Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 17]

226Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.. Τρι Οκτ 25, 2011 11:38 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ,ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΒΒΙΔΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

227Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Οκτ 25, 2011 11:42 pm

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ,ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΒΒΙΔΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

καλημερα κριστι! αν λες αυτον που ειναι στην τουμπασ πανω στην λαμπρακη, ενα θα σου πω. μακρυα!!!

228Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.. Τρι Οκτ 25, 2011 11:47 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΛΕΩ!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ?ΓΙΑ ΠΕΣ!

229Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Οκτ 25, 2011 11:50 pm

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΛΕΩ!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ?ΓΙΑ ΠΕΣ!

δεν εχω προσωπικη εμπειρια -το τονιζω- αλλα γεννησαν 2 φιλες μου (αδερφες). ειναι υπερ της καισαρικης, στην αρχη τους ελεγε "εννοειται κοριτσια μονο φ.τ. στηριζω" και προς τα τελη φροντισε να τους εκφοβισει και φυσικα οχι μονο εκαναν καισαρικη, αλλα τις πετσοκοψε κιολας. βρε κοριτσι μου υπαρχουν πολλοι καλυτεροι στην θεσσαλονικη.

230Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.. Τρι Οκτ 25, 2011 11:54 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΛΙΣΤΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ..

231Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Οκτ 25, 2011 11:57 pm

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με την δαλακλη ερμινια στο νοσοκομειο μυτιληνης.απλα καταπληκτικη.

232Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τετ Οκτ 26, 2011 12:02 am

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στέφανος Παπακίτσος Μητέρα Ιωαννίνων.
Το ιατρείο του είναι στην Άρτα.

http://changedyourlife.blogspot.com/

233Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τετ Οκτ 26, 2011 12:05 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:ΜΑΛΙΣΤΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ..

μαλλον. τι να σου πω. κανε αυτο που νομιζεις καλυτερο για σενα

agg75

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
evvi έγραψε:με πανικοβαλετε!!!!!! και εγω στο γενεσις εχω σκοπο να γεννησω. ελπιζω ολα καλα να πανε!!
ο γιατρος που με παρακολουθει ειναι ο ΤΣΑΠΙΚΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ τον γνωριζει καμια σας?? ή εστω να εχει ακουσει κατι???

Ειναι υπέροχος γιατρός!
Με ανέλαβε με το που έμεινα εγκυος στο πρώτο μου, απο την πρώτη στιγμή με έκανε να νοιώσω άνετα παρόλο που είχα αρκετά κιλά. Με βοήθησε πολύ σε όλη την εγκυμοσύνη. Γέννησα στο Γενεσις και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και απο τον ίδιο και απο τις μαίες και γενικότερα απο όλη την αντιμετώπιση. Ο γιατρός ηταν απο την πρώτη στιγμη διπλα μου γέννησα φυσιολογικά, γλίτωσα τελευταία στιγμη την καισαρική παρόλο που ο λόρος ήταν τυλιγμένος 2 φορές στο λαιμό του μωρού και παρόλα αυτά το πάλεψε για να μη με κόψει. Ερχόταν καθε μέρα στο δωμάτιο να δει πως τα πάω μέχρι να βγω απο την κλινική. Τώρα είμαι εγκυος στο δεύτερο. Ειμαι πολύ ευχαριστημενη γιατι πανω απο ολα ειναι ανθρωπος με Α κεφαλαίο, και με αντιμετώπισε σαν κορη του και οχι σαν αντικειμενο για να βγαλει λεφτα.

kira

kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
agg75 έγραψε:
evvi έγραψε:με πανικοβαλετε!!!!!! και εγω στο γενεσις εχω σκοπο να γεννησω. ελπιζω ολα καλα να πανε!!
ο γιατρος που με παρακολουθει ειναι ο ΤΣΑΠΙΚΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ τον γνωριζει καμια σας?? ή εστω να εχει ακουσει κατι???

Ειναι υπέροχος γιατρός!
Με ανέλαβε με το που έμεινα εγκυος στο πρώτο μου, απο την πρώτη στιγμή με έκανε να νοιώσω άνετα παρόλο που είχα αρκετά κιλά. Με βοήθησε πολύ σε όλη την εγκυμοσύνη. Γέννησα στο Γενεσις και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και απο τον ίδιο και απο τις μαίες και γενικότερα απο όλη την αντιμετώπιση. Ο γιατρός ηταν απο την πρώτη στιγμη διπλα μου γέννησα φυσιολογικά, γλίτωσα τελευταία στιγμη την καισαρική παρόλο που ο λόρος ήταν τυλιγμένος 2 φορές στο λαιμό του μωρού και παρόλα αυτά το πάλεψε για να μη με κόψει. Ερχόταν καθε μέρα στο δωμάτιο να δει πως τα πάω μέχρι να βγω απο την κλινική. Τώρα είμαι εγκυος στο δεύτερο. Ειμαι πολύ ευχαριστημενη γιατι πανω απο ολα ειναι ανθρωπος με Α κεφαλαίο, και με αντιμετώπισε σαν κορη του και οχι σαν αντικειμενο για να βγαλει λεφτα.
Που έχει ιατρείο?

evvi

evvi
kira έγραψε:
agg75 έγραψε:

Ειναι υπέροχος γιατρός!
Που έχει ιατρείο?

θα σου στειλω πμ

Αγγελική32

Αγγελική32
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Με την Χριστίνα Χριστοπούλου στην Γενική κλινική Θεσ/νίκης. Την ξέρει καμιά σας; Πολύ καλή. Με παρακολουθέι από τα 19 μου(τεστ papa) και γέννησα και τα δυο παιδιά μου. Πολύ γελαστή, εμψυχωτική, η δική μας Χριστίνα.

evvi

evvi
agg75 έγραψε:

Ειναι υπέροχος γιατρός!

ποτε γεννησες?

239Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Δευ Οκτ 31, 2011 11:06 pm

bettyd

bettyd
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΣΤΟΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ
ΣΤΟ ΛΗΤΩ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!!!
ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ
ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ
ΕΚΑΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ.ΑΠΛΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΙΑΤΡΟΥ!

240Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Δευ Οκτ 31, 2011 11:10 pm

kira

kira
evvi έγραψε:
kira έγραψε:
agg75 έγραψε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!Να χαίρεσαι τον κούκλο σου!!

Ειναι υπέροχος γιατρός!
Που έχει ιατρείο?

θα σου στειλω πμ

241Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Δευ Οκτ 31, 2011 11:11 pm

kira

kira
evvi έγραψε:
kira έγραψε:
agg75 έγραψε:

Ειναι υπέροχος γιατρός!
Που έχει ιατρείο?

θα σου στειλω πμ

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Να χαίρεσαι τον κούκλο σου!!

agg75

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
evvi έγραψε:
agg75 έγραψε:

Ειναι υπέροχος γιατρός!

ποτε γεννησες?

16 iouliou 2010 mia korakla pou mas exei trelanei olous kai eidika ton patera ths. Twra eimai ston 5o kai mallon einai agori opws ola deixnoun an kai den ekana ton megalo yperhxo akomh, syntoma omws tha kserw sigoura. Gero nanai kai oti thelei as einai Smile

Cristinita

Cristinita
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Η δικη μου γιατρος Ψαρρου Σπυριδουλα.. Εμεινα απολυτα ικανοποιημενη, σαν να με ξεγεννησε δικος μου ανθρωπος.. Οχι μονο πολυ καλη γιατρος αλλα και Ανθρωπος.. Διπλα μου απο τη πρωτη στιγμη χωρις να με ξεγεννησει καμια μαια μου κρατουσε το χερι κατα την διαρκεια των ωδινων παντα υπομονετικη, γλυκια και ενω θα μπορουσε να με ξεπεταξει για καισαρικη δεν το εκανε!!!
Την αγαπαμε πολυ και εγω και ο αντρουλης μου Very Happy

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια και εγώ γέννησα με τον Τσαμπικίδη,στο γέννεσις και μάλιστα επειδή είμαι και η ίδια γιατρός έχω να σας τον προτείνω ανεπιφύλακτα.Έχει απίστευτη εμπειρία λόγω ηλικίας και είναι πολύ λεπτολόγος σε όλες τις αποροίες μιας νέας μανούλας.Και το αστείο είναι ότι πρίν 32 χρόνια αυτός με έφερε στον κόσμο.Ήταν και ο γυναικολόγος της μαμάς μου.....

245Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Νοε 29, 2011 11:32 am

agg75

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
zennia έγραψε:Κορίτσια και εγώ γέννησα με τον Τσαμπικίδη,στο γέννεσις και μάλιστα επειδή είμαι και η ίδια γιατρός έχω να σας τον προτείνω ανεπιφύλακτα.Έχει απίστευτη εμπειρία λόγω ηλικίας και είναι πολύ λεπτολόγος σε όλες τις αποροίες μιας νέας μανούλας.Και το αστείο είναι ότι πρίν 32 χρόνια αυτός με έφερε στον κόσμο.Ήταν και ο γυναικολόγος της μαμάς μου.....

Απιστευτο Smile

246Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Νοε 29, 2011 12:55 pm

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σωτηρης Δεμης - ΙΑΣΩ.
Ο Σωτηρας μου!

247Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Πεμ Δεκ 08, 2011 11:40 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dinaki88 έγραψε:gewrgiadou eleutheria sto elena
xairomai pou dn vlepw kamia na tin exei gunaikologo
i xeiroteri giatros pou mou exei tuxei se olous tous tomeis EVER!
for more info pm me!
plz plz stay away from her Shocked Shocked Shocked

ειχες πολυ δικιο...!!!!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=431572&cid=4http://www.skai.gr/news/greece/article/188582/dieuthudria-dimosias-maieutikis-klinikis-zitise-1300-euro-gia-na-kanei-kaisariki/

248Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Πεμ Δεκ 08, 2011 11:45 am

spapastamou

spapastamou
καλα να παθει....σα δε ντρεπονται λιγο.... Mad

249Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Πεμ Δεκ 08, 2011 11:50 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spapastamou έγραψε:καλα να παθει....σα δε ντρεπονται λιγο.... Mad

πολυ καλα της εκανε η κοπελα μια του κλεφτη δυο του κλεφτη...

250Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 10 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Πεμ Δεκ 08, 2011 11:56 am

spapastamou

spapastamou
mama katerina έγραψε:
spapastamou έγραψε:καλα να παθει....σα δε ντρεπονται λιγο.... Mad

πολυ καλα της εκανε η κοπελα μια του κλεφτη δυο του κλεφτη...

ναι κατερινακι μου...αν ειναι δυνατον υποτιθεται η κοπελα πηγε σε δημοσιο να πληρωσει λιγοτερα(αφου μας τα τρωνε απο τις ασφαλεις ετσι κι αλλιως)και της ζητησε πιο πολλα κι απο ιδιωτικο να ηταν....ε ρε ξυλο που θελουν εχουν δωσει και ορκο μη χ@σω Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις