Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
646 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 646 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 16]

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σου ζησει Βασουλα μου να τον χαιρεστε να ναι παντα γερος και καλοτυχος. Τα φιλια μου και στην χριστινα και περιμενουμε να διαβασουμε και την δικη σου ιστορια για το πως γεννησες.

dinalala

dinalala
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pw pw twra i vasoula tha xei to mwro aggalia....emena mou eipan oti an den spasoun ta nera kanonika kai den exw moni mou diastoli tha mou kanoun ksana kaisariki gt i proklisi mporei na anoiksei tin tomi mou
Sad .opote epeidi o antras mou psilofovatai vlepw na kanw kaisariki...opote girw stis 15 septemvri tha gennisw...ante me to kalo autes pou perimenoun twra ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 7 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 7 215994

Nefelie

Nefelie
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Να σου ζήσει Βάσω το μωράκι σου!Να είναι γερό, χαρούμενο και τυχερό παιδάκι! Άντε και οι υπόλοιπες να παίρνουμε σειρά...
Ανυπομονώ να έρθει ο μπέμπης...Όσο πλησιάζει ο καιρός αγχώνομαι βέβαια - καθότι το πρώτο - γιατί δε ξέρω πώς θα είναι ο τοκετός αλλά θέλω να έρθει γρήγορα για να τον πάρω αγκαλίτσα και να τον φροντίσω...Άντε να περάσει ο καιρός!!!
Αλήθεια κορίτσια θάλασσα πάτε καθόλου?

oneirena

oneirena
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βασούλα να σου ζήσει!!!! Να είναι γερός και καλότυχος!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 7 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 7 654316

tettamar

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Να σου ζήσει μαμά Βάσω! Ο,τι καλύτερο εύχομαι για σας και το νινάκι σας! flower

nikoleta

nikoleta
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να σου ζήσει ο μπέμπαρος Βασούλα μου! Μπράβο, χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Πω πω δεν το πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουν να έρχονται τα μωράκια μας! Όταν ανοίξαμε το θέμα μου φαίνόταν ακόμα μακρινό... Με το καλό και οι επόμενες!

fraoulenia

fraoulenia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
na sou zhsei basoula!!
kai egw thelwwwww

fraoulenia

fraoulenia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Αλλα δν μασαμε ε!!! θετικη σκεψη για ολες κ ολα θα πανε καλα!!!!! [/quote]
kai egw ayrio tha kanw eksetasi ourvn
elpizo na min exw tipota tora teleytaia stigmi kai para farmaka
re gamoto den antexw poli akoma
kai den kserw kan an gyrise
tin deytera exw rantebou!!!
esena gyrise to plasmataki sou??[/quote]

καλα οσο για το να μην εχεις τιποτα κ εγω που εχω τωρα πια δν εχει σημασια... μονο το γαμωτο ειναι γιατι να μην ειμαστε ηρεμες μεχρι τελευταια στιγμη κ ολο κατι να συμβαινει...

εμενα εχει παρει θεση εδω κ ενα μηνα... ειναι τοσο χαμηλα το κεφαλι που νομιζω οτι θα μου φυγει...
αλλα τι τα θες??? κ στο πρωτο μου παιδι ετσι ηταν αλλα στο τελος δν εβγαινε κ καναμε προκληση... αλλα αυτη τη φορα αν η μικρη δν ειναι βιαστικη και ειναι σαν τον αδερφο της θα περιμενω μεχρι τελος... προκληση δν ξανακανω!!!

εσενα πρωτο ειναι???[/quote]

prwto prwto kai tha skasw
apo deytera meta to rantebou tha ksekinisw perpathma ,eidika an den gyrise!![/quote]

α εγω περπαταω 1-2 χιλιομετρα την μερα γιατι μονο ετσι ηρεμω!! δν μπορω να καθομαι ποναω...
αντε απο βδομαδα να μας πεις οτι πηρε θεση κ να μην αγχωνεσαι...
στο τελος θα δεις που θα γεννησεις κ πριν απο μενα!!! εμενα περνουν θεση κ μετα ξεχνιουνται μου φαινεται κ δν βγαινουν!!!! Very Happy Very Happy Very Happy [/quote]
egkarsia einai to poulaki mou !!
alla o giatros mou eipe pos tha gyrisei kai me ligo perpathma
etoimi einai!!!
3200 konta to thirio m ou
psili ma oxi xontri eipe xaraktiristika
ante beboula mou !!pote tha se dw??

penydrag

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Να σου ζησει Βασουλα. δν προλαβα να σε γνωρισω γιατι οταν μπηκα στο forum ελλειπες για το ευτυχες γεγονός!!!!

οσο για τα δικα μου, την τεταρτη θα παω στο γιατρο γιατι προχθες που εκανα την τελευταια μου αποδραση στα παραλια κ εκανα τα κλασσικα μου χιλιομετρακια στο περπατημα, εμεινα εκει!!! ειχα πονο χαμηλα κ δν μπορουσα να περπατησω καθολου. Μονο ξαπλωμενη ηρεμω κ ο γιατρος ειπε να μεινω στο κρεβατι κ να μην κανω τιποτα.
Ειχε καμια αλλη τοσο πολυ σφιξιμο χαμηλα ωστε να μην μπορει να περπατησει???

Μου φαινεται το παρακανα με το περπατημα, το νου σας κ οι υπολοιπες με μετρο!!!

nikoleta

nikoleta
penydrag έγραψε:Να σου ζησει Βασουλα. δν προλαβα να σε γνωρισω γιατι οταν μπηκα στο forum ελλειπες για το ευτυχες γεγονός!!!!

οσο για τα δικα μου, την τεταρτη θα παω στο γιατρο γιατι προχθες που εκανα την τελευταια μου αποδραση στα παραλια κ εκανα τα κλασσικα μου χιλιομετρακια στο περπατημα, εμεινα εκει!!! ειχα πονο χαμηλα κ δν μπορουσα να περπατησω καθολου. Μονο ξαπλωμενη ηρεμω κ ο γιατρος ειπε να μεινω στο κρεβατι κ να μην κανω τιποτα.

Σε ποιά εβδομάδα είσαι?

penydrag

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
nikoleta έγραψε:
penydrag έγραψε:Να σου ζησει Βασουλα. δν προλαβα να σε γνωρισω γιατι οταν μπηκα στο forum ελλειπες για το ευτυχες γεγονός!!!!

Σε ποιά εβδομάδα είσαι?

Νικολέττα τι ρητορική ερώτηση ήταν αυτή πρωι πρωι??? (αλήθεια τι ώρα ξυπνάς Wink)) )
Πες μου τι ξέρεις... αγχώθηκα τώρα...
:DDDD
Είμαι στην 36η εβδομάδα...

nikoleta

nikoleta
penydrag έγραψε:Νικολέττα τι ρητορική ερώτηση ήταν αυτή πρωι πρωι??? (αλήθεια τι ώρα ξυπνάς Wink)) )
Αγαπητή μου penydrag, σχετικά με την ώρα... άστα! Με την υγρασία και τη ζέστη έχω γίνει βρυκόλακας!!! Όσο για την εβδομάδα ρώτησα γιατί περνάω τα ίδια και χωρίς πολύ περπάτημα... Στην κόρη μου (πριν 2 χρόνια) που γέννησα 17 Αυγούστου δεν ένιωσα τίποτα. Πήγα να γεννήσω γιατί απλά είδα λίγο αίμα (στην 28η εβδομάδα γέννησα). Τώρα στον μπομπιράκο μου είναι τελείως διαφορετικά. Εκεί που ήταν τόσο ήσυχος που περίμενα να πάμε για υπέρηχο για να ηρεμήσω (να δω ότι είναι καλά!) έχει λίγες μέρες που νιώθω πολύ περίεργα. Κουνιέται αργά αλλά με τόση δύναμη που νιώθω σαν να μην έχει χώρο να κουνηθεί και πιέζει τόσο πολύ που με πονάει. Επίσης όταν κάνει αυτές τις κινήσεις, νιώθω ένα τόσο έντονο τσίμπιμα χαμηλά στην κοιλιά που γίνεται πόνος. Η κοιλιά μου έχει κατέβει μισό μέτρο!!! Και να φανταστείς ότι αύριο μπαίνω στο μήνα μου... Επίσης νιώθω πολύ έντονο σφίξιμο στην κοιλιά μου (ο γιατρός μου είπε ότι είναι από την κούραση επειδή παίρνω αγκαλιά και την κόρη μου). Αν και ο γιατρός μου είπε ότι είναι πιο ανεπτυγμένες οι λειτουργίες του για την ηλικία του οπότε ίσως να περιμένουμε και νωρίτερα... μάλλον βιάζεται ο μπόμπιρας. Αφού όμως είσαι στην 26η εβδομάδα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς... το πολύ πολύ να γεννήσεις! Με το καλό σου εύχομαι... άντε να παίρνουμε σειρά μία μία!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 7 417472

fraoulenia

fraoulenia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
i vasoula gyrise??
ante ela na mas peis tin empeiria sou!!
tha skasoume (kai metaforika kai kyriolektika)!!!

nikoleta

nikoleta
ε, σίγουρα θα γύρισε... μικρή προσαρμογή με το μπεμπέ και βουρ για φορουμοσυζήτηση!!!

penydrag

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
nikoleta έγραψε:
penydrag έγραψε:Νικολέττα τι ρητορική ερώτηση ήταν αυτή πρωι πρωι??? (αλήθεια τι ώρα ξυπνάς Wink)) )
Αγαπητή μου penydrag, σχετικά με την ώρα... άστα! Με την υγρασία και τη ζέστη έχω γίνει βρυκόλακας!!! Όσο για την εβδομάδα ρώτησα γιατί περνάω τα ίδια και χωρίς πολύ περπάτημα... Στην κόρη μου (πριν 2 χρόνια) που γέννησα 17 Αυγούστου δεν ένιωσα τίποτα. Πήγα να γεννήσω γιατί απλά είδα λίγο αίμα (στην 28η εβδομάδα γέννησα). Τώρα στον μπομπιράκο μου είναι τελείως διαφορετικά. Εκεί που ήταν τόσο ήσυχος που περίμενα να πάμε για υπέρηχο για να ηρεμήσω (να δω ότι είναι καλά!) έχει λίγες μέρες που νιώθω πολύ περίεργα. Κουνιέται αργά αλλά με τόση δύναμη που νιώθω σαν να μην έχει χώρο να κουνηθεί και πιέζει τόσο πολύ που με πονάει. Επίσης όταν κάνει αυτές τις κινήσεις, νιώθω ένα τόσο έντονο τσίμπιμα χαμηλά στην κοιλιά που γίνεται πόνος. Η κοιλιά μου έχει κατέβει μισό μέτρο!!! Και να φανταστείς ότι αύριο μπαίνω στο μήνα μου... Επίσης νιώθω πολύ έντονο σφίξιμο στην κοιλιά μου (ο γιατρός μου είπε ότι είναι από την κούραση επειδή παίρνω αγκαλιά και την κόρη μου). Αν και ο γιατρός μου είπε ότι είναι πιο ανεπτυγμένες οι λειτουργίες του για την ηλικία του οπότε ίσως να περιμένουμε και νωρίτερα... μάλλον βιάζεται ο μπόμπιρας. Αφού όμως είσαι στην 26η εβδομάδα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς... το πολύ πολύ να γεννήσεις! Με το καλό σου εύχομαι... άντε να παίρνουμε σειρά μία μία!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 7 417472

Απο τη μια αυτο λεω, να τελειωνουμε μια ωρα αρχιτερα κ απο την αλλη με πιανουν διαφορα (παρολο δευτερο) κ ολο λεω, εχουμε καιρο... Κ επειδη ο γιατρος μου ειπε περιορισμο κινησεων γενικως γιατι ειναι πολυ χαμηλα κ εχω πολλες συσπασεις, εγω ειμαι ξαπλωμενη κ λογω ζεστης αλλα για να μη γεννησω κ μεσα στον 15αυγουστο.
Μηπως εχω γινει λιγο κοτα???
Θα φτασω στο τελος ενω ειναι ετοιμο να κανω προκληση οπως τον γιο μου και δεν ειναι οτι πιο ευκολο, δεν σας το συνιστω καθολου!!!

Τι να πω??? Αντε να ρθει η ωρα να τα παρουμε αγκαλιτσα!!
Μονο αυτο σκεφτομαι!!!

nikoleta

nikoleta
Γερά μωρά - γερές μαμάδες. Τίποτε άλλο! Όλα τα άλλα ξεπερνιούνται και ξεχνιούνται. Με το καλό!

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nikoleta έγραψε:Γερά μωρά - γερές μαμάδες. Τίποτε άλλο! Όλα τα άλλα ξεπερνιούνται και ξεχνιούνται. Με το καλό!
Καλα Νικολετα για τον γιο σου θα αρχισουμε να βαζουμε στοιχηματα για το ποτε θα γεννηθει. Εγω παντως πιστευω οτι κοντα στον δεκαπενταυγουστο θα ειναι .
Κοριτσια με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας στην αγκαλια σας.

fraoulenia

fraoulenia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
faye έγραψε:
nikoleta έγραψε:Γερά μωρά - γερές μαμάδες. Τίποτε άλλο! Όλα τα άλλα ξεπερνιούνται και ξεχνιούνται. Με το καλό!
Καλα Νικολετα για τον γιο σου θα αρχισουμε να βαζουμε στοιχηματα για το ποτε θα γεννηθει. Εγω παντως πιστευω οτι κοντα στον δεκαπενταυγουστο θα ειναι .
Κοριτσια με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας στην αγκαλια σας.

kai egw gia 15 aygousto lew gia tin nikoleta kai ligo meta kai egwwwww

nikoleta

nikoleta
Για να μπαίνουν τα στοιχοίματα...! Έλα ένας ένας να δούμε ποιός θα πέσει μέσα. Δε θέλω όμως στο περίπου... ακριβώς να λέτε για να δούμε ποιός θα πέσει πιο κοντά. Η Άννα λέει 17 Αυγούστου επειδή τότε γεννήθηκε και η κορούλα μου!

nikoleta

nikoleta
Γέννησε λοιπόν και η mamavivo! Να της ζήσει! Αλλάζει η σειρά όπως βλέπω...

aggeliki

aggeliki
geia sas koritsia, oute kai gw gennisa akoma
na sas pw fisika oti xtes pira eksitirio apo to nosokomeio opou mpika ektaktws logo meiwmenou aminiakou
telos panton glitwsa sto tsak tin kaisariki, pernwntas mia evdomada paratasi mpas kai katevei i koilitsa kai mpw me proklisi
peritw na sas pw oti tinw na ginw marathonodromos me toso perpatima pou rixnw Very Happy
as elpisoume oti to mikro mou to fasoli tha apofasisei na katevei ligo poio katw Shocked

aggeliki

aggeliki
mamavivo na sas zisei!!! na einai panta tixero sti zwi tou Smile

vaso mou ti kouklo gio ekanes???
na sou zisei glikia mou oti kalitero sas euxomai Smile Smile Smile

fraoulenia

fraoulenia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aggeliki έγραψε:geia sas koritsia, oute kai gw gennisa akoma
na sas pw fisika oti xtes pira eksitirio apo to nosokomeio opou mpika ektaktws logo meiwmenou aminiakou
telos panton glitwsa sto tsak tin kaisariki, pernwntas mia evdomada paratasi mpas kai katevei i koilitsa kai mpw me proklisi
peritw na sas pw oti tinw na ginw marathonodromos me toso perpatima pou rixnw Very Happy
as elpisoume oti to mikro mou to fasoli tha apofasisei na katevei ligo poio katw Shocked

ax kai mena i koilitsa einai psila akoma kai den blepw na katebainei syntoma
simera en to metaksy gia proti fora stin egkymosynh exo mia kaoura na to po ksinila na to po....

nikoleta

nikoleta
fraoulenia έγραψε:simera en to metaksy gia proti fora stin egkymosynh exo mia kaoura na to po ksinila na to po....
Welcome to the club! Ευτυχώς που το ένιωσες τώρα για πρώτη φορά γιατί εγώ υπέφερα από καούρες σε αυτήν την εγκυμοσύνη μου!

penydrag

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Kαλημερα συπασχουσες κ συνοδοιπορες....

ας τα παρουμε ενα ενα...

mamanivo να σου ζησει κ οτι καλυτερο σου ευχομαι...
Η βασω ακομα να μας πει τι και πως... (καλα λεω εγω οτι το μετα τελικα ειναι το πιο δυσκολο...)

Δηλαδη η λιστα κατεβαινει. Πλησιαζει ο καιρος, ολες το ξερουμε!!!

Τώρα πια θα ειναι η επομενη???
Μάλλον η Αγγελικη που εκανε κ μια βολτα απο νοσοκομειο κ αφου της τελειωνει κ το υγρο μπορει κ ηδη να ειναι καθοδον παλι.... (με το καλο αν επεσα μεσα...)

Κ μετα φραουλενια κ Νικολεττα ειμαστε εμεις???? Αγχωωωωωωωωωωωωθηκα παλι!!!

Πάντως αν ειναι να γενναμε ιδια μερα τα πρωτα με τα δευτερα παιδια εγω να περιμενω για 22/8 τη μπουμπου που ειναι κ ο γιος μου!!!

Αντε να δουμε, τι θα δουμε!!!!
Εμενα παντως μου φυγαν τα σφιξιματα που ειχα μετα απο 2-3 μερες ξαπλα!!!

Τωρα ειμαι στη φαση ξαναετοιμασιας του σπιτιου... ξερετε τα παιρνω απο εδω τα παω εκει, δν μαρεσουν τα ξαναλλαζω... σε δουλεια να βρισκομαστε!!!!
Very Happy ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 7 328109

Λοιπον περιμενω να μαθω κ τα δικα σας... καθε μερα σας ψαχνω για να παιρνω θαρρος!!!

φιλακια σε ολες!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις