Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
576 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 576 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 17]

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
taxidiotisa έγραψε:
Ri@ έγραψε:Καλησπερα και καλωσηρθες στο forum taxidiotisa! Λοιπον... Πραγματι τα 75 ειναι πολλα και τηλεφωνικος θα σου κλεισουν απογευματινο για να πληρωσεις. Θα σου προτεινα να πας Παρασκευη πρωι στο Ελενα χωρις προσωπικο ραντεβου. Ειναι εκει σιγουρα τις Παρασκευες το πρωι. Θα κοψεις ενα εισητηριο των 5 ευρο και θα περασεις να τον δεις. Απλο!... Ο τι χρειαστεις πες μου...
Λοιπόν Ri@ ευχαριστώ και για τις συμβουλές και για όλα. Καθυστέρησα να μπω στο φόρουμ, γιατί ειμουνα πολυ απογοητευμένη και κρυωμένη. Λοιπόν, αρχικά είπα να κάνω ότι μου είπες. Πηγα την Παρασκευή ήμουνα και κρυωμενη, έκοψα παράβολο και περίμενα τον Αλεξάτο να έρθει. Έγρησε, αλλα δεν πηράζει, το ήξερα αυτο. Αλλα δεν με δέχτηκε. Μου είπε να πάω εκείνη την στιγμή στα επείγοντα να με δούνε και να κλείσω απογευματινό να με δει αυτός. Στα επείγοντα με διώξαν γιατί λέει ούτε αιμοραγία είχα ούτε γεννούσα! Έκλεισα τελικά για την Τρίτη το απόγευμα και πήγα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Είχα ακούσει καλά λόγια, αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου! Μου εξήγησε και για το απογευματινό, ότι θέλει ένα ραντεβού επίσημο κλεισμένο στο νοσοκομείο στο όνομά του, για να μπορεί να δικαιολογήσει και τα έκτακτα και να μου ανοίξει και κάρτα κλπ. Και σε αυτό σωστός ήταν, χαλάλι τα 75! Και πάλι ευχαριστώ!

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΤΟ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ 5€ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!!!ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΠΕΦΤΩ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Με παρακολουθεί ο κος Δανιηλίδης Άγγελος στη Θεσσαλονίκη, γεννάω τέλη Αυγούστου, πρώτα ο Θεός, και μου είπε ότι συνεργάζεται με Γένεσις και Άγιο Λουκά. Μπορώ να πω ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, αλλά επειδή είναι η πρώτη εγκυμοσύνη και πρώτος τοκετός ένα άγχος το'χω! Έχει καμιά από σας εμπειρία ή καμιά γνώμη, είτε για το μαιευτήριο, είτε για το γιατρό;

353Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 15 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Παρ Απρ 27, 2012 10:56 pm

taxidiotisa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μήπως danik σε είχε δει και παλιότερα?
Ναι κρίμα. Αλλά δεν πειράζει, εύχομαι όλα να πάνε καλά και αχρείαστος να είναι ο γιατρός!

354Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 15 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Παρ Απρ 27, 2012 11:27 pm

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
taxidiotisa έγραψε:Μήπως danik σε είχε δει και παλιότερα?
Ναι κρίμα. Αλλά δεν πειράζει, εύχομαι όλα να πάνε καλά και αχρείαστος να είναι ο γιατρός!
ΠΡΙΝ 2ΜΗΝΕΣ!!ΚΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΙΣ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ,ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ..ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΑΙΣΙΑ..ΤΗΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕ!!

355Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 15 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Παρ Απρ 27, 2012 11:39 pm

taxidiotisa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ναι, πράγματι, άβυσος η ψυχή των γιατρών...
Και εμένα μου έχει συμβεί αυτό, έτσι όπως το λές. Και τελικά έχω καταλήξει να είμαι πολύ επιφυλακτική με τις συστάσεις. Μάλλον, έχω φτάσει και στο άλλο άκρο και δεν θέλω ούτε να συστήνω κάποιον!

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα σας.εγώ γέννησα στο νοσοκομείο Ρόδου φυσιολογικά με τον κύριο Καβαλάκη !δεν υπάρχουν λόγια να πω για αυτόν τον άνθρωπο..πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένη.

tania1988

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Με τον κ.ΣΑΚΑΡΕΛΛΟ ΑΝΔΡΕΑ στο Γαια..Τελειος..και ωραιος αντρας(χιχι)

Ragi

Ragi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Laughing ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ !!!!!

kellysimo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τσακιρης αλεξανδρος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγγυηση !!!!!!!!!!! στο μητερα

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ (ΕΠΑΡΧΙΑ) ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΕΟΣ!!!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!(ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΛΟΣ)
ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

despoina_vaggelhs

despoina_vaggelhs
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
εγω γεννησα στο παν. νοσοκομειο Αλεξανδρουπολης με γιατρο τον κο Καραμανιδη Δημητρη κ αναισθησιολογο την κα Βογιατζακη !!! (εκανα επισκληριδιο) απιστευτη ομαδα ειχαν ακομα 3 ατομα μαζι τους!!!11 ωρες ηταν παντα καποιος μαζι μου, χωρια απο την οικογενεια μου που πηγαινοερχοταν ενας ενας οσπου να αρχισει ο τοκετος!!!! I love you

Ragi

Ragi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
veniou έγραψε:[left]anastasios gianzoglou gennisa thn proth fora iasw kai twra sto rea.aplla apisteftos!!!

οντως πολυ καλος γιατρος !!! ειδικα στον τροπο προσεγγισης χαχαχα λες να σε πετυχα στο ιατρειο Smile

363Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 15 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Μάης 01, 2012 12:11 am

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χρυσαφακι έγραψε:εγω εμφανισα τον κοριτσαρο μου στο Ολυμπιον με τον Κων/νο Βυθουλκα..
εεε... καλα ηταν...
Απο τον γιατρό δεν έμεινες ικανοποιημένη ή απο το Ολύμπιον?Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να γεννήσω εκεί και θέλω πληροφορίες?Για το ιδιωτικό μαιευτήριο έχεις άποψη?

364Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 15 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Μάης 01, 2012 12:31 pm

tomaraki

tomaraki
Εγω γεννησα με τον Κο Δεμη Σωτηρη στο Ιασω !!! Ειναι για μενα ανθρωπος πρωτα και φιλος που αγκαλιασε στην χειροτερη στιγμη της ζωης μου αλλα τωρα πια τον ευχαριστω για το θαυμα που μου χαρισε !!!!!!!!

365Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 15 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Σαβ Μάης 19, 2012 5:57 am

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλέξης Πόθος,στο Έλενα,ότι και να πω είναι λίγα.........Με ανέλαβε ενώ κανείς δεν ήθελε να ρισκάρει με μια εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα είναι καταπληκτικός γιατρός και ΑΝΘΡΩΠΟΣ πάνω απ' όλα.

366Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 15 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Μάης 22, 2012 6:56 am

zenaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πατσιουρας Κωνσταντινος τον λενε τον βρισκετε ευκολα στο αττικό είναι συνεργάτης εκεί και πολύ καλός γιατρός αλλά πάνω από όλα Άνθρωπος!!! Very Happy Very Happy

367Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 15 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Μάης 22, 2012 1:37 pm

royla

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
tasoulak έγραψε:kalispera koritsia... ego genisa me ton stamouli euagelo sto iaso(ine k se ala) ton iounio tou 2011. ton kseri kamia?
Τον ξερω εγω τον γιατρο. Εφερα το 2004 στον κοσμο την μπουμπου μου με κεινον. Μονο καλα λογια εχω να πω.Μιλουσα μαζι του με τις ωρες δεν σε ξεπεταγε ποτε και δεν ηταν παραδοπιστος.Ειναι καταπληκτικος και σαν γιατρος και σαν ανθρωπος και πολυ χαβαλες επισης.Εγω χρειαζομουν ιδιαιτερη προσοχη λογω του ιστορικου μου με το πρωτο μου παιδι και με προσεξε πολυ σχολαστικα.Το ιδιο και η καταπληκτικη μαια του η Ελευθερια.Τωρα πια που δεν μενω Αθηνα του τηλεφωνω ανετα για οτι θελω να τον συμβουλευτω.

368Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 15 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Μάης 22, 2012 1:54 pm

Ήρια

Ήρια
Με τον Μαργέλη Ζώη στο Ιασω

369Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 15 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τρι Μάης 22, 2012 2:00 pm

naysika

naysika
εγω 4 παιδια εκανα 3 γιατρους εχω αλλαξει και οχι γιατι δεν ηταν καλη ακριβως το αντιθετο ηταν εξερετη !!στον πρωτο μου γιο ειχα τον Αντωνη Λαγκαδα πολυ καλο γιατρο αλλα δυστιχως εφυγα για το νησι και εκει τον εχασα μετα στο δευτερο γεννησα στην Σαμο και εκει ηταν απο τους καλυτερους γιατρους ο Χατζηιωαννου και τελεος στα δυο τελευταια μου παιδια εχω το Μετση!!!πολυ καλο γιατρος και αυτις ειναι στο Θριασιο!!!

370Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 15 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τετ Μάης 23, 2012 11:12 am

gm

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αnna1975 έγραψε:καλογερόπουλος σπύρος στο μητέρα .το ξέρω απο τα δεκάπεντε μου .απο τοτε που ανακαλυψα οτι εχω πολυκυστίκες ωοθηκες.

Να σε ρωτήσω κάτι,έμεινες ευχαριστημένη με τον Καλογερόπουλο?Είμαι εγκυος,η πρώτη εγκυμοσύνη μου,πήγα εκεί αλλά θέλω να πάρω και κάποιες πληροφορίες.

371Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 15 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τετ Μάης 23, 2012 12:51 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΡΓΑΚΟΥ ΜΑΓΔΑ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ Κ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ Smile

372Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 15 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τετ Μάης 23, 2012 12:57 pm

tinakrl

tinakrl
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κα Φιωτακη στο ιασω.

https://www.facebook.com/pages/Smart-MAMA/427991633878786

373Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 15 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Τετ Μάης 23, 2012 8:50 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gm έγραψε:
Αnna1975 έγραψε:καλογερόπουλος σπύρος στο μητέρα .το ξέρω απο τα δεκάπεντε μου .απο τοτε που ανακαλυψα οτι εχω πολυκυστίκες ωοθηκες.

Να σε ρωτήσω κάτι,έμεινες ευχαριστημένη με τον Καλογερόπουλο?Είμαι εγκυος,η πρώτη εγκυμοσύνη μου,πήγα εκεί αλλά θέλω να πάρω και κάποιες πληροφορίες.

καλημερα!ο-κυριος-καλογεροπουλος-ειναι-πολυ-καλος-γιατρος!τον-ειχα-και-εγω-!!!

374Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 15 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Πεμ Μάης 24, 2012 12:28 am

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλογήρου Χαράλαμπος στο Μητέρα.
Ο ήρως μου!!!!!

375Με ποιον γιατρο γεννησατε; - Σελίδα 15 Empty Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Πεμ Μάης 24, 2012 3:32 am

odysseia

odysseia
demmy29 έγραψε:
χρυσαφακι έγραψε:εγω εμφανισα τον κοριτσαρο μου στο Ολυμπιον με τον Κων/νο Βυθουλκα..
εεε... καλα ηταν...
Απο τον γιατρό δεν έμεινες ικανοποιημένη ή απο το Ολύμπιον?Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να γεννήσω εκεί και θέλω πληροφορίες?Για το ιδιωτικό μαιευτήριο έχεις άποψη?
Αν αναφερεσαι στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ που βρισκεται στο Ριο , εγω εμεινα παρα πολύ ευχαριστημενη σε όλα, με γιατρο το Λάμπρο Μπουζαλά.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις