Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
699 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 699 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 16]

areti

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τον παιδοτοπο τον ξερω και ξερω και τα παιδια που τον εχουν. Πηγαινα την μικρη τον χειμωνα και εκανε baby gym!
Για την σουβλακερη για δωσε πιο συγκεκριμενη πληροφορια, για να το εχουμε υποψην μας.
Γενικα τον ΠΕριαια δεν τον ξερω καλαι γιατι εχω μεγαλωσει Αλιμο και καθε νεα πληροφορια ειναι more than welcome! Laughing

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
η σουβλακερη
Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ
Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ
ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 21, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 4630433
Delivery Κατηγορία: ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ
εχει το πιο καταπληκτικο κεμπαπ που εχω φαει
ειναι λιγο πιο πανω απο τον αγιο διονυση

http://www.gatospito.com

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!Κι εμείς τα πόδια μας τα πλένουμε συχνά αν είναι πάμε καμιά βολτίτσα! Very Happy

(Ladycat αν κάποια στιγμή βρεθούμε και είναι ο άντρας μου όχι πολλές κουβέντες για μηχανές...πριν μια ώρα έφυγε με τον καινούριο της ιδιοκτήτη και έχουμε πένθος...Razz )

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Athin@ έγραψε:Καλησπέρα!Κι εμείς τα πόδια μας τα πλένουμε συχνά αν είναι πάμε καμιά βολτίτσα! Very Happy

(Ladycat αν κάποια στιγμή βρεθούμε και είναι ο άντρας μου όχι πολλές κουβέντες για μηχανές...πριν μια ώρα έφυγε με τον καινούριο της ιδιοκτήτη και έχουμε πένθος...Razz )
καλα τοτε δεν θα ερθω με την μηχανη θα ερθω με τα ποδια Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ladycat έγραψε:
καλα τοτε δεν θα ερθω με την μηχανη θα ερθω με τα ποδια Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Κακιά!!!Αχ τι λέω αφού δεν μπορείς έτσι κι αλλιώς.... Razz Razz Razz

ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 40746 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 40746

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Athin@ έγραψε:
ladycat έγραψε:

Κακιά!!!Αχ τι λέω αφού δεν μπορείς έτσι κι αλλιώς.... Razz Razz Razz

ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 40746 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 40746
α δεν στο ειπα για κοντινες αποστασξς ο γιατρος μου ειπε μπορω να πηγαινω αρκη να μην οδηγω εγω αραααααααααααααααα[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ladycat έγραψε:
α δεν στο ειπα για κοντινες αποστασξς ο γιατρος μου ειπε μπορω να πηγαινω αρκη να μην οδηγω εγω αραααααααααααααααα[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χι χι χι
Καλά τι να σε κάνουμε που είσαι εγκυούλα και δεν κάνει να σε στεναχωρούμε....αλλα δε θα γεννήσεις;;;;;

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Athin@ έγραψε:
ladycat έγραψε:

χι χι χι
Καλά τι να σε κάνουμε που είσαι εγκυούλα και δεν κάνει να σε στεναχωρούμε....αλλα δε θα γεννήσεις;;;;;
εναι καποια στιγμη θα γεννησω κ εγω κ να πω την αληθεια μου σκεφτομουν ποτε να παραγγειλω το κρανος για το μωρο

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ladycat έγραψε:
εναι καποια στιγμη θα γεννησω κ εγω κ να πω την αληθεια μου σκεφτομουν ποτε να παραγγειλω το κρανος για το μωρο

Απο τώρα καλέ,στην αρχή δε θα το φοράει,θα το βάζεις ολόκληρο μέσα... Very Happy

Michelangelo

Michelangelo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κοριτσια... τι κανετε;

Αχ χθες το καταευχαριστηθηκα... πηγα το απογευματακι και "παρκαρα" τον Μιχαλη στο μπαμπα του στο γραφειο κι'εγω πηγα για ψωνια... ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 536304 σηκωσα το μισο h&m... τι καλα...!!! ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 90233

Το σκ τι θα κανετε κοριτσια;;; ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 875502

areti

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα,
εμενα ευτυχως ακομα το πρωινα παει σταθμο οποτε κατεβηκα εχτεσ κολωνακι και εκανα τα ψωνια μου με την ησυχια μου.
ΝΑ ρωτησω κατι? Μπορειτε να πατε με ανεση στα μαγαζια με τα μικρα σας?
Εγω αν πρεπει να ψωνισω κατι πρεπει να ξερω εξαρχης τι ακριβως θελω, που ακριβως θα το βρω , σε ποιο διαδρομο, ραφι κλπ και η ολη διαδικασια να μην διαρκεσει περισσοτερο απο πεντε λεπτα!!!
Cool

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να πάω για ψώνια αλλά όπου να'ναι ένα shopping therapy θα το χτυπήσω και σίγουρα χωρίς τη μικρή για να το ευχαριστηθώ. Very Happy

Michelangelo

Michelangelo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
areti έγραψε:
ΝΑ ρωτησω κατι? Μπορειτε να πατε με ανεση στα μαγαζια με τα μικρα σας?
Εγω αν πρεπει να ψωνισω κατι πρεπει να ξερω εξαρχης τι ακριβως θελω, που ακριβως θα το βρω , σε ποιο διαδρομο, ραφι κλπ και η ολη διαδικασια να μην διαρκεσει περισσοτερο απο πεντε λεπτα!!!
Cool

Ακριβως αυτο... αλλιως αρχιζει να σκαλιζει, να κανει ζημιες και στο τελος αρχιζει τις φωνες και τις στριγγλιες και φευγουμε τρεχοντας απο το μαγαζι... ετσι λοιπον απλουστατα δεν τον παιρνω μαζι οταν πηγαινω για ψωνια...!!! ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 235182

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χεχεχε θα σας κανω να ζηλεψετε εγω ακομη μπορω κ το παιρνω μαζι μου στα μαγαζια κ στις βολτες κ ειναι πολυ χαλαροοοοοοοοοοοο Twisted Evil

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Athin@ έγραψε:
ladycat έγραψε:

Απο τώρα καλέ,στην αρχή δε θα το φοράει,θα το βάζεις ολόκληρο μέσα... Very Happy
λες ναχωραει μεσα στο κρανος το παιδι μου καλυτερα δεν θα παρω κ καρεκλακι μεταφορας ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 235182 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 235182 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 235182 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 235182 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 235182

areti

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ladycat, πραγματι απολαυσε αθτη την περιοδο γιατι δεν υπαρχει δρομοσ επιστροφης!!χαχαχα
\Μου το ελεγαν και δεν το πιστευα και τωρα ανυπομονω να γινει η μικρη δεκαεξι εγω να παραμεινω τριαντα πεντε και να πηγαινουμε μαζι για ψωνια και καφε σαν κολλητες!χιχιχι

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nαι αυτό μου το έλεγαν και εμένα γιατί είμαι υπερκινητικό άτομο και στην εγκυμοσύνη όλο γκρίνιαζα και έλεγα παρτε το απο μέσα μου.Τώρα δεν προλαβαίνω ούτε να κλα...τέλος πάντων Very Happy
Τουλάχιστον τώρα μπορούμε μία στο τόσο να τα αφήνουμε κάπου.

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα μιλαμε κοριτσια πολυ γελιο πηγαμε εχτες σε εναν γαμο εντωμεταξυ μετα στο τραπεζι μας ειχαν βαλει κοντα στην πιστα τα πιτσιρικια ειχαν δωσει σοου καθ τρεις κ λιγο γυρναγε ο αντρας μου κ μου ελεγε αυτα θα τα εχουμε κ εμεις θα σφουγγαριζει τα μαγαζια το παιδι μας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
μιλαμε χαμος οι φωνες τους ηταν πιο δυνατες απο τα ηχεια του μαγαζιου ειχα παθει ενα μικρο σοκ τοσο πιτσιρικια μαζεμενα ειχα να δω χρονια

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!Καλά εσύ δεν έπρεπε να είσαι ευσυγκίνητη;Άκου σοκ ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 328109 Θα έπρεπε να λες άχου τα μωρέ.... Razz Razz Razz

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλε σοκ σου λεω ειχα να δω τοσα παιδακια μαζεμενα μαζι απο το παιδικο παρτυ της ανηψιας του αντρα μου πριν ενα χρονο ναι συγκινηθηκα οταν ενα ηρθε με κοιταξε κ μου λεει εισαι χοντρη βαρελα εκει ναι εκλεγα

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ladycat έγραψε:ενα ηρθε με κοιταξε κ μου λεει εισαι χοντρη βαρελα εκει ναι εκλεγα

Έπρεπε να του πεις (με παιδαγωγική μέθοδο πάντα) αυτό που έχω στη κοιλιά μου είναι το προηγούμενο παιδάκι που με είπε χοντρή... Very Happy Very Happy Very Happy

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Athin@ έγραψε:
ladycat έγραψε:ενα ηρθε με κοιταξε κ μου λεει εισαι χοντρη βαρελα εκει ναι εκλεγα

Έπρεπε να του πεις (με παιδαγωγική μέθοδο πάντα) αυτό που έχω στη κοιλιά μου είναι το προηγούμενο παιδάκι που με είπε χοντρή... Very Happy Very Happy Very Happy
το μονο που ηθελα ηταν να το αραξω κ να το χωσω μεσα στην τυρτα πραγματικα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ορισμενα δεν εχουν τροπους να φανταστεις οταν μας χαιρετησαν οι γονεις του οταν εφευγαν ειπα στην μανα του οτι καλ θα ηταν να μαθει λιγο τροπους στο παιδι της Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

areti

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια καλημερα,
Μετα απο ενα χαλαρο σκ στο εξοχικο, δυσκολα ξεκιναει η εβδομαδα, ασε που εννια και σημερα για να φυγουμε για διακοπες!
Ladycat, η κοιλιτσα της εγκυμοσυνης ειναι χαριτωμενη και ομορφη και ασ μην το καταλαβαινουν τα πιτσιρικια! Αυτο ομως που δεν παλευεται κοριτσια ειναι η κοιλια τησ καισαρικης. Δυο χρονια με τακτικη γυμναστικη, αεροβια, πιλατες, γιογκα και aqua aerobics και ακομα την βλεπω χαλαρη, και κρεμαστουλα και σκιζεται η καρδια μου. Σκεφτομαι οταν κανω και το δευτερο με το καλο να πατησω ενα μαχαιρακι, να ησυχασω!
Εσεις πως περασατε?

Michelangelo

Michelangelo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κοριτσια...!!!

Πολυ πολυ ζεστη εχει η εμενα μου φαινεται; απο τη μια ζεσταινομαι και βαζω ολη μερα aircondition απο την αλλη με εχει πιασει και με ποναει ο λαιμος μου...!!! ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 966307

Το σαββατο πηγαμε για μπανιο στην Κινεττα... καλα ητανε... ωραια περασαμε...!!! ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 90233

Την Κυριακη πηγαμε στο πορτο Γερμενο... ωραια ηταν κι'εκει αλλα γινοτανε χαμος... πολυς κοσμος... αφου ο μικρουλης περασε καλα ομως λιγο με νοιαζουν τα υπολοιπα...!!! ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 125586

Εσεις τι αλλα νεα κοριτσια;;; εκτος απο το baby swimming τι αλλο θα μπορουσε να κανει ενα παιδακι 2 ετων; στις πολεμικες τεχνες τα παιρνουν απο τα 3... !!! ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 209536

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα!Το σκ καλό ήταν αν δεν έβρισκα και εκείνη την κατσαρίδα χτες το βραδυ ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 606100 affraid pale ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 585182....ήταν πιο μεγάλη απο μένα....αλήθεια σας λέω....Άρχισα να ουρλιάζω 1 το βράδυ,ξύπνησα και το παιδί...χαμός. Είπα του άντρα μου αν ξαναδώ ανοιχτή σίτα θα σκοτωθούμε,2 χρόνια τώρα πρώτη φορά μου εμφανίστηκε ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 5 534787
Τέλος πάντων...
Πολεμικές τέχνες ε;Εγώ είχα ξεκινήσει καράτε στα 5 μου για 3 μήπως είναι λίγο μικρούλι;
Αρετούλα εγώ έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε μία εβομάδα και ΕΥΤΥΧΩΣ τον μεγάλο μου φόβο την κοιλιά σε 2 μήνες την εξαφάνισα
cheers cheers

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις