Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
243 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 243 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα ζαβολάκια όσες είσαστε από 30 και πάνω μπορεί να τα θυμάστε.

Μου έφερε ένα τέτοιο ένας θείος μου στο μαιευτήριο όταν γεννήθηκα. Μετά το έβαλαν μέσα στην κούνια μου. Ε, το αποτέλεσμα ειναι να κοιμάμαι μαζί του μέχρι 20 χρονών! Μετά γνώρισα τον άντρα μου! Cool Το κουβαλούσα παντου και πάντα. Η μάνα μου το έβαζε στο πληντύριο. Ξεκολουσαν χέρια πόδια και κεφάλι που ήταν πλαστικά και τα ξανακολλούσε. Δεν μπορειτε να φανταστείτε πως έχει γίνει. Το χρώμα του πλέων είναι γκρι. Δεν θυμαμαι τι χρώμα ήταν στην αρχή.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
MariaM έγραψε:Τα ζαβολάκια όσες είσαστε από 30 και πάνω μπορεί να τα θυμάστε.

Μου έφερε ένα τέτοιο ένας θείος μου στο μαιευτήριο όταν γεννήθηκα. Μετά το έβαλαν μέσα στην κούνια μου. Ε, το αποτέλεσμα ειναι να κοιμάμαι μαζί του μέχρι 20 χρονών! Μετά γνώρισα τον άντρα μου! Cool Το κουβαλούσα παντου και πάντα. Η μάνα μου το έβαζε στο πληντύριο. Ξεκολουσαν χέρια πόδια και κεφάλι που ήταν πλαστικά και τα ξανακολλούσε. Δεν μπορειτε να φανταστείτε πως έχει γίνει. Το χρώμα του πλέων είναι γκρι. Δεν θυμαμαι τι χρώμα ήταν στην αρχή.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αχου ειναι τελειο...!!!
υπαρχουν ακομα αυτα?
δεν νομιζω ε?
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 209536 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 209536 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 209536 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 209536 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 209536 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 209536 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 209536 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 209536

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ JUMBO...ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ...ΔΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.Κ ΕΓΩ ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΡΟΖ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΠΑΙΖΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΕΓΑΛΟΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ

RANIAASIKIDOY

RANIAASIKIDOY
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΩΡΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε,αστην να κοιμαται δεν εγινε κατι.... Razz

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
η ανηψιά μου πάντα θέλει να κρατάει την άκρη του σεντονιού να την τρίβει και λέει 'θέλω να πιάσω το πουλάκι' αλλιώς

χαχχαχα. ΤΙ ΛΕΕΙ? Βγάζει γούστα η μικρά.............

minubaki

minubaki
tha ginw mama έγραψε:η ανηψιά μου πάντα θέλει να κρατάει την άκρη του σεντονιού να την τρίβει και λέει 'θέλω να πιάσω το πουλάκι' αλλιώς

χαχχαχα. ΤΙ ΛΕΕΙ? Βγάζει γούστα η μικρά.............

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 361490 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 361490 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 361490 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 361490 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 361490 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 361490 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 361490 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 361490 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 361490 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 361490 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 361490

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε σας διαβασα ολες αλλα θα πω πως γενικα δε μαρεσει καθολου να εχει ενα παιδακι καποιο αντικειμενο κολημα..

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermama έγραψε:δε σας διαβασα ολες αλλα θα πω πως γενικα δε μαρεσει καθολου να εχει ενα παιδακι καποιο αντικειμενο κολημα..
δεν ειναι κακο κόλλημα- ολα σχεδον τα μωρακια/νηπια εχουν απο ενα τετοιο- τους ευχαριστει- κ η δικια μου θελει να αγγίζει κατι οταν νανουριζεται- πανακι- αρκουδακι-κουβερτακι-

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η μικρή μου είναι 2,5 χρονών και όπου κι αν πάει κουβαλάει μαζί της ένα μικρό πανάκι που έχει και ένα κεφαλάκι λούτρινο ποντικάκι επάνω. δεν ξέρω και πως τα λένε.
αυτή είναι η παρηγοριά της. τις πρώτες μέρες στον παιδικό σταθμό που ήταν μόλι ς8 μηνών σταματούσε να κλαίει μόλις το έπιανε στα χέρια της. με αυτό κοιμαται, με αυτό πάει παντού και δεν αφήνει να της το πειράζει κανείς.
το πλένω κάθε 2-3 μέρες γιατί γίνεται χάλια και αναγκαστικά το στεγνώνω με το σεσουαρ γιατί δεν έχουμε άλλο
εμένα δεν με πειράζει καθόλου.
το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να βρω άλλο ίδιο. μου το είχαν φέρει δώρο όταν ήμουν ακόμα εγκυος και είναι αγορασμένο από το lidl. τρέχα γύρευε δηλαδή. της έχουμε αγοράσει και άλλα παρόμοια και καλύτερης ποιοτητας αλλά αυτή θέλει μονο αυτό

lenah

lenah
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
και η δικια μου 4,5 μηνων κοιμαται με οτι βρει!αρκει να εχει κατι αγκαλια και στο στομα τα βαζει εδω κ ενα μηνα! και αρκετες φορες σκεπαζει και το κεφαλι της!δεν ειναι δα κ τοσο βαρυ για να σκασει!!χαχα!εχουν το νου τους, μην ανυσηχεις!!
καλη δυναμη!Smile)

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:η μικρή μου είναι 2,5 χρονών και όπου κι αν πάει κουβαλάει μαζί της ένα μικρό πανάκι που έχει και ένα κεφαλάκι λούτρινο ποντικάκι επάνω. δεν ξέρω και πως τα λένε.
αυτή είναι η παρηγοριά της. τις πρώτες μέρες στον παιδικό σταθμό που ήταν μόλι ς8 μηνών σταματούσε να κλαίει μόλις το έπιανε στα χέρια της. με αυτό κοιμαται, με αυτό πάει παντού και δεν αφήνει να της το πειράζει κανείς.
το πλένω κάθε 2-3 μέρες γιατί γίνεται χάλια και αναγκαστικά το στεγνώνω με το σεσουαρ γιατί δεν έχουμε άλλο
το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να βρω άλλο ίδιο. μου το είχαν φέρει δώρο όταν ήμουν ακόμα εγκυος και είναι αγορασμένο από το lidl. τρέχα γύρευε δηλαδή. της έχουμε αγοράσει και άλλα παρόμοια και καλύτερης ποιοτητας αλλά αυτή θέλει μονο αυτό

Φλώρα,ακριβώς αυτό είναι και το δικό μου πρόβλημα.
Και ο δικός μου έχει ένα ίδιο,όπως το περιγράφεις και μας το είχαν κάνει δώρο,ούτε από που δεν ξέρω.
Αλλά,άκου,τι έκανα εγώ...αγόρασα ένα μίκυ,πολύ όμορφο και μεγαλούτσικο και του το έχω βάλει στην κούνια του.
Ευελπστώ σε λίγο καιρό να το αγαπήσει κι αυτό,έτσι ώστε αν χάσουμε το ποντικάκι μας να μπορέσει να το αντικαταστήσει(λέμε τώρα)!!!
Πάντως,καλό είναι οι μανούλες που επιλέγουν κάποιο νάνι,για τα μωράκια τους, να το αγοράζουν εις διπλούν...και εις τριπλούν,μην σας πω!!!!!!

minubaki

minubaki
αλικακι έγραψε:
florentiab έγραψε:η μικρή μου είναι 2,5 χρονών και όπου κι αν πάει κουβαλάει μαζί της ένα μικρό πανάκι που έχει και ένα κεφαλάκι λούτρινο ποντικάκι επάνω. δεν ξέρω και πως τα λένε.

Και ο δικός μου έχει ένα ίδιο,όπως το περιγράφεις και μας το είχαν κάνει δώρο,ούτε από που δεν ξέρω.
Αλλά,άκου,τι έκανα εγώ...αγόρασα ένα μίκυ,πολύ όμορφο και μεγαλούτσικο και του το έχω βάλει στην κούνια του.
Ευελπστώ σε λίγο καιρό να το αγαπήσει κι αυτό,έτσι ώστε αν χάσουμε το ποντικάκι μας να μπορέσει να το αντικαταστήσει(λέμε τώρα)!!!
Πάντως,καλό είναι οι μανούλες που επιλέγουν κάποιο νάνι,για τα μωράκια τους, να το αγοράζουν εις διπλούν...και εις τριπλούν,μην σας πω!!!!!!

auto lete mipws?
http://www.amazon.co.uk/Jellykitten-Bashful-Bunny-Comfort-Blanket/dp/B0039ZMUN8/ref=sr_1_13?s=baby&ie=UTF8&qid=1321256504&sr=1-13

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εμεις της έχουμε αγοράσει άλλα 3 διαφορετικά πανάκια τέτοιου τύπου και πολύ καλύτερης ποιοτητας αλλά ούτε να τα δει δεν θέλει. εκεί με το πατσαβούρι των 5 ευρώ.

που να το βρω πάλι; αφού έχω σκεφτεί να το βγάλω φώτο και να ανοίξω θέμα μήπως και το έχει και κάποιος άλλος. όσο όσο το αγοράζω.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
minubaki τέτοιου τύπου είναι αλλά όχι αυτό.

momirene

Εγω πιστευω πως αυτα πρεπει να τα κοψετε παντως απο νωρις. να νοιωθει ασφαλεια και χωρις αυτα. Εχω μια ξαδερφη 28ετων παντρεμενη που εχει κανει κομματια την κουβερτα της και εχει βαλει κομματι μεσα στην θηκη του μαξιλαριου της! Και ειναι παντρεμενη με παιδια! Ειναι αυτο φυσιολογικο τωρα?
Εγω δεν του εδωσα ποτε τιποτα. Ενα διαστημα που ηθελα να κοιμαται μονος του του πηρα ενα κουνελακι, το ειχε λιγο καιρο αλλα δεν το θελει πλεον. Κι εμενα μου ελεγαν να του δινω απο μωρο πανακι, κουκλακι, πετσετακι...αλλα δεν εδωσα. Ισως ειναι και στο παιδι. Ποτε δεν θελησε κατι παρα πολυ

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="minubaki"]

Περίπου,αλλά δεν είναι αυτό!!!

[quote="florentiab"][quote="αλικακι"]
florentiab έγραψε:

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εμεις της έχουμε αγοράσει άλλα 3 διαφορετικά πανάκια τέτοιου τύπου και πολύ καλύτερης ποιοτητας αλλά ούτε να τα δει δεν θέλει. εκεί με το πατσαβούρι των 5 ευρώ.

που να το βρω πάλι; αφού έχω σκεφτεί να το βγάλω φώτο και να ανοίξω θέμα μήπως και το έχει και κάποιος άλλος. όσο όσο το αγοράζω.

χαχαχ!!!!Γιατί εμένα τον θέλει, νομίζεις τον μίκυ????Ευελπιστώ,είπα,χαχαχαχαχ!!!!!!!
Και δεν με απογοητεύεις,το έχω ψιλοπάρει απόφαση!!Σαν την πρώτη τους αγάπη,καμιά!!!

florentiab έγραψε:minubaki τέτοιου τύπου είναι αλλά όχι αυτό.

Λες,να έχουμε το ίδιο???? Shocked

momirene έγραψε:Εγω πιστευω πως αυτα πρεπει να τα κοψετε παντως απο νωρις. να νοιωθει ασφαλεια και χωρις αυτα. Εχω μια ξαδερφη 28ετων παντρεμενη που εχει κανει κομματια την κουβερτα της και εχει βαλει κομματι μεσα στην θηκη του μαξιλαριου της! Και ειναι παντρεμενη με παιδια! Ειναι αυτο φυσιολογικο τωρα?
Εγω δεν του εδωσα ποτε τιποτα. Ενα διαστημα που ηθελα να κοιμαται μονος του του πηρα ενα κουνελακι, το ειχε λιγο καιρο αλλα δεν το θελει πλεον. Κι εμενα μου ελεγαν να του δινω απο μωρο πανακι, κουκλακι, πετσετακι...αλλα δεν εδωσα. Ισως ειναι και στο παιδι. Ποτε δεν θελησε κατι παρα πολυ

Δεν βρίσκω κάτι κακό,προσωπικά,για να του το κόψω.
Εξάλλου,ο μικρός μου,και να μην το έχει κοιμάται άνετα.Και επίσης δεν έχει πρόβλημα αν δεν το έχουμε πάντα μαζί μας,αν πάμε κάπου.
Απλά,όταν το βλέπει ανοίγει η καρδιά του και γελάει και δυνατά.
Είναι ο φίλος του,ένα πράμα!!!!!!
Μπορείς να μην του το δώσεις,μετά??? Very Happy

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
momirene έγραψε:Εγω πιστευω πως αυτα πρεπει να τα κοψετε παντως απο νωρις. να νοιωθει ασφαλεια και χωρις αυτα. Εχω μια ξαδερφη 28ετων παντρεμενη που εχει κανει κομματια την κουβερτα της και εχει βαλει κομματι μεσα στην θηκη του μαξιλαριου της! Και ειναι παντρεμενη με παιδια! Ειναι αυτο φυσιολογικο τωρα?

σε ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά δεν πρόκειται να αφήσω το 2,5 ετών παιδάκι μου να πλαντάζει στο κλάμα γιατί δεν το αφήνω να κρατάει το πανάκι του.

εσύ πολύ καλά έκανες και δεν έδωσες πανάκι ή κουκλάκι, αλλα άσε με κι εμένα να κάνω αυτό που νομίζω καλύτερο

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα ,το ιδιο πραμα κανει και τισ κουμπαρας μου το παιδακι ειναι τωρα 18 μηνων και δεν κοιμαται εαν δεν το εχει στα χερια του και αν το δωσουν καπιο αλλο το καταλαβενει απο τισ ραφεσ που εχει το συγκεκριμενο....εμενα η δικη μου δεν ασχολειτε με κατι τετιο αλλα τωρα τελευταια θελει το μαξιλαρι τις αγκαλια και να καλυπτει το καφαλι τις μολισ κοιμηθει τισ το περνω θα δουμε πως θα εξελιχθει... πιστευω οτι ειναι κατι που αγαπαν ωποσ καποια παιδακια κοιμουνται με το κουκλακι τους,δεν το θεωρο κακο,μεγαλονοντας μπορει να το κοψουν

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:

το δικό της έχει ένα ποντικάκι για κεφάλι και ήταν σετ με ένα λούτρινο ποντικάκι-κουδουνίστρα.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν καταλαβαινω γιατι γινεται θεμα απο το τίποτα. Αν ενα παιδακι θελει το παντζουρι μισοκατεβασμενο να κοιμηθει, θα του κανουμε τη χαρη. Για ποιο λόγο να μην μπορουμε να δεχτουμε οτι θελει κι ενα πανακι?

Όλες τα γνωριζουμε τα μεταβατικά σταδια, όλες ξερουμε οτι αν ενα παιδακι νιωθει ασφαλεια με κατι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να του το στερησουμε επειδη εμας μας προξενει αισθηματα αποστροφης. Αν το παιδι μας το θελει καλως, του το δινουμε. Αν δεν το θελει, παλι καλως, δεν του το δινουμε. Ποιο ειναι το θεμα ακριβως?

Σαν ενηλικες δηλαδη εσεις δεν εχετε κολληματα? Πώς θα σας φαινοταν να ερθει καποιος με το ετσι θελω και να σας πει οτι αυτο το κολλημα που εχετε πρεπει να το κοψετε εδω και τωρα????

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τα περισσότερα παιδάκια έχουν μαζί τους στον ύπνο διάφορα αντικείμενα. Είναι η παρηγοριά τους αλλά και η ασφάλειά τους και καθώς μεγαλώνουν το κόβουν από μόνα τους! Αν φοβάσαι μη σου κουκουλωθεί, μπορείς να παρατηρείς το μωράκι σου μέχρι να κοιμηθεί και μετά να του το παίρνεις σιγά-σιγά! Πάντως γύρω στους έξι μήνες αρχίζει να αναπτύσεται το αντανακλαστικό του ξεκουκουλώματος στα μώρα (δηλ. αν κάτι κρύψει το πρόσωπό τους, το τραβάνε με το χεράκι τους και το βγάζουνε) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? - Σελίδα 2 215994

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
αλικακι έγραψε:

το δικό της έχει ένα ποντικάκι για κεφάλι και ήταν σετ με ένα λούτρινο ποντικάκι-κουδουνίστρα.

Αν ήξερα να ανεβάζω φωτό θα έβαζα,γμτ!!!
Και μας κεφάλι ποντικιού έχει μόνο,και το υπόλοιπο είναι πανάκι!!!!!
Αλλά και το ίδιο να έχουμε.....δεν σας το δίνουμε,χαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
florentiab έγραψε:
αλικακι έγραψε:

θα ανεβάσω το απόγευμα μία φώτο, μήπως και το έχει και κάποιος άλλος. όλο το λέω και δεν το κάνω.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
αλικακι έγραψε:
florentiab έγραψε:
αλικακι έγραψε:

θα ανεβάσω το απόγευμα μία φώτο, μήπως και το έχει και κάποιος άλλος. όλο το λέω και δεν το κάνω.

Ναι,ναι,ανεβάσέ το!!!!!!
Είμαι πολύ περίεργη,τώρα......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις