51 Απ: Με ποιον γιατρο γεννησατε; Πεμ Απρ 14, 2011 5:03 am
veniou
Είναι σε καλό δρόμο!
[left]anastasios gianzoglou gennisa thn proth fora iasw kai twra sto rea.aplla apisteftos!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
veniou έγραψε:[left]anastasios gianzoglou gennisa thn proth fora iasw kai twra sto rea.aplla apisteftos!!!
tzef έγραψε:Μαργέλης Ζωης στο ΙΑΣΩ.Πολύ καλός.Τωρα εμεαθα οτι ξεγενά και στο ΓΑΙΑ και ΡΕΑ
katerinak έγραψε:Καπελάκης στο "Ελενα"
Αλλά δεν το ξανακάνω, δεν το ξανακάνω..
twra 8a paw na gennisw den kserw pws einaiCarrie έγραψε:veniou έγραψε:anastasios gianzoglou gennisa thn proth fora iasw kai twra sto rea.aplla apisteftos!!!
Veniou πως σου φάνηκε το Ρέα? Είναι η πρώτη μου φορά και ο γιατρός μου είναι εκεί αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμη..
snoopy έγραψε:me to kalo sou eyxomaiii
snoopy έγραψε:poso minwn eisai twra ?
prozak έγραψε:snoopy έγραψε:poso minwn eisai twra ?
μόλις μπήκα στον 8ο
ΠΗΤ έχω τον ιούνιο
γεια σου! μολισ βρηκες μια!!!!ειμαι στην 23η εβδομαδα και με παρακολουθει η συγκεκριμενη γιατρος. ειμαι καινουργια στο φορουμ αν μπορεις στειλε μου ενα pm,θα περιμενω με πολυ αγωνια τις πληροφοριες σου!dinaki88 έγραψε:gewrgiadou eleutheria sto elena
xairomai pou dn vlepw kamia na tin exei gunaikologo
i xeiroteri giatros pou mou exei tuxei se olous tous tomeis EVER!
for more info pm me!
plz plz stay away from her
αλικακι έγραψε:Νίκος Πετρογιάννης στο ΙΑΣΩ
Τέλειος!!!!!!!!!!!!
θα κάνουμε ομάδα κορίτσια ; να δείτε πλάκα όταν γέννησα το 2004 στο ιασω ήμουν σε τρίκλινο οι άλλες 2 κοπέλες ο γυναικολόγος της μιας ήταν 60+ και ο άλλος ένας κακάσχημος ψυχρός άφηστε που δνε ερχοντουσταν να τις δουν μόνο απο 1 φορά -μπαίνει μέσα ο πετρογιάννης σε μένα με κουστούμι (το οποίο του πάει φοβερά )και έμειναν νόμιζαν ότι είναι συγγενείς μου και με ρωταγαν 'επαθαν όταν έμαθαν ότι είναι ο γιατρός μου το δε νοσηλευτικό προσωπικό κολοτούμπες έκαναν για χάρη τουgiouli25 έγραψε:αλικακι έγραψε:Νίκος Πετρογιάννης στο ΙΑΣΩ
Τέλειος!!!!!!!!!!!!
νικος πετρογιαννης for ever!!!!απιστευτος ανθρωπος,γιατρος,κουκλος.....αχ αχ αχ
Ήρια έγραψε:tzef έγραψε:Μαργέλης Ζωης στο ΙΑΣΩ.Πολύ καλός.Τωρα εμεαθα οτι ξεγενά και στο ΓΑΙΑ και ΡΕΑ
Τον ιδιο γιατρό έχουμε Tzef ... δεν τον αλλαζω για κανεναν!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης