326 Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Παρ Μαρ 02, 2012 5:02 am
valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
mamac έγραψε:με τον χρέλια στο αττικό!!
φοβερος ο κυριος χρελιας !!!!να ναι καλα !!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamac έγραψε:με τον χρέλια στο αττικό!!
valerakievelinaki έγραψε:mamac έγραψε:με τον χρέλια στο αττικό!!
φοβερος ο κυριος χρελιας !!!!να ναι καλα !!!!!
Εχω τον Αλεξατο στο Ελενα. Εξεραιτικος γιατρος και ανθρωπος πανω απ ολα!...mpiskoto έγραψε:Kalispera!
exete na mou protinete enan kalo gunaikologo sto elena i sto rea??
Ria mou einai idikevomenos??Ri@ έγραψε:Εχω τον Αλεξατο στο Ελενα. Εξεραιτικος γιατρος και ανθρωπος πανω απ ολα!...mpiskoto έγραψε:Kalispera!
Ειναι εμπειρος γιατρος και διευθυντης μαιευτηριου. Θα σου στειλω πμ...mpiskoto έγραψε:Ria mou einai idikevomenos??Ri@ έγραψε:Εχω τον Αλεξατο στο Ελενα. Εξεραιτικος γιατρος και ανθρωπος πανω απ ολα!...mpiskoto έγραψε:Kalispera!
pws mporw na kleisw rantevou mazi tou?
Ήρια έγραψε:tzef έγραψε:Μαργέλης Ζωης στο ΙΑΣΩ.Πολύ καλός.Τωρα εμεαθα οτι ξεγενά και στο ΓΑΙΑ και ΡΕΑ
Τον ιδιο γιατρό έχουμε Tzef ... δεν τον αλλαζω για κανεναν!!!
k ti na kanw έγραψε:kalhmera epeidh exw gunaikologo ton diakosavva k einai h prwth mou egkumosunh an thelete grapste mou kati pio sugkekrimeno!!!!
melitaki έγραψε:με τον κο Κουτσοδημα στο ΡΕΑ! καταπληκτικος γιατρος και υπεροχος ανθρωπος!!!! δεν εχω λογια,τον αγαπαω πολυ!!!!
Λοιπόν Ri@ ευχαριστώ και για τις συμβουλές και για όλα. Καθυστέρησα να μπω στο φόρουμ, γιατί ειμουνα πολυ απογοητευμένη και κρυωμένη. Λοιπόν, αρχικά είπα να κάνω ότι μου είπες. Πηγα την Παρασκευή ήμουνα και κρυωμενη, έκοψα παράβολο και περίμενα τον Αλεξάτο να έρθει. Έγρησε, αλλα δεν πηράζει, το ήξερα αυτο. Αλλα δεν με δέχτηκε. Μου είπε να πάω εκείνη την στιγμή στα επείγοντα να με δούνε και να κλείσω απογευματινό να με δει αυτός. Στα επείγοντα με διώξαν γιατί λέει ούτε αιμοραγία είχα ούτε γεννούσα! Έκλεισα τελικά για την Τρίτη το απόγευμα και πήγα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Είχα ακούσει καλά λόγια, αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου! Μου εξήγησε και για το απογευματινό, ότι θέλει ένα ραντεβού επίσημο κλεισμένο στο νοσοκομείο στο όνομά του, για να μπορεί να δικαιολογήσει και τα έκτακτα και να μου ανοίξει και κάρτα κλπ. Και σε αυτό σωστός ήταν, χαλάλι τα 75! Και πάλι ευχαριστώ!Ri@ έγραψε:Καλησπερα και καλωσηρθες στο forum taxidiotisa! Λοιπον... Πραγματι τα 75 ειναι πολλα και τηλεφωνικος θα σου κλεισουν απογευματινο για να πληρωσεις. Θα σου προτεινα να πας Παρασκευη πρωι στο Ελενα χωρις προσωπικο ραντεβου. Ειναι εκει σιγουρα τις Παρασκευες το πρωι. Θα κοψεις ενα εισητηριο των 5 ευρο και θα περασεις να τον δεις. Απλο!... Ο τι χρειαστεις πες μου...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης