1 ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΥΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ LASIK; Κυρ Μαρ 20, 2011 12:41 pm
desT
Πρωταγωνιστής!!
Την Τετάρτη πάω για διόρθωση μυωπίας με τη μέθοδο LASIK. Γνωρίζει καμιά σας για την ανάρρωση; Πόσο πονάει και πόσο καιρό παίρνει;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
desT έγραψε:Την Τετάρτη πάω για διόρθωση μυωπίας με τη μέθοδο LASIK. Γνωρίζει καμιά σας για την ανάρρωση; Πόσο πονάει και πόσο καιρό παίρνει;
desT έγραψε:Την Τετάρτη πάω για διόρθωση μυωπίας με τη μέθοδο LASIK. Γνωρίζει καμιά σας για την ανάρρωση; Πόσο πονάει και πόσο καιρό παίρνει;
eleni24 έγραψε:καλησπερα σημερα ειδα το θεματακι.
εγω εκανα πριν απο 8 μηνες με την μεθοδος lasik.ουτε πονο καταλαβα μονο μια μυρωδια.εβλεπα τα παντα απο την πρωτη στιγμη,και απλα ενιωθα σαν πετραδακια στα ματια,κοιμηθηκα δυο ωρες και οταν ξυπνησα δεν ενιωθα τιποτα,λες και δεν ειχα κανει,και εβλεπα τα παντα. για μια εβδομαδα μου ειχε δωσει κολιριο,και για ενα μηνα refresh.στης πρωτες μερες οταν ξυπναγα εψαχνα τα γυαλια μου.
που την εκανες?και ποσο?
ευχωμαι να σου πανε ολα καλα.
grousi έγραψε:ενδιαφερομαι κι εγω για εγχειρηση....εχω βαρεθει φακους και γυαλια ολη την ωρα.... μπορειτε να μου πειτε τι εξετασεις χρειαστηκαν πριν την εγχειρηση?????εγω εχω 10 βαθμους και μου φαινεται οτι εχει μεγαλωσει λιγο ακομα.....
XRYSPA εγω αθηνα την εκανα και ο γιατρος λεγεται Σταματελατος αρχικα ειχα παει στο ORASIS και μου ειχανε ζητησει σε δραχμες 500 χιλιαδες για το καθε ματι(1500 eyro περιπου)μετα εμαθα για αυτον τον γιατρο απο εναν ξαδερφο που την ειχε κανει στον Σταματελατο και εμεινε ευχαριστημενος αυτος μου ζητησε 500 χιλιαδες και για τα δυο..την εκανα εκει λοιπον αφου ηταν και καλος μετα πηγε και ο αδερφος μου μετα ο πατερας μου και τοσα χρονια μετα ειμαστε και οι 4 μια χαρα σου δινω τα στοιχεια του τ.Γενικος χειρουργος Βασιλικου Νοσοκομειου Λονδινου,Ρηγιλλης 12 Αθηνα τηλ.210-7212708,210-7217329,6945550152,6972840584XRYSPA έγραψε:AN THN EXEI KANEI KAPOIA APO A8HNA MPORW NA MA8W ONOMA GIATROY{NA NAI KALOS ETSI} KAI POSO STIXISE???
EYXARISTW!BEBAIA FOBAME PARA POLY!ALLA PREPEI NA TO PARW APOFASH NA PAW.EGW DEN EXW POLY EXW 2.50 ALLA BARE8IKA AYTA TA GYALIA KAI TOYS FAKOYS.FORAW GYALIA APO TO NHPIAGWGIO.αλικακι έγραψε:XRYSPA εγω αθηνα την εκανα και ο γιατρος λεγεται Σταματελατος αρχικα ειχα παει στο ORASIS και μου ειχανε ζητησει σε δραχμες 500 χιλιαδες για το καθε ματι(1500 eyro περιπου)μετα εμαθα για αυτον τον γιατρο απο εναν ξαδερφο που την ειχε κανει στον Σταματελατο και εμεινε ευχαριστημενος αυτος μου ζητησε 500 χιλιαδες και για τα δυο..την εκανα εκει λοιπον αφου ηταν και καλος μετα πηγε και ο αδερφος μου μετα ο πατερας μου και τοσα χρονια μετα ειμαστε και οι 4 μια χαρα σου δινω τα στοιχεια του τ.Γενικος χειρουργος Βασιλικου Νοσοκομειου Λονδινου,Ρηγιλλης 12 Αθηνα τηλ.210-7212708,210-7217329,6945550152,6972840584XRYSPA έγραψε:AN THN EXEI KANEI KAPOIA APO A8HNA MPORW NA MA8W ONOMA GIATROY{NA NAI KALOS ETSI} KAI POSO STIXISE???
desT έγραψε:Τη προηγούμενη Πέμπτη έβγαλα τους προστατευτικούς φακούς και μάλλον απογοητεύτηκα αρχικά γιατί δεν έβλεπα και τόσο καλά.
Το Σάββατο έβλεπα κάπως καλύτερα. Την Κυριακή με είδε ο γιατρός μου και μου είπε να μην απογοητεύομαι διότι η όραση θα βελτιωθεί με τον καιρό. Το ίδιο διάβασα και σε διάφορα site που το έψαξα. Ότι δηλ. η όραση ειδικά σε όσους έκαναν την επέμβαση PRK βελτιώνεται σταδιακά. Απογοητεύομαι γιατί με τα γυαλιά έβλεπα καλύτερα και πίστευα ότι με την επέμβαση θα έβλεπα αμέσως καλά. Είναι, τι να σας πω, σα να μου έχει μείνει ο αστιγματισμός που είχα.
Πάντως 100% όραση δεν είναι. Ελπίζω σε ένα μήνα να βλέπω καλύτερα.
Εσείς κορίτσια ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜ & ΑΛΙΚΑΚΙ που κάνατε με την ίδια μέθοδο είχατε την σταδιακή βελτίωση της όρασης; Βασικά με ενοχλεί περισσότερο στο διάβασμα και στον υπολογιστή.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης