Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
400 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 400 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 16]

Michelangelo

Michelangelo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πες τα βρε Αρετη... δυστυχως ετσι ειναι... Crying or Very sad μια φορα τον πηγαμε στην Πηγαδα στις κουνιες και μου κολλησε εναν μολυσματικο ιο και πεταξε σπυρακια στο προσωπο...!!!

Στις κουνιες στην Πλατεια Τερψιθεας ειναι χαλια... ολο ναρκωμανεις και παντου εχει ηλιο... ουτε μια τεντα...!!!

Δεν ξερω που αλλου εχει κουνιες στον Πειραια... στην Μαρινα Ζεας παμε πολυ συχνα αλλα εκει εχει πολλα μεγαλυτερα παιδακια με πατινια και ποδοσφαιρα και ειναι επικινδυνα για εμας...!!!!

Αχχχχ... στο Πασσαλιμανι κανουμε καμια βολτα...!!! Στον Φλοισβο τον πηγαινα οσο ηταν ακομα εδω οι γονεις μου... αλλα πρωινα για να ειναι ησυχα...!!

Στην Καστελλα σε ποιον σταθμο την πας; Αν και μας πεφτει λιγο μακρυα... εγω εχω βρει εναν εδω κοντα σε μας αλλα θελω να τον επισκεφτω πρωτα να δω κι'εγω τι γινεται...!!!

areti

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Την Αναστασια την παω στο Kid's Planet και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες στειλε μου μαιλ στο vasiloglouareti@gmail.com .
Γενικα ο ΠΕιραιας μας αρεσει πολυ αλλα ειναι λιγο "αφιλοξενος" για τα μικρα παιδια. Το μονο καλο ειναι οτι την πηγαινω baby swimming στα Βοτσαλακια στο Κολυμβητηριο που της αρεσει πολυ και ξεδινει!

Εσυ εργαζεσαι?

Michelangelo

Michelangelo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Α ναι... το βρηκα καθως εψαχνα για παιδικο σταθμο... δυστυχως δεν εχω κανεναν να μου προτεινει καποιον... εν τω μεταξυ ψαχνουμε και για να μετακομησουμε και θα ηθελα πρωτα να δουμε που θα παμε (εντος Πειραια) και μετα να τον γραψω παιδικο... αλλα το βλεπω ν'αργει αυτο...!!! Τελος πανων...!!!

Οχι δεν εργαζομαι... εχω σπουδασει "τεχνικος διακοσμησης" αλλα δεν βρηκα ποτε δουλεια πανω σ'αυτο... για ενα διαστημα δουλευα στο μαγαζι των γονιων μου μεχρι που παντρευτηκα και σταματησα...!!! Οι γονεος μου τωρα εχουν φυγει για την Γερμανια...!!!

Εσυ με τι ασχολησε;;; Smile

Michelangelo

Michelangelo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το εχω ακουσει αυτο για το baby swimming... ωραια πρεπει να ειναι... ο γιος μου απο πολυ μωρουλι δεν ειχε και την καλυτερη σχεση με το νερο... περιεργο αλλα δεν ειχε... και δεν το σκεφτηκα ποτε να το κανω...!!!

Σκεφτομαι να τον γραψω σε μια πολεμικη τεχνη... εχω ακουσει οτι τα παιρνουν απο 3 ετων... με τον παιδικο θα δουμε απο Σεπτεμβρη τι θα κανουμε...!!! Ειναι και δυσκολο παιδακι και εχω και αγχος για το πως θα προσαρμοστει και πως θα τα παει με τα αλλα παιδακια...!!! Rolling Eyes

areti

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγω ειμναι νηπιαγωγος εξου και ο αρκετος ελευθερος χρονος( προς το παρον και ελπιζω και για παντα!).
ΚΑι εμεις σκεφτομαστε να την παμε take woo do αργοτερα γιατι μας ειπαν οτι κανει πολυ καλο στο θεμα της πειθαρχιας που η μικρη χρειαζεται λιγη βοηθεια....

Ελπιζω να βρειτε συντομα σπιτι και να τακτοποιησεις το θεμα του μικρου να χαλαρωσεις και εσυ!

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalhmera κοριτσαρες εμεις μενουμε στην αγια σοφια τωρα κ εκει ελπιζω να εξακολουθουμε να μενουμε ειδα οτι φτιαχνετε νεα πειδικη χαρα στην Βλαχακου θα σας ενημερωσω μολις την φτιαξουν γενικα ο δημος μας ειναι παρατημενος μεσα στην βρωμα ελπιζω να βγει κανενας νεος δημαρχος μπας κ δουμε τιποτα καθαρο ακομη δεν εχει ερθει το μωρο θα ερθει απο τον νοεμβριο κ μετα θα το πηγαινω στο παρκο δεληβερι αυτα Κουνιες υπαρχουν κ στην πλατεια Καρπαθου ακομη ειν αι καθαρες

http://www.gatospito.com

areti

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω ειμαι λιγοι ασχετη απο τον ΠΕιραια μιας και μενουμε εδω μονο 4 χρονια. Η Αγια Σοφια που ειναι?Απο το Πασαλιμανι φτανεις με τα ποδια γιατι μισω να πρεπει να οδηγησω....με πιανει αλλεργικο σοκ!!!

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η αγια σοφια δεν πας με τα ποδια αλλα το λεωφορειο το 915 σε βγαζει στην πλατεια που θα φτιαχτουν οι κουνιες

Olivia

Olivia
Admin
Admin
Κορίτσια, από δικό μου λάθος, το θέμα για μανούλες από Πειραιά ήταν κλειδωμένο! Ξεκλείδωσα το παλιό και το ένωσα με το καινούργιο και έτσι πλέον οι Πειραιομανούλες μπορείτε να γράφετε εδώ!!

http://www.eimaimama.gr

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
areti έγραψε:Το μονο καλο ειναι οτι την πηγαινω baby swimming στα Βοτσαλακια στο Κολυμβητηριο που της αρεσει πολυ και ξεδινει!

Aρετή μπορείς να δώσεις καμία πληροφορία για τα Βοτσαλάκια;(ώρες,τιμές κλπ)
Εγώ ως παλιά κολυμβήτρια ενδιαφέρομαι πολύ αλλα στο site δεν είχα βρει πολλές πληροφορίες.Τι είναι ξέρω πολύ καλά γιατί για ένα διάστημα ήταν προπονήτρια η αδερφή μου σε baby swimming αλλά τώρα έχει σταματήσει.
Πιο πολύ για να ξεδώσω εγώ το θέλω.

Michelangelo

Michelangelo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
areti έγραψε:εγω ειμαι λιγοι ασχετη απο τον ΠΕιραια μιας και μενουμε εδω μονο 4 χρονια. Η Αγια Σοφια που ειναι?Απο το Πασαλιμανι φτανεις με τα ποδια γιατι μισω να πρεπει να οδηγησω....με πιανει αλλεργικο σοκ!!!

Χαχαχαχα... κι'εμενα με πιανει αλλεργικο σοκ... και προτιμω να πηγαινω με τα ποδια... αλλα εδω που μενω (στον Αγιο Νειλο κοντα) ειναι ολο ανηφορες κατηφορες και θες κανενα 20λεπτο για να πας στην πιο κοντινη πλατεια...!!!

4 χρονια μενω κι'εγω στον Πειραια... πριν παντρευτω εμενα Παλαιο Φαληρο... ο αντρας μου ειναι γεννημα θρεμα πειραιωτης και ειναι και το γραφειο του στο κεντρο του Πειραια, πισω απο τον πυργο...!!!

Smile

mpali

mpali
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κι απο μενα Very Happy Μενουμε εδω και 4 χρονια που παντρευτηκαμε στον Πειραια, κι εμεις κοντα στον Αγ.Νείλο. Μας αρεσε γιατι δεν μπορουμε μακρια απο θαλασσα και προς Φαληρο που ψαχναμε δεν πλησιαζονταν απο τιμη. Δυστυχως ομως τωρα που καναμε παιδακι εχω απογοητευτει αρκετα, πολυ baby unfriendly scratch Εχουμε ενα κοριτσακι 13 μηνων και ειμαι εγκυος στον 5 μηνα στο γιοκα μας. Κι εμεις για κουνιες αναγκαζομαστε και τρεχουμε στο Φλοισβο που μας αρεσει πολυ αλλα σκ γινεται χαμος απο κοσμο. Μακαρι να γινοταν καμια ωραια παιδικη χαρα και στα μερη μας γιατι οσες εχω δει ειναι απαραδεκτες.
Μηπως να κανονιζαμε να συναντηθουμε να γνωριστουμε;
Ελπιζω να τα λεμε απο δω και συντομα κι απο κοντα ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 4 893968

Πολλα φιλια σε ολες τις μαμαδες και τα μπουμπουκια σας ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 4 417472

mpali

mpali
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ξέχασα...
αν μπορειτε γραψτε πληροφοριες για το baby swimming στα βοτσαλακια γιατι ειχαμε ξεκινησει με τη μικρουλα μου στο γοργονες και μαγκες αλλα ειναι στην αλλη ακρη και τωρα κουραζομαι να τρεχουμε μεχρι εκει. Απο τι ηλικια και μετα δεχονται;
Ευχαριστω

areti

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Loipon, to baby swimming einai kathe Deutera Tetarti kai Pempth 5-5.50 kai 5.30 me 6.00. Trith kai Paraskeuh einai 4.30 me 5.00 ki 5-5.30.
Oi kopeles pou to kanoun einai kataplitkikes kai sthn mikri mou aresei poly. Mpainoun kai oi mamades gia paidakia ews 2 etwn. Einai poly kali empeiria giati einai megalo desimo gia thn mama kai to paidi. To kostos einai 5 eurw thn fora h 36 eurw to mhna.
Kai gia tis mamades, exei kai tmhmata aqua aerobic kai prwina kai meshmeriana kai bradyna, me poly kalous gymnastes kai me 15 eurw to mhna!
ELpizw na sas boithisa kai sorry gia ta greeklish! Crying or Very sad

areti

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
επισης τα μωρα απο εξι μηνων μπορουν να συμμετεχουν.

Αντε κοριτσια σπευστε να γινουμε συναθλητριες!!1

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
areti έγραψε:
Αντε κοριτσια σπευστε να γινουμε συναθλητριες!!1

Εγώ ψήνομαι πολύ αν και τον Αύγουστο θα λείπουμε μάλλον.

areti

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τα τμηματα λειτουργουν μεχρι το Νοεμβριο οποτε εχεισ καιρο...Και εμεις μη νομιζεις διακοπουλες θα ειμαστε ολο τον Αυγουστο. Δεν παλευετε η Αθηνα αλλο...Για που λετε?

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑΑΧ πονεμένη ιστορία το που...φέτος λέμε για κύριο προορισμό την εξωτική και παραδεισένια Λαμία. ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 4 911307
Είναι οι δικοί μου εκεί και θα υπάρχει τσάμπα babysitting χωρίς το άγχος του αποχωρισμού,με την ευκαιρία ο μπαμπάς και η μαμά να κάνουνε βολτούλες και αγαπούλες και κυρίως η μαμά να κάαααααθεται...εσείς;

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μιας κ το ειπατε βρε κοριτσια ξερω ενα ωραιο σουβλατζιδικο στον αγ.διονυση θελετε να παμε

areti

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εμεις Μυτιληνη που εχουμε σπιτι.Θα ειναι βεβαια εκει και οι γιαγιαδες αλλα δεν ελπιζουμε σε κατι....ευτυχως εχουμε μαθει να λειτουργουμε ανεξαρτητοι και μας αφηνει και το μικρο μασ να εχουμε και χρονο για τα δυο μας!
Καλη ιδεα ο Αγ. Διονυσιος αλλα κατι πιο κεντρικο δε γινεται?

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ότι θέλετε κορίτσια απλά επειδή ξέρω τγ κρέατα του μαγαζιού κ τον εμπιστεύομαι ότι είναι πάντα καθαρά γιαυτό το πρότεινα τώρα με την εγκυμοσύνη δύσκολα τρώω έξω κρέας αλλά όπου θέλετε δεν εχω πρόβλημα

Michelangelo

Michelangelo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ αυτο το babysitting.... εχθες το απογευμα αφησαμε για 2 ωριτσες τον μικρο στον παππου και τη γιαγια και καναμε μια βολτουλα στο Πασσαλιμανι μ'ενα φιλο μας... τι ωραια και ξεγνοιαστα.... μακαρι να μπορουσαμε να το κανουμε συχνοτερα....!!!! Razz

Κι'εμεις φετος θα παμε στους γονεις μου στην Γερμανια... αλλα ολο και καπου πηγαινουμε και τα σκ... αυτο το σκ εχω και την γιορτη μου και ακομα δεν εχω απο φασισει αν θα λειπω η αν θα μεινω για να κανω γιορτη...!!! Shocked Δυσκολο το βλεπω ομως...!!! scratch

Ωραια ιδεα να συναντηθουμε κοριτσια...!!! Μακαρι...!!! Razz

Ladycat μη μου πεις οτι εννοεις τον ΚΡΕ-ΤΑ... φανταστικο φαι... αλλα μαλλον δεν βολευει... θα μπορουσαμε να κανονισουμε και κανενα καφεδακι στο Πασσαλιμανι η στην πλατεια Κοραη... επισης εχει και εναν παιδοτοπο το mini sports club στην Σωτηρως και Ανδρουτσου οπου αν θυμαμαι καλα με 7 ευρω καθεσαι οση ωρα θες... και εχει και καφετεριουλα για τις μαμαδες και καμερες σε ολα τα δωματια για να βλεπεις το ζουζουνι σου οσο πινεις καφε...!!! Smile

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
oxi kale eλεγα την γωνια του κωστα που εχει κ αυλη πισω κ καθεσαι κ μπορεις να εχεις τα μικρουλια μαζι σου κ να παιζουν αλα δεν με πειραζει οπου θελετε παμε να παιξουν κ τα μπουμπουκια σας ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 4 215994 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 4 215994 ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 4 215994

mpali

mpali
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κι απο μας Very Happy . Εμεις δυστυχως αργουμε να φύγουμε, 27/08 θα παμε Παρο που έχουμε σπιτι αλλα μεχρι τοτε να δω πώς θα αντέξουμε.Ελπίζω να πάμε οι τρεις μας χωρίς παππουδογιαγιαδες γιατι παρόλο που σίγουρα είναι βοήθεια ειναι μοναδικη ευκαιρία να δεθουμε εμεις που ολο λειπουμε στη δουλεια τις καθημερινες, με το κοριτσακι μας ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 4 328109 . Όποτε κανονισετε να βρεθούμε είμαστε κι εμεις μεσα απλα ελπίζω να αν ειναι καθημερινη να ειναι απογευματακι για να προλαβω να γυρισω απο τη δουλεια, αν μας θέλετε βεβαια στην παρέα σας ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Σελίδα 4 893968 Φιλιά πολλά

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γιατι ναμην σας θελουμε κυρια μου βρωμαν τα ποδια σας μπουαχααχαχαχαχχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις