26 Απ: <<ΜΑΜΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...>> ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ??? Παρ Απρ 01, 2011 3:10 am
valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
το παιδι σου και το σκυλι σου οπως το μαθεις !!!!!! καλα ελεγαν οι παλιοι !!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
misspigi έγραψε:θελω να κοιμαμαι μαζι σας, φοβαμαι να κοιμηθω μονος μου και αλλα τετοια. και λεγαμε: "αστο το καημενο να νιωθει σιγουρια και ασφαλεια" χαχαχα!! ποσο μακρια νυχτωμενοι ημασταν. ο γιος μου σημερα ειναι 7 ναι καλα διαβασατε επτα χρονων και ακομα κοιμαται μαζι μας. και επειδη δεν αντεχω αλλο μετακομισα εγω στο κρεβατι του ειδικα τωρα που θηλαζω και το μωρο. θελω το κρεβατι ΜΟΥ, το μαξιλαρι ΜΟΥ, τον αντρα ΜΟΥ!!!
ηδη πηγαινει στο κρεβατι του τωρα πια, αλλα οχι ολη τη νυχτα. παντως προσπαθουμε. που θα παει, θα στρωσει. οχι τιποτα αλλο αλλα η κορη μου απο μωρο δεν ηθελε να ειναι στο κρεβατι μας με τιποτα και ο γιος δε λεει να ξεκολλησει!KiriakiT έγραψε:misspigi έγραψε:θελω να κοιμαμαι μαζι σας, φοβαμαι να κοιμηθω μονος μου και αλλα τετοια. και λεγαμε: "αστο το καημενο να νιωθει σιγουρια και ασφαλεια" χαχαχα!! ποσο μακρια νυχτωμενοι ημασταν. ο γιος μου σημερα ειναι 7 ναι καλα διαβασατε επτα χρονων και ακομα κοιμαται μαζι μας. και επειδη δεν αντεχω αλλο μετακομισα εγω στο κρεβατι του ειδικα τωρα που θηλαζω και το μωρο. θελω το κρεβατι ΜΟΥ, το μαξιλαρι ΜΟΥ, τον αντρα ΜΟΥ!!!
μαλλον θα πρεπει να του μιλήσεις, να αρχίσεις μάλλον να του μιλάς για καποιο διαστημα. Μετά καποια στιγμή να τον βάλεις στο κρεβατι του για υπνο αλλα πολυ αποφασιστικα. πιστευω πως θελει αρκετή δουλιτσα παντως.
καλη δυναμη σου ευχομαι
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » Είμαι μαμά! » Παιδάκια 2-4 ετών » <<ΜΑΜΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...>> ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης