176 Απ: Τριτεκνη οικογενεια Τετ Ιαν 25, 2012 4:00 am
mmairula
Πανταχού παρούσα!
stegastika me eynoikous orus 3erw kai atoka apo oek .Pantws o OAED arxise na dinei 200 eyrw to mhna gia oses einai anerges me tria paidia kai panw
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ισχυει ακομα, αλλα να ξερεις οτι αργει παααααααααααρα πολυ!γκαλαιτζογλου έγραψε:καλημερα σας να ρωτησω κατι στις τριτεκνες μανουλες?ατοκο δανειο εχει παρει καμια σας τα τελευταια χρονια γιατι ακουσα οτι κοπηκε και αυτο!ισχυει ξερετε?
mmairula έγραψε:stegastika me eynoikous orus 3erw kai atoka apo oek .Pantws o OAED arxise na dinei 200 eyrw to mhna gia oses einai anerges me tria paidia kai panw
ισχυει αυτο με τον οαεδ γιατι ειμαι ανεργη και το ταμειο μου τελιωνει τον ιουνιο τι πρεπει να κανω!mmairula έγραψε:stegastika me eynoikous orus 3erw kai atoka apo oek .Pantws o OAED arxise na dinei 200 eyrw to mhna gia oses einai anerges me tria paidia kai panw
δεν μας πειραζει αν αργει αρκει να τα παρουμε!για δανειο απο οεκ εννοω!xara έγραψε:ισχυει ακομα, αλλα να ξερεις οτι αργει παααααααααααρα πολυ!γκαλαιτζογλου έγραψε:καλημερα σας να ρωτησω κατι στις τριτεκνες μανουλες?ατοκο δανειο εχει παρει καμια σας τα τελευταια χρονια γιατι ακουσα οτι κοπηκε και αυτο!ισχυει ξερετε?
its a boy έγραψε:kai poy eisai kpela moy.exei akoma na mas kopsei i troika.polla tha mas kopsei.se ligo tha mas pei na min kanoyme kai paidia katse kai tha deis
mmairula έγραψε:koritsia exw kakanea .H ttroika 8ewrei to epidoma triteknwn perito kai 8ellei na kopei kai to efapa3 lete na to prlavoume pote mphkan ta lefta sas se oses to phran?
mmairula έγραψε:pote kate8eses Lidia? egw ton dwkwmvrio exw mellon an de ta kopsoun
mmairula έγραψε:emena se e3i mhnes sou steilan xarti gia 10eth paramonh?
Απο τον Ιούνιο,θα πέσει στα 45.000€ και θα τα πάρουν απο τους δικαιούχους αναδρομικά απο τον Νοέμβριο του 2011!!!toniach29 έγραψε:γεια σας και απο εμενα..βασικα δεν ειμαι τριτεκνη αλλα σκεφτομαστυε να κανουμε και ενα 3ο παιδακι...ακουσα οτι οσοι εχουν ανω των 55.000ευρω ετησιο εισοδημα θα τους κοψουν το επιδομα..οι υπολοιποι το παιρνουν προς το παρον παντα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης