στο Λητω. Τον αγαπώωωωωωωωωωωωω.....

266Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 11 Empty MONADIKOS... Παρ Δεκ 09, 2011 5:56 am

JS_EXTE

JS_EXTE
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ME TON MIXALH POLYXRONAKH....EINAI YPEROXOS,MONADIKOS,TON AGAPO KAI TON EFXARISTO POLLU GIA OLA AFTA POU EKANE GIA MENA KAI GIA TA TREIA MOU PAIDAKIA.......FISIKA EFXARISTO KAI TO MEAIFTIRIO ASKLEIPIO HRAKLEIOU..GIA THN FILOKSENIA THN FRONTIDA TA YPEROXA FAGITA KAI POU ITAN OLOI KATAPLIXTIKI..APO TIS MEAIS MEXRI KAI TIS KATHARISTRIES...SAS EFXARISTO KAI GIA TA YPEROXA DORA SAS [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nakos έγραψε:Κοριτσια καλημερα! θα γεννησω στο Ελενας τον απριλιο με το καλο και για τωρα εχω γιατρο τον κυριο Κανακακη! τον ειχε καποια σαν γιατρο της? γιατι δεν νιωθω πολυ ανετα μαζι του και απ'ότι εχω καταλαβει τις περισσοτερες τις βαζει για καισαρικη( και η κουμπαρα μου αυτον ειχε κ την εβαλε για καισαρικη χωρις καν να την προσπαθησει για φ.τ.)! Σκεφτομαι μηπως παω να με αναλαβει ο κυριος Παπαδης στο ιδιο νοσοκομειο! εχω ακουσει πολυ καλα λογια και οτι ειναι υπερ του φυσιολογικου! εχει καμια εμπειρια με αυτον τον γιατρο?

Tον Κανακάκη δε τον ξέρω αλλά ο Παπαδής είναι μικρός ηλικιακά,φιλικός και όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού!

myrtoiro

myrtoiro
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ γέννησα την κορούκλα μου στο Ιασώ και είχα δύο γυναικολόγυς-μαιευτήρες: τον Χανιώτη Λεωνίδα και τη σύζυγο του Κορφιάτη Κατερίνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί εκτός από άριστοι επαγγελμάτίες είναι και καλοί άνθρωποι! Σε σέβονται από την αρχή, μπορείς να τους μιλήσεις για την παραμικρή σου ανησυχία και είναι ευγενέστατοι. Και το κυριότερο: ελαφροχέρηδες! Από ΠΑΠ μέχρι γέννα!!

ioanna28

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
dora. έγραψε:
ποντικάκι έγραψε:Εγώ γένησα 12/1/2011 στο Γαία. Το μαιευτήριο είναι φοβερό, τα κορίτσια όλα καταπληκτικά. Με βοήθησαν αφάνταστα. Γυναικολόγος μου ήταν ο Γιαννίκος. Τώρα έχω τον Φτούλη. Ξέρει καμία τίποτα γι΄ αυτόν;

Κ εγώ τον Ιούλιο με τον Γιαννίκο στο Γαία! Είχα ξεκινήσει με άλλο γυναικολόγο αλλά μετά από σύσταση φίλης πήγα στο Γιαννίκο,ευτυχως! Κατά τη γνώμη μου Ανθρωπος! Δεν σε κοιτάει σαν πορτοφόλι!

O ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ;;;; ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΚΟΠΗ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ!!! ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ 4 ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΕΣ!!! ΕΓΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΛΙΑΤΣΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ!!!

dora.

dora.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna28 έγραψε:
dora. έγραψε:

O ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ;;;; ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΚΟΠΗ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ!!! ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ 4 ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΕΣ!!! ΕΓΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΛΙΑΤΣΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ!!!

Δεν ξέρω τι να πω?! Shocked Μου φαίνεται σαν να μην μιλάμε καν για το ν ίδιο γιατρό! Όχι μόνο σε εμένα, που καθ' όλη την εγκυμοσύνη μου ήταν πάντα διπλά μου σε κάθε απορία, σε κάθε ανησυχία κι όταν υπήρξε πρόβλημα τον βρήκα αμέσως και πάντα ήταν εκεί να με ηρεμεί..Σε μια φίλη με πρόβλημα γυναικολογικό, άλλος γιατρός της είχε πει οτι άμεσα έπρεπε να κάνει μια επέμβαση κ πως δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος,έκανε την επέμβαση με το Γιαννίκο τελικά και αυτή τη στιγμή περιμένει το δεύτερο παιδάκι της. Σε μια άλλη οικογενειακή φίλη της έκανε μια επέμβαση στο νοσοκομείο και όχι μόνο δεν πήρε όσα θα μπορούσε να πάρει αλλά απολογήθηκε κιόλας για τα 300 ευρω που πλήρωσε στο νοσοκομείο και της άνοιξε κ το ιατρείο του Κυριακή για να τη δει μετά την επέμβαση χωρίς να πάρει μία.
Με τον άντρα μου γνωρίσαμε έναν άνθρωπο/επιστήμονα που ήταν δίπλα μας από την αρχή μέχρι το τέλος και χωρίς τιμοκατάλογο!
Τι να πω?! Ξαναλέω σαν να μιλάμε για άλλον άνθρωπο!

magoulitsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ego ge ]

ioanna28

[quote="dora."]
ioanna28 έγραψε:
dora. έγραψε:

Κ εγώ τον Ιούλιο με τον Γιαννίκο στο Γαία! Είχα ξεκινήσει με άλλο γυναικολόγο αλλά μετά από σύσταση φίλης πήγα στο Γιαννίκο,ευτυχως! Κατά τη γνώμη μου Ανθρωπος! Δεν σε κοιτάει σαν πορτοφόλι! [/
ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ;;;;;;;

Δεν ξέρω τι να πω?! Shocked Μου φαίνεται σαν να μην μιλάμε καν για το ν ίδιο γιατρό! Όχι μόνο σε εμένα, που καθ' όλη την εγκυμοσύνη μου ήταν πάντα διπλά μου σε κάθε απορία, σε κάθε ανησυχία κι όταν υπήρξε πρόβλημα τον βρήκα αμέσως και πάντα ήταν εκεί να με ηρεμεί..Σε μια φίλη με πρόβλημα γυναικολογικό, άλλος γιατρός της είχε πει οτι άμεσα έπρεπε να κάνει μια επέμβαση κ πως δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος,έκανε την επέμβαση με το Γιαννίκο τελικά και αυτή τη στιγμή περιμένει το δεύτερο παιδάκι της. Σε μια άλλη οικογενειακή φίλη της έκανε μια επέμβαση στο νοσοκομείο και όχι μόνο δεν πήρε όσα θα μπορούσε να πάρει αλλά απολογήθηκε κιόλας για τα 300 ευρω που πλήρωσε στο νοσοκομείο και της άνοιξε κ το ιατρείο του Κυριακή για να τη δει μετά την επέμβαση χωρίς να πάρει μία.
Με τον άντρα μου γνωρίσαμε έναν άνθρωπο/επιστήμονα που ήταν δίπλα μας από την αρχή μέχρι το τέλος και χωρίς τιμοκατάλογο!
ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ;;;;;;

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το συμαντικότερο είναι να έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στο γιατρό σου. εμένα αν μου πει ο δικός μου οτι πρέπει να μου κόψουν το χέρι...δεν θα τον ρωτήσω γιατί..απλά θα το κόψω! είναι πάρα πολύ καλός γιατρός, και πάνω απ'όλα άνθρωπος. φοβερά οικονομικός...στη δουλειά του δεν πιάνεται. έρχονται απο όλη την Αθήνα και τους γύρω νομούς για να τους δει.άσε που έχει βοηθήσει να μείνουν έγκυος πολλές γνωστές μου ενώ άλλοι τους είχαν πει οτι αποκλείεται!και πΑρόλο που εγώ είχα δύο φυσιολογικές και εύκολες εγκυμοσύνες πάντα ενδιαφερόταν και ήταν πολύ σωστός απέναντί μου! ΨΑΘΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΙΑΣΩ!Μάγος της μαιευτικής!

dora.

dora.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="ioanna28"]
dora. έγραψε:
ioanna28 έγραψε:
dora. έγραψε:

Κ εγώ τον Ιούλιο με τον Γιαννίκο στο Γαία! Είχα ξεκινήσει με άλλο γυναικολόγο αλλά μετά από σύσταση φίλης πήγα στο Γιαννίκο,ευτυχως! Κατά τη γνώμη μου Ανθρωπος! Δεν σε κοιτάει σαν πορτοφόλι! [/
ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ;;;;;;;

ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ;;;;;;

Καλά παίζει όντως να λέμε για άλλον άνθρωπο!Ποίο νησί?! Ο δικός μου: Λάμπρος Γιαννίκος,στην Αθήνα, διευθυντής γυναικολογικής κλινικης του Ερρίκος Ντυναν. Συνεργάζεται με Λητώ και Γαία.

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια υπάρχουν 3 γυναικολόγοι με το ίδιο (όχι ακριβώς) επίθετο!

Γιαννίκος Λάμπρος στο Καστρί Αθήνας,
Γιαννίκας Νικόλαος στον Πειραιά που ο άνθρωπος είναι απλά ΘΕΟΣ και τέλος,
Γιαννίκας Κωνσταντίνος στη Θεσσαλονίκη!

Εσύ, Ιωάννα, μάλλον λες για τον Κωνσταντίνο,ε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις