101 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Δευ Ιουλ 05, 2010 1:39 pm
fraoulenia
Πανταχού παρούσα!
telika 32 ebdomada shmera k to mioraki mou einai 2100!!entaksei den tha ksefygei poli apo ta 4000..o giatros itan kathisixastikos!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Χθες πήγαμε στο γιατρό... 31η εβδομάδα και ο μικρούλης φαίνεται 2440 και έχω ακόμα 2 μήνες μπροστά μου! Αλλά αυτή τη φορά ξέρω... Το είπα στον γιατρό μου ότι δεν το πιστεύω γιατί θα πήγαινα για πρόκληση στην κόρη μου που φαινόταν 4 κιλά και τελικά γεννήθηκε φυσιολογικά ευτυχώς (3 μέρες πριν την πρόκληση) 3180! Οπότε δε φοβάμαι μήπως είναι μεγάλο το μωρό. Άσε που επειδή γέννησα 38η εβδομάδα (πριν 2 χρόνια) όλοι μου λένε ότι το δεύτερο συνήθως γεννιέται νωρίτερα οπότε δε θα έχει πάρει πολύ βάρος. Θα δείξει!!!fraoulenia έγραψε:telika 32 ebdomada shmera k to mioraki mou einai 2100!!entaksei den tha ksefygei poli apo ta 4000..o giatros itan kathisixastikos!!
nikoleta έγραψε:Χθες πήγαμε στο γιατρό... 31η εβδομάδα και ο μικρούλης φαίνεται 2440 και έχω ακόμα 2 μήνες μπροστά μου! Αλλά αυτή τη φορά ξέρω... Το είπα στον γιατρό μου ότι δεν το πιστεύω γιατί θα πήγαινα για πρόκληση στην κόρη μου που φαινόταν 4 κιλά και τελικά γεννήθηκε φυσιολογικά ευτυχώς (3 μέρες πριν την πρόκληση) 3180! Οπότε δε φοβάμαι μήπως είναι μεγάλο το μωρό. Άσε που επειδή γέννησα 38η εβδομάδα (πριν 2 χρόνια) όλοι μου λένε ότι το δεύτερο συνήθως γεννιέται νωρίτερα οπότε δε θα έχει πάρει πολύ βάρος. Θα δείξει!!!fraoulenia έγραψε:telika 32 ebdomada shmera k to mioraki mou einai 2100!!entaksei den tha ksefygei poli apo ta 4000..o giatros itan kathisixastikos!!
mummy έγραψε:Βάσω είσαι έτοιμη για υποδοχή λοιπόν, τι ωραία
να σε ρωτήσω, τα ρουχαλάκια με τι απορρυπαντικό τα έχεις πλύνει?? ενημέρωσε κι εμένα την άσχετη
Φραουλένια και Νικολέτα υπέροχα τα νέα σας, μεγαλώνουν τα ζουζούνια
Αλήθεια πόσο βάρος πέρνουν συνήθως την εβδομάδα,από δω και πέρα?
ayto tha se boithisei na ypologizeis sto peripou mummymummy έγραψε:μέχρι ποια εβδομάδα ? νομίζω αργότερα έχει τεράστια αυξητική πορεία, ή κάνω λάθος?
Καλέ σύμφωνα με τον πίνακα ο δικός μου είναι 1 κιλό μεγαλύτερος!!! Χα χα τι παιδί θα βγάλω...fraoulenia έγραψε:ayto tha se boithisei na ypologizeis sto peripou mummymummy έγραψε:μέχρι ποια εβδομάδα ? νομίζω αργότερα έχει τεράστια αυξητική πορεία, ή κάνω λάθος?
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart
nikoleta έγραψε:Βρε κορίτσια είμαστε τόσο κοντά! Περιμένω πως και πως να αρχίσουν να ''σκάνε μύτη'' τα παιδάκια μας και να μοιραζόμαστε τη χαρά μας!
nikoleta έγραψε:Καλέ σύμφωνα με τον πίνακα ο δικός μου είναι 1 κιλό μεγαλύτερος!!! Χα χα τι παιδί θα βγάλω...fraoulenia έγραψε:ayto tha se boithisei na ypologizeis sto peripou mummymummy έγραψε:μέχρι ποια εβδομάδα ? νομίζω αργότερα έχει τεράστια αυξητική πορεία, ή κάνω λάθος?
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart
Καλέ ακόμα δε γύρισε το μπουμπουκάκι σου; Ο δικός μου μάλλον είναι βιαστικός, γύρισε και περιμένει... κάτω από το στήθος έχω ποπουδέλι και ποδαράκια!fraoulenia έγραψε:ax kai emeis edw eimaste tou styl ,ante pote tha bgei na tin doumeeeeee
en to metaxy twra katalaba gt mou kobotan i anasa k me ponouse ligaki o thorakasaaa.to kefali thw mpoumpous einai katw apo to sththos mou..!!!
rise έγραψε:Εμένα ο μπέμπης αν κ 29 εβδομάδων ακόμα δεν γύρισε.Μέχρι ποια εβδομάδα γυρνάει?Υπάρχει κανένα κόλπο μήπως γλιτώσουμε την καισαρική?
mummy έγραψε:vasomits ΠΗΤ: 10/08/10 ΑΓΟΡΑΚΙ
oneirena ΠΗΤ: 12/08/10 ΑΓΟΡΑΚΙ
ladybeat ΠΗΤ: 13/08/10 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
mamavivo ΠΗΤ: 18/08/10 αγορακιιι
tettamar ΠΗΤ: 18/08/10 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
Olympia99 ΠΗΤ: 19/08/10
aggeliki ΠΗΤ: 23-8-10 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
fraoulenia ΠΗΤ: 30-08-10 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
Nefelie ΠΗΤ: 06/09/10 ΑΓΟΡΑΚΙ
NIKOLETA ΠΗΤ: 07/09/10 ΑΓΟΡΑΚΙ
mummy ΠΗΤ: 08/09/10 άγνωστο φύλο
boulou ΠΗΤ: 19/09/10
rise ΠΗΤ: 22/09/10 ΑΓΟΡΑΚΙ
dinalala ΠΗΤ: 29/09/10 ΑΓΟΡΑΚΙ
kiriaki ΠΗΤ: 30/09/10 ΑΓΟΡΑΚΙ
Έλα να μεγαλώνει η λίστα!!! Άντε Βασούλα μου πλησιάζεις!!!mamavivo έγραψε:mummy έγραψε:vasomits ΠΗΤ: 10/08/10 ΑΓΟΡΑΚΙ
oneirena ΠΗΤ: 12/08/10 ΑΓΟΡΑΚΙ
ladybeat ΠΗΤ: 13/08/10 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
mamavivo ΠΗΤ: 18/08/10 αγορακιιι
tettamar ΠΗΤ: 18/08/10 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
Olympia99 ΠΗΤ: 19/08/10
aggeliki ΠΗΤ: 23-8-10 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
fraoulenia ΠΗΤ: 30-08-10 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
Nefelie ΠΗΤ: 06/09/10 ΑΓΟΡΑΚΙ
NIKOLETA ΠΗΤ: 07/09/10 ΑΓΟΡΑΚΙ
mummy ΠΗΤ: 08/09/10 άγνωστο φύλο
boulou ΠΗΤ: 19/09/10
rise ΠΗΤ: 22/09/10 ΑΓΟΡΑΚΙ