351 Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Παρ Απρ 27, 2012 6:27 am
danik
Πανταχού παρούσα!
taxidiotisa έγραψε:Λοιπόν Ri@ ευχαριστώ και για τις συμβουλές και για όλα. Καθυστέρησα να μπω στο φόρουμ, γιατί ειμουνα πολυ απογοητευμένη και κρυωμένη. Λοιπόν, αρχικά είπα να κάνω ότι μου είπες. Πηγα την Παρασκευή ήμουνα και κρυωμενη, έκοψα παράβολο και περίμενα τον Αλεξάτο να έρθει. Έγρησε, αλλα δεν πηράζει, το ήξερα αυτο. Αλλα δεν με δέχτηκε. Μου είπε να πάω εκείνη την στιγμή στα επείγοντα να με δούνε και να κλείσω απογευματινό να με δει αυτός. Στα επείγοντα με διώξαν γιατί λέει ούτε αιμοραγία είχα ούτε γεννούσα! Έκλεισα τελικά για την Τρίτη το απόγευμα και πήγα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Είχα ακούσει καλά λόγια, αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου! Μου εξήγησε και για το απογευματινό, ότι θέλει ένα ραντεβού επίσημο κλεισμένο στο νοσοκομείο στο όνομά του, για να μπορεί να δικαιολογήσει και τα έκτακτα και να μου ανοίξει και κάρτα κλπ. Και σε αυτό σωστός ήταν, χαλάλι τα 75! Και πάλι ευχαριστώ!Ri@ έγραψε:Καλησπερα και καλωσηρθες στο forum taxidiotisa! Λοιπον... Πραγματι τα 75 ειναι πολλα και τηλεφωνικος θα σου κλεισουν απογευματινο για να πληρωσεις. Θα σου προτεινα να πας Παρασκευη πρωι στο Ελενα χωρις προσωπικο ραντεβου. Ειναι εκει σιγουρα τις Παρασκευες το πρωι. Θα κοψεις ενα εισητηριο των 5 ευρο και θα περασεις να τον δεις. Απλο!... Ο τι χρειαστεις πες μου...
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΤΟ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ 5€ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!!!ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΠΕΦΤΩ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!!