51 Απ: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? Δευ Νοε 14, 2011 12:46 am
momirene
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σου επεβαλα εγω να ΜΗΝ το δωσεις? Δωστο αν αυτο τον ευχαριστει. Ειπα οτι καλο ειναι να νοιωθουν τα παιδια (γενικα οχι το δικο σου μονο) ασφαλεια και χωρις τετοια αντικειμενα και εβαλα ενα παραδειγμα. ΚΑι επισης εγραψα οτι εμενα μου ειπαν να δωσω αντικειμενο στο παιδι δηλαδη να τον το επιβαλλω κατα μια εννοια. Αν επαιρνε μονος του την κουβερτα του ή το σεντονακι του σαφως και δεν θα του το στερουσα αλλα αφου δεν ειχε τετοια αναγκη γιατι να του την επιβαλω εγω?florentiab έγραψε:momirene έγραψε:Εγω πιστευω πως αυτα πρεπει να τα κοψετε παντως απο νωρις. να νοιωθει ασφαλεια και χωρις αυτα. Εχω μια ξαδερφη 28ετων παντρεμενη που εχει κανει κομματια την κουβερτα της και εχει βαλει κομματι μεσα στην θηκη του μαξιλαριου της! Και ειναι παντρεμενη με παιδια! Ειναι αυτο φυσιολογικο τωρα?
Εγω δεν του εδωσα ποτε τιποτα. Ενα διαστημα που ηθελα να κοιμαται μονος του του πηρα ενα κουνελακι, το ειχε λιγο καιρο αλλα δεν το θελει πλεον. Κι εμενα μου ελεγαν να του δινω απο μωρο πανακι, κουκλακι, πετσετακι...αλλα δεν εδωσα. Ισως ειναι και στο παιδι. Ποτε δεν θελησε κατι παρα πολυ
σε ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά δεν πρόκειται να αφήσω το 2,5 ετών παιδάκι μου να πλαντάζει στο κλάμα γιατί δεν το αφήνω να κρατάει το πανάκι του.
εσύ πολύ καλά έκανες και δεν έδωσες πανάκι ή κουκλάκι, αλλα άσε με κι εμένα να κάνω αυτό που νομίζω καλύτερο